365
Windows Media Player 11
-
#204 És milyen codec kellene szted?
Mert nekem ACE Mega... van a gépemen. -
#203 Valószinüleg Codec probléma
-
#202 Hello!
Az miért van, hogy ha megakarok nyitni egy AVI-t, akkor hibaüzenetet ad ???
(De nem csak ez, hanem az összes filmlejátszóm...kivéve a DivX, de azzal meg nem tudok feliratos filmet nézni, mert nem tudom megnyitni a feliratot...)
Előre is kössz! -
#201 pedig úgy kell nem tom mi lehet a gond nálad -
kicsirobi #200 Ez engem is érdekelne,hogy tényleg hogy műxik -
#199 "a tálcán bepipáltam a windows media player"
no comment -.-
Bepipáltam és még sem működik -
cooldoc #198 Használj BsPlayert - még lkülön divx - és egyéb codec sem kell. -
#197 Hi vkinek nincs megoldása arra, hogy lehet rábírni a WMP 11et, hogy megjelenítsen feliratot pl.:avi filehoz? -
#196 Tálca > Jobbegérgombkatt > Eszköztárak > Windows Mediaplayer : pipa -
#195 nem tudjátok miért nem működik a mini player?
a tálcán bepipáltam a windows media playert, mégis mikor lerakom kisméretbe nem látszik a play gomb, meg stb. -
K Ace #194 Helosztok. Olyan gondom van, hogy vista alatt mikor nézni akarom a dvd-t akkor a windows media player memória fogyasztása nagyon megugrik (ugy 105mb ra). És ez már annyira magas, hogy a film is elkezd akadozni, sőt még néha az egér is. Ez mitől lehet? -
#193 nálam is átváltoztak az ikonok, de a régi jobb volt,mert feltünöbb, ezt észre se veszem néha. Hogy lehet visszaváltoztatni? -
#192 Hi all! Miért van az,hogy nem tudok lejátszani fájlokat?Minden rendben van végülis,csak vannak olyan fájlok,amire vmi error hibát ír ki.Próbáltam Media Player classic-kal is,az meg aztg írja,h "Failed to render the file".Hogy lehet ezt orvosolni? -
#191 Nincs még olyan plugin, ami hasonló lenne MPC-ben lévő Audio Switcher-hez? Mivel ami a MPC-ben van, azzal az eszközzel rá lehet dobni a hangot 5.1-re, és csatornákat bárhogy változtathatom. Kereső nem segített. Senkinek nem jutott eszébe ilyet csinálni? -
#190 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy...
Feltettem az új Media Playert és az ikonok a file nevek előtt megváltoztak. Nem lehet őket vhogy a régire/másikra beállítani??
Mert most ugye ez van jelenleg, és ezt szeretném átállítani! Köszönöm a segítséget! -
#189 Sziasztok!Sürgős segítséget kérek.FÖnnvolt a media player 9.es ACEMegaCodecPack 6.03 Professionalal Fölupdateltem media player 11re és elcsesződött az összes videólejátszóm.Úgy nyitja meg az avikat,mpegeket,mintha rázoomolna a videó közepére.Állítgattam már a frameket(szegélyeket) de semmi.
Segítsetek légyszí,mert nemtom mi lehet a baj. -
thoomas #188 letöltés -
#187 Köszi. Akkor nem tom mi van nálam, pedig most raktam újra az XP-t, és frissen raktam rá ezt a MediaPlayer11-et.
Más oldalakon nekem is megy, csak itt nem akar. -
#186 Lol itt is megy csak nem vártam meg hogy elinduljon:D -
#185 Igen. -
#184 Nekem itt nem megy de máshol már néztem vele -
#183 Hi!
Nálazok működnek a videok a nemzetisport online-on?
Pl. ez itt? -
#182 Azt hol lehetne beállítani, hogy amikor megnyitom a MP11-et, ne a Library-val induljon? -
#181 Ja ok az nem része gondolom a vistában van benne -
#180 Ja, én nem arra gondoltam, hanem az asztal témájára...ha egyáltalán ez a WMP11-el jár! -
#179 Úgy néz ki alapból ha felteszed ilyen fekete lesz kék gombokkal -
#178 Ha felteszem a WMP11-et, akkor lehet vele olyan kinézetet csinálni, mint a #151 ??? (Ha lehet, akkor hogyan?)
Ja, és nincsenek valamilyen "bővítmények" hozzá??? -
pekka2 #177 Csocsi,
én kb egy hónapja szedtem le torrentről, nagyon állat.
Valaki meg tudná mondani, hogyan tudok rajta rádiót hallgatni, jelen esetben Virgin rádiót? Nem indítja e, mert Winamp file-ként ismeri fel.
Valami ötlet? -
#176 csá, wmp11-hez kell service pack2, vagy van olyan verziója is, amihez nem? (nem eredeti a windows...) -
#175 windows media player 11 en hogyan tok interneten keresztül TV-t nézni???? -
#174 Köszi de pont tegnap tették föl a microsoft.hu-ra és onnan már leszedtem a legújabb magyart. -
#173 Igen, magyar kezelőfelületről volt szó, én csak halkan hozzátettem, hogy van már frisseb verzió is. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy ha az usernek nem volt problémája a régivel, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy az újjabbal lesz.
Play / Stop / etc.
Nem hiszem, hogy ezek olyan bonyolult szavak lennének, ha mégse menne valakinek, akkor van angol-magyar kéziszótár :)
peace*
-
#172 Szerintem magyarról volt szó. -
#171 sry a lassú reakcióért :) -
#170 Honnan lehet leszedni? -
#169 van már ennél is frissebb verziója is :) -
#168 Lehet de igy is sokkal megbizhatobb mint a 10 még egyszer sem fagyott le nem úgy mint a 10 :D. Pedig mostmár lassan egy hónapja használom -
#167 bétának tűnik -
saitek #166 Codec milyen?
ffdshow-val kezeli vista alatt is.
Link - cél mentése másként
Ha ffdshow van akkor lejátszás közben jobbklikk az óra mellett az ikonjára és a subtitlest bekapcsolni.
-
#165 mért nem kezeli a feliratot?pedig ugyan az a neve mint a filmnek és egy mappában is van.
a Bsplayer simán megjeleniti