Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ IGN 1999-ben adott utoljára 10/10-es értékelést játékra, akkor a Soul Calibur kapta ezt a megtiszteltetést, elõtte egy évvel korábban (98) Legend of Zelda rész kapott szintén maximális pontszámot...

Azért szerintem ez nem semmi <#nevetes2><#nevetes1>

KG21
toshiba-samsung

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

AntiHero
Az nincs is sztem..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

morgomedve
Hogy lehet fejleszteni a verekedést?
idáig nem találtam edzõtermet

Sephi
Owned 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
amugy van vmi "összehasonlítás" hogy mi a különbség a sima tv és hd tv képi világa között (játék közben)
pc killer
BenQ driveod van?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

JaSoN HuNTeR
nagyon sokat fiettem testvér😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Legyen már hétfõ 23.59!!! <#duma>

Darukezelő
*fizettél

(Elnézést a két kommentért)

Mi változott? Fejhang, ventik?

Darukezelő
Sokat fiettél a jósnál? 😊

JaSoN HuNTeR
nem lesz .

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Denes888
Jah félre nyomtam XD Nem neked akart menni. Csak ez a topic él.
De akkor ON for you: Nálam minden autó dölöngél rendesen, és ha padlõval indulsz akkor lehet csúsztatni a kocsi seggét kézifék nélkül elég rendesen. Annyira még nem tudtam elkoptatni a kocsi kerekét, hogy elkopjon. Jah, és sokan 2 profillal tolják, és az egyik online a másik pedig offline. Így nem látni neten, hogy offline mivel játszol --> no bann.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

ProGabe
jó lenne ez a review HD-ben,aki valahogy inszájderség nélkül is le tudja sunyítani kiáltson! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Denes888
Minek csináltak nem konzolos topikot a gta4nek, mikor pcre be sincs jelentve.

Valamire nagyon kíváncsi leszek, mégpedig, hogy oldják meg azt a problémát, hogy akik wrzba nyomják már 1 hete és felmennek majd kedden online, vagy netántán online nyomták már igyis...azokkal milesz.

Mivel ha offlineba van a profil, netkábel kihõzva a gépbõl, akkor az acsivment megszerzésének dátuma helyett csak annyit ír, hogy Aquired...szal megszerezve. Aztán aki offline nyomta szépen feljön mondjuk kedden és nyomja tovább, minta semmi nem történt volna. Ja csak már van 150 acsija a játékból, meg tart 25%-nál a progressbe. -.- Kicsit elõnybe lennének ezek a gamerek, arról nem is beszélve, hogy a Rockstar Social Club is 29.-én nyit és komoly küzdelmekre számíthatunk pl. a 100% Club terén is. (www.rockstargames.com/socialclub)

Nevet nem mondanék, de van magyarok közt is olyan -ismerem is- , akit nem izgat ez a dolog, kb 100 acsit kiszedett már belõle, sõt még multiba is nyomták ketten. Inkább csak úgymondom, h Liveos ismerõs, friendlistán is megvan...tegnap beszélgettem vele elég sokat. (megjegyzem mindenkire poénból nyomta a meghívókat😄DD LOL) A játéktól term. el van ájulva...kamerával voltak gondjai jármûvezetésnél, de már megszokta, nagyon részletekbe menõen nem árult el szinte semmit...azért egy-két élményt még megosztott a részletességgel kapcsolatban:
- A kézifék használata eszméletlen pazar.
- Elmentek vmi játszótérre kocsival, kézifék be, padlógáz 😄 maddness kör rulz, már ahogy mesélte annyira átjött a hangulat, hogy az vmi hihetetlen és a legjobb az volt, hogy mikor elkezdték nyomni a kört, nem rögtön kezdett el füstölni a gumi, hanem szépen melegedett, kopott...füstölgés...durrdefekt...a gumi még a felnin volt, majd egy idõ után annak is kafut lett és maradt a felni. A fûbe meg szép keréknyomokat hagytak: a gumbi recéjinek 3D-s !!! domborzata ott volt a fûben 😛
- Említette még a kocsik billegését...sokan panaszkodtak rá, pedig nagyonis reális, fõleg, az amcsi stílusú kocsiknál...mondta is, hogy nemcsoda, mivel annak a felfüggesztése elég nagy. Kilehet próbálni, hogy hacsak 60-al beveszünk egy kanyart mennyire billeg a kocsi. Sportkocsiknál természetesen nem volt semmi billegés.

Oké.
Köszi a gyors választ.
Kár =(

Istencsászár
pár év mulva talán

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a statisztika az statisztika<#vigyor5>
Én idáig (nem vicc)ilyen hangokat még nem hallottam a box-ból ami a GTA alatt van
a GTA4 Lessz PC-én is?

Istencsászár
A Dead Rising idején is ezvolt a pletyka.. mert kihasznál nemtudmhány magot a prociból.. vicc felejtsük már el... a gép nem a játéktól fog meghalni, a gép tervezési hibás, persze egybeesések lehetnek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor

2007 októberétõl visszafelé....
Gyocsika
Mikortól számít réginek?

Nem csak az a gond,hogy popup van...ha régi a boxod akkor készülj fel elég gyorsan a 3 ledes sakk-mattra....könyörtelenül izzasztja a gépet...szóval a 203-ok élesíthetik a mikrofos számot<#buck>
Hát, ha tudni fogják hétfõn akkor jó 😊...közbe annak örülnék ha kiderülne hoznak szerdára 360-as SE-t is.

KG21
Nekem sem volt HDD-m, vettem egyet, és teljesen jó mostmár, ritkán jön elõ popup. Bár a framerate lehetne jobb :/

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Én is igy vagyok Überrel. Õk is szerdára igérik a SE-t, 1 napot vagyok maximálisan hajlandó várni ha nem lesz akkor keden jön a sima. De jó mert már hétfõn tudni fogják, hogy ideér e szerdára az SE vagy sem.

pc killer
A telefonból lehet elérni a multiplayert.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Értem.Akkor marad a sima változat😞.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Nincs HDD, de valakinek van és neki is csinálja popup-ot,de lehet még
-meghajtó BenQ probléma
-Fla** gond is

Istencsászár
Ne pattogj már, kedden majd megveszed és lesz multi, amugymeg óriási bannt amint multizni akarnál a warezzal...<#levele>

Talán szerda de inkább a köv hét.

multiformat.hu val beszélt már valaki? GTA ügyben? Pontosan a speciláis kiadással kapcsolatban?

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Gyocsika
Van HDD-d?

Nekem is, meg popuppol mint állat, de annyi tényezõ okozhatja ahogy kezedek
utána olvasni, hogy próbálom elfogadni, azt nem idgeskedek, de lehet igy meg se
veszem az origit....😞
MULTIPLAYER van ebben a verzióban? vagy vmi bonus cd-n van?
meg a CO-OP játékmódot is írták, hogy van, de nekem eddig azt se sikerült megtalálni...
vagy Multi csak PS3on lesz 360-on meg csak a LIVE-on lehet tolni?
FlyHigh
Csomó helyen szaggat.

Thrash \'Till Death

brodix
Nézzétek meg!
Ez egy ku*va jó gameplay!
Ebben lehet látni legjobban,hogy milyen élethû a game!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Ez kam sztem.

Más verzió nincs jelenleg csak végleges😊
Ha elöbb másolták volna le akkor elöbb is rakták volna fel.
Tuti ugyanez lesz az origi(azaz ez az😊...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

mucsácsó
Hát mert akkor mi..? Majd biztos vmi betát leakelnek ilyenkor, valószínû 😄 Még ha 1 hónappal ezelõtt lennénk, és akkor történt volna ez meg, akkor jogos is lenne még a felvetés. Mindig ez a szöveg, hogy nem végleges verzió...Dehogynem...végleges az. Viszont Ausztrál verzió (szóval 1-2 dolog vágva van valamennyire, de nem vészes)
Sephi
Bocs ha votma :

Mi igaz abbol , hogy a jelenleg neten levo GTA4 warez lemez , direkt tartalmaz eros jatekmenet hibakat? Olvastem egy belso forumon , hogy nem a vegleges verzio volt lemasolva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát elõször mindenki élvezkedik a singlebe, aztán mi is nyomjuk majd a srácokkal.

Denes888
Én nem tudok 30-án 0:01-kor venni GTA4-et, de remélem szerda délután már meglessz. Majd tolhatnánk eggyütt neten.

Katun
A hangulat tökéletes és ami a nagy szó, hogy ÉL a Város.. iszonyatos, néha csak hallgatom az embereket ...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

És ezt a labdát senki sem tudja elkapni, sem visszadobni...és még magasabbra megy majd a kövi GTA-nál 😄
Így van, a messiás tiszteletét teszi...