Wii néven jön a Nintendo konzolja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
Xbox eladási GC képest minimálisal volt több a különbség igy nem nagy! + a GC a kezdetektöl nem volt veszteséges sehogysem a nininek!
Meg persze ott a ds abbol is alig fogy ugye...
Azért írtam leh ezt mert hülyeség ez nintendo temetés mindig :D!
576 nal lehet olvasni mostanába elég sok hírnél,hogy wii-re milyen gamek jönnek majd kih. Eléggé meglepett engem is a legtöbb azt hittem marad csak a deo vonulatt... de nem!
Az várhato ,hogy nem nagy átportolások lesznek hanem egyedi gamek! Ebbe ugy látszik marad az n.
És ugy látszik game fejlesztöknek bejön a cucc külön wii gamek lesznek.... :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Sajnos most az trendi hogy Csinálunk egy FPS-t teszünk bele 20x több efektet hogy 20x drágább gépen fusson story... az minek?
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kulonben most te a konzolodon irod a valaszodat????
Egyszeru Dal
A konzol hasznalok is kapjanak egy kis bepillantast a jóba.
Ez az én személyes véleményem ezzel senkit sem céloztam bántani csak nem szeretem ha a PC hasznalokra(es jatekokra) olyan dolgokat ir par ember ami nem igaz.
Egyszeru Dal
Mondjuk mikor clanwarak vannak egesz idenyben es jok lesztek indultok a CB-n az a jatszhatosag nem hogy kiporgetek valamit oszt kesz....
Egyszeru Dal
Azért a Red Steel nem ronda! És valószinüleg a Brothers of Arms 3 se lest nagyon gagyi.
Azt meg nem kéne elfeljteni, hogy a Wii kb. negyedébe (se) fog kerülni egy PS3-nak, más országokban ahol több konzol van egy háztartásban (PC/Mac mellett!) ideális lesz második konzolnak.
ez a gép sem akar látványos játékokat mutatni.. ill hülyeséget írok. AKAR! csak a látvány jobb lesz mint most egy ps2/xbox os gépen de gyengébb mint a "next-gen" konztolokon.. Õk úgy vannak vele hogy a játszhatóság és a hangulat, szórakoztatás legyen a legfõbb cél ne pedig a látvány és az effekt hegyek.. láttam én már szaggatni játékot mind boxon mind ps2-õn... megalázó amikor már a gép teljesítményének a határán egyensúlyozni képtelen játékot adnak ki a sokat akaró fejlesztõk..
Egyszeru Dal
de kolcsonzes tobb sraccalk az utcabol aztan game. Mindig is ugyessegis es MK rajongo voltam szal ez ment. Sok ev kihagyas tanultam Sztechet es PC-s lettem FPS es strategiakedvelo. A jatszhatosag szamit nem a grafika mindig a konzolosok azt mondjak hogy mert a pcsek mindig krekkelnek meg stb...mert aki konzolos nem fityeg a slimline pseden egy usbs wincsi tele letoltott cumoval mi? Es ha krekkeljuk nekem direkt nemelyik jatek kihivasmar maga az hogy nem eredeti de tudod mit mondok en meg is veszem mert tudod en megbecsulom a jatekkiadokat akik tenyleg jatszhato dolgokat keszitenek...
Nem hinnem hogy sok konzolos jatszana evekig csak egy jatekkal mondjuk evekig miert is? mert olyan nincs ami olyan sokaig jatszhato szal kell szerezni masikat.
FPS Strategia inkabb PC eger nelkul sosem celzol olyan pontosan
PC:
CS Q3A UT ,Star Craft, Warcraft3
tudom mert elobb jatszottam Xboxon a haloval mint barki ott dolgoztam...mar csak azert sem vettem.
Igen van Ps2om de azert mert par jatek nem jelenik meg pc-re es ott sem a grafika szamit nekem hanem a jatszhatosag.
MKD es alig varom az MKA-t pedig pcn inkabb jatsznanam de csak konzolokra jelenik meg.
Nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb mindenkinek mas a jo és ez így jó.
Erre is lesz igény gondoljatok el hogy Star Warsozni a haverral fénykardozol mint allat!
Szerintem van benne merészség és egy uj oldala lesz a jatekoknak.
Egyszeru Dal
Amúgy a ninitendo elõbb volt mint az összess tobbi konzol, szal nemhinném, hogy le kéne nézni, már akkor volt nintendom, mikor te még az anyád csecsét szopogattad, szal nõljél fel, mûvelõdjel sok 10 éves okostojás!
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Amúgy a konzolos játékokba is ugyanúgy vannak bugok, mert tökéleteset nem lehet alkotni, a crackeléssel semmi gond(csak terjed a tévhit, hogy hú elcseszi a játékot, holott ez ritka eset,+ lehet emulálni, akkor crack se kell), + még mindíg van jópár játék ami nincs konzolon.
De amúgy lehet hogy a kedvenc konzolos gémjeid nem tetszenek másnak, pl én játszottam a final fantasy 7-el, és nekem nemtetszett, idétlennek, unalmasnak tartottam, tekkennel nem játszottam, de mivel alapból utálom az összes verekedõs játékot nem is fogok.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
magában az interaktivitásban látok jövöt
tod ha valaki nem csak anyit akar hogy leüljön játszani a szebnél szebb (de sajnos ált nem jobb) játékok elé annak ideális választás
akár egy bulit is fel lehet dobni vele ha kiadnak rá valami elmebeteg játékot :)
egy c64 vagy.. esetleg egy SNES-el is el lehet játszani ha jó és ötletes programokat irnak rá és nem csak efeketekkel tolják teli
rengeteg olyan (egyébként elég egyszerü) társas kártya játék létezik ami hihetetlenül népszerü csak azért mert lehet röhögni magunkon, egymáson a játékon
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
És mellesleg miért akarna versenyezni a ps3/x360 duóval? a nintendó rég bukta az egészet és majdhogynem a ds húzta ki õket a sz*rból... ez a gép azoknak készül akik valami újra vágynak, és az ára miatt nyugodtan vehet egyet még egy szegényebb család is, és az hogy nem kell hozzá HDTV külön elõny.. Jó a másik kettõhöz sem kötelezõ de nem árt...
xbox360+komputer
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
xbox360+komputer
xbox360+komputer
egy ÁTLAGOS pc-s játékos nemtudja mi a jó a konzol
játékokba, nagyrészük esetleg valami ps2-s portal jáccot, vagy valahol magán a konzolon egy gyengécskébb játékkal, és mert õ jáccot 1-2 játékkal, ami nemteccet neki, már az egész szar, vagy pedig egyszerûen irigységbõl mondja hogy szar. na ez a nagy átlag. soha nemfogja megérteni hogy nem csak a grafika számít, és soha nemlesz akkora élményben része, mint aki pl konzolon végigtol egy FF6-ot vagy shadow of the colossust, vagy vérprofi lesz tekkenbe. ezt magasról leszarja az átlag, elvan a crackelt, akadozó, bugos játékaival() nem nézem le pc-s gameket, de NAGYON sokkal ez a helyzet).
na igy magyarul elsem tudja képzelni milyen lehet élõben kardozni, egy kontrollerrel, amit ha mozgatsz, pont ugy mozog a kard is, vagy ezzel alevegõbe varázslatot rajzolni, majd elsütni azt.
aki pedig konzolos, és leszol gy másik konzolt ami vel még nemis jáccot, hát az, az nemmondommi:D
amugymeg biztos hogy sikere lesz, fõleg japánban(13-as és 9-es irásomat nézzétek meg)
de most jött ide a sok fikagamer, aki nemszereti a konzolt, vagy nemszere élni és már csak az okoz neki örömet hogy másokat megbántson, v lejárasson valakit, aztmeg sajnálom, ezekután gondolom érkezni fog pár kifogás meg gyermeteg beszolás de tulajdonképpen tovább nemérdekel engem..
\"my love for you is like a truck\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
kb. annyit tud majnem az ember lealkudni egy ps3-ból mint amennyi a nintendo lesz:D:Degy sztem nem egykezes a távirányító...mert ha elfordítjuk akkor tök ugyanaz mint a régi nintendo csak hosszabb..,xtem kétkezes is lesz:D:D
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
egyszerûen semmi érdekes nincs az új fejlesztésekben, csak jobb a grafikájuk, de ezt általában megsínyli a tartalom és a játszhatóság.
ezzel a hadonászós irányítóval elég meredek dolgokat-ötleteket meg lehet valósítani, csak legyen, aki kihasználja.
psp és nds, na melyik fogy sokkal jobban? hát az nds, és melyik sokkal erõsebbb? a psp
vagy egy másik xbox és playstation2, na meily fogy/fogyott nagyon jol? hát a ps2, és meily erõsebb? xbox
énis ps párti vagyok, de azért nemkell igy lehuzni a wii-t mer nagyon jo lehetõségek és ötletek vannak rá
\"my love for you is like a truck\"
mondjuk lehet a japánok kiváncsiságból vesznek majd ilyet is a ps3 és az xbox mellé dísznek
de amugy nem sokat nézek ki belõle pláne ps3 hoz viszonyítva