Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért szerintem ez nem semmi <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De akkor ON for you: Nálam minden autó dölöngél rendesen, és ha padlõval indulsz akkor lehet csúsztatni a kocsi seggét kézifék nélkül elég rendesen. Annyira még nem tudtam elkoptatni a kocsi kerekét, hogy elkopjon. Jah, és sokan 2 profillal tolják, és az egyik online a másik pedig offline. Így nem látni neten, hogy offline mivel játszol --> no bann.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mivel ha offlineba van a profil, netkábel kihõzva a gépbõl, akkor az acsivment megszerzésének dátuma helyett csak annyit ír, hogy Aquired...szal megszerezve. Aztán aki offline nyomta szépen feljön mondjuk kedden és nyomja tovább, minta semmi nem történt volna. Ja csak már van 150 acsija a játékból, meg tart 25%-nál a progressbe. -.- Kicsit elõnybe lennének ezek a gamerek, arról nem is beszélve, hogy a Rockstar Social Club is 29.-én nyit és komoly küzdelmekre számíthatunk pl. a 100% Club terén is. (www.rockstargames.com/socialclub)
Nevet nem mondanék, de van magyarok közt is olyan -ismerem is- , akit nem izgat ez a dolog, kb 100 acsit kiszedett már belõle, sõt még multiba is nyomták ketten. Inkább csak úgymondom, h Liveos ismerõs, friendlistán is megvan...tegnap beszélgettem vele elég sokat. (megjegyzem mindenkire poénból nyomta a meghívókat😄DD LOL) A játéktól term. el van ájulva...kamerával voltak gondjai jármûvezetésnél, de már megszokta, nagyon részletekbe menõen nem árult el szinte semmit...azért egy-két élményt még megosztott a részletességgel kapcsolatban:
- A kézifék használata eszméletlen pazar.
- Elmentek vmi játszótérre kocsival, kézifék be, padlógáz 😄 maddness kör rulz, már ahogy mesélte annyira átjött a hangulat, hogy az vmi hihetetlen és a legjobb az volt, hogy mikor elkezdték nyomni a kört, nem rögtön kezdett el füstölni a gumi, hanem szépen melegedett, kopott...füstölgés...durrdefekt...a gumi még a felnin volt, majd egy idõ után annak is kafut lett és maradt a felni. A fûbe meg szép keréknyomokat hagytak: a gumbi recéjinek 3D-s !!! domborzata ott volt a fûben 😛
- Említette még a kocsik billegését...sokan panaszkodtak rá, pedig nagyonis reális, fõleg, az amcsi stílusú kocsiknál...mondta is, hogy nemcsoda, mivel annak a felfüggesztése elég nagy. Kilehet próbálni, hogy hacsak 60-al beveszünk egy kanyart mennyire billeg a kocsi. Sportkocsiknál természetesen nem volt semmi billegés.
Köszi a gyors választ.
Kár =(
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én idáig (nem vicc)ilyen hangokat még nem hallottam a box-ból ami a GTA alatt van
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
-meghajtó BenQ probléma
-Fla** gond is
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
utána olvasni, hogy próbálom elfogadni, azt nem idgeskedek, de lehet igy meg se
veszem az origit....😞
meg a CO-OP játékmódot is írták, hogy van, de nekem eddig azt se sikerült megtalálni...
vagy Multi csak PS3on lesz 360-on meg csak a LIVE-on lehet tolni?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ha elöbb másolták volna le akkor elöbb is rakták volna fel.
Tuti ugyanez lesz az origi(azaz ez az😊...
★ 汤姆 李
Mi igaz abbol , hogy a jelenleg neten levo GTA4 warez lemez , direkt tartalmaz eros jatekmenet hibakat? Olvastem egy belso forumon , hogy nem a vegleges verzio volt lemasolva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Így van, a messiás tiszteletét teszi...