201
Top Spin 2
-
Curesz #161 ebben egyetértek veled -
#160 hát az alt+tab-ot nem minden játék tolerálja...
egyébként most már nálam is megy szépen, szerintem brutális ahogy ez a játék kinéz... -
balint08 #159 Hali!
nekem egy olyan gonodm van, és sajnos választ sem találtam rá, hogy ha játék közben nyomok egy alt+tab-ot akkor kijön az asztalra, és ott egy hibaüzenettel áll elő, hogy a ts2.exe hibát észlelt ezért leáll, és az adatok lehet hogy elvesztek.Töltöttem gamecopyról cracket,azzal sem megy.
Mit tegyeKKK? plíz help skacok! -
#158 Ez engem is érdekelne :S -
rmcf90 #157 Hát nekem ez el se indult, nemtom mér :S Pedig kb. 10féle cracket próbáltam, de mindíg kilépett az intronál... :(
Az 1et nem tudjátok honnan lehetne letölteni, azzal jókat nyomtam, cask már nincs meg! Előre is THX! -
Ronaldinho #156 Hogy kell a billentyűzetet beállítani,h lehessen a nyilakkal mozogni?
Mert nekem nem megy!
Előre is köszi a válaszotokot! Minden jót!
Üdv: Peti! -
#155 mert kurvára szaggatott nálam (indokolatlanul) -
Axl Rose #154 Hát megvan, ki is van próbálva, de nem fogott meg.
Az egyet rengeteget nyomtam multiban is, de ez vhogy nem csúszik... -
raymond01 #153 Már nem játszik vele senki?
-
raymond01 #152 Hello
Játszik még vki a játékkal, mert én elkezdtem a carier módban és kérni szeretnék tanácsot hogy hogyan csináljátok az edzéseket!? Nekem 2-3 ig fel tudom vinni a csillagot de toább nem megy, nagyon nehéz, és nem is tudom újraindítani az edzést csak ha új nap van. de így meg kimaradnak a tornák!
Ti hogy csináljátok? -
#151 Az irja ki Carrier Complett és vége.Augy kurva nagy játék. -
raymond01 #150 A rezgést sikerült vkinek beállítani gamepadra? -
#149 Ide írom jobb híjján, játszottam ezzel a game-val, de nem tetszett az irányítás, meg a hangulat sem, sry... DE! Ujra elővettem az első részt, hátha van valaki, aki szintén játszott vele, és tudja kérdélsemre a választ. Max csillagok száma 14. Nincs valami trükk amivel ezt a számot lehetne kitolni? köcceee -
#148 Hogy lehet egy teniszgammában végigvinni a carrirt? Elmegy utána nyugdíjba??
A legjobb teniszjáték az I Play 3D Tennis volt. A Simulmondo készítette C-64-re. Ott játszhattad a karriert és dinamikusan változó 1000-res ranglista volt. -
steweee #147 az irányításáról lehet tudni vmit? azt látom hogy előre kiosztott gombokra van beállítva a padon, de melyik mit hoz elő? -
#146 Végigvittem a Carriert,de utánna nem enged többet játszani.Az irja ki Carrier Complett. -
#145 Miért csak 60 csillagot lehet csak összegyűjteni? -
Piko888 #144 Igen -
zsotesz #143 hát ez az, hogy nincs olyan hónap amikor van aktív torna. -
#142 lépkedj tovább egy olyan hónapra, amikor van aktív tournament... -
zsotesz #141 Sz*r ügy. Crakcelted? -
zsotesz #140 Elakadtam! Az a gond, hogy elfogyott a lóvém, és nincs egyetlen aktív tournament sem. Ilyenkor mi van? -
Piko888 #139 Nekem nem indul el a Reloadedes verzió. Help pliizzz -
Tomy Lee #138 Tetszik ez a Topic
#132 :ennyire Magyar ne legyél már -
#137 OK. Azért még próbálkozok majd. Kösz mindenkinek. -
zsotesz #136 Legvégső esetben windows reinstall. Nekem anno a beyond good and evil-nél volt olyan, hogy nem indult el, kivágott valami hibaüzenettel. Aztán újraraktam a winfost és aztán elindult. -
#135 Te nyomi ott voltál te is:) :P -
Federer91 #134 Vissza olvastam. Elolvastam mind két oldalt ahogy mondtátok. De arról semmi nincs leírva hogy a fejkendő színét hol lehet megváltoztatni (carrier módról beszélek).
Írjátok meg légyszíves!!
Köszönöm!!! -
RiM #133 mit ír ki? ha leírod akk okosabbak leszünk! ;) -
#132 Nem sikerül sem a gémkopiwördön található egyik krekkel, sem a cd hidokkl sem elindítani a játékot. Valaki valami ötlet? Lécci! -
#131 Bocsanat de nincs kedved vegigolvasni ezt az 1-2 oldalt?
Bocsanat de nincs kedvem kerdojelre vegzodo hozzaszolasokat olvasni...
Bocsanat de nincs kedvem a "Forza Italia" -val kezdodo hozzaszolasokat olvasni...
Bocsanat hogy ekkora 0 embereknek egyaltalan koptatjuk a pixeleket.
(Mi van itt amugy? Atom-balfax-lama invazio?) -
#130 Most gec| leszek, és nemn mondom meg. Ember 2 oldalalas a topik. Ha annyira nincs erőd hogy végigolvasd, nagyon tudlak sajnálni.. -
#129 ok. Bocsánat de nincs kedvem végigolvasni. De megköszönném ha megmondanád, mit tudok vele kezdeni. -
#128 Erről is volt már szó, nem is 1x. -
zsotesz #127 gameopyworld-on van releoaded crack, szedd le azt, és próbáld azzal. -
#126 Egy másik kérdés. Mért van az, hogy 1280x1024-en játszok és homályos a kép. Olyan mintha 800x600-on játszanék. -
#125 Hali! Nekem az a verzió van meg, ameikhez kell a yasu vagy mi. Leszedtem ezt, de csak valami dmg kiterjesztésü fájl, nem tok vele semmit sem kezdeni. Valaki tudna segíteni lécci, vagy legalább valami másik cuccost hozzá amivel megy? PLS! -
#124 Erre szokták mondani:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy túl alacsonyra építették a kerítést.. -
miért van az, hogy a legtöbben belépnek egy topikba, ahol arról a témáról beszélgetnek az emberek, amiről kérdezni akar, és nem, nem olvas vissza 10 hsz-t, csak felteszi ugyanazt a kérdést, amiről napok óta szó van...kész... -
#122 Srácok! Valaki leírná, hogy kell billentyüre beállítani. Azt, hogy ne egérrel mennyen jobra meg balra hanem billentyüvel.