Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Tehat mi ez a pop-up?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amugy tenyleg nagyon jo a jatek, tegnap fel orat csak a tengerparton farolgattam 😊
www.napisajto.hu
Amúgy a játék elég maga elég jó 😉
PSN: berghold
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
En is platinumbol rendeltem elo, de csak webshopon keresztul. remelem keddre ideer.
`Take a look to the sky just before you die`
Azt hadd kérdezzem már meg hogy hogy kell taxit hívni?
Elején vagyok még csak, Niko geci részeg, nem tud vezetni sem, sem lábraállni. ha vezetek akkor jönnek a zsaruk a piás vezetés miatt :o
na szóval hogy kell taxit hívni? 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
autók rugózása fasza, kicsit hamar borulnak -> eddig is ilyen volt mondjuk
amit mindenkinek látnia kell
részeg gameplay
Ami nem tetszik: Kamerakezelés vezetésnél, kanyarodok, és nem fordul a kamera az autóval, nem látom merre megyek, nagyon zavaró. És az összes állás ilyen elcseszett, csak a motorházas nézet használható.
Nagyot röhögtem még: Cocqette 😄😄😄 beszarás ez az autónév
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
rossz példa: assa creed, jó példa: burnout paradise
thx
(Majd ha felkeltem átnyálazom az biztos, de most fáradt vagyok ehhez, reggel 10-tõl ...pfff)
Nomeg az is eszméletlen klassz, hogy kiszállsz a kocsiból valamit intézni, aztán visszafelé közeledve a kocsihoz egyre jobban hallatszik a zene ami megy benne, majd beszállsz és bamm full hangerõ, guruljunk! 😄

Sajnos, azt többször megmondták a Rockstaros srácok is, hogy kompromisszumokat kell kötni! (értsd: többféleképpen😄)
Bully-ra is sokan panaszkodtak, ilyen téren, én mégse vettem észre semmit, de lehet nem is akartam. Jó, hogyha néha elfogult az ember.
HDD required. Kész.
(Mint ahogy az ojjektumokat sem, amik addig vannak invisible módban, amíg beléjük nem megyek 100-al..)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy légyszives, csak url-ként linkeld ezeket a képeket, hamár úgyis feltöltöd, aki akarja az megnézi. Thx!