3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Djemba
  • Maxtreme
    (amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

Esetleg lenni vak?
  • cumfu
    Heló! Az egyik torrentoldalon láttam h van crack. Nekem nincs meg a játék de addig nem szedem le ameddig nem indul el. Szerintetek nem FAKE?
  • DarkSector
    Igen az
  • szeszmoly
    Hogy felpezsdült az élet itt az utóbbi napon !
    Igen az én játékom is megérkezett Németországból (pont tegnap ) és nagyon király !!
  • mikiking
    egyébként full grafika ?
  • Snexi
    itt mit kell?
  • Maxtreme
    Nesze má

• Neoncsoves
    1. kép
    2. kép
    3. kép
  • poppe
    vki képeket má
  • Neoncsoves
    nem arról van szó. hanem hogy szarakszik a hang, de csak a beszéd, a menü meg az ingame zenék meg muvik nem laggzanak meg recsegnek :\
  • predator0
    Még jó, hogy nem fizettél érte, ugye? :D
  • Neoncsoves
    srácok valamiért recseg a hang. egyik játékban sem, csak itt!
  • Maxtreme
    Hát. Szerintem nagyon. Én kipróbáltam kb 10 percet billel is, de gyorsan visszaváltottam kontrollerre :)
  • mikiking
    ennek a gamenak gyönyörü grafja van a képek alapján... megéri megvenni egyébként ??? miről szól a game ? röviden... és kiket (miket) kell ölni ?
  • Maxtreme
    Persze hogy lehet, sok helyen kell is.
  • gabo91
    Poroltoval lehet valahogy tűzet oltani? nem sikerült... csak csapkodok vele...:S
  • Maxtreme
    grat :D Én szenvedtem vele 1 sort. (amúgy én is élveztem...Az első 5-nél :D)
  • adammmmmmm
    Én a takszist elsőre megcsináltam és tök élvesztem. De az igaz hogy az irányítás szar a poroltóval én is baszakodtam. Most ott vagyok mikor a "madarak" támadják a kocsit.
  • Maxtreme
    Ó hát a taxis részt imádni fogod az garantálom :D Ha nem álltam neki 20x akkor 1xsem.
  • mikiking
    ennek a gamenak gyönyörü grafja van a képek alapján... megéri megvenniegyébként ??? miről szól a game ? röviden... és kikket kell ölni ?
  • Dante73
    Mennyre kontrolleres az irányítás?
    Érdemes billel próbálkozni? (mert a kontroller bedugásához a fél szobát szét kell szednem, és ha nem muszáj inkább nem tenném...)
  • predator0
    Végülis nem baj... ha kigyullad a lakás, akkor te legalább el tudod oltani :)
  • grebber
    Nem itthon a szobámban :D
  • predator0
    De ugye csak a játékban???? :D
  • grebber
    Hát basszus eléggé szokni kell az irányítást mire betörtem egy ajtót poroltóval pff :(
  • predator0
    Jaja, és közben felgyújthatod a lakást is, aztán nézhetsz, hogy milyen élethű lett hirtelen a grafika és még szagok is vannak :)
  • chooselee
    :D Lehet venni hozzá széket is..drótnélkülit! :) Azzal hadonászhatsz! Meg ilyen kis flakonokat amiket dobálhatsz a szobába! :)
  • grebber
    A játék hova teszi a mentett állásokat?
  • grebber
    Ott a fejlécben a warez topik címe ott kérdezősködj ez nem warez topik!
  • predator0
    Wii-vel, csak vigyázzál, hogy a nuncsakuval nehogy tökönverd magad.
  • zooleeh
    valaki mondja meg legyenszives melyik verzioval mukodik a krack? koszonom
  • predator0
    Biztos lejárt az egyezményük az Atarival
  • bertino
    ez a védelem is bírta egy jó darabig :)
  • grebber
    Ezzel menj át a warez topikba mert itt az nem kivánatos.És télleg müködik tettem is be képeket!
  • bubogabor
    sziasztok itta crack megosztom veletek 100 hogy mukodig robaltamaz ind verzioval egybol indul a link http://rapidshare.com/files/139984229/AITD5_fix_by_darkcoder.rar.html
  • Maxtreme
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=220266
    http://www.aeropause.com/2008/08/eden-games-to-fix-alone-in-the-dark-on-the-360/

stb.
  • Maxtreme
    idézet a HWSW forumról:

A sok negatív kritika után rájottek az Edennél hogy mégiscsak csapnivaló az irányítás / kamerakezelés úgyhogy a PS3-as már ennek fényében készul azaz néhány nagyobb és sok-sok apró javítással látják el.

Az Xbox360-as verzióhoz készul a patch (talán a demot is patchelik és a végén még játszható is lesz).

A PC-s, PS2-es és Wii-s verziókról egyelore nem volt szó.

(sajna a forrás passz, de akit érdekel nézzen utána az eden forumán)
  • Istencsászár
    Miért lenne kijavítva? a játékokban kiszokták cserélni az irányítást fél év után?:) keveritek a PS3 verzióval, abban lesz némi finomítás, de hogy mi majd kiderül.
  • Maxtreme
    Dede. és ps3-ra már a javított irányítással fog kijönni.

1ébként igen, gondolom patch formájában.