Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Kaptam Bruce-tól egy missziót, hogy menjek el a netcafe-ba és hívjak randira egy homi csávót aztán nyírjam ki. Egy kis játszás után jöt is egy sms Roman-tól, hogy kaptam emailt amiben megbeszéltük a találkát, de aztán nem jött össze, mert meghaltam közben. Betöltöttem az autosave-et ami az sms és a válasz email elõtt van (szóval én már írtam a csávónak), de akármit csinálok nem jön most a mail, hogy találkozzunk.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, hogy ezt a missziót megcsinálhassam?
Köszi
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2. Nem, hanem jön flamet szítani
3. Tévedtem, rendben elnézést...
4. így van
5. rendben
2. Gondolom nem azt kérdezgeti a pc-s topikban, hogy hogy kell elindítani Xboxon, stb.
3. Xbox 360-on és PS3-on is lehet HD filmeket nézni.(látszik, hogy nem láttál még konzolt közelrõl...)
4. Akinek van konzolja(játékra!), annak valószínûleg pc-je is van(fõleg, ha itt fórumozik...).
5. Ne offolj.
KHTXBAI <#wave>#wave>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
jah mondtam már hogy tök jó HD filmeket nézni a gépemen??? ja ti sose fogtok, sry
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
mikor elindítom fatal errort ír ki... amd x2 5200 geforce 9500 gddr3 512 2 gb ram szal ezzel nem lehet gbnd pls írjatok vmit!! elõre is thx😄
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
PSN: berghold
Elõre is köszi!
Segítsen valaki! Feltettem a gépre a játékot, megy mint a raketta, csak éppen a környezetet nem rajzolja ki. Pedig szerintem a gépnek bírnia kellene, na meg az optimális beállítások választásánál a játék is gyakorlatilag a full grafikát állítja be magának. De a baj az, hogy még alap beállításokon sem rajzol tájat. Szerintetek mi lehet a gond. Egyébként a gépem: 3gh-n futó intel core2duo, 2gb geil ultra 1066os memó, 320Mb-os 8800gts videó kártya. Ötletek?
2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??
EEE 1899
Company of Heroes
http://topgearhungary.blogspot.com/