55
  • ffxi
    #55
    Láma gémereknek fog készülni a Wii, nem baj. Majd 1x úgy jövök haza, hogy öreganyám kardozik Zeldával
  • KisDzso
    #54
    A kínaiak már megint koppintgatnakállítolag valami nagy durranás lessz
  • adam first
    #53
    Ha hozza azt a minőséget amit a NES,N64 hozott akkor a nintendonak nyert ügye van (lásd ds).A 3 nagy konzol közül ha választanom kellene és mindegyiket megtudnám venni, minden kigészitővel akkor én a nintendot választanám és hogy miért?játékélmény ezt jelenti a nintendo.És remélem hogy a nintendo új konzolja a Wii ezt bizonyitani is fogja, hogy nekik a játékosok számítanak nem pedig a pénz(persze mindenkinek a pénz számít de valamilyen szinten a nintendonak a játékosközönség hiszen belőlük van a pénz).
  • CsőKujts
    #52
    Csak SAJNÁLNI tudom azt akinek az fps szó single játékot jelent...
  • Zenty
    #51
    Elválik mih lesz mindesetre tuti nem kell félteni a nintendot!
    Xbox eladási GC képest minimálisal volt több a különbség igy nem nagy! + a GC a kezdetektöl nem volt veszteséges sehogysem a nininek!
    Meg persze ott a ds abbol is alig fogy ugye...
    Azért írtam leh ezt mert hülyeség ez nintendo temetés mindig :D!

    576 nal lehet olvasni mostanába elég sok hírnél,hogy wii-re milyen gamek jönnek majd kih. Eléggé meglepett engem is a legtöbb azt hittem marad csak a deo vonulatt... de nem!
    Az várhato ,hogy nem nagy átportolások lesznek hanem egyedi gamek! Ebbe ugy látszik marad az n.
    És ugy látszik game fejlesztöknek bejön a cucc külön wii gamek lesznek.... :D

  • Sanyix
    #50
    De kockáztatnak újdonságokkal, úgy felújítják a játékot, hogy köze sem lesz az eredetihez, egy szánalmas tömegfost csinálnak belőle, ami ráadásul a nép nagy részének tetszik, az nem érdekes hogy a régi rajongókat elvesztik (lásd NFS sorozat).
  • virs lee
    #49
    Nemcsak fps, minden játéknál ez a divat, mert a kiadók ilyenek. Nem akarnak kockáztatni vmi újdonsággal, inkább az x+1. rókabőr. Lassan nincs olyan game aminek ne lenne minimum 4 része.
  • Sith
    #48
    FPS-ekkel ugy ált én sem játszom de ha egy FPS-nek van Storya pld a lentebb emlitett Deus Ex és nem agyatlan lövöldözésből áll akkor van értelme játszani
    Sajnos most az trendi hogy Csinálunk egy FPS-t teszünk bele 20x több efektet hogy 20x drágább gépen fusson story... az minek?
  • Sanyix
    #47
    Bennem aztán semmilyen csírát nem láthatsz, mert 3 éve már nem játszom sima fps-ekkel, pontosan ezért, mert semmiben sem változnak, csak grafikában, és így egy idő után teljesen eluntam mindet, már nem tudnak szórakoztatni, a grafika meg általában nem annyira érdekel, így még ez sem érdekel az fps-ekben.
  • loga
    #46
    Majd el felejtettem a PC-k nelkul meg konzolod sem lenne mert ugye azon lett kifejlesztve...meg iinternet es ez a forum sem egyaltalan.
    Kulonben most te a konzolodon irod a valaszodat????
  • loga
    #45
    Vagy ugy erzed hogy jovagy elmesz a WCG-re es ne jöjjön nekem senki azzal hogy lesznek(vagy voltak már) konzolok is merrt ha lesznek az is azért mert a nagy konzolgyártok pénze jol jon...és a konzolosok is had örüljenek.
    A konzol hasznalok is kapjanak egy kis bepillantast a jóba.
    Ez az én személyes véleményem ezzel senkit sem céloztam bántani csak nem szeretem ha a PC hasznalokra(es jatekokra) olyan dolgokat ir par ember ami nem igaz.
  • loga
    #44
    De látod, hogy nem látott és nem érti hogy a játszhatosag meg a hangulat a lényeg semmi mas...
    Mondjuk mikor clanwarak vannak egesz idenyben es jok lesztek indultok a CB-n az a jatszhatosag nem hogy kiporgetek valamit oszt kesz....
  • Inquisitor
    #43
    Hát nem tudom, az egyetlen eddig bemutatott normális Rev ... Wii játék nézett ki úgy, mint egy Unreal Engine 3-as játék PC-n, csak ellentétben a Ghost recon AW-val, ez meg is moccan a konzolon.
    Azért a Red Steel nem ronda! És valószinüleg a Brothers of Arms 3 se lest nagyon gagyi.
    Azt meg nem kéne elfeljteni, hogy a Wii kb. negyedébe (se) fog kerülni egy PS3-nak, más országokban ahol több konzol van egy háztartásban (PC/Mac mellett!) ideális lesz második konzolnak.
  • Szefmester
    #42
    az ostobaság és grafikabuzulás csíráit kezdem látni nálad... láttál te már valaha egy "profi" Q3as játékos beállításait? hogy az hogy néz ki amikor mindent kikapcsolnak a sebesség miatt? esküszöm a Q1 szebb tud leni olyankor. Mellesleg miért baj az ha a géped erősségéhez keresel játékot? nálam nem megy normálisan a fear, Q4 Doom3 HL2 ezért én előveszem azokat a cuccokat amik nevetve futnak a gépemen akár max beállítások mellett is. Deus Ex, Red Faction SoF, Q2 UT..

    ez a gép sem akar látványos játékokat mutatni.. ill hülyeséget írok. AKAR! csak a látvány jobb lesz mint most egy ps2/xbox os gépen de gyengébb mint a "next-gen" konztolokon.. Ők úgy vannak vele hogy a játszhatóság és a hangulat, szórakoztatás legyen a legfőbb cél ne pedig a látvány és az effekt hegyek.. láttam én már szaggatni játékot mind boxon mind ps2-őn... megalázó amikor már a gép teljesítményének a határán egyensúlyozni képtelen játékot adnak ki a sokat akaró fejlesztők..
  • Sanyix
    #41
    FPS-nél nem a grafika számít? Hát akkor mi, mert másban bizony nem változnak... Grafika hiperszuper, de alapjaiban ugyanazok mint a wolf3d volt anno...
  • Dajin
    #40
    nagy átlagot tekintettem, per pl körbenézek az osztba mindenki arrol beszél annak milyen grafja, gta-ban milyen csajt dugott meg, meg hogy az mennyrire véres...
  • loga
    #39
    Kulfoldon ilyen nincs van mindenotthon nekik PC Ps Xbox.... egyszerre. Mert a fizetes/ar arany nem olyan elkeserito...
  • loga
    #38
    Én például elkezdtem Sega mega Drive al aztán Snes persze kolcsonzes mert megvenni drága volt
    de kolcsonzes tobb sraccalk az utcabol aztan game. Mindig is ugyessegis es MK rajongo voltam szal ez ment. Sok ev kihagyas tanultam Sztechet es PC-s lettem FPS es strategiakedvelo. A jatszhatosag szamit nem a grafika mindig a konzolosok azt mondjak hogy mert a pcsek mindig krekkelnek meg stb...mert aki konzolos nem fityeg a slimline pseden egy usbs wincsi tele letoltott cumoval mi? Es ha krekkeljuk nekem direkt nemelyik jatek kihivasmar maga az hogy nem eredeti de tudod mit mondok en meg is veszem mert tudod en megbecsulom a jatekkiadokat akik tenyleg jatszhato dolgokat keszitenek...
    Nem hinnem hogy sok konzolos jatszana evekig csak egy jatekkal mondjuk evekig miert is? mert olyan nincs ami olyan sokaig jatszhato szal kell szerezni masikat.
    FPS Strategia inkabb PC eger nelkul sosem celzol olyan pontosan
    PC:
    CS Q3A UT ,Star Craft, Warcraft3
    tudom mert elobb jatszottam Xboxon a haloval mint barki ott dolgoztam...mar csak azert sem vettem.
    Igen van Ps2om de azert mert par jatek nem jelenik meg pc-re es ott sem a grafika szamit nekem hanem a jatszhatosag.
    MKD es alig varom az MKA-t pedig pcn inkabb jatsznanam de csak konzolokra jelenik meg.
    Nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb mindenkinek mas a jo és ez így jó.
    Erre is lesz igény gondoljatok el hogy Star Warsozni a haverral fénykardozol mint allat!
    Szerintem van benne merészség és egy uj oldala lesz a jatekoknak.
  • Mardel
    #37
    Én akkor veszek iylen ugrabugri konzolt, ha mejd holografikus lesz, addig 2dt ütögetem 3dben...
    Amúgy a ninitendo előbb volt mint az összess tobbi konzol, szal nemhinném, hogy le kéne nézni, már akkor volt nintendom, mikor te még az anyád csecsét szopogattad, szal nőljél fel, művelődjel sok 10 éves okostojás!
  • Sanyix
    #36
    Hát nehogy azthidd, hogy csak a pc-s játékosoknak nagy részének számít, hogy milyen milyen a játék grafikája, meg milyen technikai paraméterekkel rendelkezik egy gép, nézzél körül mondjuk a pc-s játékoknak leáldozott topikban, ami tele van külömböző fanboyokkal(lásd Dszon(, és ezeket csak ez a két dolog érdekli, és verik magukat, hogy milyen jó az ő általuk imádott konzolokon a grafika, meg hogy 75 magos hiperszuperprocik vannak benne, és ezt sokszor úgy hogy még nem is láttak olyan konzolt amit istenítenek (ps3).

    Amúgy a konzolos játékokba is ugyanúgy vannak bugok, mert tökéleteset nem lehet alkotni, a crackeléssel semmi gond(csak terjed a tévhit, hogy hú elcseszi a játékot, holott ez ritka eset,+ lehet emulálni, akkor crack se kell), + még mindíg van jópár játék ami nincs konzolon.
    De amúgy lehet hogy a kedvenc konzolos gémjeid nem tetszenek másnak, pl én játszottam a final fantasy 7-el, és nekem nemtetszett, idétlennek, unalmasnak tartottam, tekkennel nem játszottam, de mivel alapból utálom az összes verekedős játékot nem is fogok.
  • CzG
    #35
    Sajnos itt lakik. Bár inkább lakhatna a Plútón és hülyithetné az ufókat a ps3 imádatával. Mert ugye az ő felfogása szerint amin nincs sony logó az alapból szar. Na mindegy. Udvari bolondnak pont jó.
  • QuippeR
    #34
    te ugye nem Magyarországon élsz?
  • Lazarus
    #33
  • kev
    #32
    Nem csak a "legcsúcsabb" hiper-szuper konzol lehet jó. Erre az olcsóbb konzolra is lehet jó játékokat csinálni.
  • CzG
    #31
    És képzeld sok embert ismerek aki feláldozná a nappaliját egy jó játékért.
  • CzG
    #30
    Mi van dzsonika?? Megint osztod az észt? Miért nem mész az 576-ra okoskodni??? Ez a Nintendo gép igenis lehet jó attól függetlenül hogy te mit mondasz.
  • Sith
    #29
    nem tudom ki merkora lakásban él..de eddig mindenkinél láttam akkora helyet ahol két ember kényelmesen elfér egymás mellet álva ugy hogy széttárják a kezeiket bár ha jobban meggondolom nálunk is van egy asztal a napali közepén amit kb 10mp arébb tenni

    magában az interaktivitásban látok jövöt
    tod ha valaki nem csak anyit akar hogy leüljön játszani a szebnél szebb (de sajnos ált nem jobb) játékok elé annak ideális választás
    akár egy bulit is fel lehet dobni vele ha kiadnak rá valami elmebeteg játékot :)
    egy c64 vagy.. esetleg egy SNES-el is el lehet játszani ha jó és ötletes programokat irnak rá és nem csak efeketekkel tolják teli
    rengeteg olyan (egyébként elég egyszerü) társas kártya játék létezik ami hihetetlenül népszerü csak azért mert lehet röhögni magunkon, egymáson a játékon
  • Szefmester
    #28
    miért kéne 2x2 méteres hely? nem te ugrálsz... te csak a joyt mozgatod.. még nem mozgásérzékelős hyper-super VR gépek vannak mint pl Star Trek Holoszoba...

    És mellesleg miért akarna versenyezni a ps3/x360 duóval? a nintendó rég bukta az egészet és majdhogynem a ds húzta ki őket a sz*rból... ez a gép azoknak készül akik valami újra vágynak, és az ára miatt nyugodtan vehet egyet még egy szegényebb család is, és az hogy nem kell hozzá HDTV külön előny.. Jó a másik kettőhöz sem kötelező de nem árt...
  • onimusha
    #27
    nemtom, furi mindenki olyan helyen lakik ,hogy bömböltetheti a 7.1et mert nincsenek szomszédok,meg alapból ps3a van, jah 102cmes hdtv :D én is olyat szeretnék, a komoly esés sztem még picit várat magára
  • Dzson
    #26
    Egy hadonászós kontrollerhez kell egy 2x2 méteres tér hogy az ember ne verjen le semmit. Japánban ritka az ilyen a lakásokban... de még sok amcsi/eu család sem áldozhatja fel a nappalit a hadonászós cucc kedvéért. Érdekes lesz, átmegy az ember a haverhoz megnézni, örül, hogy ilyen is van, majd hazamegy és a fotelban kényelmesen PS3-mazik tovább a 7.1 hangredszer mértani középpontjában, 102cm-s HDTV előtt (az árak komoly esésbe kezdenek hamarosan).
  • Vucli
    #25
    Valamivel több mint egy év után a Nintendo elnevezte következő generációs konzolját, amely a PlayStation 3 és az Xbox 360 ellenfeleként érkezik majd...teljesen hibás bevezető mondat szvsz, a wii abszolult nem akar az xbox360,ps3 duó ellenfele lenni, a piac más szegmensébe probálják poziciónálni (olcsó/újszerű konzol mindenkinek, nem csak a hardcore gamereknek)
  • onimusha
    #24
    nem nulla a third party dev a Wii-re, csak sztem még annyira új az egész platform/irány új kontroller ,hogy nem tudnak vele mit kezdeni, de az EA nemrég jelentette be, hogy az EA Canada-n belül egy Wii fejlesztésekkel foglalkozó stúdiót hoznak létre, meg Ubisoft is fejleszt a Wii-re, sztem nem kell félteni, a DS-nél is hasonló volt vadiúj dologgal rukkoltak elő handheld téren ezért idő kellett míg a fejlesztők rájönnek/megismerik az egész rendszert
  • onimusha
    #23
    miért lenne halott ez egy teljesen más konzol, nem arra megy , hogy csili vili legyen meg ,hogy HDTV-t keljen venned, full más játékok lesznek rá a speciális kontroller miatt, nem is lehetne ps3/x360 vetélytárs :D . fotorealisztikus sablonjátékokra meg ottvan a ps3/x360.
  • Dajin
    #22
    itt elég sok elvakult, elfogult ember van, van csak 10 éves esetleg és nem lát a szemétől, a wii paramétereiről annyit, hogy konzolnál ez bőven elég, elvégre a ps2-ben is csak egy 300 megaherces proci van, és mégis milyen szép játékok jönnek ki rá mostanában...(egyébként ha én választhatnék x360 és n: wii között tutira wii-t választanám pedig nemvok nindendo fan)
    egy ÁTLAGOS pc-s játékos nemtudja mi a jó a konzol
    játékokba, nagyrészük esetleg valami ps2-s portal jáccot, vagy valahol magán a konzolon egy gyengécskébb játékkal, és mert ő jáccot 1-2 játékkal, ami nemteccet neki, már az egész szar, vagy pedig egyszerűen irigységből mondja hogy szar. na ez a nagy átlag. soha nemfogja megérteni hogy nem csak a grafika számít, és soha nemlesz akkora élményben része, mint aki pl konzolon végigtol egy FF6-ot vagy shadow of the colossust, vagy vérprofi lesz tekkenbe. ezt magasról leszarja az átlag, elvan a crackelt, akadozó, bugos játékaival() nem nézem le pc-s gameket, de NAGYON sokkal ez a helyzet).
    na igy magyarul elsem tudja képzelni milyen lehet élőben kardozni, egy kontrollerrel, amit ha mozgatsz, pont ugy mozog a kard is, vagy ezzel alevegőbe varázslatot rajzolni, majd elsütni azt.
    aki pedig konzolos, és leszol gy másik konzolt ami vel még nemis jáccot, hát az, az nemmondommi:D
    amugymeg biztos hogy sikere lesz, főleg japánban(13-as és 9-es irásomat nézzétek meg)
    de most jött ide a sok fikagamer, aki nemszereti a konzolt, vagy nemszere élni és már csak az okoz neki örömet hogy másokat megbántson, v lejárasson valakit, aztmeg sajnálom, ezekután gondolom érkezni fog pár kifogás meg gyermeteg beszolás de tulajdonképpen tovább nemérdekel engem..
  • IGAZIWILLIAMS
    #21
    Ja,legfőképp ezért nincs sok esélye a nincsendo wii-nek sem...third party fejlesztőtámogatás? Eléggé óne...
  • Tir Na Nog
    #20
    Ezt ide kellett volna. :P
  • bertino
    #19
    megint konzol... nem igaz...
  • jeva
    #18
    szokasos pc-s mentalitas. megint azon vitatkoztok, h melyik az erosebb, de konzolnal mindig az a lenyeg, h milyen jatekok lesznek ra !! ezert adnak el most is tobb DS-t mint PSP-t.
  • icespeakyy
    #17
    egyébként meg rolika-nak igaza van mert se a sony se a microsoft nem változtatott semmin mert mind2 konzolnak ugyanaz a kontrollere...a ps-nek már kb.6-8 éve ugyanaz csak most meg lett kicsit nyújtva...meg sokat fogyaszt...mi van az xbox 360-nal is, kifagy ,lefagy, leég, karcolja a dvd-t stb. mégis a prémium 105.000,Ft meglehet h a ps3 is íígy kezdi...
  • icespeakyy
    #16
    ps3..ps3...ps3...annyira nagyon elvannak az emberek szálva a ps3-tól.kicsivel drágább lesz a ps3 mint a nintendo...a 2 nem ugyan az.És épp az ár miatt le is verhetné.Csak inkább mindenki a szebbet meg amárkásabbat veszi nem pedig az esetleg nem nagy teljesítményű,de mégis jó élményt nyujtó konzolt
    kb. annyit tud majnem az ember lealkudni egy ps3-ból mint amennyi a nintendo lesz:D:Degy sztem nem egykezes a távirányító...mert ha elfordítjuk akkor tök ugyanaz mint a régi nintendo csak hosszabb..,xtem kétkezes is lesz:D:D