Nem unta még senki meg? mert akkor eladhatná nekem :D
Crysis? Akkor menj szépen vissza Crysiselni. Én is pc-s vagyok, mégse írígykedek.
Amúgy nekem 31 eredeti játékom van:P[nem akar dicsekedni].
És miaz hogy:"ez a legbénább GTA amit valaha kiadtak"? Ez a LEGKIRÁLYABB GTA amit valaha a hátán horddott a föld(legalább is a képek alapján, videók alapján).
Nekem szerdáról péntekre mindig megjött, pedig féltem, hogy a hétvége közelsége miatt a posta leszarja... most hétfőn adták fel, elvileg meg kellene jönnie szerdára. Ha nem, akkor KICSIT morcos leszek...
Azt meg oda Photoshoppolta. Elvileg azt is meg lehet csinálni.
Hrosba#3944
szóval akinek itt nem tetszik valami az irigy :D
Ja SG fórummal a háttérben, nagy a valószínűsége :D
De az is lehet, hogy a képet a neten találta és azt tette be.
Zóanagyvarázsló#3941
Nyilván munkanapra gondoltam, Magyaroszágon nem jár hétvégén psotás (UK-ben is csak szombaton - tudomásom szerint), előbb tehát nem is jöhetett volna. Hétközben viszont egycsomag gkivételével mind 3 napon belül jött.
Crysis? Azon a gépen? :DDDD Nagy igényeid lehetnek :D
Nem. Nem hiszi. Írta, hogy "hé buzik, csak nekem van meg, bekaphatjátok!" Nem. Berakott egy képet a GTAIV topikba a frissen megvett GTAIV játékáról. Hol a hiba? Tudom, ott, hogy neked nincs meg. Kár tagadnod, ha nem érdekelne, nem jöttél volna be a topikba és nem reagáltál volna a képre. Főleg úgy nem ahogy tetted.
!Átlag! 3 nap? Péntek-hétfő között van 3 nap, együtt meg 5 nap :D Hogy is van ez? :D
Hrosba#3935
CSak nem értem miért jó képet berakni? azt hiszi hogy csak neki van meg?:D
Nem is érdekel. Ha nem idul,akkor nem indul. Nekem a Crysis tetszik, az elindul és az a lényeg. Nekem a Vice City tetszett meg a San Andreas, de már meguntam azokat is.
Zóanagyvarázsló#3933
Nekem átlagosan 3 nap alatt érkeztek meg onnan. A rekord pedig a péntek-hétfő menetrend volt.
És akkor minek a tuskó megjegyzés? Keményebb lettél tőle?
sleepyhead#3931
jaj, szánalmas alak vagy te de nagyon. szar kis gépecskéddel úgyse indulna a gta.
Van már egy csomó gameplay :D csak nézz fel a gametrailers.com-ra
Ezt a sok kis irígy faszt... nőjetek már fel.
szerintem csak este felé fogja a google engedélyezni
hát, azért boxon is van pár warezoló, egyébként mért nem enged a take two gameplayt feltenni a játékból? pedig ma már elvileg megjelent...
Hát persze akinek apuci megveszi, annak sok eredeti játéka lehet...
ebbe nagyon kételkedj, hogy több eredetid van, csak úgy megsúgom, elég nagy gyűjtők járnak ide, ne téveszd össze a játékos fórum warez mocsarával!
Pc-re nem adnak ki jó játékot mert az emberek 99% warezol.
voltaképpen ua., ha nem tetszik, hogy berakják az userek az eredeti játékról a képeket, videókat, ne gyere be, vagy csak ne kommenteld
Nem vagyok irigy,csak az nem tetszik, hogy PC-re még nem adták ki. Feltenném, kipróbálnám, aztán lehet fél óra játék után, törölném is le...
Hrosba#3918
amúgy kép nélkül nem hiszik el hogy megvan neki a GTA IV eredetibe?:)
szerintem csak menőzni akar, hogy húdejó neki :) [nem irígykedik, mert több az eredeti játéka, mint nektek összesen :p)
irigy vagy baszod,..erről van szó nem másról
Nem fáj. A GTA az a 10-15 éves korosztály kedvence játéka. Én már nem fogok ezzel játszani...
Azt hittem hogy a nyomorékok eltünnek innen mára:) azzal te ne törődj hogy én mit veszek, mert én megveszem, ez a lényeg...