55
-
#15 Hááát, a leírtak alapján tényleg esélytelen...
Max hobbiból, 20 ezerért oké. -
rolika #14 szerintem van esélye a wii-vel a nintendo-nak.
egyszerűen semmi érdekes nincs az új fejlesztésekben, csak jobb a grafikájuk, de ezt általában megsínyli a tartalom és a játszhatóság.
ezzel a hadonászós irányítóval elég meredek dolgokat-ötleteket meg lehet valósítani, csak legyen, aki kihasználja. -
Dajin #13 tira nog nem halott, hidd el több fog joval elmenni belőle mint az x360-ból, mondok egy példát
psp és nds, na melyik fogy sokkal jobban? hát az nds, és melyik sokkal erősebbb? a psp
vagy egy másik xbox és playstation2, na meily fogy/fogyott nagyon jol? hát a ps2, és meily erősebb? xbox
énis ps párti vagyok, de azért nemkell igy lehuzni a wii-t mer nagyon jo lehetőségek és ötletek vannak rá -
vg #12 -
Tir Na Nog #11 Ez a Revo elég halott, akárhogy is nevezik. A PS3 mellett esélye sincs. -
IGAZIWILLIAMS #10 Azért csodát nem kell várni,eleve sdtv felbontásban gondolkodnak,nem kell olyan erős gép,mint a másik kettő... -
Dajin #9 ez messze nem disz lesz és ez NEM ps3 meg x360 ELLEN lesz hanem MELLÉ, és nemis a grafra mennek, hanem az interaktivitásra, mellesle elég olcso lesz kb, annyi mint egy gamecube...pontos árat nemirok mer változhat de sokkal olcsobb lezs mint a másik kettő -
#8 hmm...
Érdekes! Ki kéne próbálni. :) -
#7 azért jó dolog hogy csinál valaki oylan gépet ami direkt játszunk közben mozogjunk játékokra van kihegyezve -
#6 ahogy telik az idő a nintendó egyre jobban lemarad a sonytól és microsoftól
mondjuk lehet a japánok kiváncsiságból vesznek majd ilyet is a ps3 és az xbox mellé dísznek
de amugy nem sokat nézek ki belőle pláne ps3 hoz viszonyítva
-
vg #5 Itt található egy pár perces videó amiben lehet látni, hogy milyen is ez a vezérlő! -
#4 Már nem azért de ezzel a vezérlővel hogy lehet majd játszani? (nem játszom a hülyét rég óta nem követtem a konzolos híreket!) -
roliika #3 " A rendszer 24 MB belső 1T-SRAM memóriára támaszkodik, amelyet 64 MB külső memória egészít ki. Ez összesen 88 MB-ot jelent, ami eltörpül a két rivális 512 MB-jával szemben." Na igen, csak jó lenne tudni, milyen gyors az FSB. Mert ha 10* gyorsabb mondjuk mint a PS3-nál /nem valószínű/ akkor azt a pici memóriát 2* többször tudja azonos idő alatt megtölteni mint a PS. Valamint arra sem árt odafigyelni, hogy a MHz-ek és GHz-ek CSAK a működési frekvenciát jelölik és nem a számítási teljesítményt! A konzol vezérlője hülyén néz ki, de iszonyú fungcionális, pl.: lehet vele mejd virtuál teniszezni, vagy kardozni, merthogy tudja érzékelni a mozgások irányát és sebességét! Kíváncsi lennék mi van benne. :D
Na de összegezve én még mindíg PS3 párti vagyok. :)
Nem tudom például, hogy ez milyen lemezeket fog szeretni. -
vg #2 Közel egy éve lehet tudni, hogy ilyen lesz! Nem kell játszani a hülyét... -
#1 he, ez komoly? ez akar lenni a vezerloje, ugy nez ki mint egy kover taviranyito.