Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megnéztem a "Azonosság" c. filmet...látom termeltetek azóta szépen...helyes-helyes.

És még engem röhögtek ki, mikor én már a trailereknél mondtam, h katarzis az élmény, meg ugye ez látszott is rajtam. -akkor- 😄

DanielT
Tessék. Valóságban nem ennyire lilás, csak a kép lett ilyen.

AntiHero
remélem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
"Nos. Vinyó nélkül letesztelve... GÁZ. Nagyon sokat késnek a textúrák. Arcade tulajok, tessék szépen elmenni a bótba vinyóé'."

hmmm....meglenne a popup forrása? :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Képet rakjatok már😊 Valami jó nagy felbontásut😛

Sephi
Az mekkora mar , hogy lehet Tv-ezni 😄 Meg mobilozni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Detto. En sem tudom mit mondjak. San Andreas elso benyomas messze nem er el ehez.

HIHETETLEN.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mucsácsó
Nah akkor fasza.. 😄 Lehet kéne már elkéne amúgy is egy mondjuk...hol lehetne óccsó pézé hozzájutni? 😊
AntiHero
Ohh ez zsír😊 Még jó hogy vettem 1et anno az arcadomba😊

mucsácsó
Nah azt látod nem próbáltam 😊
Nekem még jókis régi core gépem van, ergo nincs vinyóm. De annyira vészes a textúra pop-upolás, sõõt...elsõ pár percben volt, hogy csak késõbb jelenített meg valami transzformátorfélét, melyet jól telibe is szedtem a járdán...de utána semmi problémám nem volt. Nemtom létezhet-e, hogy csak az elsõ pár percben ilyen...de az is lehet, hogy nem figyeltem már, mert úgy belemélyedtem a játékba.. 😊 Szóval eddig még nem volt zavaró itt, és annyira nem tragikus egyáltalán, mint ahogy egyesek leírták. (út eltûnik, meg hasonlók...az kéne még 😄) Szerintem ez a dolog a lemeztõl/írótól/olvasótól is függ egyaránt.
DanielT
Nos. Vinyó nélkül letesztelve... GÁZ. Nagyon sokat késnek a textúrák. Arcade tulajok, tessék szépen elmenni a bótba vinyóé'.
enyémbe van vinyó és semmi gáz eddig nincsen vele
AntiHero
Nagyon jó kis kedv csináló😊 Óóóóó lenne már KEDD! Hétvégén úgy bebaszok hogy csak Keddre józanodjak ki😄

AntiHero
és ameikbe van?😊

MoLc
*egeted

MoLc
De a legjobb éget a gumit a kocsin,akkor egy idõ után elposszannak utánna elég fun autózni <#vigyor3>

james69holden
van egy olyan sejtésem h ez nagyobb pop-upolás csak az Arcade boxokon jelentkezik...
vagy legalábbis azokon, amikben nincs vinyó

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Na még ilyet. tx 😄

mucsácsó
Niko irányítása nekem egy kicsit szokatlan...de talán megszokom majd. Viszont az autó kamerája valahogy nem fekszik =/ Mintha kicsit jobbról mutatná jobban, vagy nem is tudom...ez még elviselhetõ lenne, de egyes kanyaroknál ez a kameranézet nem túl szerencsés...de lehet majd megszokom végülis...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még annyit tennék hozzá az elõzõhöz, hogy a jármûvek vezetése fenomenális! Tényleg érzed, hogy egy verdát vezetsz, és nem egy darab szar téglát a sínen, mint az elõzõ GTA-kban...farolgatnak összevissza, látod ahogy rugózik a verda...már-már szimulátorokkal vetekszik. 😊
DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> kell, most! <#wilting>

mucsácsó
Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerûen állkeresõs...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt.. 😄 De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség... 😊 Szerintem egyértelmû, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel...

Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illetõ...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nõk, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon 😄 Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendõrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. 😄
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnõd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengõhangot is állítani.. 😊 Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendõröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendõrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol 😄 Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínûleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelõk sokkal élethûbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínûleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. 😄 Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. 😊 Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. 😊 Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. 😊
Hát nemtudom lehet én vagyok a vak de hogy én semmiféle texturahibát nem látok az tuti!És jól ondja Daniel!Be fogtok szarni!Iszonyat jó
Kandurex
jó kritika 😊)

azért várom a holnapi tartalmasabbat!

quack
azért beszarás hogy a játékbeli tv-ben/neten milyen komoly tartalmak vannak, ilyen több 10perces mûsorok, rajzfilmek mennek

a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

DanielT
Ja, az a festékpaca effekt ami minden screenshoton rajta volt, az nem véletlen. Ingém is megvan. Tulajdonképpen a távoli tárgyak zsizsegését tünteti el, tehát egy kompromisszum megoldás, de a lehetõ legjobb.
Alwares
Kétségtelen. És szerintem azokat is dobják akik offline játszottak korábban a játékkal. De ez a legtöbb mindennel így volt eddig. Halo 3 kivételes eset mert ott egy áruház tömegesen kezdte el korábban árusítani, ott azért maradt el a bann az egy héttel a megjelenés elõtt játszok fejérõl.
No akkor várhatok még öt napot, úgysincs verbám... 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

TothLaci
Nekem is tetszik a játék!
De valami nagyon nem tetszik benne! Mégpedig a grafika. Sokszor annyira el van homályosítva az ingame, hogy majdhogynem fantázia világom kellett hozzá.

De a grafikát leszámítva nagyon jó lett, bár kissé Saint Rowos benyomása van, de jobb attól 😊
Sokkal reálisabbak a dolgok, de sok dolog természetesen megmaradt 😊
Istencsászár
<#eljen><#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

😄😄:😄

AntiHero
no warez😛

DanielT
Be. Fogtok. Szarni.

Ennyi.
DanielT
Havernál vagyok, HDD-s gép, semmi zavaró grafikai hibát nem látok, jobb mint amire számítottam.
Jöhet holnap, de éjfél és 1 között még akkor 😄 ...most úgyis filmet nézek -.-

Na grat DT! (no harag)

és mivel neked van vinyód, azért kérdem, hogy mennyire volt neked akkor pop-up meg ilyenek?

Istencsászár
mennyémá, most akarjuk!😊

EmThor
gyors a posta 😛

DanielT
NINCS OPCIONÁLIS INSTALL

Mindenhol ahol ezt írták, azt összes többi infó bullshit, szar, kamu.

A játéktól meg leesett az állam. Bõvebbet majd holnap.
nekem csak boxra tellett. kösszcsá^^

EmThor
256-os memkarira elég nehéz 😊

elvileg :S

AntiHero
elvileg xbox360ra is.

EmThor
ps3-ra lehet installálni, remélem fog segíeni!

Istencsászár
Erre nekem tuti ráfog tenni mgé egy lapáttal a trágya dvd olvasó mert már kezd hülyülni...

Euro 2008azok nagyban, pörög, majd lelassul, majd lemegy alapjáratra ( ekkor az olvasó fejet a másik szobába is hallani😄, majd 1szercsak megáll és unreadable disc... meccs kellõs közepén😊 szar trágyadomb az egész, csak azért nem küldtem vissza mert jön a GTA4, s mert ezt jeleneg "csak" 10 esetbõl 2szer csinálja...

vicc

AntiHero
ez sömmit nem jelent😊

edios
NEM akarok warezról beszélni itt, nyilván úgyis mindenki meg fogja venni eredetiben, DE elmondom, hogy milyen körülmények között észlelhetõ ez a megapopup:
-Vadiúj Falcon gép, semmi moddolás
-Verbatim DVD 2-2,4x-en pörkölve

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
ezt a popup dolgot majd meglátjuk a gyári lemezeknél, egyékbént szerintem ha még is túlzásba van vive, lesz azonnal lázadás...pár millió megrendelõ részérõl és félpillanat alatt megjelenik egy letölthetõ tartalom címén "winchesterre telepítés"

nem aggódok.

csak azt a Rockstar Vancouver csinálta nem a North
________
kíváncsi vagyok holnap délután mikor hazaérek "hányszáz" új hsz lesz xD
DJ Skyline
van lehetõség arra azért hogy elmenjek és magam mentsek, vagy csak autosave van?