Gondolom nem tud angolul. (tapasztalatból beszélek, anno a GTA 3-ban ott akadtam el amikor Misty-t elkellett vinni Joey-hoz, és dudálni kellett volna. Én meg az akkori 0 angol tudásommal nem értettem miről van szó, állok a kék körben és semmi )
A játék mindig KIÍRJA, hogy mit kell csinálni. Nem értem, hogy mit nem lehet érteni egy ilyen egyszerű küldetésen... Egyébként tényleg le kell fényképezni.
Jah a bankrablás nem nehéz. Tegnap is összejött egy csávónak a Flóriáni Erste kipakolása túszejtéssel és utána lelépéssel.
"egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölről"
A játékra figyelj amikor játszol és ne kapkodj. Erre nem tudok mást mondani.
azt simán megoldom, nem azzal van a baj... kurva hosszú a küldetés és egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölről. átvezetem a fél várost, lemegyek az alagsorba, ugyanaz állandóan nem olyan vicces.
A bankrablás is egyszerű... Boxon és pc-n is elsőre összejött, az a lényeg, hogy használd a fedezékeket. Nem tudom, hogy mit lehet ezen ennyit szenvedni?
ó ez a hülye bankrablás az agyamra megy. elszenvedek a metróalagútban, aztán nem tudok eltűnni. persze eddig is kb ötödszörre jutottam el
a legnagyobb köcsögség, h ilyen hosszú missönben nincs csekpoijnt
beszarok nekem elsőre sikerült oszt nem is nyomtam mint az állat csak lazán nyomogattam
OMG! Ezt komolyan mondod?!
Hívd át a szomszéd gyereket, hátha gyorsabban tudja nyomogatni a gombot... Egyébként nincs ilyen cheat, ráadásul ez az utolsó küldetés ezért illene normálisan megcsinálni szerintem.
esetleg valaki nem tud valami olyan cheat-et vagy iesmi ami a küldetést befejezetté teszi?
eddig nyomtam becsülettel, szenvedtem mint állat...
csak ehez az egy gyér küldetéshez kellene.
vagy az is jó ha valaki küldene egy olyan save game-t amiben ezt pont befejezi, a terhes lajhár nem tud gyorsulni
overx#7974
Nekem leszedett valamit amikor először indítottam a játékot nettel ütt
köszi a kooperációt.
a terhes lajhárt most akkor felturbózom :D
Gondolom azért, mert egy terhes lajhár tempójával nyomogatod a gombot... Egyébként ez nem a pc-s topik, de ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy én pc-n is simán megcsináltam elsőre, szóval nem nehezebb mint konzolon. Egyébként sincs benne semmi nehézség, gombot "verni" még a hülye is tud...
Space-t??? Amugy pedig azt kell nagyon gyorsan
annál a küldetésnél ahol Peggerino-t kell kicsinálni, és a motorral ugratok és a helikopterbe kell bemászni, azt hogy kell?
Slewy#7968
a neten meg a tévében található dolgoknak van értelme... pédlűulé házat lehet venni, vagy azt a kést, amit a reklámban nyomatnak, meg kaptam ilyen e-business-es e-mailt is, ez csak poén, vagy a játék része lesz?? Mert ha már beletették remélem funkciója is van
Na már megvan,hogy mit is kell csinálni.
Egyet már le is szállítottam neki.
nem tudjátok xbox360 ra van valami update a Gta hoz?
overx#7959
Üdv
Ha én valakitől veszek egy gta IV et xbox360 ra használt, de eredeti, akkor azzal tudok live on multizni ? szóval van valami ilyesmi hogy serial mint a pc nél amit már kilőhettek előttem ? vagy csak eredeti game és live kell aztán mehet is ? :)
naja, mert akármien furikkal mejek jó rosz, régi új, az ajtó nem nyilik....
Ezt én is meg akartam kérdezni?
Mármint nem,nem lehet tuningolni,de mi a franc az a garage?