201
Top Spin 2
  • Maxtreme
    Mondjuk ehhez nem tudok hozzászólni, mert az ilyen típusú gameknek élből gamepad-al kezdek neki :)
  • McW
    A graffal tulajdonképpen nincs bajom, csak irányítani nem tom a játékot. :D Még nem jöttem rá mik az iránygombok, mivel érdekes módon meccs közben nem müxenek a kurzor bill.-ek csak a menüben...ott meg nincs beállítási lehetőség
  • Sampras
    Nem semmi, mar a kedvem is elment tole, amiket itt olvastam...
    Remelem azert annyira nem rossz es legalabb jatszani lehet vele...
  • Maxtreme
    Ez az a special effekt vagy mi az apám f... Hát de most tényleg. Úhgy néz ki tőle a játék, mint lowres textúrákból "építették volna fel.."
    Ráadásul úgy zabálja az fps-t mint az állat.
    Ha kikapcsolom akkor már játszható a játék. (30 fps limit van) Csak néha random érthetetlenül akad.. Olyan mintha hangkezelési gondjai lennének. Mert mikor mondják az eredményt, vagy az ütéshang van, nagyrészt akkor szaggat.
  • CalebJoe
    Olyan ez a film effekt vgay mi mint ha valami szarrá nézett VHS kazetta így elbaszni ezt a remek játékot.
  • Maxtreme
    hopp kicsit elírtam.. :)
    Ts1 nem 1024, hanem 1152.
  • Maxtreme
    Nos én azt mondtam h NEKEM nem tetszik. Természeteen attól még másnak lehet hogy bejön.

Csináltam 2 képet, maximális beállítások mellett. 1024/4xaf/0xaa ~18-20 fps

és akkor 1kis összehasonlítás.
    Top spin 1. 1024/max/4XAA/8xaf Mivel 50 fps limit van, csak annyival megy. De erről meg sme mozdul:

Aztán mindneki döntse el melyik a jobb..
    A 2be ami láthatóan javult:
    - A karakterek kinézete, (de ezt csak "filmmódba" veszed észre)
    - A közönség.

• McW
    Nem tudom elhinni hogy ennyire szar lett. Azért rá fogok pillantani mert az 1-el sokat toltam. Képet szúrnál?
  • Maxtreme
    1ébként az 1-el meg az a baj hogy a lan/online része bugos :(
    Szikronizációs problémái vannak. Ergo a 2 játékos teljesen mást lát (az eredményeket is máshogy látja) totálisan szétesik az egész.
    Ezt ELVILEG az 1.1-es patch orovosolja, csak ahhoz meg nincs crack :(
    A játék meg még mindig baromi drága (10k az 576-nál) ennyit nem adok érte.
    De talán most hogy kijött a 2, lemegy a ára az elődnek. Akkor megveszem.
  • Maxtreme
    A "vicces" az, ha rákapcsolom a special effektet (szvsz depth of field) az ember mellett 1 átlátszó téglalap lesz.. "Enyhe" bug. Persze ez lehet driver gond is.
    1ébként akinek nincs gamepadjam az neki se álljon. De komolyan. Már a menü is idegtépő billel, nem hogy a game.
  • grebber
    Akkor inkább maradok az 1-nél feleslegesen nemszedek le ennyi gb-ot!
    Még jó hogy vannak akik frankón véleményzenek!
  • Maxtreme
    Hát sajna megint csalódnom kellett. Pedig borzalmasan vártam ezt a játékot..
    Amilyen remekül optimizált szép játék volt az 1, ez legalább akkora gagyi konzolszökevény bugos szar lett.
    Ekőre szólok a vsync legyen bekapcsolva a driverbe, mert különben a game elég fura dolgokat fog művelni.
    A Gfx nagyon minimálisat fejlődött (sőőt hogy őszinte legyek nekem az 1 látványvilága jobban bejött)
    De a gépigény természetesen kb az 5x-se lett. Míg az előd 1152-be 4xAA/8XAF-el maxon teljesen szaggatásmentesen ment, ez mediumba AA nélkül 1024-be is képes "rángatni".

Nade többet nem fikázok, majd meglátjátok a saját szemetekkel.

• Djemba
    lassan lejön még 1 gb
  • Djemba
    remélem jobb lett az irányítás
  • sorted
    Top.Spin.2.CloneDVD-iTWINS
    Nah ezis kijött elég korán
  • Sampras
    Azota valaki valamilyen infot tud esetleg?
  • raymond01
    gamestar vagy pcguru azt hiszem
  • Sampras
    Remelem igazad lesz es megjelenik dec 1-en. Egyebkent hol olvastad?
  • raymond01
    valahol azt olvastam hogy december 1 -től már lehet vele nyomulni!
    király sztem!
  • Sampras
    Legalabb majd telen is lehet nyomni a nagy teniszpartikat. :-)))
    Koszi hogy szoltal!
  • Sampras
    Oh yes!
  • [HUN]FaTaL
    zsír:)
  • Axl Rose
    Yeahh baby, Yeahh
  • báttyó02
    zsírr
  • Harly18
    Top Spin 2: végre PC-n is teniszezhetünk vele :)

PC-re is meg fog jelenni az eddig csak Xbox 360-on és Nintendo DS-en hódító teniszprogram, a Top Spin 2.
    A gép előtt punnyadó teniszbajnokok konzolon már kipróbálhatták az Aspyr teniszjátékának örömeit, de 2007 elején már a PCsek is Wimbledon császárai lehetnek. A játékban olyan híres sportolók szerepelnek majd, mint Roger Federer, Maria Sharapova és még sokan mások. A játék újdonságai között szerepelnek a Grand Slam bajnokságok, és a több szezonra is kiterjedő karrier, ezen kívül rengeteg újfajta ütéstípust és újfajta irányítást is ígérnek a fejlesztők.
    (GameStar)
  • Harly18
    Biztos szólok ha tudok valamit, bár nem vagyok mindig képben minden játékmegjelenéssel... :)
  • Sampras
    Azert remelem csak kiadjak, ha tudsz valamit majd szolj legyszi.
  • Harly18
    Arról hallottam, hotgy lesz második rész, de hogy pc-re is kiadnák, azt nem :(
  • Sampras
    Hali!

Meg mindig nem tud senki semmit errol a game-rol? A PC-s megjelenes erdekelne...
  • Sampras
    Hali all!

Micsoda hozzaszolasok. :-)
    De ahogy latom a lenyeg az hogy pc-re meg nem adtak ki. Ha valaki ertesul mikor varhato az irjon ide a forumba.
  • tigeroo
    ezaz geci, nekíméld!
  • Axl Rose
    Reméljük a legjobbakat.

Én az 1-el még ma is nyomom, szerintem nagyon eltalálták a gamet.
  • phall
    basszameg......:(
  • Laky
    okos...
  • Laky
    Coming Soon - Top Spin 2 for XBox 360, Game Boy Advance, and Nintendo DS

még PS2-re se lesz bakker :(
  • phall
    tényleg a 2nemlesz pc-re vagy mi?
    az 1 kurvajó volt
  • ngcsnet
  • zaki
    Életkor: 14-18 között
  • Kanál
    okos vagy grat
  • Barney Tech
    Te pina ez konzol.Meg tenis az nem jó.aki szeret teniszezni....