Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elvileg X360
most hogy a Microsoft annyi pénzt pumpál, az lett az elsõszámú platform
most hogy a Microsoft annyi pénzt pumpál, az lett az elsõszámú platform
Ezek a trailerek boxos vagy ps-es verzióbol vannak?
nem valószínû
Hi all!
Elõrendeltem én is ezt a remek játékot(PS3)! Nagyon dúrvák ezek a képek. Nemtudjátok az új trailer ben lesz valami kis gamaplay részlet? Mert az jó lenne 😊
Elõrendeltem én is ezt a remek játékot(PS3)! Nagyon dúrvák ezek a képek. Nemtudjátok az új trailer ben lesz valami kis gamaplay részlet? Mert az jó lenne 😊
PS3 ID: SDani456
A konténerben lévõ autó szerintem Pagani hasonmás.
"A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét."
Addig felváltva fogom tolni a SA-t a Gow-ot és az Obliviont.
Addig felváltva fogom tolni a SA-t a Gow-ot és az Obliviont.
Hallottad már azt a szót, hogy marketingfogás?
Papesz
Szerintem az ára 150 és 200 ezer között lenne ha forgalomba kerülne.
Akkor az egésznek mi a franc értelme van? Ha átlagember nem veheti meg minek mutotgatják, minek hozták nyilvánosságra? Szvsz akkor ez így értelmetlen önfényezés. Az MS megmutatja, hogy õ ilyet is tud készíteni? Mondjuk annyira valóban nem jó. Annyit csináltak, hogy rányomtak egy képet a dobozra. Hát nem vall túl sok fantáziára. Anno a Gears of War fan kreálmánya sokkal designesebb volt mint ez. Majd kíváncsi leszek saját készítésû boxokra. Nah azok már sokkal jobban odavernek, de ez....?
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
"melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb (...) személyek kaphatnak kézhez"
nem lehet majd megvenni sehol
nem lehet majd megvenni sehol
Hát az MS tudja mibõl lehet pénzt csinálni. Most könyörgöm ezért több pénzt elkérni? Mert gondolom nem annyiba fog kerülni mint a hagyományos Elite. Szvsz felesleges pénzkidobás. Inkább fizetnék egy graffitisnek hogy ugyan fessen már rá valami jó kis GTA-s cuccot. Kész, meg is lenne az egyedi Elite boxom. Már ha lenne boxom xD
Falfirkák, körözési plakátok és bemutató videók.. Többek között ezzel próbálja a Microsoft és a Rockstar Games biztosítani a gamervilágot arról, hogy a legújabb Grand Theft Auto cím, egyszerûen - fejezzük ki magunkat úgy - "ütni fog". Ezt bizonyítja a legújabb marketingfogás is, mely a redmondi óriás dizájnerei és fejeseinek támogatásával jött létre. Ezen cselekvésük pedig had ne mondjam, tényleg biztosíthatja a bulvársajtó pártfoglalását.
Hogy miért is mondom ezt? Nos, a Microsoft nem is oly rég fogta magát, majd belekezdett 500 darab, kézzel pingált - nem mellesleg GTA IV-es festéssel ellátott -, Xbox360 Elite konzolcsomag legyártására, melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb - feltehetõleg a redmondi óriással közvetlen kapcsolatban álló - személyek kaphatnak kézhez. És ha mindez nem lenne elég, akkor a teljeskörû élvezetnyújtásként még egy kisebb bõröndnyi X360 tartozékot is hozzácsaptak a "húsvéti ajándékhoz", mely többek között egy Vision Cam-et, egy ChatPad-del ellátott kontrollert és egy multimédiás távirányítót is tartalmaz.
Szóval az az egy biztos, hogy a játék megjelenéséig még nagyon sok Egyesült Államokbeli magazin fog szebbnél-szebb képet alkotni a játékról.. A kérdés már csak az, hogy képes e elvakítani õket a Microsoft hadjárata?
Gtaplace forumán volt de azért beteszem.
Hogy miért is mondom ezt? Nos, a Microsoft nem is oly rég fogta magát, majd belekezdett 500 darab, kézzel pingált - nem mellesleg GTA IV-es festéssel ellátott -, Xbox360 Elite konzolcsomag legyártására, melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb - feltehetõleg a redmondi óriással közvetlen kapcsolatban álló - személyek kaphatnak kézhez. És ha mindez nem lenne elég, akkor a teljeskörû élvezetnyújtásként még egy kisebb bõröndnyi X360 tartozékot is hozzácsaptak a "húsvéti ajándékhoz", mely többek között egy Vision Cam-et, egy ChatPad-del ellátott kontrollert és egy multimédiás távirányítót is tartalmaz.
Szóval az az egy biztos, hogy a játék megjelenéséig még nagyon sok Egyesült Államokbeli magazin fog szebbnél-szebb képet alkotni a játékról.. A kérdés már csak az, hogy képes e elvakítani õket a Microsoft hadjárata?
Gtaplace forumán volt de azért beteszem.
Gametrailes Bonusroundban GTA IV-rõl beszélegtnek.
http://www.gametrailers.com/bonusround_list.php
http://www.gametrailers.com/bonusround_list.php
PSN: berghold
lehet, a SA topic-ban leírtam
a san andreasal lehet 2en játszani PS2õn ?
frissült a hivatalos oldal!
18 új kép, 2 új rádió részlet és 4 új háttérkép
(27-én utolsó trailer!)
18 új kép, 2 új rádió részlet és 4 új háttérkép
(27-én utolsó trailer!)
Hármassal kezdõdik!<#wow1>#wow1>
én elõrendeltem a SE-t.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Neten szerintem is megy a neten az USA-s és az EU-s mert a Haloban már játszottam amerikaiakkal.
"Érdemes az SE-t elõrendelni?"
mérlegelj, hogy kellenek-e neked azok a cuccok amiket mellé megkapsz
"Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?"
szerintem maximum annyi, mint eddig is: az amerikaiban csak 2 nyelv lesz választható
neten nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne a dolognak
mérlegelj, hogy kellenek-e neked azok a cuccok amiket mellé megkapsz
"Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?"
szerintem maximum annyi, mint eddig is: az amerikaiban csak 2 nyelv lesz választható
neten nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne a dolognak
Érdemes az SE-t elõrendelni?
Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?
Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Hát azzal sajnos én nem sokat érek... Itt pakson, és a közelben sincs nagyon 576😞 Az elõbb viszont elõrendeltem a platinum-nál. Majd adategyeztetésnél megkérddezem, hogy nem tudják-e úgy feladni, hogy a megjelenés napján megkapjam.
Szerintem a sima verzió a megjelenés napján lesz az 576-ban.
AZ elõbb beszéltem a platinumshoppal, és azt mondták, hogy a sima xbox360-as verzió megjelenéstõl számított két napon belül kb. megérkezik. hát nem tudom, hogy elõrendeljem-e. ha a game.co.uk-n feltudják úgy adni, hogy ide m.o.-ra megérkezzen egy játék a megjelenése napján, akkor nem értem, h m.o.-n belül miért nem tudják úgy feladni... Biztos jön a kérdés: miért nem rendelem akkor elõ game.co.uk-n? nincs bankkártyám, amivel fizetni tudnék...
Sziasztok!
Az egyik oldalon egy igen nagy GTAIV játék indul, ahol PS3-at és GTAIV cuccokat, játékokat lehet nyerni.
Link!
Az egyik oldalon egy igen nagy GTAIV játék indul, ahol PS3-at és GTAIV cuccokat, játékokat lehet nyerni.
Link!
Szerintem a sima és az extra ára között nincs sok különmbség, nállam csak abban az esetben lesz extra ha lesz a megjelenés napján.
Mondjuk ha abban a fémdobozban a játék csak egy sima PS3-as mûanyag tokban lesz benne, akkor nem fog kelleni.
Az én pénztárcám már rég eldöntötte, hogy melyiket fogom rendelni😄 (sima). De amúgy se látom sok értelmét a nagyobb csomagnak. Bár azért nem lenne rossz....<#buck>#buck>
Mondjuk érdekes, hogy a PS3 szekcióban az extra kiadásnál a 360-as kép van belinkelve<#idiota>#idiota>
Mondjuk én is elõ fogom rendelni az biztos, csak nem tudom még melyiket. Jól néz ki ez az extra kiadás, csak nem tudom számomra megér-e annyival többet mint amibe a sima kerül. Végülis majd a pénztárcám eldönti melyik lesz. Feltéve, ha az extra kiadás PS3-ra is megjelnik.
Mondjuk én is elõ fogom rendelni az biztos, csak nem tudom még melyiket. Jól néz ki ez az extra kiadás, csak nem tudom számomra megér-e annyival többet mint amibe a sima kerül. Végülis majd a pénztárcám eldönti melyik lesz. Feltéve, ha az extra kiadás PS3-ra is megjelnik.
Én sztem holnap fogom elõrendelni. Sajnos ebben a szar városban(paks) nincsen semmi normális bolt, ami konzolokkal foglalkozik. Szal ha személyesen akarnám megvenni, valszeg egy hónap után jutnék csak hozzá.
Rákérdezek a platinum-nál, hogy mikorra várható a kipostázás. Aztán a válasz alapján eldöntöm, hogy elõfogom-e rendelni...
Rákérdezek a platinum-nál, hogy mikorra várható a kipostázás. Aztán a válasz alapján eldöntöm, hogy elõfogom-e rendelni...
osztom
Én nem rendelgetek, kitudja mikorra jönne meg. Inkább személyesen 29-én.
29. az biztos, de lehet megkapod 28-án is néhány helyen, mint pl. a lentebb linkelt cégnél
akkor 28.-a vagy 29.-en jön?
én is onnan rendeltem
de hogy árulhatják 1 nappal korábban?
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data =2&data =623]Itt[/url] van, megjelenési dátum pedig 28-a.
Honnan? Láttam már magyar oldalon is elõrendelhetõ az extra kiadás.
- Ha sokáig nem mozdulsz Niko-val, az türelmetlenül elkezdi ropogtatni a nyakát, utána pedig a karját és a lábait.
- Ahhoz, hogy a Brooklyn hídon átmehess, 5 dollárt kell fizetned, ám ha rendõrautóban ülsz, ingyenes az átjárás.
- Niko mobiltelefonja egy Sony Ericsson W800i-re hajaz majd.
- Bár ezt már többen tudják, a Grand Theft Auto IV-ben ismét Francis International Airport lesz a reptér neve.
- Néhány küldetés során, és valószínûleg szabad mászkálás közben is használhatjuk majd a rendõrségi CB rádiókat.
- Nikolai Bellic nevét, - sokakkal ellentétben - Bellik-nek kell ejteni, és nem pedig Bellics-nek.
- Mobilunkkal a rendõrökön kívül a tûzoltóságot, és a mentõket is hívhatjuk.
from games aktuell
- Ahhoz, hogy a Brooklyn hídon átmehess, 5 dollárt kell fizetned, ám ha rendõrautóban ülsz, ingyenes az átjárás.
- Niko mobiltelefonja egy Sony Ericsson W800i-re hajaz majd.
- Bár ezt már többen tudják, a Grand Theft Auto IV-ben ismét Francis International Airport lesz a reptér neve.
- Néhány küldetés során, és valószínûleg szabad mászkálás közben is használhatjuk majd a rendõrségi CB rádiókat.
- Nikolai Bellic nevét, - sokakkal ellentétben - Bellik-nek kell ejteni, és nem pedig Bellics-nek.
- Mobilunkkal a rendõrökön kívül a tûzoltóságot, és a mentõket is hívhatjuk.
from games aktuell