738
  • Laffite
    na jó, minden viszonyítás kérdése... a wtcc még így is bőven agyonveri izgalomban a nyitott autók kategóriáit, főleg ami a nagytestvért illeti... a btcc pedig mindig is arról volt híres, hogy a látvány érdekében nagyon sokszor feláldozták a sportszerűséget, amit a nézők egyáltalán nem bántak, és végsősoron a csapatok és a szövetség sem, mert nézettségből virágzik egy sportág és nem a kikövetelt alibizésből, mert bizonyos kategóriáhban már ránézni sem szabad a másikra, azért is áthajtásos bünti jár... vicc!
  • gordon 24
    Jaja! ez a helyzet sajnos..
    Mondjuk brno kivétel volt idén.. Ott olyanok voltak amilyenek kéne lenniük.
  • Laffite
    ...de most az lett a divat, hogy ha valaki keményen odaáll, akkor "szabálytalan manőverért" büntetést kap, így a többség lassan rákényszerül a f-1-es alibizésre... +az se tesz jót egy sorozatnak, ha nem egyformán versenyképesek az autók...
  • gordon 24
    Igy van! Ez a Tura autózás legjava..
    Érdekes módon kezd valahogy kihalni ez.. Pedig azért ha megnézed itt is Rydell, Thompson, Menu szóval érted szinte ugyan azok mint most a Wtcc-ben de most mégsem olyanok:D Igaz eltelt 10 év:D Menu se 2 valahány éves már..

De szeretném ha megint ilyen csaták lennének ez a király:D
  • Laffite
    aki még nem látta ezeket: azoknak kötelező!
    aki már látta: azoknak is kötelező! :)

ezek itt még bemutatják az autóversenyzést magát, azt amit a pénzesebb kategóriákból rendre kiöltek az utóbbi években...

szóval ezek a srácok, ezek a csapatok az én szememben hősök...

kösz a linkeket!
  • gordon 24
    Hátő egy kis mult idézés:D

Wazz ezt szeretném én még látni:

• gordon 24
    Hátőőő:D Össze vissza keresgéltem és egyszercsak ráakdtam.. De ha lenne nálam egy kis euro.. Huhhh:D Jönne haza az a kék Mondeo, vagy az az s40-es volvo:D
  • Laffite
    ezt az oldalt meg hogy a rákba találtad...?
  • gordon 24
    Skacok! Ha akartok venni BTCC autokat csak 40000euro:DDD

itt ni
  • gordon 24
    Jajja! Ezt is megnyerhetné mint a " veszélyes versengést" a Discoveryn:D Jól nyomja Plato!
  • Jelian
    Azért a BTCC-t se tessék elfelejteni! Tegnap, a WTCC futamok mellett volt BTCC verseny is Thruxton-ban, az év negyedik versenye volt ez már! A bajnokság talán még izgalamsabban alakul, mint tavaly. A kezdeti Giovanardi "előny" után, most kezd magára találni a Plato - TDI Leon páros. Gio két új társa Neal és Onslow Cole szintén szorgosan gyűjtögeti a pontokat. Nagyon kiélezett meccs lehet ebből a végére, akár több bajnokaspiránsal is. Érdemes letölteni, az élmény miatt garantáltan megéri! ;)
  • Jelian
    Persze, ez csak a Show miatt lett ilyen, de álmodozni azért szabad!
    (Ja és köszönöm, hogy betted a képet, rajtam kifogott!)
  • gordon 24
    Ez igen! De faszán néz ki. De biztos nem ez lesz mert nincs Sponzor rajta. De azért örülnék, nagyon cép:D:

• Jelian
    Na jó megadom a linket, mert ez kikészít:

http://www.touringcartimes.com/picture.php?id=1765
  • Jelian
  • Jelian
    Köszi a versenynaptárat Gordon24! Egy kicsit hagyagoltam mostanában a BTCC-t, de ma egy jó kis képre bukkantam. Birmingham-ben ma volt az Automotor Show, és aranyszínűre festett Vauxhall-t lehetett megcsodálni. Nem hiszem, hogy a 2008-as festés is ez lenne, de nagyon durva lenne. Íme:

• gordon 24
    Kijött a 2008-as versenynaptár! Azt hogy idén egy egy futamn hány versenyt tartanak még nem tudom,de az biztos hogy ezek a helyszinek lesznek:

1/Brands Hatch 30/Mar/2008 2/Rockingham 13/Apr/2008 3/Donington Park 04/May/2008 4/Thruxton 18/May/2008 5/Croft 01/Jun/2008 6/Snetterton 13/Jul/2008 7/Oulton Park 27/Jul/2008 8/Knockhill 17/Aug/2008 9/Silverstone 31/Aug/2008 10/Brands Hatch 21/Sep/2008
  • Jelian
    Sztem oda írtam, hogy privát Team lesz, de azért én kérek elnézést...
  • gordon 24
    Igen! Igaz a Wauxhall ugyan az a gyár. De volt szó arról is, hogy a Wtcc-be is indulnának.. Mondjuk erre nem sok esély van.
  • avcom
    Independent team Robertshaw Racing have bought a pair of Lacettis from RML, who run the manufacturer's World Touring Car team [pictured], and have given one to SEAT Cupra Cup graduate Harry Vaulkhard, 22.

Tehát nem jelzett a Chevrolet semmit, csak egy privát csapat megvett tőlük 2 autót. Nagy ügy nem lesz ebből, mert a Vauxhall végül lenyomta a SEAT-ot, szóval a GM-nek nincs sok érdeke kivezetni a Vauxhall-t onnan.
  • gordon 24
    Ez nagyon kiru.. Lexus indulásról wtcc-ben tudsz valamit?
  • Jelian
    Régen írtam már ide, most hoztam egy hírt, ami nemrég látott napvilágot:
    A Chevrolet a BTCC-ben is jelezte indulási szándékát, természetesen a Lacetti-vel állnak rajthoz 2008-ban! Egyenlőre csak egy privát részvételről van szó, a csapat neve Robertshaw Racing. Egyenlőre csak egy pilótával rendelkeznek, de biztosan lesz a 2008 rajtra egy másik pilótája is a csapatnak! Örvendetes hír, hogy egy újabb nagy márkával bővölt az egyébként sem gyenge gyártók palettája!
  • gordon 24
    Ja de ez már nem Astra ez a Wauxhal Vectra. Már a Vectrával mennek idén. És elég jól! Giowanardi nem kevés futamot nyert ebben az évben!
  • MaSzKa
    jól nézki az astra + bmw
  • gordon 24
  • gordon 24
    Jók voltak ezek a futamok Thruxtonban megint.. Gowanardi elég komoly ezzel a vectrával.. És szerintem a mezőny jelenlegi legszebb autójával.
    Ezzel meglehet a bajnoki cím.
  • Jelian
    Nagyon jó hír, valóban! Bár figyelmetlenek voltunk, mert már a Rockingham-i versenyről is volt összefoglaló, lehet Brands-ről is! Na mind1, a lényeg, hogy most már tudjuk, mikor és hol!
  • Jeff Gordon

ez egy jó hir
  • Jelian
    FANTASZTIKUS!
    A Sport Klub csatorna nagyon ügyesen észrevette, hogy a BTCC egy Isteni sorozat, és ha csak egy összefoglalót is ad le, de legalább nyitnak a jó felé! Thruxton zseniális volt, nem lesz nehéz jó jeleneteket összevagdalni, remélem sokan nézik majd, és jövőre lehet leadnak 1-2 versenyt, bár ez az összefoglaló is remek, sőt bizonyos szempontból előnyösebb! AZ IDŐPONT: SZOMBAT, 12:30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

13:30-kor kezdődik a DTM, tehát az akárhogy is számítjuk közel 1 óra!
  • Jelian
    Hát nekem megmondom őszintén Brands jobban tetszett, de ez is baromira ott volt a szeren!
    Ma lesz 15.15-től 15.45-ig a kvali, akinek van ideje Live Timingal esetleg kukkantson bele, én a végét tudom megnézni, mert ma WTCC Zandvoort, ahol a Live Timing-hoz lesz Live kép is (elvileg), és az azért izgalmasabb! De a végét mindenképp megsasolom, mert érdekel, hogy alakul a sorrend!
  • gordon 24
    Ha olyan verseny lesz mint Rockinghamben akkor nagyon jó lesz!!!

A 3-dik futam is kegyetlen jó volt...
  • Jelian
    A hétvégén újra egymásnak feszülnek a srácok, a helyszín ezúttal Thruxton! Elég jó kis pálya ez is, jó gyors kanyarokkal, ahol fontos az aerodinamikai hatékonyság! Giovanardi kiemelte, hogy ezen a pályán fontos, hogy jól szerepeljenek, mert ez Plato Seatjának ( a gyenge aerodinamika és a gyengécske motorerő miatt) nem kedvez! Persze Nealnek is lesz ehhez -2 szava, nem volt szerencséje Rockinghamben, most oda kell magát tennie! És akkor ott van még Jackson, Chilton, a RAC-os....mi lesz itt kérem!
  • gordon 24
    Én azt mindgyá töltöm. Jó volt ez a futam Gowanardi nagyon belehuzott. Igaz Neal nem 100%-os még. Ha bele jön bajba lesz, de azért nagyon megy.
  • Jelian
    Igen nagyon-nagy csata volt, Onslow-Cole-nak ez az első idénye, de baromi jól nyomja a srác! És az egész TEAM RAC baromi jó, Turkington is kiváló pilóta, csak sajna most sem volt szerencséje, durvát repült a 2.futamban, amikor Neallel ütközött! A harmadikat most néztem meg, az se volt csúnya futam! Töltsétek le Thruxtont is (Május 6), megéri!
  • gordon 24
    Wowww a 2-dik futamban mekkorát meccselt Onscowe-cole és Chilton. Azta ..rva.. Nagyon nagy volt.
  • gordon 24
    Nagyoin nagy. Ezek most is sokkal durvábbak mint a Wtcc-sek. És ez a Vectra ez kurva jól néz ki..
  • gordon 24
    Beindulét a stori már
    az első elégé faszán jön
    a másik kettöt most léállitottam, hogy gyorsan tudjam nézni az elsőt..
  • Jelian
    Bocsánat Peet, természetesen Neked írtam a választ, nem magamnak!
    Gordon24:
    Én csak most tudom leszedni helyhiány miatt Rockingham 2,3-at, de jön becsületesen, 1 óra múlva már lent is lesz!
  • Jelian
    Igen, olyasmi forma, mint a hal, csak a Túraautós kínálata jóval igényesebb! Amikor lejön frissen 60-65 Seederel megy, úgy nekem 40-45 perc alatt le is szedi!

Még1x:
    www.racing-underground.com
  • gordon 24
    Nézegettem én is az oldalt. Majkd az uj versenyt leszedem. Persze ha leszünk egy páran akik valóban tölteni fogják, mertt nekem most nem jön.