365
Windows Media Player 11
-
superman544 #244 hello
tud valaki a 11.0.5721.5145-ös magyar verzióhoz cracket ? -
#243 hát én még nem találtam rá semmilyen megoldást
úgy hogy el kell viselned ,
de ha találsz rá valmit ird le mert engem is érdekellne -
#242 heló, valaki tud megoldást arra, hogy mikor indítom ne mindig egyből a Műsortár jelenjen meg, hanem a MostJátszott ablak? Eddigi verziókba nem volt ez a rendszer, és felesleges hogy akárhányszor indítom mindig plusz egy kattintás hogy átlépjek a most játszottba
köszi -
#241 Sziasztok!
Nekem az problémám hogy miután egy .avi formátumú videót szeretnék megnézni csak a hangot nyomja a képet nem és nem tudom mit csináljak?
Segítséget kérnék.Valaki írjon privit!Köszi -
#240 Meg is van csesszem. Bocsesz :) -
#239 Sziasztok. Sikeresen eltűntettem a Now Playing ablakban az oldalsó panelt, ahol a számokat mutatja. Hogy a rákba hozzam vissza? Végignyomkodtam már mindent.
Előre is köszönöm! -
#238 Sziasztok
Van egy kis gondom, nem tudom ki találkozott vele. Updatelni akartam a media playerem, el is kezdett mindenféle installálást, azonban úgy tűnt, megállt a végtelenben. Sebaj, cancel. Azonban ha most el akarom indítani a WMP-t, helyette egy ablakocska közli velem, hogy érvényesítési vizsgálatot végezzek a windózomon (XP). Kedves mikrofos oldal ezt pár perc alatt elvégzi, és közli, hogy nem érvényes, vegyem meg a szoftvert 141 euróért (anyádpicsájátazt...).
Igazán nem érdekel, hogy a windóz akarja magát érvényesíttetni, csak a media playerem azóta baxik elindulni is. Tudtok valami gyógyszert a problémára azon kívül, hogy vegyek egy windózt? -
#237 Tényleg egyszerű vagy. Gratulálok, hogy beismerted. -
#236 te vagy egy nagy ...
eddigi legjobb sokkal stabilabb és nálam fele annyit eszik mint a 10 -
#235 csak monmdom hogy nehogy mások is iylen hibába keveredjenek hogy letöltik ezt a szart -
#234 ki kérdezett? -
#233 egyszerü leszek a Windows Media Player 11 EGY KURVA NAGY RAKÁS SZARRRRRR
a media player 10 ezerszer jobb pl mutatja az összes számot mig a 11 albumokat rakos össze visszsa -
#232 igen
ffd show-t
-
imei1 #231 Felraktam a bsplayert,de most az avi-s filmek többségének még hangja sincs.Rakjak fel valami codec pack-ot? -
imei1 #230 Köszi! -
#229 codec hiba...
de sztem avihoz bsplayert használj sokkal jobb rá -
imei1 #228 Sziasztok!
Miért lehet ,hogy mp11-el egy avi lejátszásakor a hang siet a képhez képest.Légyszi valaki segítsen -
#227 nekem még eddig nem sikerült (lehet hogy nem lehet :( ) -
zoltang #226 Hogy lehet egy videó lejátszásakor eltüntetni az alsó "információs" sávot.? Hiába teszem teljes képernyőre a lejátszóból az alsó sáv megmarad. -
#225 Lehet hogy az omega driver lesz akkor a ludas mert már más is panaszkodot ilyenre (probálj meg egy másik drivert hogy azzal csinálja-e,
vagy esetleg probálj ki egy másik codec packet -
csibi1979 #224 Igen, mp3-akkal nincs gond és mostanában játszok a Test Drive-al és az se fagy. Meg összességében, ezt leszámítva, stabil a gépem. -
#223 De ez csak akkor van ha videót játszol le? -
csibi1979 #222 Hello!
Van 1 kis gondom media player 11-el. Amióta felment a hivatalos windowsomra (de a genuinet már nem engedem felrakni, mert asszem túl sok helyen használták a serialt) néhány perc (változó) lejátszás után elsötétül a monitorom és nem kap jelet resetig. És azóta minden lejátszóval ezt csinálja.
Már megpróbáltam újrarakni a k-lite-ot is, de még mindig csinálja. Geforce 6600 GT-m van, Omega driverrel. Elképzelhető, hogy azt nem szereti? Lehet hozzá vmi köze?
Ha vkinek volt hasonló tapasztalata és még esetleg a megoldást is megtalálta rá, pls írja meg.
Előre is köszi! -
#221 nm -
#220 kössz kössz kössz! -
#219 igen lejjeb van linkelve pár olyan amihez nem kell eredeti xp -
#218 hell mindenkinek!!
van egy nem eredeti 11-esem és emiatt nem engedi hogy telepitsem.ki lehet ezt valahogy vagy valamivel cselezni?? -
human1 #217 igazad van, elírtam a linket bocsi :)
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.htm a jó link! -
sn00b #216 megnéztem az url-t amit adtál, de azt nem találta, viszont az oldalon találtam olyat, hogy k-lite mega codec pack (url akinek kell: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.htm), azt leszedtem és jó a filmeeeem! :D kösz a helpet -
human1 #215 Általában a legtöbb gondot a codec hiánya, vagy a rossz beállítás okozza. Javaslom a K-Lite Codec Pack FULL verzió telepítését. (http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download) Nem olyan őrült nagy mint az AceMega meg a társai, de minden lényeges codecet tartalmaz, és telepítéskor könnyü beállítani 5.1-re, vagy amilyenre akarjuk. Tartalmazza a Media Player Classicot, ami lejátszik minden féle formátumot és nincs túlcsícsázva. A cocec pack telepítése után minden lejátszónak vinnie kell a filmeket gond nélkül. -
sn00b #214 én wmp10et frissítettem 11re és most egy egyszerű avi filmet nem tud lejátszani (nincs kép csak hang), egy másikat meg még elvisz, de annak meg remeg a képe, valaki help? -
Anor #213 Nekem a WMP 11.0.5721.5145 van fent és az Alt+F4 -re nem záródik be hanem megnyitja a Súgó menüpontot ez miért van?? :( -
#212 az XD -
pekka2 #211 Dahaka az jó csávó :) -
pekka2 #210 codec újratelepítés megoldotta a problémát -
#209 (windows....) -
pekka2 #208 Sziasztok,
mért van az szerintetek, hogy egyik napról a másikra nem tudom lejátszani az mp3 fileokat? Eddig minden ment símán, most meg mindig kiírja, hogy codec hiba. De előtte miért nem volt hiba? -
#207 nm -
#206 Köszi, megoldódott! -
#205 Hát én az FFDShow használom és még nem volt vele bajom (Bsplayert ajánlom lejátszonak én nagyon szeretem)