Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eightmiles
Nem jött sms, miután meghaltál, hogy újra akarod-e kezdeni a küldetést? Mert akkor szerintem csak játssz tovább, majd csak jön üzi, továbbá inbox-odat is ellenõrizd néhanapján. Vagy próbáld meg, hogy tudsz-e küldeni megint a fickónak mailt.

eightmiles
Szerintem.. PC-s verziód van, és nem eredeti. Nem rajongok a "tört" dolgokért, de mivel ez PC-rõl szól, megsúgom, hogy állitólag van rá javitó-patch, igy javaslom, hogy fáradj át a "Játékosok fóruma"-n levõ GTA IV topikba, és keress rá ott. Ha pedig konzolon van ilyen gondod, akkor is csak azt tudom mondani, hogy nem eredeti, bár konzolokon nem tudok róla, hogy elõjönne ilyen, ha pedig konzol is, és még eredeti is, akkor nincs tippem, sajnálom :/

Amse
Spoiler!

Hi!
Kaptam Bruce-tól egy missziót, hogy menjek el a netcafe-ba és hívjak randira egy homi csávót aztán nyírjam ki. Egy kis játszás után jöt is egy sms Roman-tól, hogy kaptam emailt amiben megbeszéltük a találkát, de aztán nem jött össze, mert meghaltam közben. Betöltöttem az autosave-et ami az sms és a válasz email elõtt van (szóval én már írtam a csávónak), de akármit csinálok nem jön most a mail, hogy találkozzunk.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, hogy ezt a missziót megcsinálhassam?
Köszi

hello.Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy amikor elkezdek játszani vele akkor elkezd össze-vissza rángatozni a kép, és már rettenetesen idegesítõ.Van valami megoldás?
drot
sok idióta XD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Zsoltika 007
Szóval most 1 balfasz miatt te is balfasz lettél? 😄 Mintha mi béreltük volna fel 😄 Te se vagy sokkal feljebb iq-ban.<#szomoru1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

1. ok
2. Nem, hanem jön flamet szítani
3. Tévedtem, rendben elnézést...
4. így van
5. rendben

GP2100
1. Nem a barátom.
2. Gondolom nem azt kérdezgeti a pc-s topikban, hogy hogy kell elindítani Xboxon, stb.
3. Xbox 360-on és PS3-on is lehet HD filmeket nézni.(látszik, hogy nem láttál még konzolt közelrõl...)
4. Akinek van konzolja(játékra!), annak valószínûleg pc-je is van(fõleg, ha itt fórumozik...).
5. Ne offolj.
KHTXBAI <#wave>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Nem lol, hanem a balfasz haverotok (ragnar360) átjár PC fórumba fikázódni mert irigykedik hogy jobban pörög a PC-s GTA4 topik 😄DDDDDDDDDDDD

Fido4life
lol.

trogerzsiger
de tudunk -.-

Ragnar barátotok alkot a pc-s fórumba ugyhogy egyelõre észrevehetõen a PCsek jobban tudnak olvasni/értelmezni.

jah mondtam már hogy tök jó HD filmeket nézni a gépemen??? ja ti sose fogtok, sry

Soldiers
oké

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bubu13
Vegyél fel öltönyt és hozzá rendes cipõt és beenged

EEE 1899

Soldiers
ja és voltam a internet kávézóba

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
van egy gondom a Francis McReary csókánál a Interwiev küldetés nem akar beengedni az épületbe kiír vmi nem tudjátok mit kéne csinálni??

Jajjj bocsás már meg mester...

GP2100
Te vagy az x+1-edik pc-s akinek el kell mondani, hogy ez a KONZOLOS topic!(csak olvasni kéne tudni, mert ki van írva...)<#wilting>

Hy all nekem már az elindítással gondjaim vannak..:S
mikor elindítom fatal errort ír ki... amd x2 5200 geforce 9500 gddr3 512 2 gb ram szal ezzel nem lehet gbnd pls írjatok vmit!! elõre is thx😄

Ironmask
segítség még mindig ugyan az a gond elakadtam megcsináltam a That Special Someone és innen nem enged tovább semmi nem történik valakinek nincs valami ötlete?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

galmat
Csak dísz...<#vigyor2><#beka2>

trogerzsiger
hát igen konzolos topikban tényleg...

Amse
Amúgy ez a FAQ gomb csak dísznek van vagy nálam nem mûködik? Jó lenne egy olyan faq is ami nem a crack-elésrõl és a pc bugokról szól hanem a játékról.

goodgamer

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

goodgamer

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Szerintem az a probléma, hogy nem konzolon próbálod futtatni...

PSN: berghold

Amse
ötlet? ne a konzol fórumba gyere a pc bajoddal...

Ja és a billentyûzet beállításokat sem tudom elmenteni. Mindig critical mapping-re panaszkodik és visszaállítja az eredetit. Erre ötlet?

Elõre is köszi!
Üdvözlet!

Segítsen valaki! Feltettem a gépre a játékot, megy mint a raketta, csak éppen a környezetet nem rajzolja ki. Pedig szerintem a gépnek bírnia kellene, na meg az optimális beállítások választásánál a játék is gyakorlatilag a full grafikát állítja be magának. De a baj az, hogy még alap beállításokon sem rajzol tájat. Szerintetek mi lehet a gond. Egyébként a gépem: 3gh-n futó intel core2duo, 2gb geil ultra 1066os memó, 320Mb-os 8800gts videó kártya. Ötletek?
balla27
sziasztok!lenne 1 kérdésem,de tudom ez a kérdés nem ide illik?milyen headset lenne jó a ps3-hoz!valami olcsó ,de tuti nevekre lennék kiváncsi!pl.:van 1 motorola 5000 ft-ért neve:h 500.kompatibilis-e vele a ps3?köszönöm

Yoda001
ezt ne itt, sõt..máshol se

http://9gag.com/gag/5135249

szabi16
szia BUBU,pici segítség kellene GTA IV crack-ben,ha lehetne válaszolj most
köszi

szabi16
szia,bocsi tudnál segíteni GTA IV-ben???lécci

bubu13
1. nem lehet
2. szerintem magától szokott általában

EEE 1899

Soldiers
1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??

zaki
youtube-on fent van minden küldetés, elõbb ott nézzétek meg...<#miaz>

bubu13
Bocs GP2100 nem neked ment

EEE 1899

bubu13
Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd. csak vissza kellett volna olvasnod párat

EEE 1899

GP2100
Nem tudsz magadtól játszani? Minden küldetésben elmondják, hogy mi a feladat. Ha meg fingod sincs az angolról akkor ne játssz(vagy tanulj egy kis angolt), ennyi.(egyébként magyart is tanulhatnál és akkor talán nem írnál ilyeneket, hogy: "eszt a küldetésnél járok") <#wow3>

helló eszt a küldetésnél járok (CALL AND COLLECT)-mit kell benne csinálni el megyek a parthoz és telefonálok és utána nem csinál semmit valami embert kell várni vagy mit?? thx .

Company of Heroes

még pár kép

Minstrel
jónak tûnik, remélem jó sok motoros üldözés meg motorról lövöldözés lesz, ez a motoron baseball ütõzéses kép jó <#nyes>

http://topgearhungary.blogspot.com/

zaki
baze, beírod a youtubera a küldi nevét és van kb 20 videó róla, amin bemutatják mit kell csinálni

nekem is uan ez van a pest control mission-re mentem rá pegorinonal és a video után nincs semmi csak 1 autosave.... mit kellene csinálni h ne basszon ki mindenkivel a játék ? elõre is köcc
Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább menni nem hív senki és nem történik semmi nem tom mit kell csinálni.
Fido4life
mármint a Grand Theft Auto 4 alatt a The Lost And Damned

Fido4life
de béna ez a logo (elõször azt hittem valami fan made)

The Lost And Damned

bocs h ezt mondom, de ilyen soha nem lesz hozzá, nem megoldhato sajnos 😞