Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Az autók elõfordulása még mindig úgy van mint a régebbi részekben? Tehát egy adott területen néha szinte csak 2-3 féle autó jön? Vagy itt most nagyobb a változatosság?

gamertag: kenobita

Sephi
Arulja el nekem valaki mi ez a Popup? En ejjel haromig toltam , es nem figyeltem meg csak egy bugot... az is , hogy remeg a feje mikozben Tv-et nez. (igaz nem is a bugokat figyeltem).

Tehat mi ez a pop-up?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AnarchoiD
fellepsz netre , es a live lecsekkolja a geped serialnumberet , es ha bannolnak azt fogjak bannolni , ilyen 1x-u

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hali
igen, ez az auto kanyarodik, de a kamera nem koveti dolog engem is elegge zavar, foleg kanyarba.
Amugy tenyleg nagyon jo a jatek, tegnap fel orat csak a tengerparton farolgattam 😊

www.napisajto.hu

Alwares
Cash-be XD

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hali
es hova logol? ramba?😊

www.napisajto.hu

A gép logolja mikor raktad be szóval ha az alapján lesz bannhullám akkor csoki.

Tegnap úgy játszottam, hogy kiszedtem winyót, csak memkari+új profil (hátha így nem ban-olnak 😄). Remélem hdd-vel tényleg használható a dolog, mert így eléggé a játszhatóság alsó határán van 😄

Amúgy a játék elég maga elég jó 😉

PSN: berghold

Megnéztem az elsõ 5 mp-et... OMFG!!! 😄DDDDD

nyisson má ki a bolt h vegyek dl-t

EmThor
nézd meg a részeges videót!!

valaki játszik úgy a játékkal, hogy nincs vinyója? nekem sincs sajnos, és kiábrándító eléggé..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Én is. Azt mondta az ember, hogy a héten hívni fognak az elõrendeléssel kapcsolatban mindenkit.

gergou
Valaki aki kiprobalta, az autok toresmodelljerol irhatna picit!
En is platinumbol rendeltem elo, de csak webshopon keresztul. remelem keddre ideer.

`Take a look to the sky just before you die`

Uhh...Az a széttört taxi igen durván fest...

T2-nek volt már reakciója a kiszivárogtatással kapcsolatban?

NA menjetek ti a p.csába <#nevetes1> Jómunkásember meg sz.pik.<#nevetes1>

Sland
Délután én is írok egy hosszabb leírást, most nincs idõm 😊

Azt hadd kérdezzem már meg hogy hogy kell taxit hívni?
Elején vagyok még csak, Niko geci részeg, nem tud vezetni sem, sem lábraállni. ha vezetek akkor jönnek a zsaruk a piás vezetés miatt :o
na szóval hogy kell taxit hívni? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

pc killer
Most cvsomagolom ki.Szerencsére verbám van itthon pár darab <#eplus2>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Alwares
Huh gyerekek lehet valahol budaörösön verbát kapni? Mert MM-be nem volt tegnap, blu-ray bezzeg...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

pc killer
99%... Kemény nap lesz ez. Fõleg, hogy egy óra múlva el kell mennem...<#duma><#falbav><#rinya>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Ezt már végképp nem nézem meg...😄

EmThor
netes videók alapján -> isten! többet nem nézek keddig... de lehet héfõre itt lesz ha holnap feladják 😄

autók rugózása fasza, kicsit hamar borulnak -> eddig is ilyen volt mondjuk

amit mindenkinek látnia kell

részeg gameplay

EmThor
szar game nem elég hogy nem fizetsz érte, még nem is tetszik, szégyentelen

KG21
Én is kipróbáltam! Ami nagyon látszik, hogy ez a régi engine még mindig, tehát PC-n lehet majd megint moddolgatni, Abból látszik ahogy HDD nélkül ugyanaz a probléma, mint a régi GTA-knál mosott textúrák, popup, valamint sokat ismétlõdnek az autótípusok. Nembaj holnap rohanok, veszek egy vinyót.
Ami nem tetszik: Kamerakezelés vezetésnél, kanyarodok, és nem fordul a kamera az autóval, nem látom merre megyek, nagyon zavaró. És az összes állás ilyen elcseszett, csak a motorházas nézet használható.

Nagyot röhögtem még: Cocqette 😄😄😄 beszarás ez az autónév

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

EmThor
nini megtanultak programozni 😊 THX

/imádkozik h a GAME holnap postára adja 😄

DanielT
Egyet sem láttam. Jó, hogy kérded, mert tényleg, (szerencsére) totál elfelejtettem mennyire "divat" ez mostanában.
EmThor
v-sync hiba, szal ilyen képszétesés van? nekem az a gyengém, gyûlölöm.

rossz példa: assa creed, jó példa: burnout paradise

thx

ÚJ IGN interjú (article) LEZLIE BENZIES -el!!!! Új képek, infók stb.
(Majd ha felkeltem átnyálazom az biztos, de most fáradt vagyok ehhez, reggel 10-tõl ...pfff)

DanielT
Atyaég mekkora fíling ukrán rapzenére lassan gördülni egy kabrió Cadillacben az ébredezõ városban... padló.

Nomeg az is eszméletlen klassz, hogy kiszállsz a kocsiból valamit intézni, aztán visszafelé közeledve a kocsihoz egyre jobban hallatszik a zene ami megy benne, majd beszállsz és bamm full hangerõ, guruljunk! 😄
AntiHero
áháá😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Thx, épp kérdezni akartam, h akkor miért megy jobban, ha nem telepít...mostmár értem.

Kösz. Akkor itt nincs mese.

A tömör gyönyör képekben, szvsz a játékról megjelent eddigi legjobb képek között van.

DanielT
A játék felismeri, hogy van benne HDD és folyamatosan cachel rá.
Nana 😄DD nekem van HDD-m, eszembe se jutott anno anélkül megvenni. 😊

HDD nélkül kb. játszhatatlan. Mikor gyorsan kell menni, üldözni valakit kis idõ után már nem csak a textúra részletesség késik hanem ojjektumok is. Így játszhatatlan. Amúgy csak egy núb kérdés, ha nincs install opció, hogy lehet a HDD-rõl futtatni? Nemrég vettem gépet nem tudok ilyeneket még =(

EmThor
lehet még jobb lett volna, ha csak ps-re jön ki mert ott alap a vinyó és 30 ezerért 250 gigásta veszel 😄

Én is azt tudom ajánlani, hogy szerezz be egy vinyót!

Sajnos, azt többször megmondták a Rockstaros srácok is, hogy kompromisszumokat kell kötni! (értsd: többféleképpen😄)

Bully-ra is sokan panaszkodtak, ilyen téren, én mégse vettem észre semmit, de lehet nem is akartam. Jó, hogyha néha elfogult az ember.

DanielT
Számomra meg az hihetetlen, hogy a PS2 GTA-k szaggatós popup szar verziók után egyáltalán megcsinálta a R* hogy menjen vinyó nélkül...

HDD required. Kész.
edios
Számomra kicsit hihetetlen, hogy így adnak ki egy ilyen kaliberû játékot. Minden más része nagyjából tökéletes, popupon kívül max picit nyugdíjas kamerát tudnám felhozni negatívumként, bár azt fél óra játék után észre sem veszem már.
(Mint ahogy az ojjektumokat sem, amik addig vannak invisible módban, amíg beléjük nem megyek 100-al..)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DanielT
Aki él és mozog menjen kedden a boltokba. Ez agyonüt mindent idén.
AntiHero
Nem baj, váron én is keddet😊

DanielT
Nincs több, keddig nekem is ennyi vót a móka 😊
AntiHero
Már olvastam😊

AntiHero
Köszike😊 Jöhet még😛

EmThor
O_O és most a rockstar bezárja az sg-t? 😄

Az a elsuhanó kocsi effekt gondolom, csak a fényképezés miatt lett ilyen.

Amúgy légyszives, csak url-ként linkeld ezeket a képeket, hamár úgyis feltöltöd, aki akarja az megnézi. Thx!

DanielT