201
Top Spin 2
-
#41 Mondjuk ehhez nem tudok hozzászólni, mert az ilyen típusú gameknek élből gamepad-al kezdek neki :) -
#40 A graffal tulajdonképpen nincs bajom, csak irányítani nem tom a játékot. :D Még nem jöttem rá mik az iránygombok, mivel érdekes módon meccs közben nem müxenek a kurzor bill.-ek csak a menüben...ott meg nincs beállítási lehetőség -
Sampras #39 Nem semmi, mar a kedvem is elment tole, amiket itt olvastam...
Remelem azert annyira nem rossz es legalabb jatszani lehet vele... -
#38 Ez az a special effekt vagy mi az apám f... Hát de most tényleg. Úhgy néz ki tőle a játék, mint lowres textúrákból "építették volna fel.."
Ráadásul úgy zabálja az fps-t mint az állat.
Ha kikapcsolom akkor már játszható a játék. (30 fps limit van) Csak néha random érthetetlenül akad.. Olyan mintha hangkezelési gondjai lennének. Mert mikor mondják az eredményt, vagy az ütéshang van, nagyrészt akkor szaggat. -
#37 Olyan ez a film effekt vgay mi mint ha valami szarrá nézett VHS kazetta így elbaszni ezt a remek játékot. -
#36 hopp kicsit elírtam.. :)
Ts1 nem 1024, hanem 1152. -
#35 Nos én azt mondtam h NEKEM nem tetszik. Természeteen attól még másnak lehet hogy bejön.
Csináltam 2 képet, maximális beállítások mellett. 1024/4xaf/0xaa ~18-20 fps
és akkor 1kis összehasonlítás.
Top spin 1. 1024/max/4XAA/8xaf Mivel 50 fps limit van, csak annyival megy. De erről meg sme mozdul:
Aztán mindneki döntse el melyik a jobb..
A 2be ami láthatóan javult:
- A karakterek kinézete, (de ezt csak "filmmódba" veszed észre)
- A közönség.
-
#34 Nem tudom elhinni hogy ennyire szar lett. Azért rá fogok pillantani mert az 1-el sokat toltam. Képet szúrnál? -
#33 1ébként az 1-el meg az a baj hogy a lan/online része bugos :(
Szikronizációs problémái vannak. Ergo a 2 játékos teljesen mást lát (az eredményeket is máshogy látja) totálisan szétesik az egész.
Ezt ELVILEG az 1.1-es patch orovosolja, csak ahhoz meg nincs crack :(
A játék meg még mindig baromi drága (10k az 576-nál) ennyit nem adok érte.
De talán most hogy kijött a 2, lemegy a ára az elődnek. Akkor megveszem. -
#32 A "vicces" az, ha rákapcsolom a special effektet (szvsz depth of field) az ember mellett 1 átlátszó téglalap lesz.. "Enyhe" bug. Persze ez lehet driver gond is.
1ébként akinek nincs gamepadjam az neki se álljon. De komolyan. Már a menü is idegtépő billel, nem hogy a game. -
#31 Akkor inkább maradok az 1-nél feleslegesen nemszedek le ennyi gb-ot!
Még jó hogy vannak akik frankón véleményzenek! -
#30 Hát sajna megint csalódnom kellett. Pedig borzalmasan vártam ezt a játékot..
Amilyen remekül optimizált szép játék volt az 1, ez legalább akkora gagyi konzolszökevény bugos szar lett.
Ekőre szólok a vsync legyen bekapcsolva a driverbe, mert különben a game elég fura dolgokat fog művelni.
A Gfx nagyon minimálisat fejlődött (sőőt hogy őszinte legyek nekem az 1 látványvilága jobban bejött)
De a gépigény természetesen kb az 5x-se lett. Míg az előd 1152-be 4xAA/8XAF-el maxon teljesen szaggatásmentesen ment, ez mediumba AA nélkül 1024-be is képes "rángatni".
Nade többet nem fikázok, majd meglátjátok a saját szemetekkel.
-
Djemba #29 lassan lejön még 1 gb -
Djemba #28 remélem jobb lett az irányítás -
sorted #27 Top.Spin.2.CloneDVD-iTWINS
Nah ezis kijött elég korán -
Sampras #26 Azota valaki valamilyen infot tud esetleg? -
raymond01 #25 gamestar vagy pcguru azt hiszem
-
Sampras #24 Remelem igazad lesz es megjelenik dec 1-en. Egyebkent hol olvastad? -
raymond01 #23 valahol azt olvastam hogy december 1 -től már lehet vele nyomulni!
király sztem!
-
Sampras #22 Legalabb majd telen is lehet nyomni a nagy teniszpartikat. :-)))
Koszi hogy szoltal! -
Sampras #21 Oh yes! -
#20 zsír:) -
Axl Rose #19 Yeahh baby, Yeahh -
#18 zsírr -
#17 Top Spin 2: végre PC-n is teniszezhetünk vele :)
PC-re is meg fog jelenni az eddig csak Xbox 360-on és Nintendo DS-en hódító teniszprogram, a Top Spin 2.
A gép előtt punnyadó teniszbajnokok konzolon már kipróbálhatták az Aspyr teniszjátékának örömeit, de 2007 elején már a PCsek is Wimbledon császárai lehetnek. A játékban olyan híres sportolók szerepelnek majd, mint Roger Federer, Maria Sharapova és még sokan mások. A játék újdonságai között szerepelnek a Grand Slam bajnokságok, és a több szezonra is kiterjedő karrier, ezen kívül rengeteg újfajta ütéstípust és újfajta irányítást is ígérnek a fejlesztők.
(GameStar) -
#16 Biztos szólok ha tudok valamit, bár nem vagyok mindig képben minden játékmegjelenéssel... :) -
Sampras #15 Azert remelem csak kiadjak, ha tudsz valamit majd szolj legyszi. -
#14 Arról hallottam, hotgy lesz második rész, de hogy pc-re is kiadnák, azt nem :( -
Sampras #13 Hali!
Meg mindig nem tud senki semmit errol a game-rol? A PC-s megjelenes erdekelne... -
Sampras #12 Hali all!
Micsoda hozzaszolasok. :-)
De ahogy latom a lenyeg az hogy pc-re meg nem adtak ki. Ha valaki ertesul mikor varhato az irjon ide a forumba. -
#11 ezaz geci, nekíméld! -
Axl Rose #10 Reméljük a legjobbakat.
Én az 1-el még ma is nyomom, szerintem nagyon eltalálták a gamet. -
#9 basszameg......:( -
#8 okos... -
#7 Coming Soon - Top Spin 2 for XBox 360, Game Boy Advance, and Nintendo DS
még PS2-re se lesz bakker :( -
#6 tényleg a 2nemlesz pc-re vagy mi?
az 1 kurvajó volt -
#5 -
#4 Életkor: 14-18 között -
Kanál #3 okos vagy grat -
#2 Te pina ez konzol.Meg tenis az nem jó.aki szeret teniszezni....