The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
már nincs meg. gamecopyworldön nézd meg.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Taylor10
elõre is kösz.

Taylor10
a The Guild 2 Pirates of The Europe Sea a cracket küld már el nekem.

Taylor10
az 1.3 patchtot azt nehéz felrakni mert pont azt nem tom feltelepiteni.

Legend Killer
de nincs ötletem, nekem ment simán és kész. esetleg próbálj meg1másik patchet, 1.3, 1.4 tudja a rák.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Taylor10
sikerült felraknom remélem nem fog kifele lépkedni.

Taylor10
de nem tom felrakni mert nem engedi sehova se telepiteni.

Legend Killer
tedd fel és kész.

Taylor10
segits már nekem hogy hogy kell felrakni.elõre is kösz.

Legend Killer
gondolom ügyesen.

Taylor10
az 1.2 patchtot hogy telepítetted fel??

Legend Killer
nekem alap verzió volt lassú,. pedig gépem jó volt hozzá, 1.2-t feltettem asszem és megy szépen.
tehát úgy tûnik nem lesz lassú neked se.

Taylor10
sziasztok.haz az 1.4 patch protected verziót felteszem nem lesz a lassú a gépem??meg a játék nem fog kifele lépkedni mikor játszok??a gépembe ezek a cuccok vannak:2.8 ghz proceszor
GForce 7600 256 videókari
1280 mb ram.

Legend Killer
vkinek van ötlete erre a kurva connection out of sync problémára? Csillával belépünk, õ a host, én nemtok csinálni valszeg vmi szarság miatt és ezt a connection out of sync szöveget írja másodjára is. belépünk, betölt, behozza a világot, látom emberem, rákattolok, dumál, de nem indul el. és, ha ember van a közelében az egy helyben mászkál.

Legend Killer
meg lesz, majd elmondjuk, bár életemben nem multiztam ezzel, szal...

nagykispeter
Ha próbáltátok írjátok már be milyen!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Legend Killer
privi ment

Oké, én benne vagyok!

Legend Killer
nemtom, még nem próbáltam, de szívesen játszok veled.

Sziasztok! A multi része hogy néz ki a játéknak, milyen a felépítése?

Winterfresh
A keresett temetõgondnoknak a város területén kivûl, közvetlenül a pálya szélén lévõ hegy tetején lévõ kriptánál kell hogy legyen.

www.guild2hun.netai.net

Nem tudja valaki hogy a POES 2.küldijében a bolond temetõõrt hol lehet megtalálni?
beyczy
nem, csak ennél a játéknál volt ilyen gondom ha jól emléxem. GF 8800GT-m van, úgyhogy a játéknak elvileg semmi gondja nem akadhatna vele.

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Winterfresh
Sokminden okozhatja ezt a problémát. Amennyiben a Windows gond nélkül tud felbontást váltani, akkor lehet hogy a játék nem kezeli jól a videókártyádat. Más játéknál jelentkezett hasonló hiba?

www.guild2hun.netai.net

beyczy
valaki a felbontás problémámon tudna segíteni?

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Legend Killer
tedd fel a kiegészítõt is, úgy nem fagy ki. legalábbis nekem nem fagy ki, ha kieget indítom. a hangot nemtom.

Sziasztok! Megvettem a céh 2 játékot.
Sajnos folyamatosan kidob játék közben.
A hang akadozik. Pedig erõs gépem van.
Ha tudtok valami okosságot a problémámra légyszíves segítsetek. Köszi
beyczy
az miért lehet hogy nekem nem engedi átállítani a felbontást, és mindig az alapbeállításokat hozza be a grafikánál? valakinek volt hasonló gondja?

Winterfresh
Bezony. Az épületre kell kattintani.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
de merre tom kiválasztani? az épület házára kattintsak? kösz amúgy.

Winterfresh
Rákattintasz arra az ismeretlen (emlékeim szerint lila) gombra, majd kiválasztasz egy üzletet vagy épületet, amelyet a 4 mesterség valamelyike tud építeni. (Ergo nem küldheted tanulni a városházára.) Ez csak azt fogja eldönteni hogy a befizetett 1000 aranyért milyen legyen a karakter mestersége a 4 közül. (Pl.ha egy farmra küldöd tanulni akkor patrónus lesz belõle.)

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
és, h kell vkit õrjáratra küldeni? kiírja, hogy útvonalat csináljak, összerakok három pontot és utána, hogy küldöm el? mert nem megy, nemtom, h kell.

Legend Killer
na, most vok gondban. tanulóidõ megkezdése következik1ik kislánynál és rámegyek arra a nemtom milyen színû izére és írja, h válasszam ki az üzletet... hol tudom kiválasztani? mert ott fog továbbtanulni.

és mondja, hóhér akar lenni :D.

pls help!

szkroll.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Legend Killer
megvan, scroll.

Legend Killer
mivel lehet szünetelteni a játékot? :P

Legend Killer
ok, mert boltban ott van pallos, meg ász buzogány és hiába kattintok rá, nem engedi, pedig már nemes vok.

szépen haladok a kiegészítõben, letöltöttem, eddig nem fagyott le :D, le is kopogom gyorsan :). és most lesz 23:00-kor egy jó kis ünnepség a szalonban :). de tök ász ez a géjm, van hátsó szoba ilyen minden féle funkciós emberekkel, de gyilkosságot nem enged pl csináltatni egyelõre senkivel, pedig vmilyen Alzheimer nevû csórikát elszeretnék tenni láb alól, mivel õ benne van a politikában és kétszer próbáltam kitúrni, de nem sikerült :D.

Winterfresh
Való igaz, hogy a játék magától nem fogja árulni a legfejletebb felszereléseket, így neked érdemes legyártanod, mivel nemcsak magadat tudod felfegyverezni, hanem szép bevételt is kaphatsz érte.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
frankó. és a fegyverre mit tudsz mondani? mert a boltban csak nyomi tõrt tudok venni, de én felakarom vértezni a gazemberem, h legyilkolhasson bárkit simán és a város õrök se jelentsenek problémát.
kalóz erõdöm, v miaszösz van, van négy-öt örömlányom, azokból szépen jön a pénz.

Winterfresh
A legjövedelmezõbb (értsd: akár több százezer arany) megoldás a következõ: A zsoldosaiddal elfoglalod valakinek a bányáját, és ha már elég régóta játszol, akkor a bánya sokat ér. Amint tiéd a bánya, lerombolod, és megkapod az értékét aranyban.

www.guild2hun.netai.net

Legend Killer
és mér nem tudok a gazember csajomnak kardot venni, mikor már vagy ötödik szinten áll és nemes? a bolt nem engedi :S :S. sok gondom van :P.

Legend Killer
hogyan lehet1udvarlást megszakítani? mert asszem nem tudok addig másnak udvarolni... vagy így is lehet udvarolni többnek?

Legend Killer
ha magyar, akkor a dinasztiára kattintasz jobb oldalt lent és a képességeknél lesz azon az ablakban jobb oldalt fent, h hány xp-d van és ott lesz a lista és úgy... és kapsz még bizonyos képességeket. ilyen speciálisakat, én a 4dik szinten pl mindig benyomom a vezetõi képességet.

Az xp-t hol lehet szétosztani?Melyik opciót kell megnyomni,h szét tudjam osztani az xp-t?

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Legend Killer
hogyan lehet kalózokat toborozni, bevenni a bizniszbe embereket? azon kívül, h véletlenszerûen felveszek vkit.

Legend Killer
ehh, nekem nem mutatja a képet :S.

Legend Killer
aszem megtaláltam a nekem való foglalkozást, amivel nem megyek hamar csõdbe és nem kell hozzá csít.

gazember és kalóz, kalóz tanyát nyitottam a part mentén, kaptam1lotyót és pár fiúcskát felszedett, most kipróbáltam a város õrök csábítását.

<#idiota><#hehe>

poénos.

Legend Killer
van vmi pénzes csít hozzá? mer hamar elfogy megint a pénzem és a hivatalba a kiegészítõben nehéz bekerülni és áhh :'(, nemtom hogyan csináljak lóvét, mivel a kórházban is kifogytam a cuccból és csak1ik anyaghoz van készlet a boltban, ehh.

Winterfresh
Amenyiben a karaktered sokat dolgozott, kapott egy rakás XP-t, csak úgy tûnik hogy nem lettek felhasználva. Szét kell osztani az XP-t a karakter különéle tulajdonságai között, és akkor szintet fog lépni.
Egyébként legjobban megélni a bányából lehet (mesterember).

www.guild2hun.netai.net

Tudnátok segíteni abban,hogy miért nem fejlõdik a karakterem?
már 56 éves a karim de még mindig 1 szintû mesterember.
Szövõ széket vezetek.Mit érdemes választani,hogy jöjjön a pénz befelé?
Van 2 alkalmazottam(akiket járõröztetek) de még így is meglopnak néha.
Milyen karaktert érdemes csinálni amiben nem lopnak meg és tud fejlõdni a karakterem szintje.

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936