The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
sry, bizony a gild, csak ne fagyogasson :@ :'(.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Én próbáltam😊! Éljen a gild!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Legend Killer
😄DDDDDD. akkor ne nézd, én így szeretem mondani. a game az a játék angolul, mint tudjuk és kissé magyarosítva géjm, kiejtés szerint 😄. ez má régóta van nekem, aztán megragadt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Azért csak próbáld ki, tényleg jó játék, szerintem is megéri.

Offtopik: Már Winterfresh is óvatosan jelezte, de nem bírom ki sajnos én sem. Szóval ezt a "géjm"-et ezt honnan vetted? Okkersárga hányinger környékez, akárhányszor olvasom.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Winterfresh
Benne van a pakliban hogy eredeti játék is ki fog fagyni.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
csak nehogy majd így is kifagyjon :'(.

mert képzeld, volt, hogy tudtam vele az elején gond nélkül órákat géjmelni, utána másnap belépek, géjm, egyszer meg megy este a házához vissza a karakter és kifagy. pont mentettem. belépek, nem fagy ki, megyek tovább a géjmben és akkor késõbb megint kifagy. ehh, nem értem. szal félek, hogy eredetinél is csinálná :S :S.

Legend Killer
és az is magyar, gondolom.

oké, köszi.

Winterfresh
Amennyiben vásárolni akarsz, ha javasolhatom, akkor inkább a Pirates of the European Seas (Az európai tengerek kalózai)-t vedd meg. Minden tartalmaz, amit az alapjáték, és bõvítve lett sok szempontból.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
akko sztem befizetek erre, láttam, h ezer, kétezer körül mozog az ára manapság, ami szinte semmi. ugyanis teccik a cucc 😄.

csak géjmnek szeretem hívni 😛. látom idézõjelbe tetted.

Winterfresh
Ha eredetiben lenne meg, nem fagyna ki. Egyébként meg a "géjm" processzorlimitált piszkosul, és a mai legfejletebb procinál is szaggatna. (optimalizálási gondok)

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
a linken lévõt én is tom nagyjából.

Legend Killer
kösz, meglesem. akiknek írtam privit, h help, még nem jelentkeztek. jó géjm, de nemtom mé fagy ki, ha megvenném eredetibe, akkor is kifagyna? gépem sokkal jobb a géjmnél.

Winterfresh
Üdv!

Javaslom hogy olvasd végig

ezt kezdésként.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
"Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésût, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen"

nekem is ezt írja... és nem lehet feltenni, csak szar, h kidob, pedig gépem über jó, simán mennie kéne.

Legend Killer
és folyton lefagy, v kilép magától, mint legtúbb :@@. miért? patch megoldja? és melyik? és kell a patchhez crack?

Legend Killer
csak úgy kép. sztem szép képes lap lehetne ez télire 😄.

Legend Killer
és alig van lóvém és a pékség raktárába se tudok tenni semmit, mer nem fér el, pedig cukorrépa ott figyel 😄. és bõvítettem már 2dik szintre a raktárat.

Legend Killer
meg azt írják, h az ûlés napi rendje megtelt, próbáljam késõbb. ha vkit felakarok menteni hivatalából. és mégis mikor késõbb és hol tudok új munkást szerezni? meg mikor tudom pékségemet nagyobb szintre emelni?

Legend Killer
vki tudna pár dologban segíteni? mármint van még itt vki, aki aktív és lehet õt kérdésekkel bombázni? 😄 lenne is egy máris. öhm, lássuk melyik is az 😄. ja igen, most pl kihalósdi géjmet jáccok, magyar a géjm nekem és melyik a jobb? a kihalós, v a dinasztia, v mindegyik géjm fajtát érdemes kipróbálni?
van1felesége a karakteremnek és1kislánya, péküzlete van, meg patrónus lett és most jelentkezett hóhérnak 😄 és semmi nem történt, talán majd tárgyalnak róla, nemtom. hol tom megnézni mikor lesz a tárgyalás?

egyelõre ennyi kérdésem lenne 😄.

Winterfresh
Két változata van. A sima és a protected.

www.guild2hun.netai.net

És az 1.4-es patchet hol találom?
Winterfresh
Üdv!

A The Guild 2 széria egyetlen változatához sem jelent meg magyar nyelvû javítás, így vagy felrakod rá az 1.4-es patchet (amennyiben az alapjátékról van szó), ami felülírja az elõzõ nyelvet, és a játék angol nyelvûre vált, de az ikonok megbolondulnak ettõl a lépéstõl.
A játékbeli hibákat szerintem a vertex árnyalók létrehozásának a hiánya okozza. Többen is jelezték hogy találkoztak az említett hibával, amit náluk a videókártya fejletlensége okozta.

További szép napot!

www.guild2hun.netai.net

Sajnos nem lehet installkor nyelvet választani.
Felinstalláláskor nem lehet választani hogy angol vagy magyar verziót kérsz? Esetleg meg lehet próbálni egy angolt hátha ahhoz jó a patch.
Én csak azt nem értem, hogy az ember megvesz drága pénzért egy játékot, és az egész egy nagy káosz-élvezhetetlen ...
Nekem a magyar nyelvû kiadás van meg(jogtisztán), egy bizonyos sm kiadó kiadása. Keresem hozzá a javításokat, de mindig csak a külföldi kiadásokhoz találok. Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésût, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen.
A másik problémám az, hogy a játék elején a betöltés közben megjelenik két hibaüzenet(Falied to create branch/frond vertex shared. Falied to create leaf vertex shared.), amit sokszori kattintás után el lehet tüntetni. A telepítõ DVD-n és a gép könyvtárában is kerestem e két fáljt, de nem találtam. Ezen kívül a játékkal kapcsolatban nálam apróbb hibák is felléptek: nem lehet menteni, amikor a gyors mentéssel, vagy a sima mentéssel próbálkozom azonnal kilép a programból. Az épületeknél az épületek fejlesztése címszó alatt pedig egy üres lap jelenik meg, de ha az egérmutatóval keresgélek itt-ott felvillanik egy felírat, ha rákattintok, csak akkor tudok fejleszteni.

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, hogy esetleg a magyar nyelvû kiadáshoz hol lehet javítást találni, a kiírt hibákkal mit lehet kezdeni.
Winterfresh
Vistán hibátlanul megy a játék összes verziója.

www.guild2hun.netai.net

A régi pályákat nem tartalmazza,mellesleg magyarországon még megsem jelent a játék,ha netröl leszedett játékod van akkor necsodálkozz hogy nincs híd.

A városod akkor fejlödik ha építesz pár épületet.Mondjuk Építesz egy kocsmát.plusz gazdaságot meg halászkunyhót.meg pékséget.meg ilyeneket.Már ha eza szakmád de ha gazember vagy akkor építs gazember épületeket.

Winterfresh
Cash23: Eddig nem jelent meg magyar patch a játékhoz. Magyarítás a 2.1-hez.

www.guild2hun.netai.net

Hello az európai kalózokhoz van valami magyar pacth mert fel tetem a 2.1 de angol lett töle ja és bolti verzió
Valahogy lehet futtatni vista-n a játékot vagy csak xp-n?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Taylor10
értem.köszi.

Winterfresh

www.guild2hun.netai.net

Taylor10
és azt honan tudnám letölteni??

Winterfresh
Az alapverziónál, pontosabban az 1.4-es patchnél kiadtak egy bizonyos "Protected" verziót a patchbõl. Sok esetben csak az megy fel.

www.guild2hun.netai.net

Hát mivel nem 10 ezres meg milliós lakosságokról beszélünk, hanem olyan 100 körülirõl, ha tolok jópár kölyköt gondoltam segít...😊 Amúgy a fejlõdést csak így random írja ki a játék, vagy a kör legelején?
ummm, te egyedül akarod feltölteni a várost? inkább fejleszd a bizniszed. az inkább segít

aut viam inveniam aut faciam

Hogy tudnám elérni, h a városom felfejlõdjön legmagasabb szintre? Ugye elvben a lakosságszámhoz van köze, tolom is a gyerekeket, de csak nem akar felfejlõdni...
Taylor10
de oda se engedi feltelepiteni a pachtot

borzold be neki a játék könyvtárát ahova feltelepítetted

aut viam inveniam aut faciam

Taylor10
sziasztok.nem tudjátok hogy The Guild 2 patchot hová kel feltelepiteni??mert nekem elindul a patch telepitõ de nem tudom hová tegyem fel.valaki segitene??

Sziasztok!
Valaki tudna az alapjátékhoz olyan modot adni ami 1 kör 1 év?

Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/

CS@
Miután becsúszik ez a mentés bug, utána többet nem lehet olyan manuális mentést(quick se) csinálni, amit vissza is lehetne tölteni.
Idõközben le is szedtem a játékot, úgyhogy a következõket nem próbáltam ki, de leírom hátha segít valakinek(hiv fórumról származnak):
Egy modi azt írta, hogy ha az options -ban bekapcsolható autosave mûködött neki.
Illetve egy másik lehetõség, hogy vegyük le teljesen a sebességet(pause) és állítsuk a kamerát olyan helyre ahol minél kisebb az aktivitás, pl távol a várostól egy erdõbe vagy víz felett és próbáljunk ott menteni.

Ha esetleg valaki megteszteli valamelyiket és mûxik, akkor pls erõsítse meg a fentieket.

Fritz Von...
Örülök is, meg nem is. Én imádom a Guild sorozatot, mindenm résszel rengeteget játszottam, és a Venice is tetszik. Akkor is, ha túl sok újítás nincs benne. Viszont a mentés/töltés bug szintén elõjött, kétféle gépen is, de most már látom, hogy a verzió a rossz. Úgyhogy várok... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

CS@
Nálam is „csak” ez a 4 van(nekem „kicsit” hiányoznak a hidak is a játékból).
Mindenképp azt javaslom, hogy kerüld a játékot legalább az elsõ patch megjelenéséig. Gondolom erre a patchre nem kell majd sokat várni, mert elég felháborodott hozzászólások találhatóak a hivatalos fórumon, fõleg azoktól, akik megvették a játékot(tõlük aztán teljesen jogosan). Látatlanba arra tippelnék, hogy a jövõhéten összetákolnak valami patch szerû dolgot, amiben legalább a mentést orvosolják és így legalább játszhatóan bugos legyen ne játszhatatlanul.

Sziasztok! A Velencében hány térkép van? Mert nekem csak a 4 új jelenik meg. Nem kéne benne lennie a régieknek is?
Még nem nagyon próbálgattam, a kalózos nálom jól mûködik (csak egyszer szállt el 😊. Ez tényleg ennyirre kiforratlan, mint elõttem írták?
CS@
Valamikor a játék megjelenésekor, még kipróbáltam és reménykedtem benne, hogy olyan frankó lesz, mint az elõd, de az idegesítõ bugok elvették a kedvemet tõle. Gondoltam, azóta eltelt egy jó csomó idõ, jöttek patch –ek, sõt már a 2dik kieget éli a játék, akkor meglesem megint.
Bár ne tettem volna…
Egyszerûen nem térek magamhoz, hogy ilyen borzalmas trágyahalmazt képesek az ember orra alá nyomni, és azt mondani rá, hogy: nesze játék.
Ez a „csodás” Venice kieg tulajdonképp a nem mûködés határán áll.
A játék maga marha jó lenne, akkor ha normálisan mûködne, de a sok kedves bug(köztük elsõként a save bug) –nak köszönhetõen ez ebben a formában egy kalap túró, nem értem miaszarnak kell egy játékot ilyen állapotban kiadni.

Üdv!
Valaki segítsen már, egy olyan akudt problémám van, hogy a tutorialban, a mission book-ig mûködik utánna viszont nem csinál semmit a program, és ha ki hagyom a tutorialt, akkor meg nem jelenik meg a figura a játékban, se a képe se semmi, még a nevét sem írja ki, a címer mellé, ami mellesleg bármire változtatom az alap címer marad, amin az elején áll.
Ez a probléma fent áll a kiegészítõknél is, kipróbáltam mindent ami itt le volt írva, az összes változatot megszereztem, kivéve a boltit (anyagi okok miatt), szal, ha valakinek van ötlete akkor írja le lécci.
elõrre is kösz
Sziasztok! Két problémám lenne, egyik hogy, eltelt 40 év s játék kezdetétõl, és jelentkeznék egy hivatalba, de azt írja ki, hogy most nem lehet mert a város hamarosan új jogokat fog kapni, és ezt írja vádemelésre is. És már legalább 10 éve tart. Lesz vmi vagy vmi bug?
Másik meg hogy van egy Feltaláló Házam, és van benne egy látomás észlelése opció vagy vmi ilyesmi, de kellenek hozzá bizonyos cuccok, füstölõ meg szerszámok a felszerelésembõl, ezt írja a játék, de nem találtam semmi ilyesmit. Ha vki tudna segíteni az jó lenne. Elõre is kösz.
Sziasztok! Mesteremberként kezdtem a játékot és nemtudom h kell 3-as szintü mesteremberré elölépni, meg jelentkeztem hivatalra és meg is kaptam a vallatási kinzó bigyot de ezt mire kell használni? Hogy lehet beszélni az örökkel? Lécci segitsetek mert nagyon tetszik a játék! Köszönöm!