3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Maxtreme
    Egeret is kezel, de sokkal rosszabb az irányíthatósága mint a DMC-é..
    Mellesleg a devil may cry tipikus konzoljáték, amihez gamepad kell... (ahogy ehhez is szvsz)
  • janos666 #2641
    Most olvasom hogy gyenge az irányítás. Ugye nem olyan mint a Devil May Cry 4? Hogy baszik az egérre, és csak billentyűzettel lehet menni mint 1980-ban? Én már a DOS-os Wolfensteint is egérrel toltam hogy basszákszájba a konzolátmosásuk...
  • strebacom
    Húú bakker neked megvan....
  • grebber
    Ja már megjelent.És ott szinkronizálva / feliratozva vannak a dolgok! Igaz úgy ahogy :D
  • strebacom
    Miért a Sranglehold már megjelent magyarul???
  • grebber
    Stranglehold miatt reménykedek hogy a magyar verzióban itt is valahogy meg lesznek oldva a beszédek feliratozása.Ott sem volt átvezetőkben felirat de azokat ott leszinkronizálták.
    Remélem itt is megoldják.Csak még mindig semmi info a magyar megjelenésről :(
  • Snexi
    molotov koktélt hogy kell csinálni?van hozzá alapanyagom de nem tudom hogy kell összerakni
  • grebber
    Dögöt?? Ami mászik a falakban ?
  • Dante73
    Beduktam a kontrollert, de s semmi. Nem tudom kiválasztani, mint irányítóeszközt. Mit néztem el? Ha volna tipp megköszönném...
    Más. Titeket nem zavar, hogy folyamatosan Visszaugrik TPS nézetbe? Engem nagyon... Oké, gondolom oka vagyon, (hogy jobban láss) de akkor is. Majd ha nem megy, váltok. Nem? Amúgy eddig nem rossz a game, bár rohadt az elején vagyok....
  • balee4
    Te már túljutottál rajta, ep2 legvége, csak hülye voltam. külső nézetből nem tudtam kikerülni a dögöt. FSP-módban sima ügy volt.
  • gabo91
    köszi
  • grebber
    Hol volt ez a nehéz rész melyik epizódban?
  • balee4
    Na az autókázós rész elsőre meglett, marha király hangulatos rész volt ez.
  • balee4
    Na csak meglett, kijutottam a parkolóból. Bocs, hogy ennyit sírok, de nagyon felidegesített a game. :D
  • balee4
    Kösz. Hátha segít, de végülis tudom mit kellene csinálni, de nem megy.
  • grebber
    Ha magadtól szeretnél rájönni akkor próbálkozz ha már nagyon unod itt a videos végigjátszás episodokra bontva.

Végigjátszás
  • balee4
    NA másfél óra próbálkozás után hagyom nem tudom megcsinálni. A kurva életbe, de nehéz.
  • grebber
    Lehet láma kérdés lesz.Van ugye ez a gyógyító spré.Nomármost én elvileg sérült vagyok legalábbis előzőrészről úgy jöttem át egy másik részre de a sprét csak a levegőbe nyomkodja.Akkor mégsem voltam sérült?
  • balee4
    Ne is mond, még ugyanott vagyok ahol előbb, megjelenik egy dög és egyből megöl. Vagy 10x-i próbálkozásra sem megy. (nincs már semmi életem, eddig nem is találtam ilyen gyógyító spray-t. az elejét leszámítva) Menekülni kellene előle?
  • grebber
    Én azzal tolom de már szokom (pedig itt figyel a gamepad is)Taxis menekülés 2.ra sikerült :D 3. epizódban vagyok.Eddig frankó game ,mert még nem kellett szinte semmit okoskodni hogy továbbjussak
  • Maxtreme
    Bázze hogy ebben a játékban mekkora szopatások vannak :)
    Kíváncsi vagyok ki hány egeret és billt fog összetörni a game miatt :D
  • balee4
    Na hirtelen megvilágosodtam. :D Megvan.
  • balee4
    Vki segítsen kérem, ha megfeszülök sem jövök rá, mit kell itt csinálni. (van egy gerendákkal elbarikádozott rész, gondolom ezt kéne felgyújtani, de hogy)
  • Frank99
    a Főmenüben meg tudod nézni....
  • balee4
    asszem 8.
  • grebber
    Hány epizódos is a game?
  • balee4
    A parkolóban miután felrobbantottam az autót, a taxihoz hogyan lehet bejutni?
  • Martins15
    Úgy tudsz tüzet oltani,hogy megnyomod a tabot és akkor nézetet vált és ugy nyomod a bal egérgombot
  • grebber
    Aki billel tolja attól kérdem hogy hogy lehet a leggyorsabban pl poroltóval vagy szemetessel (ami majdem olyan alakú mint a poroltó) betörni az ajtókat???
    Mert én csak csapkodok ajtó előtt összevissza azt 10 perc 1 ajtó :(
    Videóban meg faszán maga elé tartotta a dolgokat ütött 3-4 et azt kész is.No ilyet hogy kell?
  • Maxtreme
    Fogalmam sincs, én nem bill+egér kombóval nyomom.
  • gabo91
    és hogy lehet? 0-és gombot ír, de egérel csak ütni tudok...
  • Maxtreme
    nem
  • zeus89
    Angol feliratot nem lehet bekapcsolni?
  • Maxtreme
    upsz, bocsi rosszra válaszoltam :)
    #2605-re akartam.
  • mikiking
    az sm 3 ra gondoltam,hogy ennek ,tuti hogy kell az sm 3
  • Maxtreme
    Biztos h nem fog menni sm3 support nélkül.
  • mikiking
    ennek tuti hogy kell
  • Lowosan
    kell neki az sm3? vagy indul sm 2es karival is?
  • adammmmmmm
    Oda kell rakni a poroltót a kötél mellé aztán fel kell mászni és rá kell ugrani a ktél másik végére. Így felhúztad a poroltót a jó emeletre. Egyépként ha ráugrasza kötélre akkor már r jösz mit kell csinálni.
  • zeus89
    felirat nincs a játékban ?