Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még engem röhögtek ki, mikor én már a trailereknél mondtam, h katarzis az élmény, meg ugye ez látszott is rajtam. -akkor- 😄
hmmm....meglenne a popup forrása? :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
HIHETETLEN.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem még jókis régi core gépem van, ergo nincs vinyóm. De annyira vészes a textúra pop-upolás, sõõt...elsõ pár percben volt, hogy csak késõbb jelenített meg valami transzformátorfélét, melyet jól telibe is szedtem a járdán...de utána semmi problémám nem volt. Nemtom létezhet-e, hogy csak az elsõ pár percben ilyen...de az is lehet, hogy nem figyeltem már, mert úgy belemélyedtem a játékba.. 😊 Szóval eddig még nem volt zavaró itt, és annyira nem tragikus egyáltalán, mint ahogy egyesek leírták. (út eltûnik, meg hasonlók...az kéne még 😄) Szerintem ez a dolog a lemeztõl/írótól/olvasótól is függ egyaránt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
vagy legalábbis azokon, amikben nincs vinyó
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel...
Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illetõ...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nõk, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon 😄 Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendõrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. 😄
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnõd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengõhangot is állítani.. 😊 Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendõröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendõrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol 😄 Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínûleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelõk sokkal élethûbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínûleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. 😄 Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. 😊 Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. 😊 Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. 😊
azért várom a holnapi tartalmasabbat!
a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
No akkor várhatok még öt napot, úgysincs verbám... 😄
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De valami nagyon nem tetszik benne! Mégpedig a grafika. Sokszor annyira el van homályosítva az ingame, hogy majdhogynem fantázia világom kellett hozzá.
De a grafikát leszámítva nagyon jó lett, bár kissé Saint Rowos benyomása van, de jobb attól 😊
Sokkal reálisabbak a dolgok, de sok dolog természetesen megmaradt 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
újabb xbox ban hullám?!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és mivel neked van vinyód, azért kérdem, hogy mennyire volt neked akkor pop-up meg ilyenek?
Mindenhol ahol ezt írták, azt összes többi infó bullshit, szar, kamu.
A játéktól meg leesett az állam. Bõvebbet majd holnap.
Euro 2008azok nagyban, pörög, majd lelassul, majd lemegy alapjáratra ( ekkor az olvasó fejet a másik szobába is hallani😄, majd 1szercsak megáll és unreadable disc... meccs kellõs közepén😊 szar trágyadomb az egész, csak azért nem küldtem vissza mert jön a GTA4, s mert ezt jeleneg "csak" 10 esetbõl 2szer csinálja...
vicc
-Vadiúj Falcon gép, semmi moddolás
-Verbatim DVD 2-2,4x-en pörkölve
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem aggódok.
________
kíváncsi vagyok holnap délután mikor hazaérek "hányszáz" új hsz lesz xD