Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet verekedni meg minden kafa!grafika stb...
Ha ilyen lesz pc-re akkor meghajolok elõtte<#worship>#worship>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
De pl. ez se igaz mindig az Xbox-os HALO-ban nem volt segitség.Legendary fokozaton volt is nehézsége...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2 : Elõször, mikor csak billel nyomtam fps-t, régi szép idõk. El sem tudtam képzelni, hogy lehet egér + billel játszani
3 : Aztán jött a kontroller, és azt is megszoktam.
Ennyi.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
/me elkezd vitatkozni Csacsival
CoD rúlz minden mennyiségben<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
cod2=árkád
cod3=cod1+cod2+mozi
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amúgy ez a Normandia szarság rohadt unalmas már, meg, hogy csak szövetséges oldalon lehet harcolni. Inkább legyen akkor egy tengelyhatalmas (németek, olaszok, magyarok, finnek stb.) rész is, sztem ez sokat dobna a játékon
Német hadjárat?
Mertha megint valami normandiában kell lövöldöznimegaf*szom akkor marad a WWII Online.
-100% directx11
-min. 2*512mb VGA
-3Gb Ram
-120Gb free space HDD
-12000Mhz Athlon
-WaterFreez
-Vista2006
(:D) de lehet, hogy nem is vicces.
UO forever!
V9ykn8_TZL0
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[egy BF-es <#mf2>#mf2> ]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]