8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Istencsászár
    Ha csak az a másolt fagy akkor szar a másolt, nyomás megvenni az origit... ingyenélő...
  • Minstrel
    az előző gta-k grafikája, de főleg az SA ehhez képest olyan, mintha valami rajzfilm lenne, sose figyeltek még ennyire a fényekre árnyékokra, eszméletlen, hogy miket megnem csináltak, aki ezt a grafikát lefikázza az tetriszezzen inkább
  • mama2
    Bazz... mi ez, leszállt Isten és megcsinálta a játékot, azért értékelik 10/10-re mindenhol?:D
    Hihetetlen:D.
    Gamespot: 10/10,
    minden fórumon 10/10
    GK:10/10
    Gamer365:10/10
    Én már a pcdome értékelést várom, ott se kapott még egy játék se 10 pontot. De ha ez igen, akkor eldobom az agyamat. Nem lehet ilyen jó. Valami hibának kell lennie. Egy visszatérő bugnak, vagy valaminek. Olyan hogy TÖKÉLETES játék NINCS.
    Vagy igen?:D
  • Torry
    Kb én is ezt a választ vártam.
  • AntiHero
    mer sajt
  • Alwares
    Most nézem, Gamer365 is 10-re értékelte a játékot, ilyet még ott se kapott játék, még a szeretett Halo 3-am se.
  • DJ Skyline
    "to" nem kell :)
  • Torry
    Ha másolt fagy, másnak nem, akkor eredeti miért ne fagyna?
  • FZoleee
    Egyetértek :)
  • mama2
    Ne olvasgass, hanem: BUY TO THE ORIGINAL NOW!
  • Torry
    Aham.
    Olvasgassak?
  • mama2
    4. kép valami kurvaszép:DDDD.
  • marcinger
    Warez?
  • Torry
    Hihi!
    A game állandóan lefagy. 10 percenként kb. Egyáltalán nem meleg a levegő amit kifúj a gép. Régi 2006-os premium gép.
    Mi lehet?
  • ChuckyHUN
    űFilmet az epekedő pcseknek!!4
  • Kandurex
    bocsi aki keresett live -on és nem válaszoltam, elragadott a hév :D de most már ráz a hideg :( beteg vagyok, szóval láz, meg miegymás, feküdöm kell,...zsír játék! :)
  • mucsácsó
    Jó, de nálad amellett, hogy eredeti a gáma, van HDD, nemde?
  • Tomo15
    A mostani boxok már jók, úgyhogy nyugodtan vegyél;) Ha van lehetőség folyamatosan fejleszteni a pc-t akkor oké, de ha nincs, akkor nem feltétlen érdemes vele szenvedni.
  • Nagy01
    Íme néhány kép:).

Nem rég csináltam , gondolom ez látszik:D.
  • DJ Skyline
    a IV grafikája nem tűnik valami egetrengetően brutálisnak, talán a Hitman: Blood Money, vagy a CoD4 az ami hasonlítható hozzá (most így ezek jutottak eszembe). CoD 4 meg elfut 800×600, low mellett szépen :D
  • Checkerboy
    Csak válaszolni akartam egy régebbi üzire, egyébként meg mi a baj?
  • HD JOHNNIE
    A PC-re való megjelenés még mindig csak remény?
  • Istencsászár
  • Checkerboy
    Én szerintem beszereznék egy hűtésmódosítást + 5 ezerért, minthogy 5ször vegyek boxot :/

Nekem van benne, és tökéletesen fut rajta minden, teljesen meg vagyok elégedve =)
  • Freedy
    120-ból simán kijön egy olyan gép. De ha azt nézzük, xbox360 premium 60-70ezer, és ezek a játkok tökéletesen mennek rajta. Bár a gta-t nem tudhatjuk, hogy menne-e egy 120ezres gépen, mivel nem jelent meg rá..... előre meg nem lehet ilyesmit 100%-ra megmondani.
  • Nagy01
  • DJ Skyline
    viszont az árak gyorsan csökkennek, az 1 éve összerakott konfigom (dream machine) már fele annyiba kerül. és nem hi-tech szupergépről van szó, kb került 100.000-be. most is összeállítottam egyet, kb 120.000 Ft, de mire eljutok addig hogy megvegyem, akkor kb fog kerülni feleannyiba? és nem vagyok egy nagy gémer', de szeretném hogy a GTA SA, GTA IV (reméljük lesz PC-re), TDU /meg amikkel még játszom/ fusson el maxon, vagy legalább egy maximumhoz közeli beállítás mellett. aztán azzal elleszek megint egy jódarabig
  • wesker24
    Amugy már régen nem ilyen gépem van csak elfelejtettem néhány dolgot a leirásban frissiteni !!
  • Prince of Máté
    Ok és ki kérdezett? :P
    ha minden pénzed a PC-dbe ölted és egy ilyenre futotta akkor ügyes vagy :)
    Ebből kijött volna egy PS3 is de Np.
  • Freedy
    Gépbe sok pénzt fektetni szerintem is hülyeség, ha az embernek nincs sok pénze. A PC az egyik leggyorsabban elavuló/elértéktelenedő eszköz.
  • AntiHero
    Addig tuti nem jön ki PCre. JA és gépre költeni hülyeség.
  • wesker24
    Jah nem mindenki olyan mint te hogy futja neki egy Xbox 360 konzolra vagy Ps3-ra + a játékra !! Nálam mivel lové abszolute nincsen ezért se konzol se játék !! Meg aztán 1 konzolgépért nem fogok annyit pénzt kiadni a játék még lehet beleférne !!

Amugy ami eddig volt pénzem azt Pc fejlesztésre költöttem !!

Majd ha jön a névnapom nyár közepén vagy a szülinapom összel és ha addig nem jönne ki Pc-re akkor majd elgondolkozok rajta hogy majd mi legyen !!
  • Foxhound1980
    Mentő, tűzoltó, rendőr küldi. PS joy-on az R3 lenyomásával lehetett aktiválni az eddigi részekben. Közben megtudtam. Taxis melót, ami nem is igazán taxis mivel a Roman cége a szállitó Roman ad. Rendőr missziót a rendőrkocsi computerből kell kérni. Mentős, tűzoltóst egyelőre nem vágom.
  • Nagydög
    En meglehetosen bosszus lennek, ha megvettem volna eredetiben. Bar annyira nem, mert ahogy elnezem, egy pillanat alatt talalnek ra vevot.
  • Freedy
    Köszönöm!!
  • Checkerboy
    Elfelejtettem odaírni, h ez egy bug ami velem történt :P
  • sleepyhead
    na játszottam vele egy órácskát ps3on, igen, ezaz. 10/10 simán.
    aki ezt a játékot warezolta és mnem is tervezi megvételét, szégyelje magát..
  • Checkerboy
    Lightos spoiler.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy misszió során lelőnek egy olyan ismerősünket akivel mehettünk szabadidőben csinálni vmit (szal elhívni bowlingozni stb), erre egy pár perc múlva felhív (pedig többször is mondták, h meghalt, stb stb), h nem akarok-e menni vmit csinálni Oo
  • Nagydög
    Ize... Nem szeretnek tudatlannak tunni, de mi az az R3 misszio?
  • AntiHero
    Soviet Connection - Michael Hunter