hy all!
még a játék elején vagyok, amikor kocsis üldőzés van, bemegyek a mosódába és elfut előlem a faszi, és gó útána...
és valamiért nem akarja elmenteni...
már 4x megcsináltam, mindig elmentettem, de nem...
nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
akkor mitkeresel itt? miért csodálkozol? olvasás is luxus?
az, hogy nem konzolon nyomod eredeti lemezzel?
rambo109#8032
Nekem azt írja ki hogy FATAL ERROR: RMN40 Ez mitöl van?????
én mivel csak keveseket játszom egyszerre,nekem élvezetes...de azért ettől a játéktól senkinek nem lesz adrenalin túltengése az egyszer fix.néha csak elkocsikázgatok,vandálkodom.elég egyszerű maga a játék.engem még mindig megtud lepni a törésmodell,meg ez az új RAGE motor vagy mi a neve. (tudom h rég kinnt van a játék de nekem csak 1 honapja van boxom)
na végigvittem a sztorit. nem tudom miért, de volt egy pont benne, ahonnan már tök unalmas volt. az utolsó küldetés meg nem is volt olyan zúzda, a bankrablás simán odaverte nehézségben :P
a San Andreas azért ÉRDEKESEBB játék volt ennél
Zozo76#8029
asszem a helikopater is csak onnantol elerheto miutan az egyik kuldiben hasznalni kellett. addig legalabbis en nem talaltam sehol.
Inferust Bernie is ad,miután minden küldetését megcsináltad,és miután elvitted a kocsit,szinte már mindenkinek olyanja lesz.(mint miután először ellopod a sultan rs-t)
nem tudom miért nincs ott, de én nem vittem végig a játékot még és már vagy 2x sikerült infernus-ban ülnöm szóval nem lehetetlen szerezni.
lehet másik napszakban kéne odamenni vagy kering a környéken egy kicsit hátha a forgalomba is megjelenik.
meg is van a térkép a kocsikrol a játék is story complete mentésben van
de a kocsik sehol
nem értem...
originál bolti játék, minden a legfrissebb szal nem értem.
segitséget szivesen veszem
google. van valahol olyan térkép amin fixen parkoló kocsik vannak.
ahol a Montauk Ave felirat van. ott van a bolt pontosan! de nekem nincs ott kocsi, még Stevie nem adta küldinek az Infernus lopást!...vagy nemistudom melyik kell hozzá,hogy odaspawnlojon mindig
#8022Ezen a térképen 3 zöldes terület van. A jobb oldali szigeten az alsó (legkisebb) az Outlook Park.
Ha odamész és körbejárod megtalálod a Pizza Salad éttermet aminek a közelében szokott előfordulni.
na most vagy én vajok nagyban nagyon hülye, vagy nem, de a kapott térképen se nem találom, meg sehol, valami pontosabbat nem tudnál adni nekem?
Az első (jobbszélső) szigeten van az alja fele. (nagyobb zöld terület)
Ez itt senkit sem érdekel, mert ez a KONZOLOS topik.
Egyébként meg gyenge hozzá a géped...
sebestyenzsolt#8013
Sziasztok!
Megvan a GTAIV PC-re!
Feltettem!És olyan a kép mihelyst betöltődött hogy csak a kocsi lámpája és az üvegje látszik meg fénypontok meg az ég, semmi ház, mitől van ez?
A GÉPEM:
Nvidia 7500GT vidókártyám van
1GB RAM de 2GB LESZ nemsoká
2.0GHZ AMD processzor
400GB SATA winchester
Köszi mindenkinek!
Én csak azt utálom, ha a jelenlegi bűncselekményeknél elintézel egyet, akkor rád száll az összes zsaru, mintha te lennél a bűnös
Off.
Ok.
On.
Össze lehet hozni a multit PC és XBOX között is? Ha igen, akkor én benne vagyok.
megyek helyette én^^ drága a repjegy?mennyibe kerül kinnt "élni"?? ezt még majd privibe...
csakhogy a témához is hozzászóljak,kérdezzek: sokan multiznak itt? mert összekéne hozni egyszer egy kis mókát. unom a sok külföldit...állandóan énekelnek,meg f4szkodnak.
Off
Nem a tesóm. Nem tudom ki Ő, de februártól szívesen várom a Fitzsimon's tetőteraszán egy pint Guinnessre.. :)
On
nem biztos hogy ő az...csak egy feltételezés,meghát magánügye,azért raktam spoilerbe,de gondolom sokan elolvassák igyis^^
jah és Mészy, ugye jobban vagy már?? itthon vagy még?
áá szia. persze még közvetlenül karácsonykor. tudom hogy ki lehet kapcsolni. csakhát,nekem az kéne hogy be se kapcsoljon^^ amúgy akartam kérdezni vmit,de nem box és gta hanem privát^^...
Mészáros a vezetékneved ugye? A jóban rosszban-os lány azthiszem Kitty, nem a testvéred? azt olvastam egy ujságban h kiköltözik írországba,és ekkor ugrottál be te. és a vezetékneved is ugyanaz. :D bocs ha nem kapcsolatos veled :S
ps-en ha lenyomva tartod a balra nyilat kikapcsol a rádió..boxon nem tudom melyik gombnak felel meg, de biztos ottis ígyvan...szerintem ilyen hogy automatán ne kapcsoljon be nincs, valamelyik járművekbe automatán kivannyomva, szóval nemtudom
svédcsepp: nemigazán, pc-s verzióba már lehet(séges), de ezt inkább abban a topikban
Helló!
Látom beszerezted a boxot. :)
Ki tudod kapcsolni a rádiót, azzal a gombokkal, amivel a csatornát váltod, csak hosszan kell nyomni.
1 kérdés.Nem lehet valahogy saját zenéket beilleszteni a játékba?
pont ezért nem javítják ki...mert nem nagy dolog...de ki tudja mit hoz a dlc...kíváncsi leszek rá.
mondjuk épp az imént csináltam meg a : kill playboy x or dwayne küldetést...én a playboyt öltem meg. remélem nem lesz gáz. nekem tul beképzelt volt a stílusa^^ szal még ki sem vittem, főleg h most vizsgaidőszak van :S mire ideér a dlc, addigra csak megcsinálom a storyt, aztán meg ugratások stb. 40%on vagyok, van még meló vele bőven. engem igazán csak a rádiók zavarnak. be lehet állítani valahogy hogy ne kapcsoljon be, csak akkor amikor én akarom? lehalkítani nemjó,mert ha rámjön a zenehallgatási kényszer akkor mehetek options-be mindig...
lehetséges hogy majd patchel kijavítják hogy pl. piroslámpánál ha állsz akkor kikerül a forgalom? meg nekedmegy, aztán akar kikerülni, ilyenek..elég idegesítő, és hát igen, minden részletre nem figyelhettek, dehát csak jobb lenne, mégha nem is nagy dolog
Rendőrös kicsit másképp van, mert ha egy rendőrautót ellopsz akkor bele tudsz menni a számítógépükbe és a top 10 v 20 körözött embert le tudod vadászni meg az éppen aktuális bűncselekményekhez ki tudsz menni és elintézni a rendbontókat. A többi nincs benne azthiszem.
Bal0924#7998
Sziasztok!!
A 4.részben léteznek még a taxis, a mentős, a tűzoltós és a rendőr autós küldetések?
A GTA 3 idejében még én is így voltam. Akkor csak az autólopásról és az öldöklésről szólt nekem is a GTA, de most már nem tudom elképzelni, hogy nyelvtudás nélkül hogy lehet játszani. Nem érted a story-t, elakadsz minden apróságon...sz@r...