Top Spin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan kontrollerrel.
Avval viszont nagyon élvezetes!
http://www.argep.hu/trend/LOGI/Logitech-RumblePad-F310.html
Üdv
Van erre valami megoldás?
Köszönöm elõre is ha valaki segít!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Én nem rég töltöttem le a játékot és csak egérrel tudom irányitani .
Tényleg sehogy se lehet billentyüzetre állitani a (jobra balra elöre hátra menetet ) ???
Köszi !
Valaki aki tolja vele msn-en beszélhetnénk anno játszottam vele jo gamma csak kilépett a reloades változat egy idõ után miért lehetett?
valaki valami ötlet?
sziasztok!
fenntvan a játék már jó rég, és most ha beléptek a menübe, olyan mintha folyamatosan le lenne nyomva a jobb kurzor billentyû :S folyamatosan váltogat a menükben nem is lehet elindítani a karriert 😞 mi a fene?? újratelepítettem és megint ez van
elõre is kösz
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Valaki tudja hogy lehet a top spin elsõ részében beállitani hogy ne 3nyert játszáig-ig tartson egy set hanem 6-ig?
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A SZÍÍÍVES MEGÉÉÉÉÉRTÉÉÉÉÉST.
tudom csalás meg minden,de akkorse megy ez a játék 😞
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Viszont lenne egy kérdésem. Ha elértem a 60*-ot, akkor már nem tudom tovább növelni a õket?
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Alaputesekkel is tudsz nyerni, de egy csomo trukkot is bele lehet vinni, es neha kell is.
Egy-ket kis hibatol eltekintve kotelezo (sport)jatek, iszonyatosan jo es feelinges teniszgame.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
én egy 2800 ft- os manta gamepaddal nyomom és tuti
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ami nekem van az most 6000 az Aqua-ban.
De Saitek-bõl sokfajta van a Users-ben már 3000-tõl. Haveromnak P800-asa van, neki nincs baja vele, pedig a gyerekek nyuzzák mint állat. 😊
Én maradok a Logitechnél.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
az a gamepad mennyibe kerül ami neked van?
Nekem Logitech Dual Action van. A bal oldali analóggal irányítod az emberkét, ha megnyomtad valamelyik ütés gombot, akkor utánna szintén ezzel helyezed. Ez van szervánál is. Safe shot-tal (nálam a B2) kihúzhatod teljesen szélre. Risk Shot-nál már vigyázni kell.
hogy kell helyezni az ütéseket? nekem nagyon nem megy
egyébként most már nálam is megy szépen, szerintem brutális ahogy ez a játék kinéz...
nekem egy olyan gonodm van, és sajnos választ sem találtam rá, hogy ha játék közben nyomok egy alt+tab-ot akkor kijön az asztalra, és ott egy hibaüzenettel áll elõ, hogy a ts2.exe hibát észlelt ezért leáll, és az adatok lehet hogy elvesztek.Töltöttem gamecopyról cracket,azzal sem megy.
Mit tegyeKKK? plíz help skacok!
Az 1et nem tudjátok honnan lehetne letölteni, azzal jókat nyomtam, cask már nincs meg! Elõre is THX!
Mert nekem nem megy!
Elõre is köszi a válaszotokot! Minden jót!
Üdv: Peti!
Az egyet rengeteget nyomtam multiban is, de ez vhogy nem csúszik...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Játszik még vki a játékkal, mert én elkezdtem a carier módban és kérni szeretnék tanácsot hogy hogyan csináljátok az edzéseket!? Nekem 2-3 ig fel tudom vinni a csillagot de toább nem megy, nagyon nehéz, és nem is tudom újraindítani az edzést csak ha új nap van. de így meg kimaradnak a tornák!
Ti hogy csináljátok?