950
The Guild 2
-
Gezukam #830 Nem érzem,h ezzel meg lenne oldva az ügy :D még mindig nem megy a tutorial és single playerben sincs meg a karakterem -
elindítod a programot újra
egyébként állandóan kilép -
Gezukam #828 Üdv mindenki! A problémám a következő:
Feltettem a játékot, (1.2 ha jól emlékszem) elkezdtem a Tutorial-t ami az első 2-3 feladat után nem csinált semmit...gondoltam egye fene kell a francnak az a gyakorlás majds megértem a játékot menet közben :D elkezdtem a játékot single player módban szépen összeraktam a karakterem, elkezdtem a játékot CSAKHOGY karakterem sehol nem volt és ha ez még nem lett volna elég, amikor rákattintottam csak nézelődés céljából egy piacra, a játék leállt, semmit nem írt ki csak bezárult szép csöndben
Szóval így annyira nem élvezhető a játék :D pls aki tud segítsen -
naja, meg hogy ne nyuljuk le a teljes városi tanácsot
vagy ha beültettem őket, akkor már elvannak ott magukban, választhatok másik karaktert? -
A városban lévő bűnözöket (vagy személyeket meg kell vádolni, majd tárgyalás útján a legsúlyosabb büntetést kell kérni a vádlotra. Ha megszavazzák, akkor a város főterén kivégzik az érintett személyt.
A vezérelhető karakterek száma valóban 3, így csak azokat a karaktereket és csak akkor javasolt vezérelhetővé tenni, mikor már jó körülmények vannak számukra. Sosem lesz sok felfejlődött karakter. Gondolom azért 3 a vezérelhető emberek száma, hogy ne legyen túl bonyolult a játék. De ez csak tipp.
-
volt 2 korrupt mentés, az kavart be
no meg nem szabad 3. csatlóst felvennem, mert azonnal kilép
hogyan tudom a városba magukat befészkelő bűnözőket kivégeztetni?
én vagyok a bíró, hamarosan minén lesz a városparancsnokság is
+1
lehet váltogatni a csapat tagjait? miért csak 3 lehet összesen?
a gyerekeim tökhülyék maradnak, még dolgozni sem tudom őket felvenni, hogy tp-t gyűjtsenek -
Tedd fel az 1.4-et (nyelv mind1), töltsd le mellé a magyarítást, és úgy próbáld meg a játékot, ha javasolhatom. -
nemtom a pc-gurus exe milyen
de fut lemez nélkül is
-
aha
de azt olvastam, hogy a 1.2-es magyarra nem igazán lehet feltenni az angol 1.4-est
mondjuk ha még sokat faszakodik, unistall lesz, aztán megyek vissza fallout3-azni
az nem lép ki -
A kilépést a törés nem megfelelő verziószáma okozza az esetek nagyrészében. (1.2|1.3-1.4)
Elvileg a legújabb patch (alapjátéknál: 1.4) használata orvosolhatja a problémát, de ez csak tipp.
A multiplayer mentések esetén szokott a "Connection out of Sync" miatt a mentés tönkremenni. (Igazából nem megy tönkre, csak kiesik a játék a szinkronból.) Ez ellen nem lehet semmit tenni. (SP játék esetében én még nem találkoztam mentés károsodással.) -
Rundstedt17 #820 A Guild 2 arról híres hogy talán a valaha készült leginstabilabb játék,pl azért sem játszottam vele szinte semmit mert anno mindig koruptálódott a savem vagy kidobott,jah és nem voltam vele egyedül a játék fóruma teli volt panaszokkal(már ha egyáltalán él még).
Idióták semmi köze ahhoz hogy lopott e vagy sem -
iszonyat instabil a játék
a pc-gurusok nem próbálták ki? ma pl. 5 perc után tuti kilép
a guild2hun szerint azért lép ki mert lopott
hát hogyne -
aha
hát helyi hálón nálunk nem látják egymást -
Rundstedt17 #817 úgy hallottam még hálóba talán játszható is.
Annyit tudok hogy neten szinte játszhatatlan mert előbb utóbb koruptálódik a save. -
hely hálón próbálta már valaki? -
köszi -
mondjuk én is csak a pc guru miatt próbáltam ki -
Joybull #813 Próbálj ittolvasgatni egy kicsit. nekem sokat segített -
Rundstedt17 #812 Passz a 2-vel szinte semmit nem játszottam. -
hogy lehet ebben a szarban igazán pénzt keresni? elkovácsolgatok szép lassan jön is valami suska, de sosem lesz 5000-em, pláne 10k -
A temetőgondnok London városán kívül, a hegyen (közvetlenül a pálya szélén) található. -
Rundstedt17 #809 Hát szerintem az egy jobb volt,a mostani még most sem tökéletes(bár igaz az 1 sem volt mondjuk nekem pont ritkán volt gondom vele).Könnyebb a játék és kevesebb a hivatal és rengeteg az unalmas cselekvés ismétlés. -
megtaláltam a crackot a kiegészitőhöz nagyon jó game már az első küldetés is megvan a másodiknál elkadtam nem tom megtalálni valamilyen bolond temető gondozó fickót. -
hellósztok.a game már nem lép kifele nekem.feltettem az 1.2 patchtot majd egy 1.2-es crackal krekeltem.Leszedtem a kiegészitőt is A Céh 2 Európai tenger kalózait és nem volt mellékelve crack.egy crackot valaki küldjön már el nekem vagy egy linket.nagyon hálás lennék.elére is kössz. -
ricsa008 #806 folytatódik a pc guru méylrepülése ujjabb gané játék -
most pc guruhoz adják -
Csilluskaa #804 Elnézést, én néztem el, mert nem a US patch-t töltöttem le, hanem azt ami a UK verzióhoz van
De most meg kéri az eredeti lemezt. Van valakinek ehhez crack, vagy honnan lehetne leszedni?
-
passz -
Csilluskaa #802 Pár napja iszonyatosan lelassult a játék, olyan mintha folyamatosan lag lenne. Gondoltam felrakom az 1.3-as patch-t, de a telepítésnél azt a hibát írja, hogy: ...\GuildII.exe: unknown version, és itt megáll a telepítés. Most mi a baja az indítófájllal?
-
ok. -
már nincs meg. gamecopyworldön nézd meg. -
előre is kösz. -
a The Guild 2 Pirates of The Europe Sea a cracket küld már el nekem. -
az 1.3 patchtot azt nehéz felrakni mert pont azt nem tom feltelepiteni. -
de nincs ötletem, nekem ment simán és kész. esetleg próbálj meg1másik patchet, 1.3, 1.4 tudja a rák. -
sikerült felraknom remélem nem fog kifele lépkedni. -
de nem tom felrakni mert nem engedi sehova se telepiteni. -
tedd fel és kész. -
segits már nekem hogy hogy kell felrakni.előre is kösz. -
gondolom ügyesen.