Top Spin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mess with the best, and die like the rest...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ezzel az egesszel egy a gond, hogy nem lehet valasztani hogy egeres vagy kurzoros iranyitast akarsz.
Amugy a jatek az elodjehez meltoan iszonyat jo, csak ez az iranyitas erdekes...(aki vegleg nem tudja megszokni ezt, mondjuk akkor meg mindig ott a gamepados lehetoseg).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Remelem azert annyira nem rossz es legalabb jatszani lehet vele...
Ráadásul úgy zabálja az fps-t mint az állat.
Ha kikapcsolom akkor már játszható a játék. (30 fps limit van) Csak néha random érthetetlenül akad.. Olyan mintha hangkezelési gondjai lennének. Mert mikor mondják az eredményt, vagy az ütéshang van, nagyrészt akkor szaggat.
Csináltam 2 képet, maximális beállítások mellett. 1024/4xaf/0xaa ~18-20 fps
és akkor 1kis összehasonlítás.
Top spin 1. 1024/max/4XAA/8xaf Mivel 50 fps limit van, csak annyival megy. De errõl meg sme mozdul:
Aztán mindneki döntse el melyik a jobb..
A 2be ami láthatóan javult:
- A karakterek kinézete, (de ezt csak "filmmódba" veszed észre)
- A közönség.
Szikronizációs problémái vannak. Ergo a 2 játékos teljesen mást lát (az eredményeket is máshogy látja) totálisan szétesik az egész.
Ezt ELVILEG az 1.1-es patch orovosolja, csak ahhoz meg nincs crack 😞
A játék meg még mindig baromi drága (10k az 576-nál) ennyit nem adok érte.
De talán most hogy kijött a 2, lemegy a ára az elõdnek. Akkor megveszem.
1ébként akinek nincs gamepadjam az neki se álljon. De komolyan. Már a menü is idegtépõ billel, nem hogy a game.
Még jó hogy vannak akik frankón véleményzenek!<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Amilyen remekül optimizált szép játék volt az 1, ez legalább akkora gagyi konzolszökevény bugos szar lett.
Ekõre szólok a vsync legyen bekapcsolva a driverbe, mert különben a game elég fura dolgokat fog mûvelni.
A Gfx nagyon minimálisat fejlõdött (sõõt hogy õszinte legyek nekem az 1 látványvilága jobban bejött)
De a gépigény természetesen kb az 5x-se lett. Míg az elõd 1152-be 4xAA/8XAF-el maxon teljesen szaggatásmentesen ment, ez mediumba AA nélkül 1024-be is képes "rángatni".
Nade többet nem fikázok, majd meglátjátok a saját szemetekkel.
Nah ezis kijött elég korán
király sztem!
Koszi hogy szoltal!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
PC-re is meg fog jelenni az eddig csak Xbox 360-on és Nintendo DS-en hódító teniszprogram, a Top Spin 2.
A gép elõtt punnyadó teniszbajnokok konzolon már kipróbálhatták az Aspyr teniszjátékának örömeit, de 2007 elején már a PCsek is Wimbledon császárai lehetnek. A játékban olyan híres sportolók szerepelnek majd, mint Roger Federer, Maria Sharapova és még sokan mások. A játék újdonságai között szerepelnek a Grand Slam bajnokságok, és a több szezonra is kiterjedõ karrier, ezen kívül rengeteg újfajta ütéstípust és újfajta irányítást is ígérnek a fejlesztõk.
(GameStar)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Meg mindig nem tud senki semmit errol a game-rol? A PC-s megjelenes erdekelne...
Micsoda hozzaszolasok. :-)
De ahogy latom a lenyeg az hogy pc-re meg nem adtak ki. Ha valaki ertesul mikor varhato az irjon ide a forumba.
Én az 1-el még ma is nyomom, szerintem nagyon eltalálták a gamet.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
még PS2-re se lesz bakker 😞
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
az 1 kurvajó volt
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
BUDA > miskolc.