Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy olyan kérdésem lenne hogy ebben lehet a kocsit tuningolni vagy modifikálni kicsit? mert van egy olyanom hogy "garage" de csak van.
a választ elõre is köszi
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Nem tudom, hog mit kell csinálni a Hostile Negotianion küldetésnél, egy csarnok legtetején egy ffi fegyvert szegez a másiknak és mit kell ilyenkor csinálni.
Ha jól tudom meg kell menteni valakit.., de hogy?
Köszi!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tropyk/Achievementek(nem tudom utóbbik közt van-e)között van valami olyasmi,hogy ,,Get a turkey under a 10 pin bowling match".
Itt mit kell csinálni?
Nem nagyon tudom felfogni,mit jelenthet az,hogy ,,Szerezz egy pulykát(xd) egy 10-es bowling meccs alatt!
Ki tudnátok segíteni?
és te hogy méred az fps-ed? szemmel?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>mert akkor gratulálok...olyan mint pc-n hogy folyamatosan lennt van az fps,ilyen nincs boxon,de mivel ekkora a játéktér,és gondolom nem lassú kocsikázás közben akad,így ne csodálkozz rajta.jogos hogy azért nem ezt várja el az ember.de én mint aki világ életét a pc-n töltötte el,nem hányom a box szemére az akadást...nekem multis autóversenynél sem akad...próbálj egy olyat hogy újra felmásolod a vinyóra...bár olvasási hibának sem szabadna lennie. más 5letem nem van<#zavart2>#zavart2><#vigyor2>#vigyor2>
oldschool.trance.techno.rave
oldschool.trance.techno.rave
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Ha a városban hagyom a kocsimat, amíg megcsinálok egy küldetést, mindegy hogy hol állok meg, eltûnik a küldetés végére?
Roman elõtt hagytam és mire viszaértem eltûnt. :(
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
http://topgearhungary.blogspot.com/
!nem akartok csinálni egy 4-es csapatot a gta4ben online (ps3)?lehetne darálni
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Kérlek segítsetek!!!
Miért van az, hogy elindul a játék de recseg a hang?????????
Ezt nagyon nem értem...VALAKI SEGÍTSEN LÉGYSZIVES!!!
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
1 kérdés.A tv nézésnek van valami értelme ,tanul belõle az ipse vagy csak látványelem?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
1-2hét és megvan a boxom.végre nemkell porosodnia a gta4nek a polcon!<#eplus2>#eplus2>