Miért ez már biztos, hogy kell winyo, hogy Xbox-on elfusson a GTA IV ???
Na, akkor egyet mondjatok meg: Mennyi egy olyan xbox, winyóval együtt, amivel a GTAIV popup-nélkül megy? Amúgy miért GTAIV? Akkor a VC,meg a SA, az mi volt. az ilyen "kiegészítő" féle?:D
Nagydög#2661
Gyerekek, ne szorakozzatok! Amennyire en tudom, a Rockstar sokat melozott azon, hogy vinyo nelkul is mukodjon a game, de ennyit tud a hardware. Ok sem kepesek csodat tenni, hogy legyen gyonyoru is, monumentalis is, es eleg legyen egy napelemes zsebszamologep is a futtatashoz.
egy,még meg sem jelent játék topikja miért pörögjön? :D
Ragnar360#2659
Hmmm...pang a topik, biztos sokan játszanak :D
Nagydög#2658
Ize... Hol 30K egy vinyo? En 20K-ert vettem, ami mondjuk szinten ordenare nagy arcatlansag egy 20G-s vinyoert.
Nagydög#2657
Vinyo van. Csak gyozkodom magam, hogy jo ez, szokni kell meg kicsit, de semmi kesztetest nem erzek, hogy neki vessem magam a kovetkezo kuldetesnek. Azert meg remenykedem, de lehet, hogy alapvetoen megint a Box, meg a kontroller az, ami zavar.
gyerekek inkább sztem az az ünneprontó,amit a Rockstar művel az Arcade-osokkal...most komolyían 30k -ért kell venni egy vinyót,hogy élvezhessük a gammát szaggatás nélkül??
Nagydög#2652
Lehet, hogy unnepronto leszek, de ha most eredetim lenne, erosen gondolkodnek rajta, hogy eladom.
Nekem vinyóm van és mégis várni kell a textúrákra. Mi lehert a baj? 5.6 gb szabad helyem van.
Vinyót is le lehetne tölteni, már rég lent lenne.:D
Mit rágódsz ezen? Egy vinyót nehezebb ellopni, másrészt a bolti lopás morálisan máshogy érinti az embert, letötteni:D az más. Amúgy sokan megveszik, csak kíváncsiak és lewarezolták.
Az eredeti nagy valószínűséggel ugyanígy fog viselkedni, tehát akkor akiknek nincs winyója, de szeretné a játékot úgy futtatni ahogy illene, az számolhat úgy 45k-val ???
Xtian#2647
a kérdés jogos, bár nehezen értelmezhető! :)
mi a véleményetek a gta4 warez verziójával kapcsolatban, hogy kiderült, erősen ajánlott egy 20 gigás vinyó legalább, mely 30.000 forintba kerül hivatalosan, viszont a 14-15ezer forinttól beszerezhető (hivatalosan 18ezer) gta 4 eredeti verziójára a legtöbb esetben "nincs pénz"?!
Nagydög#2644
Ki emlitette az autok nagyszeru fizikajat? Liberty Cityben bekoszontott a titkos tél. Barmelyik fek gondolatara hosszas szankozas kovetkezik. Szerintem meg gyorsulnak is az autok oldalra csuszas kozben. Minden GTA-ban kicsit ize volt az autok fizikaja, de ez pocsek.
max 100-ért egy gép netre,kis office,kis mini dv videó vágás bohóckodás
150-ért meg 2 arcade(tarcsiba egy:)+vinyó+vmi szemét nagy party,zabálás
én így osztanám be a helyében:)
Ragnar360#2641
Még a mai nap folyaman kaptok egy jó kis bannert úgynéz ki. :)
Most már sírhat a szád. Haverom is most vett 250 e-ért (+ monitor) gépet most meg sír nekem hogy mikor jön ki rá a GTA4(egyszer, talán) mikor jön rá ki a maffia 2(konzol az elsődleges platform) mikor jön ki a resident evil 5(erre már nem is válaszoltam)
#2638"nekem nincs pénzem hogy megvegyem a játékot. de rohanok 30ezres vinyót venni." témához -> hogy is van ez?!
De nekem nincs pénzem, mert beleadtam az új gépbe.
nem nyalizni kéne a szüleidnek, hanem elötte jól átgondolni mire költenéd el a pénzed. szánalmas.
Nagydög#2635
Lehet, hogy az alacsony fps miatt tunt olyan nehezkesnek Nico cimbora. Mikor csak gyalogol, olyan remalom hangulata van a dolognak. Igyekszik o nagyon, kapkodja a labait, de valahogy alig halad.
vegyél használtat ha csak gta iv miatt kell ennyire
. Jó msot már nyalizok apáméknak, kell xbox nem érdekel a rohadt életbe.
Ragnar360#2631
bh-n fennt van már az NTSC verzió is, a sok láma meg szedi, mintha ntsc-s gépe lenne :DDDD muhahaha
A poén az, hogy az NTSC -s 1GB-vel több...
(szerk.: most mondja hever, h az icon rls-nek is annyi kicsomagolva)
mind1 csak sajnálom azon társainkat akinek most be kő ruházni
Népszerű témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Grand Theft Auto IV
3. Modellautók
4. A nagy szavazó topik
5. Test Drive Unlimited
6. Turok Rebirth
7. XBOX360
8. Football Manager
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. PlayStation3
Aki HDD nélkül vett konzolt tisztában kellett lennie vele hogy pár dologtól elesik... semmi rákényszerítés nincs, majd ha csak HHDvel megy akkor az lesz.