8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Fido4life
    Gondolom nem tud angolul. (tapasztalatból beszélek, anno a GTA 3-ban ott akadtam el amikor Misty-t elkellett vinni Joey-hoz, és dudálni kellett volna. Én meg az akkori 0 angol tudásommal nem értettem miről van szó, állok a kék körben és semmi )
  • GP2100
    A játék mindig KIÍRJA, hogy mit kell csinálni. Nem értem, hogy mit nem lehet érteni egy ilyen egyszerű küldetésen... Egyébként tényleg le kell fényképezni.
  • trogerzsiger
    le kell fényképezni
  • horfe
    Hi!Elraboltam egy csajt, a széken ül bekötött szájjal.Mit kell vele csinálni,mert néha megpofozom de nem történik semmi.Köszi a választ
  • Amse
    "Find this in Outlook Park by the Pizza Salad restaurant."
    kiaggattam

fasza!
    egy olyan egyszerű kérdésem lenne hogy az Infernus -t hol találom?
  • Morphin
    nem sok sikerrel

bankrablást énis megcsináltam elsőre. egyáltalán nem nehéz,szétkell kapni gyorsan a rendőröket,kommandósokat, a lelépésnél meg csutka gáz...
  • ldavid
    xboxból nem lehet szoftvert csinálni, mivel az egy hardver
    de amúgy, igen X360-ról portolták át
  • peti18
    azt halltottam h a pc-s gta xbox-ból lett készítve:D
  • trogerzsiger
    mivan?:D
  • peti18
    hali! lenne egy kérdésem h a GTA 4 Pc verzióját xboxból lett megcsinálva??
  • GP2100
    LOL
  • Amse
    Jah a bankrablás nem nehéz. Tegnap is összejött egy csávónak a Flóriáni Erste kipakolása túszejtéssel és utána lelépéssel.
  • GP2100
    "egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölről"
    A játékra figyelj amikor játszol és ne kapkodj. Erre nem tudok mást mondani.
  • sapkafej
    azt simán megoldom, nem azzal van a baj... kurva hosszú a küldetés és egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölről. átvezetem a fél várost, lemegyek az alagsorba, ugyanaz állandóan nem olyan vicces.
  • GP2100
    A bankrablás is egyszerű... Boxon és pc-n is elsőre összejött, az a lényeg, hogy használd a fedezékeket. Nem tudom, hogy mit lehet ezen ennyit szenvedni?
  • sapkafej
    ó ez a hülye bankrablás az agyamra megy. elszenvedek a metróalagútban, aztán nem tudok eltűnni. persze eddig is kb ötödszörre jutottam el
    a legnagyobb köcsögség, h ilyen hosszú missönben nincs csekpoijnt
    irigyellek
  • Soldiers
    beszarok nekem elsőre sikerült oszt nem is nyomtam mint az állat csak lazán nyomogattam
  • GP2100
    OMG! Ezt komolyan mondod?!
    Hívd át a szomszéd gyereket, hátha gyorsabban tudja nyomogatni a gombot... Egyébként nincs ilyen cheat, ráadásul ez az utolsó küldetés ezért illene normálisan megcsinálni szerintem.
    megint jelentkezek....

esetleg valaki nem tud valami olyan cheat-et vagy iesmi ami a küldetést befejezetté teszi?

eddig nyomtam becsülettel, szenvedtem mint állat...
    csak ehez az egy gyér küldetéshez kellene.
    vagy az is jó ha valaki küldene egy olyan save game-t amiben ezt pont befejezi, a terhes lajhár nem tud gyorsulni
  • overx
    nettel együtt :)
  • overx
    Nekem leszedett valamit amikor először indítottam a játékot nettel ütt
    köszi a kooperációt.
    a terhes lajhárt most akkor felturbózom :D
  • GP2100
    Gondolom azért, mert egy terhes lajhár tempójával nyomogatod a gombot... Egyébként ez nem a pc-s topik, de ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy én pc-n is simán megcsináltam elsőre, szóval nem nehezebb mint konzolon. Egyébként sincs benne semmi nehézség, gombot "verni" még a hülye is tud...
  • bubu13
    Space-t??? Amugy pedig azt kell nagyon gyorsan
    annál a küldetésnél ahol Peggerino-t kell kicsinálni, és a motorral ugratok és a helikopterbe kell bemászni, azt hogy kell?

hiába nyomkodom a space-t nekem nem mászik sehova
  • Fido4life
    nem sajna
  • Slewy
    a neten meg a tévében található dolgoknak van értelme... pédlűulé házat lehet venni, vagy azt a kést, amit a reklámban nyomatnak, meg kaptam ilyen e-business-es e-mailt is, ez csak poén, vagy a játék része lesz?? Mert ha már beletették remélem funkciója is van
  • brodix
    Na már megvan,hogy mit is kell csinálni.
    Egyet már le is szállítottam neki.
  • Forza Italia
    nem tudjátok xbox360 ra van valami update a Gta hoz?
  • brodix
    steve?
    tőle még nem kaptam
  • Minstrel
    nem,hanem amiket Steve kér sms-ben
  • brodix
    lopott autókat?
    Azokat,amikkel brucie bízik meg e-mailben?
  • Minstrel
    nem lehet modifikálni, ebben nincs ilyesmi. garázsba a lopott autókat kell vinni
  • overx
    oks köszi
  • Morphin
    nincs serial. berakod és megy...
  • overx
    Üdv
    Ha én valakitől veszek egy gta IV et xbox360 ra használt, de eredeti, akkor azzal tudok live on multizni ? szóval van valami ilyesmi hogy serial mint a pc nél amit már kilőhettek előttem ? vagy csak eredeti game és live kell aztán mehet is ? :)
    naja, mert akármien furikkal mejek jó rosz, régi új, az ajtó nem nyilik....
  • brodix
    Ezt én is meg akartam kérdezni?
    Mármint nem,nem lehet tuningolni,de mi a franc az a garage?