Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a traileren nagyon kafának néz ki!
Lehet verekedni meg minden kafa!grafika stb...
Ha ilyen lesz pc-re akkor meghajolok elõtte<#worship>

89
Nemtom, én próbáltam már joystickkal is, de sztem sokkal lassabb és szaggatottabb a nézelõdés...inkább maradok az egérnél meg a billentyûzettnél, meg hát persze a PC-nél :)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Vagy nem segit rá és az ellenfeleken butít annyit hogy ezzel kompenzálja a nehezebb célzást.
De pl. ez se igaz mindig az Xbox-os HALO-ban nem volt segitség.Legendary fokozaton volt is nehézsége...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Mint láttukhattuk is a COD 2-ben... Szörnyen konzolosra sikeredett!

Istencsászár
ugy hogy a játék rásegít a célzásra...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csacsi
1 : Egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy lesz egér, és bill támogatás is ps3-hoz.
2 : Elõször, mikor csak billel nyomtam fps-t, régi szép idõk. El sem tudtam képzelni, hogy lehet egér + billel játszani
3 : Aztán jött a kontroller, és azt is megszoktam.

Ennyi.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandew
GOndolom nem a nyillal hanem a kis joystickkal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hogy lehet négy nyíllal célozgatni konzolon (egér nélkül)?? Ezt a mai napig nem fogom megérteni!!!

Laky
...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

én megírnám,ha tudnék yol angolul

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csacsi
Sokkal több bevétel volt a konzolos COD-okból. És sokkal könnyebb egy adott hardwerre fejleszteni, mint megannyi millió kis hardwerbõl összerakott gépre. Plussz a Játékra a konzoloké a jövõ.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

COD fan révén mérges lennék, ha csak konzolra jönne ki a játék, mivel a hódítását PC-n kezdte és csak utána fogtak hozzá a konzolos portoláshoz. Viszont olyat sem kérünk, hogy megírják konzolra és onnan portolják vissza PC-re, mert nagyon nagy bukta lesz a PC-s játékosoknak (ellenbem a konzolosokkal). Gondoljatok bele: az utóbbi idõkben a népszerûs PC-s játékokat is inkább fejlesztik elsõként konzolokra, mint PC-re. Ennyire nem érdekli õket a "hû" játékosok, hanem inkább ezt feláldozva - a pénzéhség vezérletével - fátylat borítanak rá és nem törõdnek vele. Egy szép frappáns érdeklõdõ levelet kellene írni az Infinity Ward-nak, hogy minden játékos képben legyen, és ne dühödjön fel.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

dr Kotász
Bizony, hidd el, rengeteg ilyen esettel találkoztam már, és a legtöbbség ez a helyzet.
sapkafej
ecsém, és megmondja neki, hogy miért nem tetszik neki egy játék :)

György

kivételek:P..azok mindig is vannak

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

89
de a Finest hour és a Big red one is csak konzolra jött ki

lesz PC-re:P

/me elkezd vitatkozni Csacsival

Csacsi
Ezt nem a konzolosk fórumába kellett volna nyitni? Nem lesz PC-re.

ha nem lesz PC-re,hozom az akna vetõt,lángszórót,AK 47-t és leölünk mindenkit<#hehe><#vigyor2>

na majd otthon megnézem a trailert,de aki azt írta,hogy nem lesz PC-re, az húzzon el a sunyiba<#boxer><#mf1>...finoman szólva. CoD=PC,CoD: U O=PC, CoD2=PC...a 3dik is PC<#eljen><#hehe>...kifog jönni ez PC-re,ne féljetek<#wink>

CoD rúlz minden mennyiségben<#eljen><#worship>

dr Kotász
Ezt azért mondod, mert nem volt azonnali sikerélményed, gyakorlat, tapasztalat kell a CoD 1 multihoz... A 2. rész multija túl könnyû . Az 1. részben multiban jónak lenni sokkal komolyabb felkészültséget igényel. Nincsenek mindent überelõ fegyverek, minden fegyver külön tudást igényel, adott szituhoz adott fegyver passzol, valóban kell célozni, a sorozatlövõ fegyverek fabatkát sem érnek nagy távolságra stb..
cod1=szkill
cod2=árkád
cod3=cod1+cod2+mozi

sweech
játszottam az 1 multijával is, de a 2 100000x jobb....szerintem

Laza
En is ezt kerdezem mar par eve :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laky
nem lesz pc-re

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

át a konzolokhoz =)

David2
sztem CoD3 idén pécére még korai lenne, inkább vmi UOhoz hasonló kieg fog megjelenni, szvsz kurva hangulatos lett az UOs tankcsaták multin

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

jah nem neked akartam csak úgy írtam

ha 30 fõlé menne a neten játszható (és nem lagoló) playerek száma az jó lenne, vagy a duplája mégjobb <#vigyor3>

89
a 2-õt sztem is elszarták, a single-t és a multit is

DJ Skyline
kinek mi...

89
schrank te milyen bf-es lehetsz??? ha bf-es vagy, akkor minimum, hogy az 1942-vel is nyomtad...
Amúgy ez a Normandia szarság rohadt unalmas már, meg, hogy csak szövetséges oldalon lehet harcolni. Inkább legyen akkor egy tengelyhatalmas (németek, olaszok, magyarok, finnek stb.) rész is, sztem ez sokat dobna a játékon

Csirke4
Hát a tûrhetõ az túlzás...
DJ Skyline
szerintem a 2-nek csak a multija a szar, a szingl' az tûrhetõ

DJ Skyline
nem

Csirke4
Egyetértek :D
Német hadjárat?
Mertha megint valami normandiában kell lövöldöznimegaf*szom akkor marad a WWII Online.
Dying Soul
Nem lesz directX 11

Rendszer követelmény: (:D)
-100% directx11
-min. 2*512mb VGA
-3Gb Ram
-120Gb free space HDD
-12000Mhz Athlon
-WaterFreez
-Vista2006

(:D) de lehet, hogy nem is vicces.

dr Kotász
Én is remélem inkább az 1. részre fog hajazni multiban... Már ha lesz PC-re.
ha olyan lesz mint a 2, akkor inkább hagyjuk
UO forever!

Davidus
pofon egyszerû. a második világháborús fegyvereknek sokkal nagyobb feelingjük van mint a modern cuccoknak

V9ykn8_TZL0

SZilaJMaGGoT
Na ja.. Én azért nem szarozom le, de ez már szánalom, hogy COD és BiA esetében is, 3 részen keresztül WW2-vel foglalkozni.... :S Van egy halom kiaknázatlan téma, meg egy csomó olyan amit még nem csináltak meg rendesen... WW2 játék elég lenne 2-3 évente 1 darab...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

schrank
még mindíg nem unjátok ezt a sok ww.ll-es szart <#levele>
[egy BF-es <#mf2> ]

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sland
enyém is volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tomee14
jah! az enyém volt a topic!!!<#rinya><#rinya><#rinya>Nembaj nekem lett igazam!<#idiota>Sztem lesz pcre mer ha nem akko tömeg,észárlás lesz!!<#boxer>De azé remélem ha lesz a multisa rész is ugyanien gut lesz és tele lesz clanokkal!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Wask
Huuu én már várom!:P

Remélem lesz:)
biztos lesz pc re csak egy kis csúszással mondjuk 1 év :D

gameplusz
Jah, BiA sem rossz <#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Eisenhower
nem lesz pc-re a 3. rész. viszont a 3. részt azt nem az infinity ward készíti hanem az a cspat aki eddig is csinálta konzolokra a cod részeket. állítólag az infinity ward meg elkezdett dolgozni vmi pc-s stuffon. lehet lesz vmi cod2 kieg pc-re. bár ha nem is lesz még mindíg ott a bia uj része ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]