8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• GP2100
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Roman életben marad, de Kate meghal és az utolsó küldetés is egy kicsit más lesz.
  • brodix
    Ez miféle küldetés?
    Azért nem ez van nekem,mert másik befejezést választottam?
    (Én a deal-t választottam,nem a revenge-et)
    Szegény Roman a másik befejezésben életben marad?Ha igen,rögtön kezdem is elölről!Úgy sajnáltam csórikámat!
  • Leky
    Nem gondoltam arra, hogy ilyen örült módjára kell nyomkodni. Köszi.
  • trogerzsiger
    nyomogasd gyorsan az a gombot.
  • Fido4life
    Nekem csak az furcsa hogy ennyi.. Rengeteg kérdést találtam ugyan ezzel a témával kapcsolatban ebben a topikban :S
  • GP2100
    Sajnos vannak ilyenek, akiknek egy gomb nyomkodása is komoly problémát okoz...
  • Fido4life
    ez most komoly ?
  • Leky
    Hogy a fenébe kell felhúzni magam a helikopterre amikor motorral ugratok és elkapom az alját?
  • Adi
    Haliho!
    Lenne egy olyan kérdésem, ha blood brothers küldetésnél tartok és
    nem tudom, h ha megölöm francis-t és életbe hagyom derricket akkor ügye ad vmi temetkezési vállalkozónál vmi küldetéseket vagy mit. Kérdésem, h ez szükséges a 100 % végigjátszáshoz? Vagy esetleg add ezért a játék vmi acsit ha megcsinálom a küldetéseket.
  • brodix
    Végül is hülyeséget írtam,az még nem az utolsó küldetés volt,csak az az előtti,vagy még az az előtti.
    Bár mióta az előző hsz-omat írtam,már kivittem!(még Liberty City Minute vagy milyen trophy-t is kaptam,amiért kevesebb mint 30 óra alatt vittem ki! :D)
  • GP2100
    Melléküldetések, galambok, ugratók, haverok, nők, stb... Van mit csinálni.
  • brodix
    hello!
    megcsináltam az utolsó küldetést,de utána mit kell csinálni?
  • GP2100
    PC-s topik...
  • johny85
    infernus +comet az a porsche +lamborgini ha jól tudom ilyenel én találkoztam a 3. városba de elég kevés van.a space neked mire van konfigolva ugrásra?
  • Fido4life
    amúgy én nem értem miért konzol topikban jönnek PC-s kérdéssel. nem mintha zavarna, csak ha egyszer szétkellet választani, vmi okos miatt, akkor hogy-hogy mindig ezt a topikot találják meg a PC-s (ohh bocs játékosok) topik helyett...
    hy

ha PC-n jáccol akkor nyomogasd ezerrel a space-t.
    én is azzal szenvedtem 2 napig, de meglett.

amugy ha már pc-n nyomod, akkor neked van infernus meg comet ?
    ha igen akkor hol mert nekem nincsenek
  • ldavid
    felmászni a PC-re?
  • johny85
    hy az utolsó küldetésnél mikor a helikopterre kell átugrani a motorról mit kell nyomnyi és mikor,mert nekem sehogy se akar felmászni a gépre(PC)?
    thx
  • brodix
    na igen,ez abszolut igaz.
    végül is én már fps-t is jobban nyomom kontrollerrel
  • JaSoN HuNTeR #8057
    irányitást inkább bizzuk arra h ki hol szokta meg a játékokat...
  • Morphin
    csak kiadják dobozosan is...egy hírben az volt, hogy egy cég fogja így árulni.mmint nem m.o.-n de valszeg jön ide is szállítmány...reméljük a legjobbakat
  • Fido4life
    szerintem a moci irányítása elég szar lett, valahogy nem éreztem a sebességet, csak belső nézetben.. Persze ha igaz ez a "New and improved bike handling and physics. " akkor lehet így élvezetesebb lesz.. Bár ha csak Live-ról lehet majd letölteni, akkor én nem is fogok vele játszani.
  • Morphin
    én motoroztam sokat, és szeretem a motorokat is...(való életben) nekem bejön ez a motorzósdi...viszont érdekes lesz,hogy üldözéseknél hányszor fogunk meghalni. mert ahogy nekimész valakinek máris röpülsz a mociról...és az eléggé fájdalmas tud lenni...sima gta4ben is sz0ptam eleget,amikor mocival mentem küldizni :S
  • Fido4life
    csak én vagyok azzal hogy ez a motoros banda kurvára nem vonz ? szerintem hatszor érdekesebb lett volna megtudni pl. Dwayne előéletét ahogy börtönbe került és elötte miket csinált, vagy Packievel/Garyvel nyomulni...
  • brodix
    PC-n sokkal nehezebb behozni a játékot,de állítólag jóval szebb rajta a grafika.
    irányítás téren konzol jobb.
    hogy ps3 vagy xbox360,valóban rajtad áll.
    én playstationös vagyok,szóval előbbire szavazok,de télleg rajtad áll!
    van benne valami én PC-n nyomom, de van olyan kocsi amit sehol nem találok még ott se ahol lennie kellene a térkép szerint, pedig már kiakasztottam.
    de amugy egynek elmegy sztem.
  • JaSoN HuNTeR #8050
    sokkal jobb mint PC-n... PC-n verzió tiszta hiba lett.már a 2. patchen túl vagyunk mégis szar...
  • Hut
    oké köszi
  • FZoleee
    sokkal jobb, mint pc-n
  • Hut
    és jó az írányítása a grafikája?
  • Amse
    mivel pc-n nem nagyon megy ezért konzolon jobb, de hogy ps3-on vagy box-on azt döntsd el magad, ha akarod :)
  • Hut
    gépen vagy xbox-on jobb a gta 4????
  • ldavid
    asszem csak valamelyik amerikai áruház fogja úgy árulni
  • trogerzsiger
    ja nem:D
  • trogerzsiger
    Vagyiis így is meg lehet majd venni dobozosan és csak egy kód lesz benne?..
  • ldavid
    felpakolták a Lost and Damned websiteját

• Morphin
  • GP2100
    Nem érted, hogy ez NEM a pc-s topik? Ha addig nem jutsz el, hogy a pc-s problémáidat a PC-S TOPIKBAN kérdezd meg, akkor nem csodálom, hogy nem tudod elindítani...
  • rambo109
    Nem az volt a baj. Most mindig ahogy be akarok lépni kiír valami rockstar games social club-ot, ott van olyan hogy play akkor meg azt írja ki hogy töltsek le valami live izét, de én csak sima singlezni akarok. Ezt mindenkinek ki írja????????
  • GP2100
    Megcsináltad vagy csak azt hiszed? Az egyik wc-ben bujkál az utolsó, ha esetleg nem tudnád.