The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Offtopik: Már Winterfresh is óvatosan jelezte, de nem bírom ki sajnos én sem. Szóval ezt a "géjm"-et ezt honnan vetted? Okkersárga hányinger környékez, akárhányszor olvasom.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
mert képzeld, volt, hogy tudtam vele az elején gond nélkül órákat géjmelni, utána másnap belépek, géjm, egyszer meg megy este a házához vissza a karakter és kifagy. pont mentettem. belépek, nem fagy ki, megyek tovább a géjmben és akkor késõbb megint kifagy. ehh, nem értem. szal félek, hogy eredetinél is csinálná :S :S.
oké, köszi.
www.guild2hun.netai.net
csak géjmnek szeretem hívni 😛. látom idézõjelbe tetted.
www.guild2hun.netai.net
www.guild2hun.netai.net
nekem is ezt írja... és nem lehet feltenni, csak szar, h kidob, pedig gépem über jó, simán mennie kéne.
van1felesége a karakteremnek és1kislánya, péküzlete van, meg patrónus lett és most jelentkezett hóhérnak 😄 és semmi nem történt, talán majd tárgyalnak róla, nemtom. hol tom megnézni mikor lesz a tárgyalás?
egyelõre ennyi kérdésem lenne 😄.
www.guild2hun.netai.net
A The Guild 2 széria egyetlen változatához sem jelent meg magyar nyelvû javítás, így vagy felrakod rá az 1.4-es patchet (amennyiben az alapjátékról van szó), ami felülírja az elõzõ nyelvet, és a játék angol nyelvûre vált, de az ikonok megbolondulnak ettõl a lépéstõl.
A játékbeli hibákat szerintem a vertex árnyalók létrehozásának a hiánya okozza. Többen is jelezték hogy találkoztak az említett hibával, amit náluk a videókártya fejletlensége okozta.
További szép napot!
www.guild2hun.netai.net
Nekem a magyar nyelvû kiadás van meg(jogtisztán), egy bizonyos sm kiadó kiadása. Keresem hozzá a javításokat, de mindig csak a külföldi kiadásokhoz találok. Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésût, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen.
A másik problémám az, hogy a játék elején a betöltés közben megjelenik két hibaüzenet(Falied to create branch/frond vertex shared. Falied to create leaf vertex shared.), amit sokszori kattintás után el lehet tüntetni. A telepítõ DVD-n és a gép könyvtárában is kerestem e két fáljt, de nem találtam. Ezen kívül a játékkal kapcsolatban nálam apróbb hibák is felléptek: nem lehet menteni, amikor a gyors mentéssel, vagy a sima mentéssel próbálkozom azonnal kilép a programból. Az épületeknél az épületek fejlesztése címszó alatt pedig egy üres lap jelenik meg, de ha az egérmutatóval keresgélek itt-ott felvillanik egy felírat, ha rákattintok, csak akkor tudok fejleszteni.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, hogy esetleg a magyar nyelvû kiadáshoz hol lehet javítást találni, a kiírt hibákkal mit lehet kezdeni.
www.guild2hun.netai.net
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
www.guild2hun.netai.net
www.guild2hun.netai.net
aut viam inveniam aut faciam
aut viam inveniam aut faciam
Valaki tudna az alapjátékhoz olyan modot adni ami 1 kör 1 év?
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/
Idõközben le is szedtem a játékot, úgyhogy a következõket nem próbáltam ki, de leírom hátha segít valakinek(hiv fórumról származnak):
Egy modi azt írta, hogy ha az options -ban bekapcsolható autosave mûködött neki.
Illetve egy másik lehetõség, hogy vegyük le teljesen a sebességet(pause) és állítsuk a kamerát olyan helyre ahol minél kisebb az aktivitás, pl távol a várostól egy erdõbe vagy víz felett és próbáljunk ott menteni.
Ha esetleg valaki megteszteli valamelyiket és mûxik, akkor pls erõsítse meg a fentieket.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mindenképp azt javaslom, hogy kerüld a játékot legalább az elsõ patch megjelenéséig. Gondolom erre a patchre nem kell majd sokat várni, mert elég felháborodott hozzászólások találhatóak a hivatalos fórumon, fõleg azoktól, akik megvették a játékot(tõlük aztán teljesen jogosan). Látatlanba arra tippelnék, hogy a jövõhéten összetákolnak valami patch szerû dolgot, amiben legalább a mentést orvosolják és így legalább játszhatóan bugos legyen ne játszhatatlanul.
Még nem nagyon próbálgattam, a kalózos nálom jól mûködik (csak egyszer szállt el 😊. Ez tényleg ennyirre kiforratlan, mint elõttem írták?
Bár ne tettem volna…
Egyszerûen nem térek magamhoz, hogy ilyen borzalmas trágyahalmazt képesek az ember orra alá nyomni, és azt mondani rá, hogy: nesze játék.
Ez a „csodás” Venice kieg tulajdonképp a nem mûködés határán áll.
A játék maga marha jó lenne, akkor ha normálisan mûködne, de a sok kedves bug(köztük elsõként a save bug) –nak köszönhetõen ez ebben a formában egy kalap túró, nem értem miaszarnak kell egy játékot ilyen állapotban kiadni.
Valaki segítsen már, egy olyan akudt problémám van, hogy a tutorialban, a mission book-ig mûködik utánna viszont nem csinál semmit a program, és ha ki hagyom a tutorialt, akkor meg nem jelenik meg a figura a játékban, se a képe se semmi, még a nevét sem írja ki, a címer mellé, ami mellesleg bármire változtatom az alap címer marad, amin az elején áll.
Ez a probléma fent áll a kiegészítõknél is, kipróbáltam mindent ami itt le volt írva, az összes változatot megszereztem, kivéve a boltit (anyagi okok miatt), szal, ha valakinek van ötlete akkor írja le lécci.
elõrre is kösz
Másik meg hogy van egy Feltaláló Házam, és van benne egy látomás észlelése opció vagy vmi ilyesmi, de kellenek hozzá bizonyos cuccok, füstölõ meg szerszámok a felszerelésembõl, ezt írja a játék, de nem találtam semmi ilyesmit. Ha vki tudna segíteni az jó lenne. Elõre is kösz.