BTCC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó, minden viszonyítás kérdése... a wtcc még így is bõven agyonveri izgalomban a nyitott autók kategóriáit, fõleg ami a nagytestvért illeti... a btcc pedig mindig is arról volt híres, hogy a látvány érdekében nagyon sokszor feláldozták a sportszerûséget, amit a nézõk egyáltalán nem bántak, és végsõsoron a csapatok és a szövetség sem, mert nézettségbõl virágzik egy sportág és nem a kikövetelt alibizésbõl, mert bizonyos kategóriáhban már ránézni sem szabad a másikra, azért is áthajtásos bünti jár... vicc!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Jaja! ez a helyzet sajnos..
Mondjuk brno kivétel volt idén.. Ott olyanok voltak amilyenek kéne lenniük.
Mondjuk brno kivétel volt idén.. Ott olyanok voltak amilyenek kéne lenniük.
Downhill!!
...de most az lett a divat, hogy ha valaki keményen odaáll, akkor "szabálytalan manõverért" büntetést kap, így a többség lassan rákényszerül a f-1-es alibizésre... +az se tesz jót egy sorozatnak, ha nem egyformán versenyképesek az autók...
Igy van! Ez a Tura autózás legjava..
Érdekes módon kezd valahogy kihalni ez.. Pedig azért ha megnézed itt is Rydell, Thompson, Menu szóval érted szinte ugyan azok mint most a Wtcc-ben de most mégsem olyanok😄 Igaz eltelt 10 év😄 Menu se 2 valahány éves már..
De szeretném ha megint ilyen csaták lennének ez a király😄
Érdekes módon kezd valahogy kihalni ez.. Pedig azért ha megnézed itt is Rydell, Thompson, Menu szóval érted szinte ugyan azok mint most a Wtcc-ben de most mégsem olyanok😄 Igaz eltelt 10 év😄 Menu se 2 valahány éves már..
De szeretném ha megint ilyen csaták lennének ez a király😄
Downhill!!
aki még nem látta ezeket: azoknak kötelezõ!
aki már látta: azoknak is kötelezõ! 😊
ezek itt még bemutatják az autóversenyzést magát, azt amit a pénzesebb kategóriákból rendre kiöltek az utóbbi években...
szóval ezek a srácok, ezek a csapatok az én szememben hõsök...
kösz a linkeket!
aki már látta: azoknak is kötelezõ! 😊
ezek itt még bemutatják az autóversenyzést magát, azt amit a pénzesebb kategóriákból rendre kiöltek az utóbbi években...
szóval ezek a srácok, ezek a csapatok az én szememben hõsök...
kösz a linkeket!
Hátõõõ😄 Össze vissza keresgéltem és egyszercsak ráakdtam.. De ha lenne nálam egy kis euro.. Huhhh😄 Jönne haza az a kék Mondeo, vagy az az s40-es volvo😄
Downhill!!
ezt az oldalt meg hogy a rákba találtad...? <#wow1>#wow1> <#wow3>#wow3> <#wink>#wink>
Downhill!!
Jajja! Ezt is megnyerhetné mint a " veszélyes versengést" a Discoveryn😄 Jól nyomja Plato!
Downhill!!
Azért a BTCC-t se tessék elfelejteni! Tegnap, a WTCC futamok mellett volt BTCC verseny is Thruxton-ban, az év negyedik versenye volt ez már! A bajnokság talán még izgalamsabban alakul, mint tavaly. A kezdeti Giovanardi "elõny" után, most kezd magára találni a Plato - TDI Leon páros. Gio két új társa Neal és Onslow Cole szintén szorgosan gyûjtögeti a pontokat. Nagyon kiélezett meccs lehet ebbõl a végére, akár több bajnokaspiránsal is. Érdemes letölteni, az élmény miatt garantáltan megéri! 😉
Persze, ez csak a Show miatt lett ilyen, de álmodozni azért szabad!<#smile>#smile>
(Ja és köszönöm, hogy betted a képet, rajtam kifogott!)
(Ja és köszönöm, hogy betted a képet, rajtam kifogott!)
Ez igen! De faszán néz ki. De biztos nem ez lesz mert nincs Sponzor rajta. De azért örülnék, nagyon cép😄:
Downhill!!
Na jó megadom a linket, mert ez kikészít: <#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#csodalk>#csodalk>
http://www.touringcartimes.com/picture.php?id=1765
http://www.touringcartimes.com/picture.php?id=1765
Köszi a versenynaptárat Gordon24! Egy kicsit hagyagoltam mostanában a BTCC-t, de ma egy jó kis képre bukkantam. Birmingham-ben ma volt az Automotor Show, és aranyszínûre festett Vauxhall-t lehetett megcsodálni. Nem hiszem, hogy a 2008-as festés is ez lenne, de nagyon durva lenne. Íme:
Kijött a 2008-as versenynaptár! Azt hogy idén egy egy futamn hány versenyt tartanak még nem tudom,de az biztos hogy ezek a helyszinek lesznek:
1/Brands Hatch 30/Mar/2008 2/Rockingham 13/Apr/2008 3/Donington Park 04/May/2008 4/Thruxton 18/May/2008 5/Croft 01/Jun/2008 6/Snetterton 13/Jul/2008 7/Oulton Park 27/Jul/2008 8/Knockhill 17/Aug/2008 9/Silverstone 31/Aug/2008 10/Brands Hatch 21/Sep/2008
1/Brands Hatch 30/Mar/2008 2/Rockingham 13/Apr/2008 3/Donington Park 04/May/2008 4/Thruxton 18/May/2008 5/Croft 01/Jun/2008 6/Snetterton 13/Jul/2008 7/Oulton Park 27/Jul/2008 8/Knockhill 17/Aug/2008 9/Silverstone 31/Aug/2008 10/Brands Hatch 21/Sep/2008
Downhill!!
Sztem oda írtam, hogy privát Team lesz, de azért én kérek elnézést...
Igen! Igaz a Wauxhall ugyan az a gyár. De volt szó arról is, hogy a Wtcc-be is indulnának.. Mondjuk erre nem sok esély van.
Downhill!!
Independent team Robertshaw Racing have bought a pair of Lacettis from RML, who run the manufacturer's World Touring Car team , and have given one to SEAT Cupra Cup graduate Harry Vaulkhard, 22.
Tehát nem jelzett a Chevrolet semmit, csak egy privát csapat megvett tõlük 2 autót. Nagy ügy nem lesz ebbõl, mert a Vauxhall végül lenyomta a SEAT-ot, szóval a GM-nek nincs sok érdeke kivezetni a Vauxhall-t onnan.
Tehát nem jelzett a Chevrolet semmit, csak egy privát csapat megvett tõlük 2 autót. Nagy ügy nem lesz ebbõl, mert a Vauxhall végül lenyomta a SEAT-ot, szóval a GM-nek nincs sok érdeke kivezetni a Vauxhall-t onnan.
Régen írtam már ide, most hoztam egy hírt, ami nemrég látott napvilágot:
A Chevrolet a BTCC-ben is jelezte indulási szándékát, természetesen a Lacetti-vel állnak rajthoz 2008-ban! Egyenlõre csak egy privát részvételrõl van szó, a csapat neve Robertshaw Racing. Egyenlõre csak egy pilótával rendelkeznek, de biztosan lesz a 2008 rajtra egy másik pilótája is a csapatnak! Örvendetes hír, hogy egy újabb nagy márkával bõvölt az egyébként sem gyenge gyártók palettája!
A Chevrolet a BTCC-ben is jelezte indulási szándékát, természetesen a Lacetti-vel állnak rajthoz 2008-ban! Egyenlõre csak egy privát részvételrõl van szó, a csapat neve Robertshaw Racing. Egyenlõre csak egy pilótával rendelkeznek, de biztosan lesz a 2008 rajtra egy másik pilótája is a csapatnak! Örvendetes hír, hogy egy újabb nagy márkával bõvölt az egyébként sem gyenge gyártók palettája!
Ja de ez már nem Astra ez a Wauxhal Vectra. Már a Vectrával mennek idén. És elég jól! Giowanardi nem kevés futamot nyert ebben az évben!
Downhill!!
Jók voltak ezek a futamok Thruxtonban megint.. Gowanardi elég komoly ezzel a vectrával.. És szerintem a mezõny jelenlegi legszebb autójával.
Ezzel meglehet a bajnoki cím.
Ezzel meglehet a bajnoki cím.
Downhill!!
Nagyon jó hír, valóban! Bár figyelmetlenek voltunk, mert már a Rockingham-i versenyrõl is volt összefoglaló, lehet Brands-rõl is! Na mind1, a lényeg, hogy most már tudjuk, mikor és hol!<#wink>#wink><#wink>#wink>
FANTASZTIKUS!
A Sport Klub csatorna nagyon ügyesen észrevette, hogy a BTCC egy Isteni sorozat, és ha csak egy összefoglalót is ad le, de legalább nyitnak a jó felé! Thruxton zseniális volt, nem lesz nehéz jó jeleneteket összevagdalni, remélem sokan nézik majd, és jövõre lehet leadnak 1-2 versenyt, bár ez az összefoglaló is remek, sõt bizonyos szempontból elõnyösebb! AZ IDÕPONT: SZOMBAT, 12:30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
13:30-kor kezdõdik a DTM, tehát az akárhogy is számítjuk közel 1 óra!<#worship>#worship><#puszi>#puszi><#law>#law><#vigyor2>#vigyor2>
A Sport Klub csatorna nagyon ügyesen észrevette, hogy a BTCC egy Isteni sorozat, és ha csak egy összefoglalót is ad le, de legalább nyitnak a jó felé! Thruxton zseniális volt, nem lesz nehéz jó jeleneteket összevagdalni, remélem sokan nézik majd, és jövõre lehet leadnak 1-2 versenyt, bár ez az összefoglaló is remek, sõt bizonyos szempontból elõnyösebb! AZ IDÕPONT: SZOMBAT, 12:30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
13:30-kor kezdõdik a DTM, tehát az akárhogy is számítjuk közel 1 óra!<#worship>#worship><#puszi>#puszi><#law>#law><#vigyor2>#vigyor2>
Hát nekem megmondom õszintén Brands jobban tetszett, de ez is baromira ott volt a szeren!
Ma lesz 15.15-tõl 15.45-ig a kvali, akinek van ideje Live Timingal esetleg kukkantson bele, én a végét tudom megnézni, mert ma WTCC Zandvoort, ahol a Live Timing-hoz lesz Live kép is (elvileg), és az azért izgalmasabb! De a végét mindenképp megsasolom, mert érdekel, hogy alakul a sorrend!
Ma lesz 15.15-tõl 15.45-ig a kvali, akinek van ideje Live Timingal esetleg kukkantson bele, én a végét tudom megnézni, mert ma WTCC Zandvoort, ahol a Live Timing-hoz lesz Live kép is (elvileg), és az azért izgalmasabb! De a végét mindenképp megsasolom, mert érdekel, hogy alakul a sorrend!
Ha olyan verseny lesz mint Rockinghamben akkor nagyon jó lesz!!!
A 3-dik futam is kegyetlen jó volt...
A 3-dik futam is kegyetlen jó volt...
Downhill!!
A hétvégén újra egymásnak feszülnek a srácok, a helyszín ezúttal Thruxton! Elég jó kis pálya ez is, jó gyors kanyarokkal, ahol fontos az aerodinamikai hatékonyság! Giovanardi kiemelte, hogy ezen a pályán fontos, hogy jól szerepeljenek, mert ez Plato Seatjának ( a gyenge aerodinamika és a gyengécske motorerõ miatt) nem kedvez! Persze Nealnek is lesz ehhez -2 szava, nem volt szerencséje Rockinghamben, most oda kell magát tennie! És akkor ott van még Jackson, Chilton, a RAC-os....mi lesz itt kérem! <#hamm>#hamm><#taps>#taps>
Én azt mindgyá töltöm. Jó volt ez a futam Gowanardi nagyon belehuzott. Igaz Neal nem 100%-os még. Ha bele jön bajba lesz, de azért nagyon megy.
Downhill!!
Igen nagyon-nagy csata volt, Onslow-Cole-nak ez az elsõ idénye, de baromi jól nyomja a srác! És az egész TEAM RAC baromi jó, Turkington is kiváló pilóta, csak sajna most sem volt szerencséje, durvát repült a 2.futamban, amikor Neallel ütközött! A harmadikat most néztem meg, az se volt csúnya futam! Töltsétek le Thruxtont is (Május 6), megéri!
Wowww a 2-dik futamban mekkorát meccselt Onscowe-cole és Chilton. Azta ..rva.. Nagyon nagy volt.
Downhill!!
Nagyoin nagy. Ezek most is sokkal durvábbak mint a Wtcc-sek. És ez a Vectra ez kurva jól néz ki..
Downhill!!
Beindulét a stori már
az elsõ elégé faszán jön
a másik kettöt most léállitottam, hogy gyorsan tudjam nézni az elsõt..
az elsõ elégé faszán jön
a másik kettöt most léállitottam, hogy gyorsan tudjam nézni az elsõt..
Downhill!!
Bocsánat Peet, természetesen Neked írtam a választ, nem magamnak! <#vigyor2>#vigyor2>
Gordon24:
Én csak most tudom leszedni helyhiány miatt Rockingham 2,3-at, de jön becsületesen, 1 óra múlva már lent is lesz!
Gordon24:
Én csak most tudom leszedni helyhiány miatt Rockingham 2,3-at, de jön becsületesen, 1 óra múlva már lent is lesz!
Igen, olyasmi forma, mint a hal, csak a Túraautós kínálata jóval igényesebb! Amikor lejön frissen 60-65 Seederel megy, úgy nekem 40-45 perc alatt le is szedi!
Még1x:
www.racing-underground.com
Még1x:
www.racing-underground.com
Nézegettem én is az oldalt. Majkd az uj versenyt leszedem. Persze ha leszünk egy páran akik valóban tölteni fogják, mertt nekem most nem jön.
Downhill!!
Mi ez a nagy passzivitás emberek? Az AMadsen által megadott reges oldalt aki nem ismeri, annak nagyon ajánlom, mert számtalan Autóverseny széria van fenn, szinte azonnali feltöltéssel, kiváló minõségben! A BTCC is fenn van már aznap este, meg is lehet nézni szépen! Nem szabad lustának lenni, ennyit pedig megér ez a sorozat! A Bajnokság is érdekesen alakul, Giovanardi Rockinghamben felvette a kesztyût, és megközelítette Platot, aki még így is magabiztosan vezeti a Bajnokságot! A köv. verseny Thruxton, egy kiváló pálya, nagy küzdelem lesz ott is! A racingrõl pedig még simán letölthetõ a Rockinghami 3 futás, tessék csak tölteni!
Hi!racing-underground.com-on letölthetõek a futamok
2.Futás: A Plato-Turkington csata ugyanúgy folytatódott, és ugyanúgy 1-2 helyen végeztek, úgy tûnik Plato most Brands-ben verhetetlen! Neal most az 5-ik lesz, és a 3. futáson se lesz nagyon jobb ennél! Hamarosan 3. futás.... <#finom>#finom>
Megvolt az elsõ futás, két Safety Car-os szakasz is volt, egyszer az elején, és egyszer a 17. kör körül! Az elején Plato rögtön az élre került, és végig vezetve nyert Turkington elõtt, Plato a 4. helyen jött be! Hamarosan 2. futás....
Sajnos ez van! Nem hiszem, hogy a minimodell versenyek (ül a fickó távirányítóval, és kisautót irányít<#confused>#confused><#falbav>#falbav>)nagyobb érdeklõdést váltanak ki! Sebaj, remélem le lehet majd szedni a netrõl!
Hát akkor ezt benyaltuk csúnyán. Pedig tavaly élõbe nyomták a versenyeket. Ez a Motorstv egyre szarabb. A NASCAR busch seriest is bukták és a BTcc-t is. Egyedül a V8-ért érdemes nézni.
Downhill!!
Igen, a Motors Tv, a régi évadok ismtélését nyomja, a hivatalos közvetítõ az ITV csatorna, ami ugye MO-n nem nagyon elérhetõ! Most marad a jó öreg Live Timing, aztán remélem pár Fan feldobja mihamarabb Torrent-re!