950
The Guild 2
  • Taylor10
    az 1.2 patchtot hogy telepítetted fel??
  • Legend Killer
    nekem alap verzió volt lassú,. pedig gépem jó volt hozzá, 1.2-t feltettem asszem és megy szépen.
    tehát úgy tűnik nem lesz lassú neked se.
  • Taylor10
    sziasztok.haz az 1.4 patch protected verziót felteszem nem lesz a lassú a gépem??meg a játék nem fog kifele lépkedni mikor játszok??a gépembe ezek a cuccok vannak:2.8 ghz proceszor
    GForce 7600 256 videókari
    1280 mb ram.
  • Legend Killer
    vkinek van ötlete erre a kurva connection out of sync problémára? Csillával belépünk, ő a host, én nemtok csinálni valszeg vmi szarság miatt és ezt a connection out of sync szöveget írja másodjára is. belépünk, betölt, behozza a világot, látom emberem, rákattolok, dumál, de nem indul el. és, ha ember van a közelében az egy helyben mászkál.
  • Legend Killer
    meg lesz, majd elmondjuk, bár életemben nem multiztam ezzel, szal...
  • nagykispeter
    Ha próbáltátok írjátok már be milyen!
  • Legend Killer
    privi ment
  • Csilluskaa
    Oké, én benne vagyok!
  • Legend Killer
    nemtom, még nem próbáltam, de szívesen játszok veled.
  • Csilluskaa
    Sziasztok! A multi része hogy néz ki a játéknak, milyen a felépítése?
  • Winterfresh
    A keresett temetőgondnoknak a város területén kivűl, közvetlenül a pálya szélén lévő hegy tetején lévő kriptánál kell hogy legyen.
  • apa7320
    Nem tudja valaki hogy a POES 2.küldijében a bolond temetőőrt hol lehet megtalálni?
  • beyczy
    nem, csak ennél a játéknál volt ilyen gondom ha jól emléxem. GF 8800GT-m van, úgyhogy a játéknak elvileg semmi gondja nem akadhatna vele.
  • Winterfresh
    Sokminden okozhatja ezt a problémát. Amennyiben a Windows gond nélkül tud felbontást váltani, akkor lehet hogy a játék nem kezeli jól a videókártyádat. Más játéknál jelentkezett hasonló hiba?
  • beyczy
    valaki a felbontás problémámon tudna segíteni?
  • Legend Killer
    tedd fel a kiegészítőt is, úgy nem fagy ki. legalábbis nekem nem fagy ki, ha kieget indítom. a hangot nemtom.
  • Profi10
    Sziasztok! Megvettem a céh 2 játékot.
    Sajnos folyamatosan kidob játék közben.
    A hang akadozik. Pedig erős gépem van.
    Ha tudtok valami okosságot a problémámra légyszíves segítsetek. Köszi
  • beyczy
    az miért lehet hogy nekem nem engedi átállítani a felbontást, és mindig az alapbeállításokat hozza be a grafikánál? valakinek volt hasonló gondja?
  • Winterfresh
    Bezony. Az épületre kell kattintani.
  • Legend Killer
    de merre tom kiválasztani? az épület házára kattintsak? kösz amúgy.
  • Winterfresh
    Rákattintasz arra az ismeretlen (emlékeim szerint lila) gombra, majd kiválasztasz egy üzletet vagy épületet, amelyet a 4 mesterség valamelyike tud építeni. (Ergo nem küldheted tanulni a városházára.) Ez csak azt fogja eldönteni hogy a befizetett 1000 aranyért milyen legyen a karakter mestersége a 4 közül. (Pl.ha egy farmra küldöd tanulni akkor patrónus lesz belőle.)
  • Legend Killer
    és, h kell vkit őrjáratra küldeni? kiírja, hogy útvonalat csináljak, összerakok három pontot és utána, hogy küldöm el? mert nem megy, nemtom, h kell.
  • Legend Killer
    na, most vok gondban. tanulóidő megkezdése következik1ik kislánynál és rámegyek arra a nemtom milyen színű izére és írja, h válasszam ki az üzletet... hol tudom kiválasztani? mert ott fog továbbtanulni.

és mondja, hóhér akar lenni :D.

pls help!
  • HaaS
    szkroll.
  • Legend Killer
    megvan, scroll.
  • Legend Killer
    mivel lehet szünetelteni a játékot? :P
  • Legend Killer
    ok, mert boltban ott van pallos, meg ász buzogány és hiába kattintok rá, nem engedi, pedig már nemes vok.

szépen haladok a kiegészítőben, letöltöttem, eddig nem fagyott le :D, le is kopogom gyorsan :). és most lesz 23:00-kor egy jó kis ünnepség a szalonban :). de tök ász ez a géjm, van hátsó szoba ilyen minden féle funkciós emberekkel, de gyilkosságot nem enged pl csináltatni egyelőre senkivel, pedig vmilyen Alzheimer nevű csórikát elszeretnék tenni láb alól, mivel ő benne van a politikában és kétszer próbáltam kitúrni, de nem sikerült :D.
  • Winterfresh
    Való igaz, hogy a játék magától nem fogja árulni a legfejletebb felszereléseket, így neked érdemes legyártanod, mivel nemcsak magadat tudod felfegyverezni, hanem szép bevételt is kaphatsz érte.
  • Legend Killer
    frankó. és a fegyverre mit tudsz mondani? mert a boltban csak nyomi tőrt tudok venni, de én felakarom vértezni a gazemberem, h legyilkolhasson bárkit simán és a város őrök se jelentsenek problémát.
    kalóz erődöm, v miaszösz van, van négy-öt örömlányom, azokból szépen jön a pénz.
  • Winterfresh
    A legjövedelmezőbb (értsd: akár több százezer arany) megoldás a következő: A zsoldosaiddal elfoglalod valakinek a bányáját, és ha már elég régóta játszol, akkor a bánya sokat ér. Amint tiéd a bánya, lerombolod, és megkapod az értékét aranyban.
  • Legend Killer
    és mér nem tudok a gazember csajomnak kardot venni, mikor már vagy ötödik szinten áll és nemes? a bolt nem engedi :S :S. sok gondom van :P.
  • Legend Killer
    hogyan lehet1udvarlást megszakítani? mert asszem nem tudok addig másnak udvarolni... vagy így is lehet udvarolni többnek?
  • Legend Killer
    ha magyar, akkor a dinasztiára kattintasz jobb oldalt lent és a képességeknél lesz azon az ablakban jobb oldalt fent, h hány xp-d van és ott lesz a lista és úgy... és kapsz még bizonyos képességeket. ilyen speciálisakat, én a 4dik szinten pl mindig benyomom a vezetői képességet.
  • A tumi
    Az xp-t hol lehet szétosztani?Melyik opciót kell megnyomni,h szét tudjam osztani az xp-t?
  • Legend Killer
    hogyan lehet kalózokat toborozni, bevenni a bizniszbe embereket? azon kívül, h véletlenszerűen felveszek vkit.
  • Legend Killer
    ehh, nekem nem mutatja a képet :S.
  • Legend Killer
    aszem megtaláltam a nekem való foglalkozást, amivel nem megyek hamar csődbe és nem kell hozzá csít.

gazember és kalóz, kalóz tanyát nyitottam a part mentén, kaptam1lotyót és pár fiúcskát felszedett, most kipróbáltam a város őrök csábítását.

poénos.
  • Legend Killer
    van vmi pénzes csít hozzá? mer hamar elfogy megint a pénzem és a hivatalba a kiegészítőben nehéz bekerülni és áhh :'(, nemtom hogyan csináljak lóvét, mivel a kórházban is kifogytam a cuccból és csak1ik anyaghoz van készlet a boltban, ehh.
  • Winterfresh
    Amenyiben a karaktered sokat dolgozott, kapott egy rakás XP-t, csak úgy tűnik hogy nem lettek felhasználva. Szét kell osztani az XP-t a karakter különéle tulajdonságai között, és akkor szintet fog lépni.
    Egyébként legjobban megélni a bányából lehet (mesterember).
  • A tumi
    Tudnátok segíteni abban,hogy miért nem fejlődik a karakterem?
    már 56 éves a karim de még mindig 1 szintű mesterember.
    Szövő széket vezetek.Mit érdemes választani,hogy jöjjön a pénz befelé?
    Van 2 alkalmazottam(akiket járőröztetek) de még így is meglopnak néha.
    Milyen karaktert érdemes csinálni amiben nem lopnak meg és tud fejlődni a karakterem szintje.