Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok valaki tudna nekem segiteni kellene egy végigjátszás,hol keresek.Köszi a segitséget.
brodix
szerintem írj a Logitech-nek. <#pardon1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sziasztók!
Aki ért hozzá és szivesen csinálná az ha akar csinálhatna GTA IV -hez egy olyat ,hogy kormánnyal meg pedállal keljen menni !A kormányt úgy kéne megcsinálni ,hogy minden irányba 1 egészmeg egy negyedet forduljon az a két írányba összesen 2 és fél ami 900 fokos fordulat! a pedál gáz fék kuplung!És legyen hozzá sebesség váltó is 6 seb 1 tolatás! Aki meg tudja csinálni vagy ismer olyat aki megtudja az lécci csinálja meg vagy szóljon annak aki megtudja!ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!
zaki
Épp ezért kell kiírtani az összes repülõ patkányt... 😄
Ne sz@rjon oda az utca közepére, a végén ki is írja, hogy gratulálunk, most már tiszta Liberty City... 😄

Ironmask! Én is a THAT SPECIAL SOMEONE küldinél vagyok és nem tok tovább
menni mert nem ad több küldit. Rájöttél már nálad mit kell csinálni? vagy valaki aki ezen túl van?
Minstrel
így visszagondolva pedig tök jó móka volt a galamblövészet, bejártam a várost, lõdöztem sokat, le is lõttek párszor, meg a jump-ok is jók, ott is jól meglehet halni ha elszúrod <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Fido4life
mert akkor gondolom lowpoly textúrákban úszkálnék...

Morphin
mi az hogy nem törölheted le??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Fido4life
Szerintem ez az elsõ és utolsó GTA rész amit 100%-ra fogok végigvinni (ha egyáltalán ez is sikerül) Már most hihetetlenül unom, hogy addig nem törölhetem le a vinyóról amíg be nem fejezem a galambokat meg amíg Steve autóit el nem lopom, pedig a Fable 2-nek néha nem ártana ha az is vinyóról menne. Másrészt mekkora mérhetetlen baromság már hogy egy galambot beraknak a tömeggel teli utca közepére, és akkor ott áljak el neki lövöldözni, hogy jöjjenek basztatni a zsaruk..nem értem miért nem lehetett egy normális gyüjtögetõs feladatot adni.

GP2100
Ez a KONZOLOS topic...<#lama>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Hello mindenki.
Az lenne a problémám,hogy tegnap felraktam,ment is szépen és ma bekapcsolom és azt írja,hogy:The application has encountered a fatal error and must close.Ezt írja a RGSC.Segítsen vki,please!<#sir>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

kosszi szépen ZOLEE. 😄

Company of Heroes

FZoleee
hát amíg egy raktárhoz nem érnek, ott kilövöd a zárat, megölöd az összeset, aztán ennyi, vége a küldetésnek 😄
és meddig kell követni vagy mit kell csinálni?

Company of Heroes

FZoleee
ja és legalább 2 autónyi távolság legyen közted és a kocsi közt
FZoleee
követni kell
helló ennél a kuldetésnél mit kell csinálni valaki tugya??---(ESCUELA OF THE STREETS)- követni kell a kocsit vagy neki kell menni. valaki meg mondaná elõre is thx.

Company of Heroes

Soldiers
lenne 1-2 kérdésem
1, hogy lehet a csomagtartott kinyítni??
2, hogy lehet kapaszkodni az autókra??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bubu13
Köszi, biztos majd kell.

EEE 1899

zaki
a mázlista 😄
ha a galambokat elkezded lõni, akkor nézd ezt az oldalt, van mindegyikrõl eg ykép, meg egy rövid videó...

bubu13
Elkezdtem újra megcsinálni az ugratásokat mivel egy hiányzott de nem tudtam melyik az. Megtaláltam a másodikra rögtön (a reptérnél volt) szóval jó nagy szerencsém volt.Most elkezdtem a most wantedeket.

EEE 1899

zaki
na a Finish Him Archivement is kilõve, a No More Strangers is, pedig csak 12 emberrel találkoztam, és elvileg 14-el kellett volna... :S És még mindig csak 94.42%-nál járok. Ráadásul még kéne találkozni pl Saraval meg Eddie Lawwal is mégegyszer, de már megkaptam az archivementet értük, szal nem értem... :S
amúgy offline módban még 2 hiányzik, a 100%-os, + meg kéne csinálni 30 óra alatt a sztorit... na majd ha nekiállok újból akkor jobban sietek 😄

eightmiles
Sziasztok, van itt olyan, aki multizik x360-on?

sziasztok lécci segítsetek! megcsináltam a küldetéseket a the someone special-ig és már közbe is meg utána is kapok packie-tõl telefonhívásokat amiket nemigazán tudok értelmezni.... a baj az h csak ezeket a hívásokat kapom és más tenni valóm nincs pedig 52% körül járok még... nemtudom lehet nemfigyeltem oda vmire helpet elõre is köszi
GP2100
Úgy látom egyszer már ki lettél tiltva a videó reklámozásáért.(azért sem nézem meg 😄) Szerinted bárki is elhiszi, hogy ez nem az új reged? <#banplz>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

zaki
Beletartozik a %-ba az biztos, mert amikor az egyiket befejeztem kaptam 0.50%-ot.
Amúgy a Finish Him Archivementtel szenvedek, youtube-on néztem videókat, ki kell nyírni 10 melee counterst (10 ellenséges civilt ki kell ütni), elmentem a helitouros helyre, de mindig jönnek a zsaruk az 5-6. ember után... :S

Fido4life
igen sajna már erre rájöttem, de mindenképpen a galambok és Stevie autói után kezdem el elõlrõl, most épp eléggé bennne vagyok ezekben a küldikben.. Random Characterekkel szerintem akkor végzel ha bejön az Achivement is hogy Meet All Random Characters (bár checklist szerint még maradt néhány de azok nem tartoznak bele a 100 %-ba)

BB7
Elnézést ha valaki látta aki meg nem látta ANNAK KÖTELEZÕ!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zaki
el kell kezdeni elõlröl térkép alapján, nincs más. én mikor nekikezdtem, csak 2-3 volt készen. galambokat most nyírtam ki (mind a 200at), térkép alapján persze, 1-200-ig számozva szépen sorjában, így nem hagyok ki egyet se. 100%hoz már csak a random emberkékkel kéne találkoznom, de eddig csak 11el találkoztam a 14bõl, és azoknak sem csináltam meg mindegyik küldetését, mert ugyan a pntos helyüket tudom, de csak bnizonyos idõnként jelennek meg, így meg baromi nehéz pont elkapni õket... :S 94.42%-nál járok. Van olyan aki 100%-ra kipörgette?

Minstrel
én megszámoltam kétszer is, de mindig 50 jött ki, szerintem én is ezt a térképet néztem mikor csináltam, csak hát be kell jelölni mindig mikor egyet megcsinálsz és akkor nem hagysz el egyet se

Fido4life
nekem is ez a problémám 49 megvan már csak 1 hiányozna.

köszike mindenkinek tényleg már 2 napja itt szenvedtem

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bubu13
Elmész a parkba megkapod azt a telefonszámot amit fel kell hívnod, felhívod megnézek a parkban hogy ki az aki telefonál és majd el kezd menekülni egy ember és azt megölöd.

EEE 1899

brodix
hello!
a címe alapján mégiscsak telefonálni kell.
különben ebben a küldetésben tán ki kell menni a parkból,akkor fel hív téged vki,és az majd elirányít vhova.
Hát igen.
Rég játszottam már ezzel a game-mel.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

én nem találtam fülkét amugy a küldsetés neve: call and colect

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Minstrel
azt hiszem ott fel kell venni a telefon, a fülkénél

heló..31.47%-nál vagyok a 2.városban legalul van 1 kérdõjeles küldetés mikor belemegyek elküld egy parkba.. arra lenék kiváncsi hogy ott mit kell csinálni mert semilyen más küldetést nem ad..kösszi

Morphin
<#banplz>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hali,nem tudok menteni,tudna nekem vki segíteni? köszönöm
Minstrel

fórum / Konzolosok fóruma >> / Grand Theft Auto IV

soma62
Írjátok ki logo ba hogy konzolos. MErt én itt csak GTA IV-et látok!!!

www.flickr.com/photos/soma62sco

Ironmask
de jó nektek,hogy sikerült a játék végére jutnotok!engem meg baszik tovább engedni!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Minstrel
most 96,67%-on van a játék, de nem tudom már mit kellene csinálnom, már mindenkivel voltam mindenhol, brucie is irt sms-t, hogy minden futamot megnyertem. azt még nem tudom, hogy brucienál a heli ride meg a motorcsónakozás is beleszámít? meg mennyi van azokból?

konzolos topic
soma62
Állitolag már kijött egy nvidia driver. 8-10 FPS pluszt ad állitolag!😊

www.flickr.com/photos/soma62sco

arraól, hogy xboxon is meg ps3-on is szaggat ez a szar
illetve laggol csak a fanok nem ismerik be
<#nyes>

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

te miröl beszélsz?<#banplz>

bubu13
Megcsináltam minden ugratást ami le van irva ezen az oldalon de az csak 49 és 50-et kell megcsinálni. Hol van az az 1?
Elõre is köszi a segítséget

EEE 1899