Tomy Lee#3751
Ma meglestem én is GTA4-et.
Háttejóisten,ez eszméletlenül jóra sikerült
Foxhound1980#3750
Aki megy éjfélre Überbe az postloja be legyen szives mi volt. Népmennyiség miegymás.
Foxhound1980#3749
Részemről inkább a reggel mellett döntöttem. Úgy volt, hogy kiGTAzunk :) éjjek érte de inkább holnap reggel üdén frissen.
Persze a kis pöcsökbe akik idejönnek cseszegetni, h nektek még nincs játékotok azokba nem kötsz bele. Teljesen békésen elmondtam. Egyébként is a MAIN STORYT nyomtam végig.
#3731: Mi a spoiler? Az, h kijátszottam, vagy az, h megtudtad annak az achievementnek a nevét, amit már 2 hónapja felraktak a netre, h megnézhesd.
#3733: Szerencsés voltam, ezen a héten volt idő :) Egyébként a játék olyan, h ha egyszer elkezded akkor nem tudod abbahagyni.
na most keltem fel...par ora mulva indulok is a peldanyomert es utana mar nem kell felnem a sok spoilertol es talan bemereszkedhetek a gta IV forumba a sok warezhuszar koze
Foxhound1980#3744
Klikklelj már rá külön-külön a az X-esre meg a PS3-masra Mr... Egyébként az oldal délelött óta nem lett frissítve. Zárás elött beszéltem velük, van PS3-mas verzió.
Nagy01#3741
Én 576tól rendeltem...és 3kval többet kérnek el érte...:/ De legalább tuti hogy itt lesz:D Mert felhívott a csávó hogy holnap hozzák ha nem lesz itt 2ig akkor felmeek Pestre.
Vége. Kijátszottam a main storyt, persze még maradt egy pár side quest, de egyébként vége. Megkaptam a Liberty City Minute achievementet, amit azért kaptam, mert 30 óra alatt kivittem.
Én pl gyűlölöm hogy ha egy horror játékba nincsenek szétszakadó dolgok, lógó belek meg egyebek... meglehet valósítani? persze, legyen akkor vérfördő, ezért van rajta a 18+ meg egyebek, de ettől még egy játék... filmekbe és eléd nyomják ezeket pl a Rambó, és akkor mivan? csak egy film, csak egy játék.
Ragnar360#3725
Na re, megnéztem a holnapi nap örömére, a sokadszorra látott Scarface-t :D újeee...ha holnap még lesz idöm, felelevenitjük, hogy kik is voltak az igazi Nagymenők :p
_______
- What does the American Dream mean today ?
számoljunk: innen hányan mennek ük-hoz 00-01-re?
1.
Nagy01#3723
Szerintem meg nincs igaza.Az attól még mindig csak egy játék marad akármilyen is a graf..
Nagydög#3722
Na, asszem en meg leheverek, es nezek egy kis DS9-et.
Ebben igazad van... a GTA nem horror játéknak készül...
na mennyetek mario kartozni, én mentem melóba
Nagydög#3719
A realitas mar igy is tulzo kicsit. Olyan realisan hullanak szanaszet a jarokelok, hogy rossz erzes veletlenul kozejuk hajtani. Asszem az elso elgazolt gyerekig jatszanek, ha lennenek, aztan ott le is tennem a gamet.
Az a faramuci helzet, hogy ha a jatekok egyszer elerik azt a realitast, ami fele torekszenek, akkor sajat magukat teszik tonkre. Addig jo szorakozas, mig az ellenfel lekaszalni valo babu. Ha elo, lelegzo karakterre valik, aki elethuen szenved, es hal meg, az magat a jatekot oli meg, illetve teszi pszcihopatak szorakozasava.
ldavid#3718
a játékbeli www.whattheydonotwantyoutoknow.com oldalra fel van téve pár térkép, a galambokról, fegyverekről, járművekről stb.
Hát igen... de a realitás nagyobb lett volna^^
reakció Kandurex hsz-ére:
beszéltem egyik ÜK-s sráccal,azt mondta,nekem meg lesz holnap.
(mondjuk én már vagy 1 hónapja előrendeltem.)
Meg akik előrendelték 1 hónappal korábban:), ők kapják meg először személyesen reggel, vagy ma éjszaka, utána a futárosok kapják meg dél-délután.. aki szimplán odamegy minden szó nélkül azok kapják a maradékot, márha maradtak árva példányok.
egyékbént van olyan hülye aki az 576 -ban vásárol? nem értem ezt a felvásárlási lázat náluk :/ hacsak nem arra apellálnak, hogy alapban kevés jön az országba és ők majd jól benyalják a zsetont a horrorbilis árukkal,..az any*kfasz*t!
ldavid#3712
ő holnap reggel (6 körül), mert a keleti parton él ;)