738
-
#98 ez torrentes amiröl beszélsz? -
Jelian #97 Mi ez a nagy passzivitás emberek? Az AMadsen által megadott reges oldalt aki nem ismeri, annak nagyon ajánlom, mert számtalan Autóverseny széria van fenn, szinte azonnali feltöltéssel, kiváló minőségben! A BTCC is fenn van már aznap este, meg is lehet nézni szépen! Nem szabad lustának lenni, ennyit pedig megér ez a sorozat! A Bajnokság is érdekesen alakul, Giovanardi Rockinghamben felvette a kesztyűt, és megközelítette Platot, aki még így is magabiztosan vezeti a Bajnokságot! A köv. verseny Thruxton, egy kiváló pálya, nagy küzdelem lesz ott is! A racingről pedig még simán letölthető a Rockinghami 3 futás, tessék csak tölteni! -
AMadsen #96 Hi!racing-underground.com-on letölthetőek a futamok -
Jelian #95 2.Futás: A Plato-Turkington csata ugyanúgy folytatódott, és ugyanúgy 1-2 helyen végeztek, úgy tűnik Plato most Brands-ben verhetetlen! Neal most az 5-ik lesz, és a 3. futáson se lesz nagyon jobb ennél! Hamarosan 3. futás.... -
Jelian #94 Megvolt az első futás, két Safety Car-os szakasz is volt, egyszer az elején, és egyszer a 17. kör körül! Az elején Plato rögtön az élre került, és végig vezetve nyert Turkington előtt, Plato a 4. helyen jött be! Hamarosan 2. futás.... -
#93 Hát én is. Mert azért szivesen látnám őket. -
Jelian #92 Sajnos ez van! Nem hiszem, hogy a minimodell versenyek (ül a fickó távirányítóval, és kisautót irányít)nagyobb érdeklődést váltanak ki! Sebaj, remélem le lehet majd szedni a netről! -
#91 Hát akkor ezt benyaltuk csúnyán. Pedig tavaly élőbe nyomták a versenyeket. Ez a Motorstv egyre szarabb. A NASCAR busch seriest is bukták és a BTcc-t is. Egyedül a V8-ért érdemes nézni. -
Jelian #90 Igen, a Motors Tv, a régi évadok ismtélését nyomja, a hivatalos közvetítő az ITV csatorna, ami ugye MO-n nem nagyon elérhető! Most marad a jó öreg Live Timing, aztán remélem pár Fan feldobja mihamarabb Torrent-re! -
#89 Waazzz! Néztem a Motorstv honlapját ezek nem közvetítik idén ezt!
Jelian te hol nézed? -
#88 Kiváncsi leszek mit tud a Civic. Elvileg az Integra nem is Honda volt hanem Acura, de ugyan az a cég. Majd kiderül mit tud
-
Jelian #87 Én is reménykedem egy szép és izgalmas versenyben! Plato most úgy áll hozz, hogy most vagy soha, Neal pedig nem véletlenül hangsúlyozta, hogy nem lesz egyszerű átállnia az új gépre. Íme a teljes Kvali végeredménye:
Poz. Pilóta Autó Idő Körök
1. Colin Turkington BMW 320si E90 49.532 24
2. Jason Plato SEAT Leon +0.016 26
3. Darren Turner SEAT Leon +0.120 9
4. Fabrizio Giovanardi Vauxhall Vectra +0.155 22
5. Tom Chilton Vauxhall Vectra +0.204 22
6. Mat Jackson BMW 320si E90 +0.218 26
7. Tom Onslow-Cole BMW 320si E90 +0.230 29
8. Mike Jordan Honda Integra +0.251 31
9. Matt Neal Honda Civic +0.367 19
10. Adam Jones SEAT Toledo Cupra +0.501 22
11. Matt Allison SEAT Toledo Cupra +0.508 19
12. Eoin Murray Alfa Romeo 156 +0.530 5
13. Gareth Howell SEAT Toledo Cupra +0.581 24
14. Gordon Shedden Honda Civic +0.630 15
15. Jason Hughes MG ZS +0.806 22
16. Chris Stockton Lexus IS200 +1.061 23
17. Dave Pinkney Alfa Romeo 156 +1.098 22
18. Martyn Bell BMW 320i E46 +1.109 25
19. Erkut Kizilirmak Vauxhall Astra Sport +1.256 29
20. Fiona Leggate MG ZS +1.342 27
21. Simon Blanckley Honda Integra +1.633 27
22. John George Honda Integra +1.657 18
23. Jim Pocklington BMW 320i E46 +3.108 17
24. Nick Leason Lexus IS200 +3.502 22
25. Rick Kerry BMW 120D +4.054 21
26. Richard Marsh Alfa Romeo 156 +7.973 4
Holnap a BTCC honlapján a Live Timing-al lehetőség van követni az eseményeket! -
#86 Ez az!! Remélem nagy verseny lesz.
-
Jelian #85 Na a kvalin túl vagyunk, a Pole-t Colin Turkington szerezte meg, mögötte végzett Plato, mindössze 0.016s-os lemaradással! Matt Neal csak a 9. helyről várhatja holnap a rajtot! -
#84 Hát igen Plato egy elég gyors ember. A Seat is most már kezd bele jönni ezzel az uj autóval. Tavaly az autó tanuló évében is eléggé szorongatták a mezönyt. Ugyhogy a Seat igen csak esélyes. Viszont a Honda az meg már töbszörös tura autó bajnok ugyhogy nehéz lesz. És még ott a többi csapat is. Hát igen ez sem lesz egy egyszerű év.. -
Jelian #83 Igen, valóban ő nyert 2005, 2006-ban, akkor viszont Integrával! Most óvatosan nyilatkozik, mert a Civic még új neki (persze relative, mivel 2004-ben Tyre-R Civic-el ment)! Tavaly Plato volt a legnagyobb ellenfél, így jogosan teszi rá a voksát! -
#82 fura hogy ezt mondja,hisz az elmúlt két évben (ha jól tudom) Ö lett a bajnok.mindenesetre én a seatosoknak és Platonak drukkolok idén is:) -
Jelian #81 Matt Neal szerint Jason Plato lehet a legesélyesebb a végső győzelemre a SEAT-tal! Neal kiemelte az a legfontosabb, hogy megfeleő ütemben tudják fejleszteni az új Honda Civic-et, és az elején ne maradjanak le! Majd kiderül.... -
#80 Nagyon nagy ez a videó.. Nagyon tetszik!!! Remélem jó versenyek lesznek idén is. -
Jelian #79 Ápr. 1-én végre beindul ez a széria is, Brands Hatch-ben!
Addig is itt egy kis ízelítő 1988-ból:
http://www.dailymotion.com/visited/search/BTCC/video/xdpqn_racing-btcc-1988-brandshatch -
#78 Ez igen.. Elég szép..
Nemsokára kezdődik a season.. Megint megy majd az öldöklés bTCC-ban és DTm ben is.. Had szóljon. -
#77 tudom kissé off,de van egy két jó DTMes képem,gondoltam megosztom veletek:
ezt a kocsit látva,megtudom érteni Mikát,hogy maradt a DTMben,és nem irt alá egy értelmetlen tesztpilótai szerzödést a McLarennel.sztem nagyon jól néz ki,mármint a kocsi:) -
#76 egyébként knockhill iszonyuan jó kis pályan, F1 Challengeben szoktam ott menni:) -
#75 Ja ja. És Matt Neal tényleg nagyon jó idén is. Szóval valószinüleg idén is ő lesz a bajnok. De azért ezt még nem lehet kijelenteni hiszen a Btcc-ben a 2 futam 6-ot takar és ez alatt bármi megtörténhet. Perseze neki van a legtöbb esélye idén.
GRAT GART:_::: -
#74 most hétvégén is volt egy futam knockhillben
már csak két futam van hátra az idei kiirásból: Szept 24 Brands Hatch és Okt 15 Silverstone és Matt Neal elég komoly elönnyel vezet, lehet megismétli tavalyi bajnoki cimét:
a jelenlegi állás:
Drivers:
1. Matt NEAL 241pts
2. Colin TURKINGTON 188pts
3. Jason PLATO 185pts
4. Gordon SHEDDEN 162pts
5. James THOMPSON 150pts
6. Fabrizio GIOVANARDI 122pts
7. Gavin SMITH 113pts
8. Tom CHILTON 101pts
9. Mike JORDAN 82pts
10. Robert COLLARD 71pts
-
#73 Ja és most hétvégén is volt futam:
Senetron -
#72 Volt két futam az elmult honapban. Sajnos nem tudtam megnézni de azért beirom ide az eredményeket.
Croft
Donington -
#71 Ő biza!!!! És idén is van ésélyre hiszen 12 futam után ő vezeti a tabellát. -
#70 Tavaly Matt Neal nyert egy Hondával:
-
#69 Reméljük meglesz az egyéni is.. Seatnak meg csak meglesz...
Az a baj hogy hétvégén volt Wtcc-is és így Thompson nem indult. Talán legközelebb meg és akkor majd nyer megint.. -
#68 hát nagyon úgy néz ki hogy a Plato-Thompson páros nem lesz egyéni gyöztes, de a Seatnak még meglehet összetettben... -
#67 a Gordont vajon miért emelted ki??:D:D [persze, tudom csak vicceltem a kérdéssel] -
#66 Hétvégén ismét volt Britt Tura Autó Bajnokság...A helyszín Thruxton (Anglia)
Három futamból állt ez is, az első futamon ami 16 körös volt, a Hondák elkalapálták a mezőnyt
az első GORDON Shedden lett a második a tavalyi címvédő Matt Neal, 11.314sec-es hátránnyal követte őket Darren Turner egy Seat Leonnal. További eredmények Itt
A második futam is hasonló eredményeket hozott, ez 18 körös verseny volt, a két Honda megint nyert csak most fordított sorrendben, Az első Matt Neal a második GORDON Shedden őket 1.020 sec-cel követte Robert Collard egy MG-vel. A legjobb Seatos Darren Turner az 5-dik helyével. További eredmények Itt
A harmadik futam már kicsit más képet mutatott egyébként ez a futam 19 körös volt. Ebben a versenyben az első helyet Colin Turkington szerezte meg a másik MG-vel, a második Matt Neal egy Honda Integrával, a harmadik Jason Plato Seattal. További eredmények Itt
A 2006-os Britt Tura Autó Bajnokság állása 12 futam után: Erre Található
Folytatás: 15/16 Jul Croft -
#65 Ezaz, ahogy nézem a 3.futamon minden összejött a Seatoknak. Örülök Plato gyözelmének, bár nem tartozom Giovanardi rajongok közé, azért jó hogy kezd bele jönni, mert így izgalmasabb futamokat láthatunk! -
#64 Hétvégén Outlon Parkban volt verseny elég jó kis futam volt.
Első Futamot [URL=http://www.btccpages.com/rounds/2006/7_8_9/race2.php]Matt Neal Giowanardi második lett.
A harmadik futam meghozta a Seatnak a sikert Jason Plato
Nyert második James Thompson lett. Giowanardi 9.dik.
Honda Integra:
Seat: -
#63 nem rossz darab. Hajrá Seat-ok -
#62 Holnap verseny!!! Outlon Park!
Lexus ezzel megy holnap:
-
#61 Oké, köszi! -
#60 Akkor majd irom ide a hireket eredményeket olvasgasd. -
#59 Sajnos nincs ez a csatornám.