nem tudom, h ha megölöm francis-t és életbe hagyom derricket akkor ügye ad vmi temetkezési vállalkozónál vmi küldetéseket vagy mit. Kérdésem, h ez szükséges a 100 % végigjátszáshoz? Vagy esetleg add ezért a játék vmi acsit ha megcsinálom a küldetéseket.
Végül is hülyeséget írtam,az még nem az utolsó küldetés volt,csak az az előtti,vagy még az az előtti.
Bár mióta az előző hsz-omat írtam,már kivittem!(még Liberty City Minute vagy milyen trophy-t is kaptam,amiért kevesebb mint 30 óra alatt vittem ki! :D)
Melléküldetések, galambok, ugratók, haverok, nők, stb... Van mit csinálni.
hello!
megcsináltam az utolsó küldetést,de utána mit kell csinálni?
johny85#8063
infernus +comet az a porsche +lamborgini ha jól tudom ilyenel én találkoztam a 3. városba de elég kevés van.a space neked mire van konfigolva ugrásra?
amúgy én nem értem miért konzol topikban jönnek PC-s kérdéssel. nem mintha zavarna, csak ha egyszer szétkellet választani, vmi okos miatt, akkor hogy-hogy mindig ezt a topikot találják meg a PC-s (ohh bocs játékosok) topik helyett...
johny85#8059
hy az utolsó küldetésnél mikor a helikopterre kell átugrani a motorról mit kell nyomnyi és mikor,mert nekem sehogy se akar felmászni a gépre(PC)?
thx
na igen,ez abszolut igaz.
végül is én már fps-t is jobban nyomom kontrollerrel
irányitást inkább bizzuk arra h ki hol szokta meg a játékokat...
csak kiadják dobozosan is...egy hírben az volt, hogy egy cég fogja így árulni.mmint nem m.o.-n de valszeg jön ide is szállítmány...reméljük a legjobbakat
szerintem a moci irányítása elég szar lett, valahogy nem éreztem a sebességet, csak belső nézetben.. Persze ha igaz ez a "New and improved bike handling and physics. " akkor lehet így élvezetesebb lesz.. Bár ha csak Live-ról lehet majd letölteni, akkor én nem is fogok vele játszani.
én motoroztam sokat, és szeretem a motorokat is...(való életben) nekem bejön ez a motorzósdi...viszont érdekes lesz,hogy üldözéseknél hányszor fogunk meghalni. mert ahogy nekimész valakinek máris röpülsz a mociról...és az eléggé fájdalmas tud lenni...sima gta4ben is sz0ptam eleget,amikor mocival mentem küldizni :S
csak én vagyok azzal hogy ez a motoros banda kurvára nem vonz ? szerintem hatszor érdekesebb lett volna megtudni pl. Dwayne előéletét ahogy börtönbe került és elötte miket csinált, vagy Packievel/Garyvel nyomulni...
PC-n sokkal nehezebb behozni a játékot,de állítólag jóval szebb rajta a grafika.
irányítás téren konzol jobb.
hogy ps3 vagy xbox360,valóban rajtad áll.
én playstationös vagyok,szóval előbbire szavazok,de télleg rajtad áll!
van benne valami én PC-n nyomom, de van olyan kocsi amit sehol nem találok még ott se ahol lennie kellene a térkép szerint, pedig már kiakasztottam.
de amugy egynek elmegy sztem.
sokkal jobb mint PC-n... PC-n verzió tiszta hiba lett.már a 2. patchen túl vagyunk mégis szar...
Nem érted, hogy ez NEM a pc-s topik? Ha addig nem jutsz el, hogy a pc-s problémáidat a PC-S TOPIKBAN kérdezd meg, akkor nem csodálom, hogy nem tudod elindítani...
rambo109#8038
Nem az volt a baj. Most mindig ahogy be akarok lépni kiír valami rockstar games social club-ot, ott van olyan hogy play akkor meg azt írja ki hogy töltsek le valami live izét, de én csak sima singlezni akarok. Ezt mindenkinek ki írja????????
Megcsináltad vagy csak azt hiszed? Az egyik wc-ben bujkál az utolsó, ha esetleg nem tudnád.