201
Top Spin 2
-
#81 Nah multiban (én csak erre használom a játékot) müxik vsync nélkül is tökéletesn. 38-50fps között megy 2XAA/4xaf-el 1024-be a hómályosító xar nélkül :) -
#80 1. Még meg sem jelent.
2. Crack nélkül is ugyanilyen. (mondjuk nálam a hómályosítás nélkül nem akad) -
ZPapp23 #79 és akad neked is? -
FMfan93 #78 jaja -
ZPapp23 #77 Megvan esetleg ez vmelyikőtöknek eredetibe? Csak azért mert nem fordulhat elő itt is hogy crack hiba? Volt ilyen már jó pár gamenél. -
Mester #76 Nekem is nagy csalódás a játék tp1-el elég sokat játszottam tényleg jól át "portolták", tp2-vel elöször xbox360on játszottam nagyon tetszett vártam jöjjön végre pcre. Erre kijön ez... szét homályosított grafika szörnyű egyszerüen(és ha kikapcsolom spec effektet még úgy is homály nekem:S) az meg, hogy egérrel kell játszani ha nincs kontrollered az egy vicc(lehet meg lehet szokni, lehet jól is müködhet, de istenem miért nem lehet átállítani?). És még optimalizálva se lett igazán..
Ha visszakapom controllerem azért adok még1 esélyt a gamének mert az 1 tényleg nagyon jó volt és nincs vmi sok teniszjáték pcre. -
#75 kikspcsoltam, de még így is gáz. gyakorlásnál még elfogadható, de közönséggel miegyébbel már nagyon durván szaggat... -
#74 Én is pad-al nyomom, azzal szvsz nagyon jó.
HA valakinek szaggat, az kapcsolja ki a special effektet (a hómályosítás. 1ébként is ocsmány) -
#73 jaja, én paddal nyomom, csak nekem borzalmasan szaggat az egész, most ezt szeretném épp valahogy megoldani... -
raymond01 #72 Azt írták hogy nem lehet az irányítást átállítani!
Gamepadon próbálta már vki? -
FMfan93 #71 kész feladtam:( nem bírom beállítani a billentyűzetet:(:( beállítom azt hogy mivel lőjjön meg csvarjon és ezek jók is de azt a kurva egeres irányitást azt nem bírom levenni:(:(:( pls help!!!!!!!!4 -
krisz21td #70 3800+ amd athlon,1gb kingston ram,msi k8n neo 4 nforce ultra,200gb samsung vinyó,msi 7600gt! Szóval géppel nem hiszem h gond van!!! -
raymond01 #69 Csak 60 hz- en? -
#68 Ha használsz refresh lockoló progit kődd ki. A játék csak 60HZ-en megy.
ps: Igazán leírhattad volna hogy milyen géped van, így kurva nehéz okosnak lenni. -
Djemba #67 irányítás könyebb lett??caricer mod milyen? -
krisz21td #66 Vki segítsen pls.! Nem indul vmiért a gamma! itwins félét szedtem le,és az istenért nem hajlandó elindulni!Épp lépne be a gémbe de kifagy exe hibával!próbáltam yasu loaderrel meg utána reloaded crackal
Vkinek vmi ötlet?
-
#65 Nem. Olyan mintha 1 szem shader sem lenne rajtuk. -
hitch #64 hogy érted hogy randák.nem lhet látni a fejuket vagy mi:D:D -
#63 1ébként enélkül a hómályosító lószar nélkül nem néz ki olyan rosszul. -
#62 Havernál néztük 9600Xt-n, rosszul nem ment, csak randák a karakterek :)
Ezexerint ehhez is sm3 kell hogy normálisan nézzen ki.
Ja meg gamepad. Anélkül szvsz neki se álljon senki. Egérrel teniszezni..ugyanmáár.
ps: Nagyon sok patch kell még ehhez a játékhoz h normális legyen. -
hitch #61 haveromnak az van csak nem tom hogy megy e azon. -
hitch #60 Egy radeon 9600 xt jol futna ez a game??? -
#59 Nah volt 1kis időm, prószálgattuk lanba a gamet.
Nem lenne rossz, ha a 30fps limit nem lenne. Sztem nagyon zavaró. Ha kikapcsolom a vsyncet, akkor meg néha aktiválódik a bulletime effekt :D Tök lassú lesz minden, de az fps nem kevés az a fura. -
FMfan93 #58 én már a menünél sejtettem hogy itt gáz lesz ennél a játéknál -
FMfan93 #57 nem tok normálisan jáccani mer beállitom a billentyűzetet de meccs közbe csak ütni tok mozogni nem:(:( pedig annyira jó gém:( help!!! -
raymond01 #56 Milyen honlapon akarsz regisztrálni?
-
Beepee #55 -
#54 Ez nem fog. Garantáltan.
Supported Chipsets:
- ATI Radeon 9600
- ATI Radeon 9700
- ATI Radeon 9800
- ATI Radeon X300
- ATI Radeon X500
- ATI Radeon X600
- ATI Radeon X700
- ATI Radeon X800
- ATI Radeon X1800
- ATI Radeon X1900
- Geforce FX 5900
- Geforce 6200
- Geforce 6500
- Geforce 6600
- Geforce 6800
- Geforce 7300
- Geforce 7800
- Geforce 7900
Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported.
Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives -
Beepee #53 64 Megás alaplapra integrált vidikarival megy vajon? FIFA 07 igen -
Beepee #52 Nem mondjátok hoyg rosszabb lett mint az egy? és hogy nem lehet bill-el irányítani? Tuti lesz vmi peccs. Direct Ip van? és mi a 3 és fél giga? Tele van videókkal? -
apabrandy #51 lenne egy problémám amikor a honlapon regezni akarok akkor kiválasztom hogy pc és hogy top spin 2 és kiirja hogy invalid platform. pedig semmit nemírtam rosszul -
raymond01 #50 Akkor a miért Crysist nem tudja majd mert kicsi neki az xbox360? -
#49 Jajj ne... és nem lehet megváltoztatni! -
#48 Bezony. -
#47 Jaja jól mondod és még olcsóbb is az egész. -
#46 Úgy hogy az xbox360 HW kiépítése messze erősebb mint a legbrutálisabb PC-jé. Kb így. -
#45 milyen multiplayer lehetőség van benne ? Lan/direkt ip ? -
raymond01 #44 Az xboxos képek szebbek voltak! Nem értem hogy verheti az xbox360 grafikája a szg- ét? Tudom HDTV de akkar is monitoron is lehet nagy felbontáson játszani! -
#43 Ez az egeres iranyitas egyreszt jo - gyorsan, azonnal iranyt es erosseget tudsz megadni, regalni, talan tobb kombinacios lehetoseg, masreszt rossz - nehez meccseknel mint az orult kell kb rangatni, furcsa es nagyon szokatlan, foleg az elejen.
Ezzel az egesszel egy a gond, hogy nem lehet valasztani hogy egeres vagy kurzoros iranyitast akarsz.
Amugy a jatek az elodjehez meltoan iszonyat jo, csak ez az iranyitas erdekes...(aki vegleg nem tudja megszokni ezt, mondjuk akkor meg mindig ott a gamepados lehetoseg). -
#42 Mouse...