Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Doku mappában nincs.
Megvan.

Istencsászár
ejjj a windóz feeling... feltehetõleg a dokumentumok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Uninstalláld, mert akkor oldja fel a kódodat. Szerintem akárhányszor lehet aktiválni, ha elõtte deaktiválod.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

kirol
Újra kell raknom az XP-t.

Most uninstalláljam a játékot hogy újra tudjam aktiválni, vagy mi legyen?

Csak 3x tudom?

Hol van ennek a mentése?

DarkSector
Jó hát na én nem tudtam, nekem hadonászásnak tûnt...<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Nem mint nem hadonászás😊, vagyis abban az értelmben nem hogy ezek nem nyomd az Xet és kaszál hadonászik, hanem tökéletesen kontrollálható és tudatosan kivitelzhetõ mozdulatok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Mi az a nem...?
Mert én is ugyanazt mondtam, mint te.
Csak én nem mondtam az analog kart, mert nem játszottam még vele, csak annyit, hogy hadonásztak vele a képernyõn, és nem magunk elé kell tartani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Nem, amarre mozgatod az analógot arra lendíti, szurja, vágja, üti, dobja stb... teljesen reális.

DarkSector
MONTAMÉN "hadonásztak vele a videóban".
😮

kirol
Na rájöttem. Az egeret ha mozgatom jobbra-balra elõre, akkor a kezemben lévõ tárgyat is úgy mozgatja, így bele tudom NYÚJTANI a tûzbe.

Most kezdtem a második pályát, és rögtön ilyen kis apró mocskok támadnak rám. Már a csajjal is elég gáz folt a küzdelem, mert az irányítás elég furcsa, sose oda csap, ahova én akarom. 😞

Remélem azért belejövök majd!

Sorry. Máris átlépek a másik helyre.
Maxtreme
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

Üdv!

A gamecopyworld-ön van fennt egy crack de a lang.ini file hibás. A langfile probléma megoldódik ha totalból F4-el megnyitjátok és átírjátok a -t -ra, de a gém nem indul egyik exe-vel se, legalább is nekem végig megy a csík anélkül hogy csatlakozna bármilyen szerverre és utána leáll. Érdekelne hogy ez másnál is így van-e?

Köszi
predator0
Vagy a jobb analóg kar.

DarkSector
A videókban is hadonásznak a székekkel, ami gondolom az akciógomb

zzeN
úgy néz ki megrendelem angol honból a limited edition-t, most 30 font csak😊 futár hozza le?pl. a GLS vagy postára kell érte menni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Istencsászár
😊 nem kell nyújtani, alap állapotban legyen magad elõtt lógatva...

kirol
Bakker ne idegíjjél már! 😊

Elõre N Y Ú J T A N I !!!
Nem gyújtani.

Érted?!

Odaállók tûz elé és elõrenyújtod a széket a tûzbe anélkül, hogy magadat is felgyújtanád.

GanXstaZoleeWrk
picit beleér az már jó, fokozatosan fog meggyulladni amíg el nem ég. (ilyet sem láttam még más játékban nem rossz) Na meg mindent lehet zúzni 😊

GanXstaZolee#2709

Istencsászár
Ezt az elõregyujtást nemértem... amivel tudsz tüzet csiholni azzal megtudod nyujtani a fát.

kirol
Vagyis nem is lehet elõrenyújtani?

Istencsászár
Ha van nálad spre akkor azzal is megtudod gyújtani. Ha tûznél akarod akkor, akkor menj oda, de ne bele a tûzbe😊, nekem ilyen gondom nemvolt hogy megsérültem volna gyujtogatás közbe, hiszen a kontroller elkezdett rezegni amikor a fa a tûzhöz ért.

kirol
Azt hogy lehet megcsinálni, ha felveszek pl. egy széket akkor azt elõre nyújtsa?
Pl. ha be akarom gyújtani, akkor ne csak önmagammal együtt tehessem ezt meg.

Na azért igy mindjárt más, de sok olyan emberrel találkoztam akik csak beszélnek a game-röl....Köcce akkor ezt most KP.-nek veszem....<#hehe><#worship>

Istencsászár
Akkor kérdezz meg olyanokat akik látták videóról, és ne adj az én véleményemre hiszen én csak végigjátszottam, szinte 100%ra kipörgettem stb...

Azért linekltem be neked azt a tesztet, mert 90%ban korrekten leírja a dolgokat és nem ferdít ( van benne 1-2 hiba, amit odairtam, de ez már az én nyomorom )

predator0
"Én még nem játszottam vele, de szerintem szar az irányítás, nem lehet benne megijedni... ja és a zene is szar!!!!"
Azt hittem lesz valami ilyesmi hozzászólás egy percen belül 😄

kirol
Hétvégén ha lesz idõm játszani, majd elmondom milyen szerintem.

Áááá igen ezt olvastam de én egy olyan felhasználótól várok véleményt aki nem olyan MINT te, hanem a földön él...(már bocsi, nem akarlak bántani) és konkrétan le irja mia szitu....Van ilyen vagy csak sokan verik a "bránert" a semmire....és dumálják azt a nagy büdös semmit AMI nincs a .....a sok k...ááá inkább hagyom a francba az egészet köszi...<#hehe><#worship><#worship><#worship><#worship>

bertino
meg tdu2

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Hú a Heavy Rain -rõl pár éve láttam egy videót, de azóta semmit se hallottam.

Istencsászár
A fejlesztõk a Heavy Rain és Omikron 2 címeken ügyködnek, Fahrenheit 2 nincs kilátásban.

grebber
Még nem ment csõdbe..... egyelõre<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

kirol
Az ATARI most csõdbe ment akkor vagy nem?
Vagy mi van?

A Fahrenheit -et is õk adták ki. Istenem az milyen király játék volt.
És olyan újításokat hozott, amit manapság már nagyon nagyon kevesen. Inkább senki.

Jó is lenne egy Fahrenheit 2!

Istencsászár

Valaki irhatna egy rövid összefoglalót,(aki megvette, és játszik is vele) hogy milyen is valójában ez a game. Grafika hangok, játszhatóság,stb,stb...
Köcce!!!

kirol
Na tõlem olyat nem kérdezett.
És Options-ban sincs ilyen.

Istencsászár
Fogalmam sincs... nézd meg a optionst, nekem asszem az elsõ indításnál az elején megkérdezte amikor amikor a mentési helyet is.

kirol
Hol lehet itt olyat állítani hogy AutoSave?

Istencsászár
Autósave nemvolt beállítva valszeg😊, állítsd be, de mielõtt kilépsz a menübe mentsd el magadtól is...

kirol
Hát nem tudom, nekem a Continue nem ment.

Most viszont nyomtam egy mentést és most onnan folytatta.

Viszont kezdhetem az elejérõl. De nem baj. Gyakorlok. 😊

Istencsászár
Amikor startot nyomsz ( pécén ez ESC lesz😊 ) akkor ott van hogy hol tartasz az adott epizódban és azon belül melyik pályarészen ( ilyen vonalakkal vannak elválasztva és kivan fehérítve az aktuális ). A csekpointok ezek végén/másik kezdetén van, akkor ha kilépsz, ha játékba maradsz akkor kb onnan folytatódik ahol meghaltál, vagyis az adott szituáció megoldásától.

kirol
Bakker én kiléptem az elõbb, azt hittem valahonnan csak folytatja, mert amikor meghaltam se elõrõl kezdõdött.

Erre most a Continue -ra kattintva nem csinál semmit.

Ez nem ment? Csak komplett pályákat lehet indítani?

Istencsászár
Hát ez a szoksásos gond amikor fix kamera van valahol és az átvált😊 megkell szokni.

kirol
Hát egyenlõre annyi, hogy fura, mert megyek elõre, átvált a kamera és ekkor már nem arra megy amerre akarok. 😊

Istencsászár
Mi a gond? ( én tudom, csak a pécésre vagyok kíváncsi ).

A menekülésre meg annyit hogy kell, de csak autóval😊

kirol
De ha ebben lesz olyan rész, hogy menekülni kell, akkor felkötöm magamat az tuti. 😄

Én nem értem, õk ki se próbálják a játékot vagy hogy nem látják, hogy az irányítással gondok vannak?

kirol
Hát játszottam vele vagy 45 percet, nem mondom a kamera néha hülyén fordul, de egész korrekt.

De majd ha hétvégén lesz idõm, játszok vele többet.

Nekem anno a F.E.A.R. "kiszabadult" a tok kis tartó részébõl és aztán a postai mozgolódás után a lemez hátuljára ezen kicsi tartó megadta ami jár.
Nem örültem... de azért olvasta és azóta már tovább is adtam szerencsére. 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ffxi
WinXP<#sniffles><#szomoru2>

Fákjúal!

Istencsászár
nice...<#levele>