Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na még 36 óra és ott vagyok az ÜK -nál! <#buck>

KG21
hány %-nál kezdõdik ez? ÉN még csak 19 nél járok, de sokat nem kellett gyilkolni még

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

TothLaci
ugyan nem mindig, de elég gyakran...
offkorz
tömeghent mindig?:c

ChuckyHUN
ÓÓ bazmeg ilyen nagy problémái lennének a pcseknek is 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

aricsi
Ign review-t már belinkelte vki? Na mind1 itt van: link
Elég béna review,rövid is,majd a gametrailers-ös hd review lesz jó.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

TothLaci
Nekem meg kezd elegem lenni a küldetésekbõl.
Kis küldetés, és ki kell nyírni 100 embert...
És mindig, folyamatosan. Majdnem olyan, mintha San Andreas végefelé járnék.
Játék azért tetszik, és az a telefonnal való kereséses küldetés is tetszett.
borítók, +egy videó a PS3-asról, térkép, könyv stb.
En nem alcazom magam antiwarez tartalek-Szuz Marianak, de ezt most abszolut nem kene itt eroltetni.

Mas: Feltuno-eltuno autok. Eltunesen meg nem sikerult egyet sem rajtakapnom, de az ember hata mogott spawnolokbol itt is van boven, attol tartok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na ez a graf. odabasz! Ez igen! <#nevetes1>
off
Xbox360 -ba milyen chip kell a biztonségi másolatokhoz és mennyibe kerül belerakatni?
on.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ChuckyHUN
A kurva életbe, GTAzni akarok<#rinya><#rinya><#rinya>
A köcsög geci kurva anyját annak aki nem adja ki PCre...<#boxer><#boxer><#boxer><#kocsog>
Bocs, ha csúnyán szóltam...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Az ost-t lehet már tölteni?
Elsõ körben az az eins zwei drei szám érdekelne 😊

LeWyTy
Má nagyon várhatják<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mikisanzi
ma reggel 08.14 sms: sikeres kártyás vásárlás.

22-én rendeltem meg, most vonták le. reggel 07.14 Londonban, ezek most is dolgoznak, vagy csak most értek el hozzám?? ajaj ez nem lesz meg a héten. csak ha betörök budaörsi postaközpontba...

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

http://youtube.com/watch?v=4jmcWpBHriI&feature=related

Gameplay videó egy kicsit másképp😄.(nincs benne spoiler)

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

FRe4k
Akkor az azt jelenti hogyha marha nagy szerencsém van szerdára megkapom ...

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Kandurex
28. fogják feladni, a take2 által kötött szerzõdés alapján,..:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FRe4k
Van olyan ember akinek feladták már a játékot a Game - tõl???
Mert nekem ezidáig sajnos nem....<#rinya>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Lehet dominozni a játékban? A legelején van egy kép errõl azért gondolom hogy lehet...

"That top-level info will consist of one overall score on a 19-point scale that speaks to the overall quality of a game. That's 1.0 to 10.0 with half-step increments. Component scores, like graphics and sound, will no longer be a part of GameSpot's score. With fewer scores to choose from, our review team will be able to speak more definitively about games. By eliminating scores like 7.9, we're no longer able to say "this game is almost great, but not quite. Now our choices will be to say "yes, this is a great game" and give it an 8.0, or say "this game is good, but not great" and go with a 7.5."

PSN: berghold

Csakhogy a pontozáson változtattak kb fél éve, szal mielõtt beírsz valamit csekkold le...
Top Games: Last 6 Months

KG21
Ezt kipróbáltam, megint popuppolni kezdtek a textúrák utána. Szóval elsõ futásnál nehezen tölti be õket, de miután járt az ember mindenfelé eltárolja a cachebe, és nem fordul elõ többet a popup.

Checkerboy
Szigorúan spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért van fent Niko társkeresõ oldalon, mert az lesz majd egy késõbbi küldi, h egy buzival kell randizni, és megölni 😛

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

TothLaci
Ez jó kérdés. Kíváncsian várom a reptéres küldit.

PC-re még nincs idõpont, remélem, azért lesz majd arra is. Szerintem 2009. májusában lehet esedékes (saját vélemény)

Egyébként eis zwei drei sikisiki ájes...
Nagyon ott vannak a zenék is! Pedig nem is az én stílusom a legtöbbjük. Hivatalos oldalon a Vlados videóban lévõ zene is elnyerte a tetszésemet, lehet, hogy még Niko is énekli azt 😄

Júj de dúrva dolgokat találtam benne, nem hittem volna, hogy ilyen részletes lesz. Messenger Liven végig spoilereztem 😄

R* sem kicsit pihentagyú...
Valaki Nikot feltette a játékbeli internetre, egy társkeresõ oldalra, szexualitása természetesen homo, aztán jöttek az SMS-ek Romantól is, hogy tényleg férfibarátra lenne-e szüksége? xD

Játékbeli Michelle pedig jó csaj, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e megcsalnom valamilyen szöszi csajjal.
JaSoN HuNTeR
max talán ha rendesek és kiadják akkor Oktober.Ha akkor nem adják ki akkor elvileg soha.De egy hónap múlva kiderül.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Soldiers
vagy soha

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Alwares
Legjobb esetben õsz, vagy mostanhoz képest 1 év...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pc-re mikorra várható a game?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

pc killer
Ezt az olvassa el aki már játszik és járt a reptéren:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki írta, hogy a reptéren lehet helikoptert szerezni. Gondoltam kipróbálom, hogy milyen. Elmentem a reptérre és amikor behajtottam akkor egybõl 4 csillagos körözést kaptam és helikoptert sem láttam.(mondjuk nem is néztem szét az egész reptéren mert a nyakamon voltak a zsaruk, de láttam pár üres helikopter helyet) Hogy lehet bejutni úgy, hogy ne kapjak körözést?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Sephi
De akkor sem .5 -osovel van a potozas 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elég vicces ez a lista szerintem 😊...azért a tony hawk akármennyire is jó... de ez már inkább poénos.

Kandurex
legyünk már tekintettel azokra is akik megrendelték a játékot,..szóval minden apróságot tegyél spoiler -be, okés?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pc killer
A 2. szigeten már van olyan ruhabolt ahol pl öltönyöket lehet venni.(Perserus talán a neve? Nem jut az eszembe pontsan)

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Sephi
Ja es :

All time

😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Gta VC

Gta 3

Mielott beirsz valami azert csekkold le , hogy igaz e.

Bocs! Koszi szia!

Akkor ms és szerintem kicserélik.
Denes888
Hát pont az a baj, hogy ezt megcsináltam, és ez után is jelentkezett a baj. Selejtes hdd 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Nem,ott az egész géppel kell szenvednie...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha a GS GameSpot-ot jelent, akkor 9.6 tuti nem lesz, mert .5-önként adják a pontokat.
Ha meg GameStar, akkor nem szóltam, mondjuk akkor nem is érdekel 😄

D4nY
Hi, Sztetek lesz másik ruhabolt ahol elegáns ruhákat tudok vásárolni majd?

xP

KG21
Ami újítás a játékmenetben nagyon tetszik, és végre ésszerû lett: Csak akkor lehet újrafestetni, ha nem látják a zsaruk, hogy behajtunk, és nem lesz azonnal kész, eltelik 3 óra. Régen ökörség volt, hogy 10 zsaruval a nyakunkban behajtottunk, aztán azonnal kijöttünk a szemük láttára és mintha mi sem történt volna elhajthattunk.

Sziasztok! Vki felrakná egy linkbe a játék térképét. Korábban volt fent pár szkennelt kép, de az nem annyira jó!
Elõre is köszi.

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Akinek HDD-vel is késõbb rakja ki a textúrákat az próbálja ezt:

XBOX 360 catch tisztítása
A HDD-vel rendelkezõ XBOX tulajok számára az X360 egy egészen aranyos kis rejtett opciót tartalmaz.
Bizonyára már elgondolkoztatok azon, hogy a 20GB-os HDD-n mért is nincs 20GB szabad hely, csak 13GB körül.
A válasz a HDD partíció felosztásában keresendõ. Az MS az XBOX 360 esetében is alkalmazta az XBOX-nál már jól bevált átmeneti tárolási módszert. Aminek a lényege, hogy a játékok a gyorsabb töltés érdekében átmeneti fájlokat másolnak ezen partíciókra.
Ez egy áldás és csapás is egyben. Vegyük pl. az Oblivion esetét.
A játék szépen és jól fut. HDD-t használó játékosok örömére a töltésidõ egészen rövid. De mi van, ha már nagyon összekuszálódnak a fájlok? Többet tölt, mint DVD-rõl!
Másik eset pl. a PGR4 esete. Elég sokat játszottam vele és az utóbbi idõkben sûrû akadozások mentek játék közben. Nos ennek is a fentebb írt dolog volt az oka. Vagy pl. ha egy magyarítást használva a játék mégsem lesz magyar. Ekkor ugyanis az átmeneti fájlokból olvas a program és nem a DVD-rõl.

Mi a teendõ ilyenkor?
Irány a System fül, itt lépjetek be a Memory opcióba. Válaszátok ki a HDD-t és nyomd meg az Y gombot de ne nyomjatok semmi mást, csak üssétek be a következõ rejtett gombkombinációt a gamepad-on:

X, X, LB, RB, X, X

Nem kell megijedni, nem a HDD-t formázzátok, csak a catch tárolót.
Válasszátok a Yes választási lehetõséget. Pár perc és a problémák el vannak hárítva. Idõszakosan ez a lépés megismételhetõ.
kuci06
nah, már csak a popup miatt is érdemes lenne kiadni PC-re 😄
Ott aztán biztos nincs, nem kell a meghajtókkal szenvedni 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pc killer
A HDD miatt volt rossz? Ez érdekes. Egyébként nekem framerate gondjaim nincsenek(gondolom erre érted az akadást) csak popup.

Denes888
MOst segítettek nekem, és kiedült, hogy nem a benq drive a szar, hanem a HDDnek van valami baja. Kivettem a hdd-t, és semmi akadás. SOkkal jobban megy nélküle, egyedül a házak betöltése hiányzik. MAjd valamit csinálunk a hddvel és aztán minden menni fog.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

pc killer
Ez a játék egyértelmûen megérdemli a 10 pontot!
csak az a qrva popup ne lenne...

Sephi
Kivancsi vagyok , hogy a GS mennyit ad ra. En 9.6 -ra saccolok.

pc killer
Pff... Nagyon remélem, hogy ez a BenQ drive-al a legszarabb dolog nem igaz.<#shakehead> Ez most nagyon idegsít, hogy akinek újabb gépe van vagy javítani kellett és új drive-ot raktak bele az szív.(a hírek szerint ami remélem, hogy nem igaz) Remélem a HDD és az eredeti lemez megoldja a problémát.<#falbav>