155
Az FPS ek császára! lesz?
-
#35 Ezt azért mondod, mert nem volt azonnali sikerélményed, gyakorlat, tapasztalat kell a CoD 1 multihoz... A 2. rész multija túl könnyű . Az 1. részben multiban jónak lenni sokkal komolyabb felkészültséget igényel. Nincsenek mindent überelő fegyverek, minden fegyver külön tudást igényel, adott szituhoz adott fegyver passzol, valóban kell célozni, a sorozatlövő fegyverek fabatkát sem érnek nagy távolságra stb.. -
ent #34 cod1=szkill
cod2=árkád
cod3=cod1+cod2+mozi -
#33 játszottam az 1 multijával is, de a 2 100000x jobb....szerintem -
#32 En is ezt kerdezem mar par eve :D -
#31 nem lesz pc-re -
Goth #30 át a konzolokhoz =) -
#29 sztem CoD3 idén pécére még korai lenne, inkább vmi UOhoz hasonló kieg fog megjelenni, szvsz kurva hangulatos lett az UOs tankcsaták multin -
blackgamer #28 jah nem neked akartam csak úgy írtam -
blackgamer #27 ha 30 főlé menne a neten játszható (és nem lagoló) playerek száma az jó lenne, vagy a duplája mégjobb -
#26 a 2-őt sztem is elszarták, a single-t és a multit is
-
#25 kinek mi... -
#24 schrank te milyen bf-es lehetsz??? ha bf-es vagy, akkor minimum, hogy az 1942-vel is nyomtad...
Amúgy ez a Normandia szarság rohadt unalmas már, meg, hogy csak szövetséges oldalon lehet harcolni. Inkább legyen akkor egy tengelyhatalmas (németek, olaszok, magyarok, finnek stb.) rész is, sztem ez sokat dobna a játékon -
#23 Hát a tűrhető az túlzás... -
#22 szerintem a 2-nek csak a multija a szar, a szingl' az tűrhető -
#21 nem -
#20 Egyetértek :D
Német hadjárat?
Mertha megint valami normandiában kell lövöldöznimegaf*szom akkor marad a WWII Online. -
#19 Nem lesz directX 11 -
ent #18 Rendszer követelmény: (:D)
-100% directx11
-min. 2*512mb VGA
-3Gb Ram
-120Gb free space HDD
-12000Mhz Athlon
-WaterFreez
-Vista2006
(:D) de lehet, hogy nem is vicces. -
#17 Én is remélem inkább az 1. részre fog hajazni multiban... Már ha lesz PC-re. -
blackgamer #16 ha olyan lesz mint a 2, akkor inkább hagyjuk
UO forever! -
#15 pofon egyszerű. a második világháborús fegyvereknek sokkal nagyobb feelingjük van mint a modern cuccoknak -
#14 Na ja.. Én azért nem szarozom le, de ez már szánalom, hogy COD és BiA esetében is, 3 részen keresztül WW2-vel foglalkozni.... :S Van egy halom kiaknázatlan téma, meg egy csomó olyan amit még nem csináltak meg rendesen... WW2 játék elég lenne 2-3 évente 1 darab... -
#13 még mindíg nem unjátok ezt a sok ww.ll-es szart
[egy BF-es ] -
#12 enyém is volt -
#11 jah! az enyém volt a topic!!!Nembaj nekem lett igazam!Sztem lesz pcre mer ha nem akko tömeg,észárlás lesz!!De azé remélem ha lesz a multisa rész is ugyanien gut lesz és tele lesz clanokkal! -
#10 Huuu én már várom!:P -
el bruja #9 Remélem lesz:) -
shiftáj #8 biztos lesz pc re csak egy kis csúszással mondjuk 1 év :D -
#7 Jah, BiA sem rossz -
#6 nem lesz pc-re a 3. rész. viszont a 3. részt azt nem az infinity ward készíti hanem az a cspat aki eddig is csinálta konzolokra a cod részeket. állítólag az infinity ward meg elkezdett dolgozni vmi pc-s stuffon. lehet lesz vmi cod2 kieg pc-re. bár ha nem is lesz még mindíg ott a bia uj része ^>^ -
#5 Biztos h lesz pcre is -
Bankrupt #4 Gamekapocs-on már tegnap megjelent a hír, fura hogy csak most csaptak le rá ;)
Itt a bejelentés cikkje -
#3 Remélem lesz.
Elég nagy bevételt jelentene a PC-s verzió. -
FLeK0 #2 Nem lesz pc-re. -
ent #1 Már egyszer törölték ezt a fórumot. De mivel akkor még elképzelhetetlennek számított, ma már elképzelhető:
cod3 trailer
De vajon lesz e PCre?
Hivatalos oldalon!!!