8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• brodix
    HI!
    pls mondja már meg vki,hogy kb mennyi hely kellesz ps3-verzához!
  • Ragnar360
    Nana...kezd zülleni a topik!
  • Attila8805
    Az hogy téged nem hoz lázba aza a te bajod.
    Wifi attól hogy nincs másnál lehet.(nálunk is az van.)
    Egér mért lenne felesleges?
    Mivel ps3-mon van böngésző ezért kellhet az egér.
    Bluetooth az meg mondjuk bluetooth-os headset a játékokhoz vagy képet küldeni fényképezőről/re vagy mobilról/ra vagy akár nyomtatóhoz.
    Lehet hogy haladnod kéne a korral
  • Denes888
    Csináltam videót: VIDEO
  • trogerzsiger
    Na mindeggy átfáradok az x360-os totyikba, nem offolok sokat, még annyit hogy tehát arcade-ot ne vegyek amiatt mert kell neki wincsi?
  • Istencsászár
    Miféle éjszakai pályát?:)

"Gondolok itt bill,egér,bluetooth-os cuccok + beépített wi-fi."

egyik sem hoz lázba jelen pillanatban

Érdekes hogy mindenkinek wifije van már, de lehet én vagyok ilyen maradi... mert ez mindig az egyik legnagyobb érv ps3 mellett:)

Bill-t rátudod kötni, egér felesleges, bluetooth??? mi?
  • Nagydög
    Ja. A jovo autoja meg a Zastava.
  • Istencsászár
    A kontroller tökéletes, az egér+bill elavult fapados szar.
  • brodix
    HI!
    ps3-ra kb mennyi hely kellesz?
    mert nekem 40 gb-os van,és abból még megvan a fele.
    Miután feltettem rá a gta-t,marad még némi hely?
  • Alwares
    Hát az inkább plazma felbontás. De még el is hiszem mert az én SD-ém is 800*600-as. Szal vannak fehér hollók...
  • Attila8805
    Mondjuk azt kell butítani hogy kivették a pgr4-ből az éjszakai pályát mert nem volt elég hely a dual dvd-n?

Az exclusive címek is jobban bejönnek nekem de ez ízlések és pofonok kérdése.
    Több hardverrel kompatibilis mint az xbox360.
    Gondolok itt bill,egér,bluetooth-os cuccok + beépített wi-fi.
  • trogerzsiger
    hát az sd tévé nem olyan ami nem tud hdt?, az 1024-et pedig onnan tudom hogy amikor rákötöttem a gépet, azt volt a max felbontás.
  • Foxhound1980
    SD TV 1024x768? Érdekes....
  • Nagydög
    Na, ezert kerdeztem. En is gondolkodtam egy ilyen atalakito beszerzesen, mert fps-hez, tps-hez a kontroller szimplan szar. A pillanatnyilag beszerezheto billentyuzet/eger interfaceek viszont dragak, es talan meg szarabbak. Ha tehat nem akarsz rohamot kapni, amiert kezedben a bill/eger es meg szarabb mint siman a kontroller, akkor mondj le rola!
  • trogerzsiger
    Na mindeggy engem a multi aggasztott, de ez az évi nem vészes, apropó, sima sd tvn ami max 1024x768 tud bűn ronda a játék, és játszak inkább hdcp moncsin?
  • Istencsászár
    Silent Hill, Resident multiplatform, marad a FF, GT, MGS persze ha valakinek az kell akkor csais PS3at vegyen, mert az a kínálata ezzel semmi baj nincs...
  • Istencsászár
    Mit kell itt butítatni? a ps3 nem fogja kihasználni a blúréjt mert ha texturárkra meg egyéb szépművészeti dolgokra használnák akkor a gép összefosná magát, ahogy a 360 is... nincs elég powa ezekre. HD videókra jó most a BR meg elvetemült JRPG-re hogy ne legyen 3-4 dvd.

360on sincs pop up csak Mass Effecteben, a GTA4 meg használja a vinyot és nincs baj vele elvileg, s telepíteni sem kell.

7.1 hangfalam per/pill nincs és tervben sincs véve:)

Sorold.
  • Attila8805
    Gt5-öt se hagyd ki.
  • Foxhound1980
    Urak! Holnap lengyel start várható vagy fake volt a hír pár napja?
  • MerlinW
    PS3 mai hardvereket használ, míg X egy(?) évvel ezelőttit.
    PS3 spec
    360 spec

Az már ízlés kérdése, ill szubjektív dolog, hogy a számomra értékes játékok PS-re jönnek előbb/vagy kizárólag (nem tudom), mint MGS4, Silent Hill 5, Resident 5 és egyéb ázsiai darabok
  • Attila8805
    Ps3-hoz vehetsz ilyet!!!!
  • Attila8805
    Pl:Blu ray tehát egy darabig nem lesz az hogy butítani kell a játékot mint pl a pgr4-et mert nem fér el a dual dvd-re.
    Alap vinyó ezért elég sok játékba bele van rakva az hogy valamennyit feltesz a vinyóra (Gta IV-ben is) és nincs popup meg gyorsabban tölt pl:Oblivion.
    Ingyen net.
    Tehtesz rá Linuxot böngészhetsz.
    7.1-es hang.
    És még sorolhatnám.
    Az meg hogy nincs rá játék egy nagy hülyeség.
    És ezt úgy mondom mint PC-s.
    Szóval nekem nincs konzolom.(volt xbox360-om.)
  • trogerzsiger
    hát tekintve hogy pcén játszottam a tpseket billel meg egérrel nem ártana nekem, habár ha elővezsem a gémpadon azzal elkezdem nyomni a SA-t csak beleszokok.. ám vicces hogy két gta4 topik van az élen :-D
    Mondjuk egyszer nyomtam xbox360on kód4-et hát szar volt, mondjuk ez tps. Nehéz irányítani? lehet finomabb mozdulatokat csinálni?
  • Istencsászár
    Miért?
  • MerlinW
    Mindent leírtál ami kell. Innentől már csak döntened kell mit szeretnél:) Talán még annyit, hogy PS3 hardvere időtállóbb.
  • Kandurex
    ilyet ne kérdezz tőle, mert nem fog tudni válaszolni
  • Nagydög
    Mire akarod a bill atalakitot hasznalni?
  • Istencsászár
    miért?
  • Attila8805
    Egyértelmű ps3!
  • trogerzsiger
    Hoho! fasza, az ilyen jézuskába belefér, esteleg szülinap, meg az xbox szebb is :) szal lehet itt az idő gyüjteni
  • Doog
    Nem kell vinyó, ha a szar textúrák is jók, amúgy a Premium így jobban megéri.
  • Kandurex
    rosszul nézted, egy évre! 12k körül van,...nem éri meg jelen pillanatban PS3 -at venni box -al szemben, kevesebb játék, drágább, összeségben gyengélkedések a multiplatformokon
  • trogerzsiger
    Hali!

Nos rágóta tervezek egy konzolt. Választásom sztem egy xbox360 lesz, mivel 50E alatt van. Nade a netes játékért fizetni kell :/ ha jól néztem 3 havonta 7000 ft, az előfizetés :/ viszont azok a fránya kiegészítők is szörnyen drágák, jó mondjuk nekem elég egy bill átalakító, de most ehhez az arcadehoz, nem kell vinyó? mert ami játékot megvennék az a gta4, meg max valami fasza autós játék. na meg egy kosaras játék meg a simpsons game :-) Namármost kérdem én, megéri az xbox, vagy vegyek 2x ennyiért egy ps3-at amivel megtudok nézni blu ray filmeket? Várom a szakértők véleményét :)
  • Denes888
    Jólvan, akkor már nem érzem magam hülyének, és nem gondolom, hogy elromlott valami a boxban :D .
  • Lyan Kyj
    szintén
  • Denes888
    HDD-vel már nincs textúra hiba, de nekem pl olyan érzésem van mintha folyamatosan akadna a játék. kb 20fps-em lehet.
  • Dévids
    ok ok tudom csak egy kicsit elszáltam magamtól mert egy picit felhúzott a dolog.
  • brodix
    HI!
    Meg tudnátok mondani,hogy ps3-ra kb mennyi hely kellesz?
    mert nekem 40 gb-os van,és abból még megvan a fele.(valóban pont a fele.)
    Miután feltettem rá a gta-t,marad még némi hely?
  • Kandurex
    tévedés, az xbox 360 része a HDD,..csak, hogy még jobban lenyomják az árat, lehet venni anélkül is
  • Dévids
    Ajj de várom mostmár a gamát!! Jah igen és biztos hogy a HDD megszünteti a popup-ot??Mert ha igen akkor megpróbálok szerezni egyet.Na motmár lehet fejleszteni konzolra is