Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Aki ért hozzá és szivesen csinálná az ha akar csinálhatna GTA IV -hez egy olyat ,hogy kormánnyal meg pedállal keljen menni !A kormányt úgy kéne megcsinálni ,hogy minden irányba 1 egészmeg egy negyedet forduljon az a két írányba összesen 2 és fél ami 900 fokos fordulat! a pedál gáz fék kuplung!És legyen hozzá sebesség váltó is 6 seb 1 tolatás! Aki meg tudja csinálni vagy ismer olyat aki megtudja az lécci csinálja meg vagy szóljon annak aki megtudja!ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!
Ne sz@rjon oda az utca közepére, a végén ki is írja, hogy gratulálunk, most már tiszta Liberty City... 😄
menni mert nem ad több küldit. Rájöttél már nálad mit kell csinálni? vagy valaki aki ezen túl van?
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Az lenne a problémám,hogy tegnap felraktam,ment is szépen és ma bekapcsolom és azt írja,hogy:The application has encountered a fatal error and must close.Ezt írja a RGSC.Segítsen vki,please!<#sir>#sir>
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Company of Heroes
Company of Heroes
Company of Heroes
1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ha a galambokat elkezded lõni, akkor nézd ezt az oldalt, van mindegyikrõl eg ykép, meg egy rövid videó...
EEE 1899
amúgy offline módban még 2 hiányzik, a 100%-os, + meg kéne csinálni 30 óra alatt a sztorit... na majd ha nekiállok újból akkor jobban sietek 😄
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Amúgy a Finish Him Archivementtel szenvedek, youtube-on néztem videókat, ki kell nyírni 10 melee counterst (10 ellenséges civilt ki kell ütni), elmentem a helitouros helyre, de mindig jönnek a zsaruk az 5-6. ember után... :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
EEE 1899
a címe alapján mégiscsak telefonálni kell.
különben ebben a küldetésben tán ki kell menni a parkból,akkor fel hív téged vki,és az majd elirányít vhova.
Hát igen.
Rég játszottam már ezzel a game-mel.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
www.flickr.com/photos/soma62sco
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
www.flickr.com/photos/soma62sco
illetve laggol csak a fanok nem ismerik be
<#nyes>#nyes>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Elõre is köszi a segítséget
EEE 1899