Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls mondja már meg vki,hogy kb mennyi hely kellesz ps3-verzához!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Wifi attól hogy nincs másnál lehet.(nálunk is az van.)
Egér mért lenne felesleges?
Mivel ps3-mon van böngészõ ezért kellhet az egér.
Bluetooth az meg mondjuk bluetooth-os headset a játékokhoz vagy képet küldeni fényképezõrõl/re vagy mobilról/ra vagy akár nyomtatóhoz.
Lehet hogy haladnod kéne a korral<#vigyor3>#vigyor3>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
"Gondolok itt bill,egér,bluetooth-os cuccok + beépített wi-fi."
egyik sem hoz lázba jelen pillanatban
Érdekes hogy mindenkinek wifije van már, de lehet én vagyok ilyen maradi... mert ez mindig az egyik legnagyobb érv ps3 mellett😊
Bill-t rátudod kötni, egér felesleges, bluetooth??? mi?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ps3-ra kb mennyi hely kellesz?
mert nekem 40 gb-os van,és abból még megvan a fele.
Miután feltettem rá a gta-t,marad még némi hely?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az exclusive címek is jobban bejönnek nekem de ez ízlések és pofonok kérdése.
Több hardverrel kompatibilis mint az xbox360.
Gondolok itt bill,egér,bluetooth-os cuccok + beépített wi-fi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
360on sincs pop up csak Mass Effecteben, a GTA4 meg használja a vinyot és nincs baj vele elvileg, s telepíteni sem kell.
7.1 hangfalam per/pill nincs és tervben sincs véve😊
Sorold.
Alap vinyó ezért elég sok játékba bele van rakva az hogy valamennyit feltesz a vinyóra (Gta IV-ben is) és nincs popup meg gyorsabban tölt pl😮blivion.
Ingyen net.
Tehtesz rá Linuxot böngészhetsz.
7.1-es hang.
És még sorolhatnám.
Az meg hogy nincs rá játék egy nagy hülyeség.
És ezt úgy mondom mint PC-s.
Szóval nekem nincs konzolom.(volt xbox360-om.)
Mondjuk egyszer nyomtam xbox360on kód4-et hát szar volt, mondjuk ez tps. Nehéz irányítani? lehet finomabb mozdulatokat csinálni?
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nos rágóta tervezek egy konzolt. Választásom sztem egy xbox360 lesz, mivel 50E alatt van. Nade a netes játékért fizetni kell :/ ha jól néztem 3 havonta 7000 ft, az elõfizetés :/ viszont azok a fránya kiegészítõk is szörnyen drágák, jó mondjuk nekem elég egy bill átalakító, de most ehhez az arcadehoz, nem kell vinyó? mert ami játékot megvennék az a gta4, meg max valami fasza autós játék. na meg egy kosaras játék meg a simpsons game :-) Namármost kérdem én, megéri az xbox, vagy vegyek 2x ennyiért egy ps3-at amivel megtudok nézni blu ray filmeket? Várom a szakértõk véleményét 😊
Meg tudnátok mondani,hogy ps3-ra kb mennyi hely kellesz?
mert nekem 40 gb-os van,és abból még megvan a fele.(valóban pont a fele.)
Miután feltettem rá a gta-t,marad még némi hely?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Az árnyékos részeken rohadt sötét van nappal is, más hibát még nem találtam, röccenésmentesen fut a játék...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.