Top Spin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Az irja ki Carrier Complett és vége.Augy kurva nagy játék.

FORZA MILAN!!!

A rezgést sikerült vkinek beállítani gamepadra?
csuszi
Ide írom jobb híjján, játszottam ezzel a game-val, de nem tetszett az irányítás, meg a hangulat sem, sry... DE! Ujra elõvettem az elsõ részt, hátha van valaki, aki szintén játszott vele, és tudja kérdélsemre a választ. Max csillagok száma 14. Nincs valami trükk amivel ezt a számot lehetne kitolni? köcceee

MJ rulz Pink Team The Only One

Amiga
Hogy lehet egy teniszgammában végigvinni a carrirt? Elmegy utána nyugdíjba?? <#confused>

A legjobb teniszjáték az I Play 3D Tennis volt. A Simulmondo készítette C-64-re. Ott játszhattad a karriert és dinamikusan változó 1000-res ranglista volt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

az irányításáról lehet tudni vmit? azt látom hogy elõre kiosztott gombokra van beállítva a padon, de melyik mit hoz elõ?

Shevchenko
Végigvittem a Carriert,de utánna nem enged többet játszani.Az irja ki Carrier Complett.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Miért csak 60 csillagot lehet csak összegyûjteni?

FORZA MILAN!!!

Igen
hát ez az, hogy nincs olyan hónap amikor van aktív torna.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

musha
lépkedj tovább egy olyan hónapra, amikor van aktív tournament...

Sz*r ügy. Crakcelted?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Elakadtam! Az a gond, hogy elfogyott a lóvém, és nincs egyetlen aktív tournament sem. Ilyenkor mi van?

Nekem nem indul el a Reloadedes verzió. Help pliizzz
Tetszik ez a Topic <#taps>
#132 :ennyire Magyar ne legyél már<#nevetes1><#nevetes1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

zvaragabor
OK. Azért még próbálkozok majd. Kösz mindenkinek.

Chaos Anno Domini

Legvégsõ esetben windows reinstall. Nekem anno a beyond good and evil-nél volt olyan, hogy nem indult el, kivágott valami hibaüzenettel. Aztán újraraktam a winfost és aztán elindult.

zvaragabor
Te nyomi ott voltál te is😊 😛

Chaos Anno Domini

Vissza olvastam. Elolvastam mind két oldalt ahogy mondtátok. De arról semmi nincs leírva hogy a fejkendõ színét hol lehet megváltoztatni (carrier módról beszélek).
Írjátok meg légyszíves!!
Köszönöm!!!
mit ír ki? ha leírod akk okosabbak leszünk! 😉

zvaragabor
Nem sikerül sem a gémkopiwördön található egyik krekkel, sem a cd hidokkl sem elindítani a játékot. Valaki valami ötlet? Lécci!

Chaos Anno Domini

Smithwarden
Bocsanat de nincs kedved vegigolvasni ezt az 1-2 oldalt?
Bocsanat de nincs kedvem kerdojelre vegzodo hozzaszolasokat olvasni...
Bocsanat de nincs kedvem a "Forza Italia" -val kezdodo hozzaszolasokat olvasni...
Bocsanat hogy ekkora 0 embereknek egyaltalan koptatjuk a pixeleket.

(Mi van itt amugy? Atom-balfax-lama invazio?)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Maxtreme
Most gec| leszek, és nemn mondom meg. Ember 2 oldalalas a topik. Ha annyira nincs erõd hogy végigolvasd, nagyon tudlak sajnálni..

Forza Italia
ok. Bocsánat de nincs kedvem végigolvasni. De megköszönném ha megmondanád, mit tudok vele kezdeni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Maxtreme
Errõl is volt már szó, nem is 1x.

gameopyworld-on van releoaded crack, szedd le azt, és próbáld azzal.

Forza Italia
Egy másik kérdés. Mért van az, hogy 1280x1024-en játszok és homályos a kép. Olyan mintha 800x600-on játszanék.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zvaragabor
Hali! Nekem az a verzió van meg, ameikhez kell a yasu vagy mi. Leszedtem ezt, de csak valami dmg kiterjesztésü fájl, nem tok vele semmit sem kezdeni. Valaki tudna segíteni lécci, vagy legalább valami másik cuccost hozzá amivel megy? PLS! <#help>

Chaos Anno Domini

Maxtreme
Erre szokták mondani:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy túl alacsonyra építették a kerítést..

musha
<#rinya><#szomoru2>

miért van az, hogy a legtöbben belépnek egy topikba, ahol arról a témáról beszélgetnek az emberek, amirõl kérdezni akar, és nem, nem olvas vissza 10 hsz-t, csak felteszi ugyanazt a kérdést, amirõl napok óta szó van...kész...

Forza Italia
Srácok! Valaki leírná, hogy kell billentyüre beállítani. Azt, hogy ne egérrel mennyen jobra meg balra hanem billentyüvel.

Maxtreme
Fene sem gondolta volna ha nem mondja😊)

Amiga
De legalább van billentyûzete. <#taps>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Az ilyeneket nem szoktak kitiltani a forumrol? Mert mar tenyleg eleg uncsi...
Smithwarden
Legy szives meg haromszor nagyobb betukkel, meg tobb helyesirasi hibaval es meg tobb felkialltojellel ordibald a foldigiliszta agyszintu problemaid, mert az eddigiektol meg sajnos sokkban fetrengunk es nem tudtunk igy ra valaszolni, koszi szepen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

musha
feladtam -.-

Ha karrier módban elindulok és csinálok egy embert hogy fejkendõje van akkor a fejkendõnek hol lehet beállítani a színét????????
Köszi a választ!!!!!
federer: NEM LEHET ÁTÁLLÍTANI AZ EGERET,CSAK HA GAMEPADDAL JÁCCOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Maxtreme
<#wilting>Ekkora 1 balfaszt..<#lama>

VAN KONTROLLEREM csak nem tudom átállítani hogy jobbra,balra,elõre,hátra
NE EGÉRREL MOZOGJON jobbra,balra,elõre,hátra ezeket szeretném billentyûvel!
köszi a választ!!!!!!!!!!!!!
azt mongyátok meg hol lehet beállítani hogy ne egérrel keljen játszani
MINDENT TÖK JÓL MEGÍRTATOK CSAK AZT NEM HOGY HOGY KELL ÁTÁLLÍTANI AZ ÉGÉRREL VALÓ MOZGATÁST. LÕNI BILLENTYÛVEL TUDOK ÉS VAN BILLENTYÛZETEM.
AZT KÉRNEM HOGY LEÍRJÁTOK HOGY HOGYAN KELL ÁTÁLLÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maxtreme
Megy. Enyém is genius maxfire (ilyen) és tökéletesen müxik vele.

a readmeben olvastam a Gamepadokat és ott nem volt benne a Genius Maxfire! Szerintetek azzal menne?
musha
azért örülök, hogy visszaolvasni nem bírsz, de neked áll följebb...
egyébként ez szerinted nem egyértelmû?

"az meg, hogy egérrel kell játszani ha nincs kontrollered az egy vicc(lehet meg lehet szokni, lehet jól is müködhet, de istenem miért nem lehet átállítani?)"

de azért leírom, csak a kedvedért:
vagy egérrel játszol, vagy kontrollerrel. ennyi választásod van.
szívesen.

Sziasztok!
Leszedtem a játék Clone DVD változatát,de ebbe nincs crack.Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudom tölteni a cracket???Nagyon megköszönném.elõre is köszi<#worship>
Milyen a játék az egyhez képest?

Maxtreme
Konkrétan NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kösz a nagy semmit semmi konkrét nincs leírva valaki más válaszoljon
köszi!!!!!!!!!
musha

Sziasztok!!!!

Az egeres mozgatást azt hogy kell kivenni hogy billentyûvel lehessen mozogni?

köszi!!!!
Melyik lenne a homályosítás, az a special effect vagy mi?