Foxhound1980#3660
Na, Platinumnál jövő hét szerdán lesz PS3-ra SE verzió. 100%-ra igérik. Addig ellelszek a sima verzával ;)
Ragnar360#3659
Kb. 13 éves szintű felfogás :DDD...mind1 nem baxtatlak ezzel inkább, jó ? :DDD
Foxhound1980#3658
Megláttam a képet ezt mondtam hangosan a gép elött " NA MENJ TE A P....BA EMTHOR" Aztán a postot is elolvastam a képhez... :DD
úgy gondolom a csoró gyereked dolog már megér egy pontot, és ha tovább viszed mész vele együtt!
még nem az enyim addig lehet nyalogatni, igen dombor a borító
Xtian#3655
Nem akartak xbox2 lenni a ps3 mellett
kb ennyi
Focizni? Te a focival vagy oda? Csóró gyereked tényleg majd foci buzi lesz, azt majd nem lesz se családja, se barátnője, csak a focit fogja állandóan bámulni a tévében, szóval ha így neveled a gyereked, akkor ugyanoda juttatod hogy: tévé,tévé,tévé,tévé,nuku napfény/levegő. Semmit nem érsz el vele.
Wikipedián fent volt egy lista az összes zenéről ami a játékban van. de levették... :S
nincs valakinek egy másik listája?
. Najó, nem érdekekl, ellopom anyámék hitelkártyájának a számát valahogy, bemegyek a boltba, azt veszek egy boxot, mellé meg megrendelem a GTAIV-et.(viccel).
Amúgy Csacsi:voltam kint az udvaron, szívtam egy kis friss levegőt(úgy 30 percig), sétáltam, ameddig csak bírtam, a szívem dobogását már hallottam, de voltam kint. Most örülsz?
Nagy01#3651
Éljen az egészséges életmód? oO ..Tudod inkább játszon az ember online mint cigizzen/drogozzon/piázzon/tvzen/(sörözzön) ez egy külön kategória és inkább nem megyek bele.Ha te egyiket sem csinálod akkor grat go középkor baltával már mondtam.
360 az azt jelenti hogy ugyan ott vannak mint ahol kezdték.
délelőttre számolom én is,...nincs más lehetősége
Nem adná valaki nekem kölcsön az xboxját? Fizetek n eki egy sört:).
Amúgy mit jelent az XBOX-ban, az a 360?
azt kétlem, ha PC -re jött volna ki,..akkor már más a leányzó fekvése, ott elképzelhető az egy napi 10k spam :)
Ragnar360#3646
Huh, ez a muli is nagyon odabaszós ám :D...remélem holnap már reggelre itt lesz a futár :P
Ragnar360#3639
A wikicheats nevü oldal elkészítette a guideját a GTA IV-hez (többnyire kész van) KATT!
Szeszmester#3638
Ez valamiféle modern átok? Sárga vagy az irigységtől, mi?
Hát tudd meg, hogy napok óta csak GTA4-gyel játszom és nagyon jó kis játék, bizony ám! Nagyon élvezem!! A kicsinyes átkaid és öngyilkosságra való felszólításaidon inkább csak nevetek és mosolyogva ülök vissza a működő xbox elé GTA-zni.
Majd jövök, csá :)
Ragnar360#3637
Szerinted nemtudom ? -.- sőt láttam is ezeket...
Mind1, hagyjuk, rosszul értelmezitek a kérést!
Hát pontosan már én sem emlékszem, de annyi biztos, hogy először azt hitették el veled, hogy most kifiléznek Romannal együtt, mert megölted Vlad vezért, de aztán jött le a Mihkael (az a kövér, aki mondja: "Good lord, what are you doing?" :)) Aztán ő mondja neked, hogy kifejezetten örül, hogy kinyírtad Vlad-ot, mert kezdett kurvára elegük lenni belőle, és mivel látja, hogy van benned kurázsi, ezért most letesztelne egyből egy melóval téged. Majd innentől kezdve adogatja egy darabig a missziókat.
át tudom érezni a dolgot, de ad1 spoilerben volt, ad2 akkor se engedhet meg magának ilyen stílust ha nem így lett volna
Ne azt ne, az xboxuk legyen viszont igen hamar 3 ledes, javíthatatlan 3 ledes.