Top Spin 2

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem aktív a topic, de azért hátha:

WideScreen megoldható valahogy?

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia!
Szigorúan kontrollerrel.
Avval viszont nagyon élvezetes!
http://www.argep.hu/trend/LOGI/Logitech-RumblePad-F310.html
Üdv
sziasztok én csak próbálkozok a játékkal! az a legnagyobb gondom,hogy egérrel lehet irányítani a játékos mozgását,nem lehet ezen változtatni? mert így nagyon nehéz,és szinte évezhetetlen számomra,a nyilakkal szeretném a mozgást irányítani be lehet ezt állítani valahogy?
Sziasztok, játszok már egy ideje ezzel a játékkal, leginkább a karrier módban, de most, hogy már megvan minden csillagom, és nincs már semmi bónusz amit megszerezhetnék, ezért nincs semmi olyan kiegészítõ edzés vagy akármi amivel kihagyhatnék tornákat.Viszont, ezért nem tudok az RG selejtezõjén továbblépni, és nem tudok játszani.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm elõre is ha valaki segít!
Airbus A380
Geforce FX 5600-on beindul élvezhetõen ??

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Nadal nincs benne ?

Sziasztok !

Én nem rég töltöttem le a játékot és csak egérrel tudom irányitani .

Tényleg sehogy se lehet billentyüzetre állitani a (jobra balra elöre hátra menetet ) ???

Köszi !

ja és megéri egy ujbol leszedni?😄
Sziasztok!
Valaki aki tolja vele msn-en beszélhetnénk anno játszottam vele jo gamma csak kilépett a reloades változat egy idõ után miért lehetett?
valaki valami ötlet?
sziasztok!
musha
nekem ilyet akkor csinált, amikor két kontroller volt egyszerre bedugva a gépbe (bár valószínûleg akkor sem törvényszerû, inkább valami driver ütközés lehetett)

segítség!!!

fenntvan a játék már jó rég, és most ha beléptek a menübe, olyan mintha folyamatosan le lenne nyomva a jobb kurzor billentyû :S folyamatosan váltogat a menükben nem is lehet elindítani a karriert 😞 mi a fene?? újratelepítettem és megint ez van

drowns41
billentyûzettel hogy lehet irányítani az embert?

http://sum41.uw.hu

RNadal1203
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
valaki valamien grafikai trükköt nem tud hogy ne szaggason a game?????

elõre is kösz

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

forzajuve5
üdv!

tudna valaki leírást adni az irányításról? (billentyûzet)

Látom teljesen meghalt ez a forum ez van de ha még valaki tolja irhatna ide!
sziasztok!
Valaki tudja hogy lehet a top spin elsõ részében beállitani hogy ne 3nyert játszáig-ig tartson egy set hanem 6-ig?
Maxtreme
Egérrel lehet, vagy gammepaddal.

ok most normálisan kérem! átnéztem, de amik le vannak írva nemigen akarnak mûködni LÉGYSZÍÍÍVES valaki Segítsen!!! Ennnél higgadtab nem tok lenni!!

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A SZÍÍÍVES MEGÉÉÉÉÉRTÉÉÉÉÉST.
Maxtreme
1 kerek hónapod volt rá hogy visszaolvass... Legalább 30x leírtuk.

már lassan egy hónapja kérdztem erre olvassak vissza milyen rendes gyerekek vannak itt<#mf2><#boxer>
Maxtreme
olvass vissza

nem tudja senki????????????
nekem se megy! Hogy lehet oldalra mozogni ? help!!!
hogyan lehet beállítani, hogy az általam irányított player minden szettben háttal álljon (ne kelljen a szemben lévõt iránytanom) ???

meg lehet csinálni hogy SP1-el is menjen?

hali hogy lehet oldalra mozogni nekem sehogy se akar menni?
toysoldier
Van vmi trainer vagy cheat ami megállítja az idõt a tréningnél? vagy vmi másmilyen?

tudom csalás meg minden,de akkorse megy ez a játék 😞

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Egyetértek.
Viszont lenne egy kérdésem. Ha elértem a 60*-ot, akkor már nem tudom tovább növelni a õket?

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Smithwarden
Gamepaddal tokeletesen jatszhato, egerrel eleg felejtos...

Alaputesekkel is tudsz nyerni, de egy csomo trukkot is bele lehet vinni, es neha kell is.

Egy-ket kis hibatol eltekintve kotelezo (sport)jatek, iszonyatosan jo es feelinges teniszgame.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nem sztem nagyon ott van a játék pcn is

én egy 2800 ft- os manta gamepaddal nyomom és tuti
toysoldier
jah és még annyit, hogy nehéz gamepaddal irányítani?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
Oké, köszi mindent

Hát billel meg sem próbáltam. Sprotjátékot csak gamepad-del játszok.
Ami nekem van az most 6000 az Aqua-ban.
De Saitek-bõl sokfajta van a Users-ben már 3000-tõl. Haveromnak P800-asa van, neki nincs baja vele, pedig a gyerekek nyuzzák mint állat. 😊
Én maradok a Logitechnél.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

toysoldier
hát még billel. szenvedek :S azon hogy kell?

az a gamepad mennyibe kerül ami neked van?

Gamepad-del játszol?
Nekem Logitech Dual Action van. A bal oldali analóggal irányítod az emberkét, ha megnyomtad valamelyik ütés gombot, akkor utánna szintén ezzel helyezed. Ez van szervánál is. Safe shot-tal (nálam a B2) kihúzhatod teljesen szélre. Risk Shot-nál már vigyázni kell.

toysoldier
hy
hogy kell helyezni az ütéseket? nekem nagyon nem megy

hitmanblood
hy, valaki légyszi segítsen hogy miért van az hogy beállítom hogy balra mozgás a balra billentyû legyen jobbra mozgás pedig a jobbra billetyû és nem akar mozogni egyik irányba sem,de alapbeállításnál se mozog sehova :S

musha
nem hiszem.

és ezt ki tudom valahogy kerülni?
ebben egyetértek veled

musha
hát az alt+tab-ot nem minden játék tolerálja...

egyébként most már nálam is megy szépen, szerintem brutális ahogy ez a játék kinéz...

Hali!
nekem egy olyan gonodm van, és sajnos választ sem találtam rá, hogy ha játék közben nyomok egy alt+tab-ot akkor kijön az asztalra, és ott egy hibaüzenettel áll elõ, hogy a ts2.exe hibát észlelt ezért leáll, és az adatok lehet hogy elvesztek.Töltöttem gamecopyról cracket,azzal sem megy.
Mit tegyeKKK? plíz help skacok!
Terminátor14
Ez engem is érdekelne :S

CSAK a Fradi

Hát nekem ez el se indult, nemtom mér :S Pedig kb. 10féle cracket próbáltam, de mindíg kilépett az intronál... 😞
Az 1et nem tudjátok honnan lehetne letölteni, azzal jókat nyomtam, cask már nincs meg! Elõre is THX!
Hogy kell a billentyûzetet beállítani,h lehessen a nyilakkal mozogni?
Mert nekem nem megy!
Elõre is köszi a válaszotokot! Minden jót!
Üdv: Peti!
musha
mert kurvára szaggatott nálam (indokolatlanul)

Hát megvan, ki is van próbálva, de nem fogott meg.
Az egyet rengeteget nyomtam multiban is, de ez vhogy nem csúszik...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Már nem játszik vele senki?
Hello

Játszik még vki a játékkal, mert én elkezdtem a carier módban és kérni szeretnék tanácsot hogy hogyan csináljátok az edzéseket!? Nekem 2-3 ig fel tudom vinni a csillagot de toább nem megy, nagyon nehéz, és nem is tudom újraindítani az edzést csak ha új nap van. de így meg kimaradnak a tornák!

Ti hogy csináljátok?
Oldal 1 / 5Következő →