Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Egyenlõre több japó szar jött 360ra😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aricsi
Akinek van pénze eredeti játékra meg szereti ezeket a japán szarokat az vegen ps-t jól van. Van ps2-m és se a gt,se a ff,se az mgs nem hozott lázba. Viszont kameo,perfect dark,halo,gow,fable2...stb már igen.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

bubu13
Hogy tölhetitek amikor külön kérésre megcsinálták nekem?<#idiota>

EEE 1899

Neogan
én bizony örülnék ha egy ilyen "szart" hozzámvágnának...

One man\'s hero, is another man\'s demon...

joshua
Nekem már le is jött...csak akad...<#falbav> Lehet kéne vennem új videókártyát.

Alwares
De, én már töltöm.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bubu13
1.rossz helyen kérdezed
2.nem
3.be se jelentették

EEE 1899

aricsi
ps3 egy darab szar

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Istencsászár
Ps3ot minden multi fejlesztõ leszarja😊, na persze... talán az install base is számít, meg az hogy a multi gémek többszörösen fogyank 360ra... de biztos szopóka a gép, amugy mindenki azt vesz amit akar, de ahülyeséget nem kell mondogatni...

Amugy a nagy nevek még1szer h elne felejtsük

MGS, FF, GT 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pc re még nemlehet letölteni ?
bubu13
xbox360,ps3

EEE 1899

mien gépkel hozá ?
Denes888
A mulkor én is sokatz szarakodtam vele. Akkor filefront:
Video

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

5c0rp330n
kevesebb játék (még), de sokkal nagyobb címek (persze ez szubjektív), és garantáltan idõtálló, csak az igénytelen multiplatformjátékok néznek ki rosszabbul rajta valamivel, amiknél a ps3 változatot le se szarták, egy GTA4 máris szebb rajta. szóval ps3 hosszútávon mindenképpen nyerõ, míg az x360 mindenképpen szopó.

Old. 😄

Amúgy most ebbe mi a lényeg, mert igazándiból nem írja le rendesen, h lesz-e bann v sem...csak spekulálás megy ahogy én kivettem.

ProGabe
Microsoft Looking into Early GTA IV Players

[/b]valaki csináljon egy kocsilopásos (amikor fel kell törni),és mobilhasználatos videót pls![/b]

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Neogan
Én sem vágom hogy kell 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

😊)) az kemény 😄 én meg majd kihajolok az ablakon és lelövöm a tetvesit 😄...amúgy , hogy müxik a dolog, ráugrassz a kocsira és magától ugy megkapszkodik vagy vmi gomb is van erre...ha spoileres, poénos ez is akkor kérlek ne mond el. 😛

red bull
Nekem se megy 😄

Nagydög: *************************************

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

joshua
Hát nekem nem megy a kódbeütés<#falbav><#falbav><#falbav> Nem teszed fel vhova máshova?<#szomoru1>

Checkerboy
Kapaszkodás a legnagyobb LOL, amikor ellopsz kocsit, jön a tulaj, és ki akar szedni. Na, ha ilyenkor gázt adsz, akkor a tulaj elkezd kapaszkodni a kocsiban, és húzod magad után xD Nagyon poénos tud lenni, fõleg, ha rendõrt húzol 😄

Egyébként ultra spoiler, meglátás, h mi lehet a vége ( NEM, ez a vége, csak az én ötletem, pár érvvel alátámasztva, ami spoiler. )

FELELÕSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA VKI KIAKAD 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Észrevettétek, h eddig Niko mindegyik fõnökét kinyírja? Ha ez így megy tovább, akkor elképzelhetõ, h nem lesz nagy happy end, és megöljük Roman-t? Az aztán lenne egy szép befejezés :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

KG21
Lehet TV-t is nézni, iszonyú jó mennyi apróság van benne 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Olvass vissza vagy 100 postot, es megvilagosulsz!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Thx!

red bull
Mi az a popup? Nem nagyon vagyok benne a témában, konzolom sincs de nagyon töröm a fejem rajta hogy vegyek egyet... Meg ha vennék sztem x-box 360-t vennét de abból is van több fajta és hogy meiket lenne érdemes és hogy mi a különbség ??? Elõre is kösz a válaszokat.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Katun
Jópofa a net tényleg, ha már olyan telefonod van ami színes kijelzõs és viszi mp3 -makat akkor lehet hozzá leszedni témákat és egyedi csengõhangokat, mikor láttam itt hasadtam a montor elõtt, hogy ilyen nincs

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Annak számit. 😊

Adi
Vki kérdezte a kapaszkodást😊.. nekem annyi sikerült, felmásztam egy kamionra😊. aztán nyomot a csávó egy nagy gázt utána fék és lerepültem. persze utána szétszurkált a sofõrt. 😊))
másik a fedezék rendszer is tetszik!😊
Beugrik a kocsi mögé meg stb...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Checkerboy
Niko elõéletérõl tudsz meg egy pár dolgot, nemtudom, h ez mennyire számít spoilernek..

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Nem olvasom el... nem olvasom el... nem olvasom el... nem olvasom el... 😄

Checkerboy
Teljesen komoly. Én is ma egész nap játszottam vele, év játéka. Minimum ;D

Egy kis leírás, talán spoileres, szal:

Játék azzal kezdõdik, h megérkezünk LCbe, Roman örül, elkezdõdik az elsõ misszió, haza kell vezetni. (eddig eltelt fél óra, jól megtöltötték cutscene-nel).
A kocsik irányítása fura, nem fogsz semmilyen kanyart 200-al bevenni 😄
Egy pár tutorial misszió után, ami az autóddal ismertet, kapsz telefont, ami még nem tud fényképezni, és utána jönnek a telefonnal ismertetõsek, stb, stb.

Telefont úgy kell elképzelni, h jobb alsó sarokban kijön egy mobil, és annak a kijelzõjén léptetünk, és hívunk fel embereket.

Ma egész nap játszottam 15 óra óta, és még mindig volt tutorial mission, (ami bemutat egy új dolgot a játékban) szal elég sok dolgot raktak bele 😊

Most jön a kicsit spoileres rész: Kiderül, h Niko egy régi katona, aki megbánta amit tett, és bosszúért jött LC-be. De kit akar elkapni? Egy 10 évvel ezelõtti katona társát, aki pénzért elárulta az õ osztagát, ezért lemészárolták a csapat jó részét. 4-en maradtak Niko, és 3 katona. Ez a 3 LCben van. Ezt csak egy 2 óra múlva tudjuk meg a játékban.

A legnagyobb LOL és OHMAHGAWD MILYEN KEWL az az internet 😄 Remek, egyszerûen vicces, ötletes, hasznos! 😄

Ha van kérdés, tessék feltenni, és majd próbálok válaszolni 😄

pc killer
Látom, hogy HDD-s a gép(nem nagyon van popup..)<#vigyor3> Azon a részen ahol átérsz a hídon és nagyon sok épület van ott nekem volt egy "kis" textúravillogás. 10-20mp-ig szinte csak homály volt és utána beállt... Kell az a HDD.<#falbav><#rinya>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

brodix
xd
na jó.inkább hanyagoljatok
xd

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Ize... Mielott tulzottan belebonyolodnal a dologba, szolok, hogy legbolkapott marhasagot irtam brodix boldogitasara. Nem szeretnem, ha holnap mar a Rockstarnak kene cafolo nyilatkozatot kiadnia! 😄

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

van egy mosóm
<#vigyor5>

Az autók koszolódnak. Porosak lesznek és vinni kell õket a mósóba. mert hát az is van 😄 Végre egy game ahol van mosó!!!
most ez komoly?

brodix
egyébként azért érdeklõdtem itt,mert nem vagyok vmi nagy angol zseni,magyar oldalakon meg nem nagyon találtam róla.
ezt az 5-10 gb-ot is csak úgy mondom,hogy google-be beírtam,hogy gta4 ps3 free space,aztán egy fórumon találtam néhány szót:
5gb
10gb
250gb(-.-)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ProGabe
XD

ez megint egy szép nagy parasztvakítás!egyértelmû,hogy azért teszi fel vinyóra az adatokat,mert onnan igazán gyors VALÓS IDÕBEN a kitömörítés!
képzeld,amikor te avi-t nézel,akkor azt is kitömi a gép a memóriába.vagy amikor a doom 3-mal toltad,az is telepakolta a vidkari memóriáját azokkal a textúrákkal,amiket live tömörített ki...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

brodix
vicces-.-

Ugye, hogy megy ez, ha megijesztik az embert. 😊

😄

Ha 3 Giga helye lenne, akkor 4 kellene a telepiteshez, mert undok vagyok, o meg nem hajlando elfogadni, hogy fogalmunk sincs.

brodix
utána néztem,5-10 gb között beszéltek róla.

Ez most vmi vicc ugye? 😊

Istencsászár
Mondjuk én játszani akarok a gépen nem netezni meg nem nyomtatni😊

Bizony.

brodix
22 gb?!

mit lehet, kitomorit a texturakbol a telepitesnel, ugyhogy valamivel tobb mint 22 Gigat emlitettek szukseges helykent.

Nyugi! A warezosok mar toljak, az eredeti meg nem jott meg, engem mar nem nagyon erdekel, ugyhogy valamivel el kell utnunk az idot. 😊

Csacsi
nem tudja senki, mert ps3-ra még senkinek nincsen meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.