201
Top Spin 2
-
#201 Nem aktív a topic, de azért hátha:
WideScreen megoldható valahogy? -
TheBossbuster #200 Szia!
Szigorúan kontrollerrel.
Avval viszont nagyon élvezetes!
http://www.argep.hu/trend/LOGI/Logitech-RumblePad-F310.html
Üdv -
sixpack89 #199 sziasztok én csak próbálkozok a játékkal! az a legnagyobb gondom,hogy egérrel lehet irányítani a játékos mozgását,nem lehet ezen változtatni? mert így nagyon nehéz,és szinte évezhetetlen számomra,a nyilakkal szeretném a mozgást irányítani be lehet ezt állítani valahogy? -
xDDD #198 Sziasztok, játszok már egy ideje ezzel a játékkal, leginkább a karrier módban, de most, hogy már megvan minden csillagom, és nincs már semmi bónusz amit megszerezhetnék, ezért nincs semmi olyan kiegészítő edzés vagy akármi amivel kihagyhatnék tornákat.Viszont, ezért nem tudok az RG selejtezőjén továbblépni, és nem tudok játszani.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is ha valaki segít! -
#197 Geforce FX 5600-on beindul élvezhetően ?? -
Adi200 #196 Nadal nincs benne ? -
Adi200 #195 Sziasztok !
Én nem rég töltöttem le a játékot és csak egérrel tudom irányitani .
Tényleg sehogy se lehet billentyüzetre állitani a (jobra balra elöre hátra menetet ) ???
Köszi ! -
owen20 #194 ja és megéri egy ujbol leszedni?:D -
owen20 #193 Sziasztok!
Valaki aki tolja vele msn-en beszélhetnénk anno játszottam vele jo gamma csak kilépett a reloades változat egy idő után miért lehetett?
valaki valami ötlet?
sziasztok! -
#192 nekem ilyet akkor csinált, amikor két kontroller volt egyszerre bedugva a gépbe (bár valószínűleg akkor sem törvényszerű, inkább valami driver ütközés lehetett) -
DeenQa #191 segítség!!!
fenntvan a játék már jó rég, és most ha beléptek a menübe, olyan mintha folyamatosan le lenne nyomva a jobb kurzor billentyű :S folyamatosan váltogat a menükben nem is lehet elindítani a karriert :( mi a fene?? újratelepítettem és megint ez van -
#190 billentyűzettel hogy lehet irányítani az embert? -
#189 hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
#188 valaki valamien grafikai trükköt nem tud hogy ne szaggason a game?????
előre is kösz -
#187 üdv!
tudna valaki leírást adni az irányításról? (billentyűzet) -
owen20 #186 Látom teljesen meghalt ez a forum ez van de ha még valaki tolja irhatna ide! -
owen20 #185 sziasztok!
Valaki tudja hogy lehet a top spin első részében beállitani hogy ne 3nyert játszáig-ig tartson egy set hanem 6-ig? -
#184 Egérrel lehet, vagy gammepaddal. -
ricsa008 #183 ok most normálisan kérem! átnéztem, de amik le vannak írva nemigen akarnak működni LÉGYSZÍÍÍVES valaki Segítsen!!! Ennnél higgadtab nem tok lenni!!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SZÍÍÍVES MEGÉÉÉÉÉRTÉÉÉÉÉST. -
#182 1 kerek hónapod volt rá hogy visszaolvass... Legalább 30x leírtuk. -
ricsa008 #181 már lassan egy hónapja kérdztem erre olvassak vissza milyen rendes gyerekek vannak itt -
#180 olvass vissza -
ricsa008 #179 nem tudja senki???????????? -
ricsa008 #178 nekem se megy! Hogy lehet oldalra mozogni ? help!!! -
bang #177 hogyan lehet beállítani, hogy az általam irányított player minden szettben háttal álljon (ne kelljen a szemben lévőt iránytanom) ??? -
pries #176 meg lehet csinálni hogy SP1-el is menjen? -
ricsa008 #175 hali hogy lehet oldalra mozogni nekem sehogy se akar menni? -
#174 Van vmi trainer vagy cheat ami megállítja az időt a tréningnél? vagy vmi másmilyen?
tudom csalás meg minden,de akkorse megy ez a játék :( -
Chunky #173 Egyetértek.
Viszont lenne egy kérdésem. Ha elértem a 60*-ot, akkor már nem tudom tovább növelni a őket? -
#172 Gamepaddal tokeletesen jatszhato, egerrel eleg felejtos...
Alaputesekkel is tudsz nyerni, de egy csomo trukkot is bele lehet vinni, es neha kell is.
Egy-ket kis hibatol eltekintve kotelezo (sport)jatek, iszonyatosan jo es feelinges teniszgame. -
raymond01 #171 nem sztem nagyon ott van a játék pcn is
én egy 2800 ft- os manta gamepaddal nyomom és tuti -
#170 jah és még annyit, hogy nehéz gamepaddal irányítani? -
#169 Oké, köszi mindent -
Chunky #168 Hát billel meg sem próbáltam. Sprotjátékot csak gamepad-del játszok.
Ami nekem van az most 6000 az Aqua-ban.
De Saitek-ből sokfajta van a Users-ben már 3000-től. Haveromnak P800-asa van, neki nincs baja vele, pedig a gyerekek nyuzzák mint állat. :)
Én maradok a Logitechnél. -
#167 hát még billel. szenvedek :S azon hogy kell?
az a gamepad mennyibe kerül ami neked van? -
Chunky #166 Gamepad-del játszol?
Nekem Logitech Dual Action van. A bal oldali analóggal irányítod az emberkét, ha megnyomtad valamelyik ütés gombot, akkor utánna szintén ezzel helyezed. Ez van szervánál is. Safe shot-tal (nálam a B2) kihúzhatod teljesen szélre. Risk Shot-nál már vigyázni kell. -
#165 hy
hogy kell helyezni az ütéseket? nekem nagyon nem megy -
#164 hy, valaki légyszi segítsen hogy miért van az hogy beállítom hogy balra mozgás a balra billentyű legyen jobbra mozgás pedig a jobbra billetyű és nem akar mozogni egyik irányba sem,de alapbeállításnál se mozog sehova :S -
#163 nem hiszem. -
balint08 #162 és ezt ki tudom valahogy kerülni?