8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Kulee
    hy all!
    még a játék elején vagyok, amikor kocsis üldőzés van, bemegyek a mosódába és elfut előlem a faszi, és gó útána...
    és valamiért nem akarja elmenteni...
    már 4x megcsináltam, mindig elmentettem, de nem...
    nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
  • Yoda001
    akkor mitkeresel itt? miért csodálkozol? olvasás is luxus?
  • rambo109
    nem
  • Amse
    az, hogy nem konzolon nyomod eredeti lemezzel?
  • rambo109
    Nekem azt írja ki hogy FATAL ERROR: RMN40 Ez mitöl van?????
  • Morphin
    én mivel csak keveseket játszom egyszerre,nekem élvezetes...de azért ettől a játéktól senkinek nem lesz adrenalin túltengése az egyszer fix.néha csak elkocsikázgatok,vandálkodom.elég egyszerű maga a játék.engem még mindig megtud lepni a törésmodell,meg ez az új RAGE motor vagy mi a neve. (tudom h rég kinnt van a játék de nekem csak 1 honapja van boxom)
  • sapkafej
    na végigvittem a sztorit. nem tudom miért, de volt egy pont benne, ahonnan már tök unalmas volt. az utolsó küldetés meg nem is volt olyan zúzda, a bankrablás simán odaverte nehézségben :P

a San Andreas azért ÉRDEKESEBB játék volt ennél
  • Zozo76
    asszem a helikopater is csak onnantol elerheto miutan az egyik kuldiben hasznalni kellett. addig legalabbis en nem talaltam sehol.
  • brodix
    Inferust Bernie is ad,miután minden küldetését megcsináltad,és miután elvitted a kocsit,szinte már mindenkinek olyanja lesz.(mint miután először ellopod a sultan rs-t)
  • Amse
    nem tudom miért nincs ott, de én nem vittem végig a játékot még és már vagy 2x sikerült infernus-ban ülnöm szóval nem lehetetlen szerezni.
    lehet másik napszakban kéne odamenni vagy kering a környéken egy kicsit hátha a forgalomba is megjelenik.
    köszi a segítséget.

meg is van a térkép a kocsikrol a játék is story complete mentésben van
    de a kocsik sehol
    nem értem...
    originál bolti játék, minden a legfrissebb szal nem értem.
    segitséget szivesen veszem
  • Amse
    google. van valahol olyan térkép amin fixen parkoló kocsik vannak.
    köszi, megvan de kocsi sehol....

ki van akasztva a játék.

valami ötlet?
  • Morphin
    ahol a Montauk Ave felirat van. ott van a bolt pontosan! de nekem nincs ott kocsi, még Stevie nem adta küldinek az Infernus lopást!...vagy nemistudom melyik kell hozzá,hogy odaspawnlojon mindig
  • Amse
    Ezen a térképen 3 zöldes terület van. A jobb oldali szigeten az alsó (legkisebb) az Outlook Park.
    Ha odamész és körbejárod megtalálod a Pizza Salad éttermet aminek a közelében szokott előfordulni.
    na most vagy én vajok nagyban nagyon hülye, vagy nem, de a kapott térképen se nem találom, meg sehol, valami pontosabbat nem tudnál adni nekem?
  • Amse
    Az első (jobbszélső) szigeten van az alja fele. (nagyobb zöld terület)
    ja, bocsi.

és az amugy hol is van pontosan?

a térképen nem találtam olyan parkot
  • Amse
    A #7992-ben leírtam.
  • brodix
    Miféle AMD Proci?
    Athlon/x2,Sempron,netán phenom?
    hajhó!

nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Comet és Infernus kocsikat hol találom?

a játékot már 97%-ban kiakasztottam.

a választ előre is köszi
  • sebestyenzsolt
    Köszi azért!
  • GP2100
    Ez itt senkit sem érdekel, mert ez a KONZOLOS topik.
    Egyébként meg gyenge hozzá a géped...
  • sebestyenzsolt
    Sziasztok!
    Megvan a GTAIV PC-re!
    Feltettem!És olyan a kép mihelyst betöltődött hogy csak a kocsi lámpája és az üvegje látszik meg fénypontok meg az ég, semmi ház, mitől van ez?
    A GÉPEM:
    Nvidia 7500GT vidókártyám van
    1GB RAM de 2GB LESZ nemsoká
    2.0GHZ AMD processzor
    400GB SATA winchester

Köszi mindenkinek!
  • FZoleee
    Én csak azt utálom, ha a jelenlegi bűncselekményeknél elintézel egyet, akkor rád száll az összes zsaru, mintha te lennél a bűnös
  • Morphin
    én úgy tudom,hogy sajnos nemlehet...
  • Mészy
    Off.
    Ok.
    On.
    Össze lehet hozni a multit PC és XBOX között is? Ha igen, akkor én benne vagyok.
  • Morphin
    megyek helyette én^^ drága a repjegy?mennyibe kerül kinnt "élni"?? ezt még majd privibe...

csakhogy a témához is hozzászóljak,kérdezzek: sokan multiznak itt? mert összekéne hozni egyszer egy kis mókát. unom a sok külföldit...állandóan énekelnek,meg f4szkodnak.
  • Mészy
    Off
    Nem a tesóm. Nem tudom ki Ő, de februártól szívesen várom a Fitzsimon's tetőteraszán egy pint Guinnessre.. :)
    On
  • Morphin
    nem biztos hogy ő az...csak egy feltételezés,meghát magánügye,azért raktam spoilerbe,de gondolom sokan elolvassák igyis^^

jah és Mészy, ugye jobban vagy már?? itthon vagy még?
  • Yoda001
    miket nem tud meg itt az ember..
  • Morphin
    áá szia. persze még közvetlenül karácsonykor. tudom hogy ki lehet kapcsolni. csakhát,nekem az kéne hogy be se kapcsoljon^^ amúgy akartam kérdezni vmit,de nem box és gta hanem privát^^...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mészáros a vezetékneved ugye? A jóban rosszban-os lány azthiszem Kitty, nem a testvéred? azt olvastam egy ujságban h kiköltözik írországba,és ekkor ugrottál be te. és a vezetékneved is ugyanaz. :D bocs ha nem kapcsolatos veled :S
  • Yoda001
    ps-en ha lenyomva tartod a balra nyilat kikapcsol a rádió..boxon nem tudom melyik gombnak felel meg, de biztos ottis ígyvan...szerintem ilyen hogy automatán ne kapcsoljon be nincs, valamelyik járművekbe automatán kivannyomva, szóval nemtudom
    svédcsepp: nemigazán, pc-s verzióba már lehet(séges), de ezt inkább abban a topikban
  • Mészy
    Helló!
    Látom beszerezted a boxot. :)
    Ki tudod kapcsolni a rádiót, azzal a gombokkal, amivel a csatornát váltod, csak hosszan kell nyomni.
  • svédcsepp
    szevasztok

1 kérdés.Nem lehet valahogy saját zenéket beilleszteni a játékba?
  • Morphin
    pont ezért nem javítják ki...mert nem nagy dolog...de ki tudja mit hoz a dlc...kíváncsi leszek rá.
    mondjuk épp az imént csináltam meg a : kill playboy x or dwayne küldetést...én a playboyt öltem meg. remélem nem lesz gáz. nekem tul beképzelt volt a stílusa^^ szal még ki sem vittem, főleg h most vizsgaidőszak van :S mire ideér a dlc, addigra csak megcsinálom a storyt, aztán meg ugratások stb. 40%on vagyok, van még meló vele bőven. engem igazán csak a rádiók zavarnak. be lehet állítani valahogy hogy ne kapcsoljon be, csak akkor amikor én akarom? lehalkítani nemjó,mert ha rámjön a zenehallgatási kényszer akkor mehetek options-be mindig...
  • Yoda001
    lehetséges hogy majd patchel kijavítják hogy pl. piroslámpánál ha állsz akkor kikerül a forgalom? meg nekedmegy, aztán akar kikerülni, ilyenek..elég idegesítő, és hát igen, minden részletre nem figyelhettek, dehát csak jobb lenne, mégha nem is nagy dolog
  • Amse
    Rendőrös kicsit másképp van, mert ha egy rendőrautót ellopsz akkor bele tudsz menni a számítógépükbe és a top 10 v 20 körözött embert le tudod vadászni meg az éppen aktuális bűncselekményekhez ki tudsz menni és elintézni a rendbontókat. A többi nincs benne azthiszem.
  • Bal0924
    Sziasztok!!
    A 4.részben léteznek még a taxis, a mentős, a tűzoltós és a rendőr autós küldetések?
  • GP2100
    A GTA 3 idejében még én is így voltam. Akkor csak az autólopásról és az öldöklésről szólt nekem is a GTA, de most már nem tudom elképzelni, hogy nyelvtudás nélkül hogy lehet játszani. Nem érted a story-t, elakadsz minden apróságon...sz@r...