8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Nagydög
    Vannak. Ok jatszanak vele.

Egzebkent nem talalkoztam egyel se. Gondolom gazosnak veltek a fejlesztok, hogy egy elnezett lampa nyoman szetszorjon a jatekos egy hejre ovodas csoportot. Valljuk be, ebben lehet is valami.
  • Sound
    és a válasz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Először is leparkoltam a hátsó kijáratnál, felderítettem a 3 főnök személyét, majd elmentem hátra a hátsó kijárathoz, ahonnan még a 2. főnökre ráláttam, a 3. meg bent van mögöttem egy kis privát helységbe. Kinyírod gyorsan ezt a kettőt, aztán kocsival utánna eredsz a 3-nak a hátsó kijáraton.
  • Kandurex
    ez kamú, az ÜK már délután lerendezte a megrendelőket, és most harcra készen várják azt a szerencsés első - egynéhány usert akinek maradt még!
  • Nagydög
    Amerika mar megint csunyan le van maradva mogottunk. :)
  • TIBI
    Vannak-e kölkök a játékban?
  • Kandurex
    tényleg :)) viszont az amcsik (Csocsoval az élen ) csak holnap késő délutántól* vehetik

*délután 15-kor lesz ott reggel 8
  • epx
    Sajnos hiába az előrendelés ha a boltok nem kapnak!
    (576 ba lesz egy pár darab azt tudom) Állítólag ők vásárolták fel a készlet nagyrészét!

• Nagydög
    Nyugi van ma', gyerekek! Mindenki fel van spanolva, vagy mert mar tolja, vagy mert mar nagyon tolna, aztan megy a vagdalkozas ossze-vissza. Meg ezt a kicsit kihuzzuk a megjelenesig, aztan lehet a jatek miatt nyirni egymast.
  • ldavid
    Új-Zéland-on már megjelent
  • Kandurex
    mondjuk aki nagy sebbel és lobbal megindul egy konzolbolt felé éjszaka, annak ajánlom, hogy próbáljon meg előtte utánna érdeklődni, hisz nem egynél fogyhattak már el a példányok,...aztán nehogy koppanás legyen a dologból ...(az 576 és tsa. cégek azaz a 19.000.- Ft boltokban természetesen várható pár példány)
  • mucsácsó
    Így van..basszátok ki a BANamákra őket :D Legalább azt a rohadt SPOILER taget használják már azok, akik nem bírják ki azt, hogy ne osszák meg a huszárságból fakadó fergeteges élményüket...ezzel a mama gyerekkel együtt...idejön sírni és sajnáltatja magát, hogy nem tolhatja a játékot, aztán meg szétoffolja a topicot az idiótaságaival..hát bazeg =/ Most is néztem, 67 új hsz...de fele off volt kb... =/
  • Istencsászár
    Ez arra vonatkozik aki nemrendelte elő, és nem járt utána időben.
  • epx
    Országos hiány lesz a látékbol a héten.
    Sok vidéki üzletben nem is lesz, sőtt a nagy városokban sem sok.
    360 as ra szinte alig Ps3 ra valamivel több.

Sok üzlet nem is kapott belőle.
    Csak azért hogy holnap ne legyen meglepetés senkinek!
  • Kandurex
    nem, annyit ért, túllépte a határt
  • AntiHero
    Sephinek szolt
  • BiG G
    most lehetsz, a nem spoilerezőknek bizony a kurva anyjukat
  • brodix
    He nekem szólt az,hogy tegyem spoilerba,akkor a válaszom rá:
    #3674-ben lévő borítóból szedtem,ezért nem tettem spoilerba.
    Egyébként a co-op(co-operation[asszem])az,mikor egy gépen ketten tolják.
    Kane & Lynch-ből tudom(IMÁDOM AZT A JÁTÉKOT,kár,hogy nagyon rövid,aztán csak online van,ami szar.)
  • Nagydög
    Jo. Most tied a pont. Ez eleg szimpla suttyosag volt.

Kandurex!
    Ne spilazd tul! Semmi rosszat nem mondott ez a mama gyerek, azzal egyutt, hogy falkaban baszogattak. Kicsit tobb empatiat, ha kerhetnem! Meg Alwarest is hajlando vagyok megolelmi a beke, es szeretet jegyeben. :D
  • Istencsászár
    Akasztva persze:D
  • marcinger
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minden autónak Liberty City lett a rendszáma?
  • Checkerboy
    Bmeg, ez mehetett volna spoilerbe is, nem? :/

Egyébként én meg nagyon az utolsó küldinél vagyok, szal lehet, h lesz The End múvi megjelenés előtt :P
  • AntiHero
    gyuljálmeg!
  • hali
    htx!
  • Alwares
    Tedd spoilerbe bazdmeg...
  • EmThor
    téves. netes módban lesz pár küldi amit max 4en lehet tolni úgy tudom. ennyi a "coop" & ez mindkét módra vonatkozik.

a tervezési hibás boxtól meg inkább megkímélnék mindenkit
  • Sephi
    Hogy is kell kivegezni valakit? Ugyertem Dimitri fonoke ott alt a teton , es nem tudtam hirtelen , hogyan kell kivegezni , igy siman fejbe lottem.
  • Istencsászár
    Az egyjátékos kampányt interenet segítségével akár ketten is végig lehet játszani.
  • LeryStar
    mi a szar az a co-op?
  • Alwares
    Mit értesz az alatt, hogy coop? :S
  • Istencsászár
    Lesz benne Co op? :)
  • pc killer
    38% körül, de nem biztos, hogy mindenki ekkor kapja meg, mert vannak olyan küldetések aminek a teljesítése nélkül átjuthatsz és akkor lehet kevesebb %... Egyébként az elősző hsz-t direkt várakozást elősegítő okokból küldtem.
  • brodix
    HI!
    CSAK A BOX-NÁL LESZ CO-OP?!
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
  • Istencsászár
    És akkor az ember ne legyen mérges? -.-
  • KG21
    hány százaléknál kaptad meg?
  • AntiHero
  • pc killer
    Nah megvan a 3. sziget is! Szerintem marha jó volt a küldetés amivel meg lehet nyitni.(és "kicsit" jól fizetett) Szegény előrendelők kaparhatják már a falat az idegességtől, mások meg már a játék végéhez közelítenek. Na mentem vissza játszani!
  • AntiHero
    Nem, de én írtam nekik holnap hozzák azt írták.
  • EmThor

• Kandurex
    állítólag már minden csomagot oda adtak a futárszolgálatnak!
  • Spiderous
    Akik előrendelték a játékot , azok kaptak valamit Übertől , hogy feladták vagy ilyesmi?Elvileg holnap hoznia kell a futárnak..:)