lol mekkora volt:D el kellett hozni egy kocsit de benne ult a tulaj. gondoltam nem rangatom ki.. kozel se megyek az autohoz nehogy elmenekuljon vagy athajtsom rajtam.. elovettem a snipert.. agyonlottem a csakot az meg raborult a dudara ( kormanyra) kurvajo volt.. mint valami filmben:D
vegre hajozhattam is... kurvaszep tud lenni a jatek csak a hatter homaly :( plusz minden tiszta csik es elo elo bukkan ez meg az.. :(
Egyebkent tegnap igen ideges lettem... Apam felhivott, h volt nalunk a postas, de nem vettek at a csomagot... Legalabb egy orat futkaroztam utana, mire meglett :)
Reggel van mindenki dolgozik meg suliba jár én meg nemsokára megyek ballagni :D
Amúgy gépre költeni tényleg hülyeség(mi is elkurtuk) ugyanis az asztali stzámítógép 2-3 év mulva nem lesz forgalomba, helyette lesz a laptop, és a laptopokat felhozzák olyan szintre, ahol most a pc van. Ezért is olyan polcs most már egy jó gép.
Na tegnap este en is kiproszaltam.
Meg kell mondjam kicsit tulzasnak tunt ez az agyondicsergetes, de fel ora jatek utan apszolut erezheto, hogy ez a gta 4 valami teljesen mas, mint barmelyik hasonlo, ilyen mufaju game. Nagyon meggyozo, es annyi de annyi munka van bent!
Nagydög#4342
Rea kattintol a hozzaszolas doboz alatt a makrok gombra, es tanulmanyozod. Ezutan mind boldogan elunk, mig be nem all az agyhalal. (Vannak akik utana is. )
Nagydög#4341
Na, holgyeim! Eleg lesz! Ez a mama gyerek: gyerek. Annak viszont teljesen normalis. Tehat aki ugy erzi, hogy feltetlenul baszogatnia kell, mert neki mar nott harom szal szor a token, es tavaly nyaron is egymasra rakott legalabb ot teglat, az foloslegesen gondolja magat barmiben jobbnak/szebbnek/okosabbnak nala. Ha mar olyan k... felnottek vagyunk, akkor kisereljunk meg ugy is viselkedni!
Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a világ a GTA4 lázában lángol. A videojáték akkorát durrant, hogy még most is remeg bele a föld - éppen csak a várva várt PC-s porttal kapcsolatban nincs hivatalos állásfoglalás...
Nem hiszem, hogy az elmúlt esztendőkben a World of Warcraft óta lett volna olyan őrület akár itthon is videojátékkal kapcsolatban, mint a legújabb GTA. Az előrendelők már éjjel sorban álltak az e játék miatt éjfélkor nyitva tartó üzleteknél, az utcán pedig ma, amikor a saját példányomért mentem a szoftverüzletbe, a metrón öt embert (és Greg5-öt!) láttam a saját kis PS3-as, vagy Xbox360-as változatával. Most már jogosan kérdezheti a PC-fanatikus, hogy "no de mi van a mi platformunkkal, a kutya meg a macska rúgja meg?!". Hivatalos álláspont természetesen még mindig nincs, azonban...
Azonban az újságban általunk már megszellőztetett dátummal kapcsolatban ismételten feltűnt egy apró momentum - az egyik svéd üzletben is megjelent a program PC-változatának kiírása, méghozzá 2008 novemberére - ismerős időpont, ugye? Bizony, úgy tűnik, egyre több és több helyre szivárog át a verebeink által elcsiripelt időpont - most már csak össze kell szorítani az ujjakat, és várni, hogy megremegjen a föld, és a Rockstar végre hivatalosan is kiálljon a nép elé, megerősíteni az elhangzottakat - arra azonban mérget vennék, hogy ez nem a napokban fog megtörténni. A két konzolgyártó minden bizonnyal több százezer, sőt, megkockáztatom, akár milliós nagyságrendben is adhat el gépeiből csak ennek az egy címnek köszönhetően...
INFO: WWW.PCGURU.HU
Nem Istenítettem a "szaros" pc-,et. de el kell ismernetek, a pc mindenre jó, az XBOX meg csak játékra van.
És miylen hangnemben adtam elő magam? nrm ORDÍTOTTAM, meg szidtam, csak megkérdeztem, hogy miért kell használtan origit veni(mondjuk ezt máig se értem, hogy most jelent meg, de már eladta:P). És igen addig amíg anyámék megveszik, könnyen beszélek, de ha nekem kell megdolgozni minden egyes fillélért akkor megfogok(orvosnak készülok::P).
Erröl ennyit számomra vita lezárva.
Alwares: Najah.. :) Én nekem a mostani nyárra egy nagyobb monitor vásárlása van kitűzve célul... :) Remélem ez is sikerül majd. Persze először a meló legyen meg, mert még az se biztos így előreláthatólag sajna.
1280*720 és a játékok jó esetben 720p-ben fognak menni, ha nem akkor teljes képernyő és széthúzott 1024.
Még egykérdés ! Ha veszek egy VGA kábelt 19es 4:3 as monitorhoz ,akkor mien felbontást fog használni az xbox ?
Dimitri mér akar megölni engem ? Pontosan nem tudtam kivenni a sztoriból
Hát nekem jobb fizetésem volt tavaly nyáron, 4 hét alatt összejött a X360 és azóta se bántam meg, sőt. Most úgy nézki a nyáron még három osztálytársam is venni fog, a másik meg holnap veszi meg. Hát van ilyen, előtte egy kölöknek se volt a suliba konzolja csak péeskettő. Esküszüm az MS-nek már fizetnie kéne nekem ezért... :D
Na, a game megküldte a kódokat. 2-t kell kapnotok:
1. 400 ms point
2. gamer pictures
shogun6#4325
ja akkor sry :)
pólónak láttam. Egyébként az 576 oldalán volt egy akció, miszerint az első 100megrendelő/vásárló GTA4 pólót kap ajándékba, ha esetleg vki benne van/volt ebben a 100ban és kapott ilyen ruhadarabot, plz tegyen fel képet :)
thx
algor91#4324
azt tudom, mindig is tudtam, a special játékon kívüli tartalmára kérdeztem rá, érdemes várnom rá?
Nekem már a tököm tele ezzel a mama2 gyerekkel és az idióta felfogásával...pár napja még itt istenítette a szaros PC-jét, aztán meg sírt az Xbox-ért...hát úgy látszik addig sírt, még meg is veszik neki... Tényleg, csak menne el dolgozni - én spec. [lehet egy rohadt kockának tartotok most ezért] güriztem 5-6 héten keresztül, mert tavaly június elején fejembevettem, hogy nekem KELL egy X360...megdolgoztam érte keményen, kellett betonozni, zsaluköveket raklapozni, kapálni, fát vágni..jól megcsicskáztattak minket, mindezt abban az istentelen kurva hőségben egész nap, de előttem csak a célom lebegett. Majd vigyorogva fizettem ki a boxomat, és büszke is voltam rá. :) Meg így már utólag belegondolva nem is volt olyan rossz melózni, jó kis társulat voltunk. :)
Abba is ugyan azt a GTA4et kapod amit a simába, csak drágábban
amdrula#4320
Arra a pólóra gondolsz, ami a képen van és valójában egy táska?:D
shogun6#4319
Hi én csak június végén fogom tudni élvezni igazán :( türelem és tanulás GTA4t terem, és persze mást is
A kér(d)ésem az lenne tudna valaki a pólóról képet készíteni vagy linket adni?
thx!
algor91#4318
nálam nem is lesz popup, kb. 90GB szabad helyem van
Ma mindenki aki megkapta és kipróbálta elmondta hogy nincs popup.
Ott a pont.
De majd rájön a kissrác amikor neki kell megdolgozni minden eggyes fillérért.
nekem elite gépem van. ott biztos nem fog popuppolni!?!
ugye a special edition miatt érdemes várni még egy-két hetet!?!
legjobban a cd érdekel belőle!:D
sima változatra váltani a megrendelést nem érdemes?!? hónapos csúszást nem fogok megvárni, ha ez lesz akkor inkább a sima verzio, de remélem nem lesz ilyen :D