Egzebkent nem talalkoztam egyel se. Gondolom gazosnak veltek a fejlesztok, hogy egy elnezett lampa nyoman szetszorjon a jatekos egy hejre ovodas csoportot. Valljuk be, ebben lehet is valami.
Először is leparkoltam a hátsó kijáratnál, felderítettem a 3 főnök személyét, majd elmentem hátra a hátsó kijárathoz, ahonnan még a 2. főnökre ráláttam, a 3. meg bent van mögöttem egy kis privát helységbe. Kinyírod gyorsan ezt a kettőt, aztán kocsival utánna eredsz a 3-nak a hátsó kijáraton.
ez kamú, az ÜK már délután lerendezte a megrendelőket, és most harcra készen várják azt a szerencsés első - egynéhány usert akinek maradt még!
Nagydög#3708
Amerika mar megint csunyan le van maradva mogottunk. :)
tényleg :)) viszont az amcsik (Csocsoval az élen ) csak holnap késő délutántól* vehetik
*délután 15-kor lesz ott reggel 8
epx#3705
Sajnos hiába az előrendelés ha a boltok nem kapnak!
(576 ba lesz egy pár darab azt tudom) Állítólag ők vásárolták fel a készlet nagyrészét!
Nagydög#3704
Nyugi van ma', gyerekek! Mindenki fel van spanolva, vagy mert mar tolja, vagy mert mar nagyon tolna, aztan megy a vagdalkozas ossze-vissza. Meg ezt a kicsit kihuzzuk a megjelenesig, aztan lehet a jatek miatt nyirni egymast.
mondjuk aki nagy sebbel és lobbal megindul egy konzolbolt felé éjszaka, annak ajánlom, hogy próbáljon meg előtte utánna érdeklődni, hisz nem egynél fogyhattak már el a példányok,...aztán nehogy koppanás legyen a dologból ...(az 576 és tsa. cégek azaz a 19.000.- Ft boltokban természetesen várható pár példány)
Így van..basszátok ki a BANamákra őket :D Legalább azt a rohadt SPOILER taget használják már azok, akik nem bírják ki azt, hogy ne osszák meg a huszárságból fakadó fergeteges élményüket...ezzel a mama gyerekkel együtt...idejön sírni és sajnáltatja magát, hogy nem tolhatja a játékot, aztán meg szétoffolja a topicot az idiótaságaival..hát bazeg =/ Most is néztem, 67 új hsz...de fele off volt kb... =/
Ez arra vonatkozik aki nemrendelte elő, és nem járt utána időben.
epx#3699
Országos hiány lesz a látékbol a héten.
Sok vidéki üzletben nem is lesz, sőtt a nagy városokban sem sok.
360 as ra szinte alig Ps3 ra valamivel több.
Sok üzlet nem is kapott belőle.
Csak azért hogy holnap ne legyen meglepetés senkinek!
most lehetsz, a nem spoilerezőknek bizony a kurva anyjukat
He nekem szólt az,hogy tegyem spoilerba,akkor a válaszom rá: #3674-ben lévő borítóból szedtem,ezért nem tettem spoilerba.
Egyébként a co-op(co-operation[asszem])az,mikor egy gépen ketten tolják.
Kane & Lynch-ből tudom(IMÁDOM AZT A JÁTÉKOT,kár,hogy nagyon rövid,aztán csak online van,ami szar.)
Nagydög#3694
Jo. Most tied a pont. Ez eleg szimpla suttyosag volt.
Kandurex!
Ne spilazd tul! Semmi rosszat nem mondott ez a mama gyerek, azzal egyutt, hogy falkaban baszogattak. Kicsit tobb empatiat, ha kerhetnem! Meg Alwarest is hajlando vagyok megolelmi a beke, es szeretet jegyeben. :D
téves. netes módban lesz pár küldi amit max 4en lehet tolni úgy tudom. ennyi a "coop" & ez mindkét módra vonatkozik.
a tervezési hibás boxtól meg inkább megkímélnék mindenkit
Hogy is kell kivegezni valakit? Ugyertem Dimitri fonoke ott alt a teton , es nem tudtam hirtelen , hogyan kell kivegezni , igy siman fejbe lottem.
Az egyjátékos kampányt interenet segítségével akár ketten is végig lehet játszani.
38% körül, de nem biztos, hogy mindenki ekkor kapja meg, mert vannak olyan küldetések aminek a teljesítése nélkül átjuthatsz és akkor lehet kevesebb %... Egyébként az elősző hsz-t direkt várakozást elősegítő okokból küldtem.
HI!
CSAK A BOX-NÁL LESZ CO-OP?!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Nah megvan a 3. sziget is! Szerintem marha jó volt a küldetés amivel meg lehet nyitni.(és "kicsit" jól fizetett) Szegény előrendelők kaparhatják már a falat az idegességtől, mások meg már a játék végéhez közelítenek. Na mentem vissza játszani!
Nem, de én írtam nekik holnap hozzák azt írták.