365
Windows Media Player 11
  • Japep
    És milyen codec kellene szted?
    Mert nekem ACE Mega... van a gépemen.
  • Picar77
    Valószinüleg Codec probléma
  • Japep
    Hello!
    Az miért van, hogy ha megakarok nyitni egy AVI-t, akkor hibaüzenetet ad ???
    (De nem csak ez, hanem az összes filmlejátszóm...kivéve a DivX, de azzal meg nem tudok feliratos filmet nézni, mert nem tudom megnyitni a feliratot...)
    Előre is kössz!
  • Picar77
    pedig úgy kell nem tom mi lehet a gond nálad
  • kicsirobi
    Ez engem is érdekelne,hogy tényleg hogy műxik
  • Prince of Máté
    "a tálcán bepipáltam a windows media player"
    no comment -.-
    Bepipáltam és még sem működik
  • cooldoc
    Használj BsPlayert - még lkülön divx - és egyéb codec sem kell.
  • burki6
    Hi vkinek nincs megoldása arra, hogy lehet rábírni a WMP 11et, hogy megjelenítsen feliratot pl.:avi filehoz?
  • lck
    Tálca > Jobbegérgombkatt > Eszköztárak > Windows Mediaplayer : pipa
  • Prince of Máté
    nem tudjátok miért nem működik a mini player?
    a tálcán bepipáltam a windows media playert, mégis mikor lerakom kisméretbe nem látszik a play gomb, meg stb.
  • K Ace
    Helosztok. Olyan gondom van, hogy vista alatt mikor nézni akarom a dvd-t akkor a windows media player memória fogyasztása nagyon megugrik (ugy 105mb ra). És ez már annyira magas, hogy a film is elkezd akadozni, sőt még néha az egér is. Ez mitől lehet?
  • baajos
    nálam is átváltoztak az ikonok, de a régi jobb volt,mert feltünöbb, ezt észre se veszem néha. Hogy lehet visszaváltoztatni?
  • berlinboy6329
    Hi all! Miért van az,hogy nem tudok lejátszani fájlokat?Minden rendben van végülis,csak vannak olyan fájlok,amire vmi error hibát ír ki.Próbáltam Media Player classic-kal is,az meg aztg írja,h "Failed to render the file".Hogy lehet ezt orvosolni?
  • TothLaci
    Nincs még olyan plugin, ami hasonló lenne MPC-ben lévő Audio Switcher-hez? Mivel ami a MPC-ben van, azzal az eszközzel rá lehet dobni a hangot 5.1-re, és csatornákat bárhogy változtathatom. Kereső nem segített. Senkinek nem jutott eszébe ilyet csinálni?
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy...

Feltettem az új Media Playert és az ikonok a file nevek előtt megváltoztak. Nem lehet őket vhogy a régire/másikra beállítani??

Mert most ugye ez van jelenleg, és ezt szeretném átállítani! Köszönöm a segítséget!
  • Proda
    Sziasztok!Sürgős segítséget kérek.FÖnnvolt a media player 9.es ACEMegaCodecPack 6.03 Professionalal Fölupdateltem media player 11re és elcsesződött az összes videólejátszóm.Úgy nyitja meg az avikat,mpegeket,mintha rázoomolna a videó közepére.Állítgattam már a frameket(szegélyeket) de semmi.
    Segítsetek légyszí,mert nemtom mi lehet a baj.
  • thoomas
    letöltés
  • Mikiller
    Köszi. Akkor nem tom mi van nálam, pedig most raktam újra az XP-t, és frissen raktam rá ezt a MediaPlayer11-et.
    Más oldalakon nekem is megy, csak itt nem akar.
  • Picar77
    Lol itt is megy csak nem vártam meg hogy elinduljon:D
  • me and a monkey
    Igen.
  • Picar77
    Nekem itt nem megy de máshol már néztem vele
  • Mikiller
    Hi!
    Nálazok működnek a videok a nemzetisport online-on?
    Pl. ez itt?
  • kryst
    Azt hol lehetne beállítani, hogy amikor megnyitom a MP11-et, ne a Library-val induljon?
  • Picar77
    Ja ok az nem része gondolom a vistában van benne
  • Japep
    Ja, én nem arra gondoltam, hanem az asztal témájára...ha egyáltalán ez a WMP11-el jár!
  • Picar77
    Úgy néz ki alapból ha felteszed ilyen fekete lesz kék gombokkal
  • Japep
    Ha felteszem a WMP11-et, akkor lehet vele olyan kinézetet csinálni, mint a #151 ??? (Ha lehet, akkor hogyan?)

Ja, és nincsenek valamilyen "bővítmények" hozzá???
  • pekka2
    Csocsi,
    én kb egy hónapja szedtem le torrentről, nagyon állat.
    Valaki meg tudná mondani, hogyan tudok rajta rádiót hallgatni, jelen esetben Virgin rádiót? Nem indítja e, mert Winamp file-ként ismeri fel.
    Valami ötlet?
  • eightmiles
    csá, wmp11-hez kell service pack2, vagy van olyan verziója is, amihez nem? (nem eredeti a windows...)
  • kissadamvikt
    windows media player 11 en hogyan tok interneten keresztül TV-t nézni????
  • Picar77
    Köszi de pont tegnap tették föl a microsoft.hu-ra és onnan már leszedtem a legújabb magyart.
  • Laky
    Igen, magyar kezelőfelületről volt szó, én csak halkan hozzátettem, hogy van már frisseb verzió is. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy ha az usernek nem volt problémája a régivel, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy az újjabbal lesz.

Play / Stop / etc.
    Nem hiszem, hogy ezek olyan bonyolult szavak lennének, ha mégse menne valakinek, akkor van angol-magyar kéziszótár :)

peace*
  • lck
    Szerintem magyarról volt szó.
  • Laky
    sry a lassú reakcióért :)
  • Picar77
    Honnan lehet leszedni?
  • Laky
    van már ennél is frissebb verziója is :)
  • Picar77
    Lehet de igy is sokkal megbizhatobb mint a 10 még egyszer sem fagyott le nem úgy mint a 10 :D. Pedig mostmár lassan egy hónapja használom
  • Laky
    bétának tűnik
  • saitek
    Codec milyen?

ffdshow-val kezeli vista alatt is.

Link - cél mentése másként

Ha ffdshow van akkor lejátszás közben jobbklikk az óra mellett az ikonjára és a subtitlest bekapcsolni.
  • urbijoe
    mért nem kezeli a feliratot?pedig ugyan az a neve mint a filmnek és egy mappában is van.
    a Bsplayer simán megjeleniti