The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a magyarnyelvû verzióhoz is jó? Gyári.
Taylor10
sziasztok.nekem meg van a The Guild 2 és mikor játszok vele egy kicsit utána kilép.tudna nekem segiteni valaki??

nagykispeter
Kurj meg egy nõt

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hello! Hogy lehet utodot csinálni??
közben megoldottam 😊 grafika felbontás 😊

nagykispeter
Driver?

sziasztok nekem az lenne a problémám hogy mikor elindítok egy játékot a karakterek és épületek képe sok szép szines pixel... nem tudjátok mi lehet a baj?

Na akkor jól figyeljen mindenki akinek gondja van a guild 2-nél...
-Elõször is rakd fel a játékot
- Töltsd le az 1.30 uk patchet innen a Softpedia Mirror (RO)-ra kattintva:
http://games.softpedia.com/progDownload/The-Guild-UK-13-Patch-Download-17148.html
( ezzel a patchel nem fagysz le játék közben 5 percenként és nem eszi meg a memoriád)

-Ha ez megvan innen: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_guild_2.shtml
leszeded ezt a cracket ( The Guild 2 v1.30 No-DVD/Fixed EXE ) ha nem eredeti a játékod.
miután kicsomagoltad bemásolod a játék fõkönyvtárába és felülirod.

Az intro után lefagyás problémára mert ezt is sokan írták, a játék fõkönyvtárában keresd meg a config.ini file-t és nyisd meg jegyzettömbbel, ha ez megvan megkeresed ezt a 2 sort:
SplashScreen = 1
LoadingScreen = 1
És mindkettõt átírod 0-ra
elmented.
Ezután problémamentesen fut az egész játék 😊
Hello!

Feltettem az 1.2 path-t és a betöltés valamiért leáll a legvégén.Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
thx
bankhoz kell odamenni közvetlenül és megjelenik egy zöld akciógomb

Hello valaki tudja hogy lehet kölcsönt felvenni?
köszi

Hát kíváncsi leszek rá, de szerintem nem lesz sok újítás benne.

Én is mostanában játszom vele, de nekem viszonylag régi a gépem. A Hansa térképen szaggatott is rendesen miután megnõttek a városok. Így maradok a kontinensen 2 várossal. Egyébként hajózni úgy tudsz, ha felépíted a saját kereskedõházad valahol a tenerparton és ott úgy tudsz hajót építeni, mint máshol szekeret. Lehet letöltei manualt is, ott le van írva, hogy mit tudnak az újdonságok. Itt letöltheted: http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-The-Guild-2---Pirates-of-the-European-Seas-291-17.html

És nemsokára itt a Venezia addon 😊
Mostanában felújított a gépem és elõvettem a játékot újra. Annak idején a magas gépigény miatt hagytam abba a játékot rögtön a tutorial után nem sokkal.
A hatred verzióval játszok. Símán megy a játék standalone, alapjáték nélkül. Mod is vant fent. Legutóbb 16 dinasztiánál kicsit belassult az eleje, de hamar kinyírták egymást és mindjárt az elején 2-3 ki is lõtte egymást. Most egész tûrhetõ, az irányítás nem egy csúcs, az útkeresés tényleg ócska, az új opciókat nem is tudtam kipróbálni, mert istennek sem jövök rá, hogy hogyan lehet hajóra szálni.
De jól elvagyok a Lyon-Macon-3ikváros(nemtudommianeve) térképen.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e király lenni benne a végén, és, hogy az mire jó (mivel jár).
Izgalmakban nem bõvelkedik a játék. Aki szerette a Patrician részeit, az el lesz ezzel is. Én tolom még egy darabig, aztán meglátom.

hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz azt nagyon megköszönném e-mail címen [email protected] pleese valaki !!
Besz
Köszi a választ.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

nagykispeter
Hajdanán úgy volt hogy tartalmazza a régi 2 elsõ részt is ,de úgytudom nincs benne!

nagykispeter
Én ahogy néztem csak az árával ér többet.
Magyarán akit tudnak átkúrnak.

Besz
Hello!

Még nem volt szerencsém ehhez a játékhoz, de felkeltette az érdeklõdésemet. Lenne egy kérdésem. Eddig úgy tudtam, hogy a Pirates of the European Seas kiegészítõ az újdonságok mellett tartalmaz mindent, ami az alap játékban is szerepelt. És mint tudjuk, nem szükséges hozzá az alap játék. Viszont most látom, hogy kiadtak egy Gold verziót is, amely mindkettõt tartalmazza. Mi értelme lenne egy dobozban szerepeltetni kétszer ugyanazt, persze drágábban? Csak kell, hogy legyen valami, amivel a kiegészítõ szegényebb.

Nem tudja valaki, hogy pontosan miben különbözik a kettõ?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Szerintem ez a topik nagyon kihalt, nem fognak semmit sem küldeni!<#merges2>

hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz azt nagyon megköszönném e-mail címen [email protected]
Hello meg tudná valaki mondani honan tudom leszedni a magyar patch-et, vagy melyik jó hozá?
Hahóóó....valaki plz ha tudja tényleg szoljon😊

Nem rossz a game...csak 10perc útán midníg kilép...nemtudjátok mit lehet ellene tenni?

jah e-mail címen [email protected]
Hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz.Ha lenne valaki olyan kedves és elküldi akkor nagyon hálás lennék.
nagykispeter
Sikerült megoldani.
A késõbbi dinasztiáknál sem okoz gondot?

nagykispeter
Hát nekem csak 4 évet vált.
Ahogy kivettem a fórumba a lua fájlba kell bemásolni azt a kódot.
Utánna pedig a config ini fájlba azt a másikat.
Mást is kell még csinálni?

nagykispeter
Köszi

ZsZso
Ja mégvmi ... arra figyelj oda, hogyha alap gammád van, akkor a main topikból keress modot, ha kiegészítõvel ellátott játékod, akkor az addon ból. Továbbá érdemes lementeni az eredeti fájlokat.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Be kell másolni (felülírni) a fájlokat a megfelelõ helyre, aztán elindítani a játékot 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

nagykispeter
Ezt megtaláltam csak épp angolul nem tudok így nem tudom hogy kell alkalmazni azt az 1 éves modot.
Bolti verzióm van.

ZsZso
http://forum.jowood.de/forumdisplay.php?f=484

Itt találod a modokat. Természetesen boltihoz készítették.

nagykispeter
Az az 1 év mod hogy mûködik?
Bolti verzióhoz is jó?

Már mûködik. Csak a z 1.2-es patch kellet. Valamiért eddig nem tudta patchelni de mostmár valamiért igen.
ZsZso
<#wow2> akkor bocsi. Én se értettem, hogy mért segített rajtam ez a cucc, de segítetett. Nálam a háttér volt elcseszve a nyitóképernyõnél + nem ment a tutorial. Persze menteni se tudtam. Nálad a mentés ment?

Amúgy csak egyet tudok tanácsolni. A hivatalos oldalon, a fórumban nézz szét. Én is ott találtam rá erre a különös megoldásra. Ettõl független is érdemes odalátogatni ... elég sok hasznos mod található ott ugyanis a játékhoz. Én pl. a 4 év helyett 1 év mod nélkül már nem is akarok többet játszani 😊.

Azt nem értem az a hozzászólás (658) ebben hogy segít(egyépként megcsináltam ami ott le van írva de hatása az nem volt). Aszem a 3. tutoriált nem lehet megcsinálni ez miatt a probléma miatt. Ja és még van valami. Gyorsan elindítottam egy új játékot és az elején próbáltam házat venni de ott se ment. Csak felvillan egy ikon és kész semmit nem csinál.
ZsZso
Ennyire nem lehettek vakok 😊. Andris66 ... elõtted lévõ hozzászólás a válasz a kérdésedre. Adammmmm, neked már bonyolultabb volt a feladat ... 1 hozzászólást át kellett volna ugrani a szemeddel.

Gõzöm sincs, hogy mért ez a megoldás, de mûködik, kipróbáltam.

Nekem is pontosan ez lenne a problémám. Nem lehet a tutorialban megvenni azt a házat és így nem is enged elõrébb. Remélem valaki még nézi ezt a fórumot és van ötlete.
cs nekem za lenne a kérdésem h a tutorialban egyszerûen nem bírom megvenni a házat amikor az a feladat mért van ez ??????
a ház képénél meg gyorsan egy ikon jelenik meg :S help PLS

Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD

ZsZso
LÉnyegtelen 😊 Meg van a megoldás:

config.ini fájlban írd át a következõ két sornál:
// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 1

// Show Loading screen (0:no 1:on (default) )
LoadingScreen = 1

1es 0-ra.

Jó szórakozást!

ZsZso
Vistád van?

Lattom ez a topic nagyon kihalt.Ha valaki tud segiteni a problemam megoldasaban azt megkoszonem!
Hi!
Nem tudja vki h mit kell csinálni ha a játék nem mûxik?
VAgyis fekete háttér a menüben, tutorialban az elsõ feladatot se lehet megcsinálni, save nél kilép a game.(vagyis az ami ahogy láttam már sokaknak van) Nod ot kilõttem próbáltam több patch et a kieg is fennt van de egyik esetben sem volt jó. :S
Vki helpelne plz ? ^.^
Sziasztok.valaki tudna nekem kuldeni e-mailben egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz.koszi szepen.

[email protected]
nagykispeter
Ez az oldal hol található?

nagykispeter
Ja félreértettelek.
Azt sajna nem tudom,mert a kovácsmesterséget játszottam eddig.

Sziasztok aki szeretne magyarország 1. Céh 2-es fanoldallára írni tippeket,az írjon a [email protected] címre!
acsati
nekem magyar csak az a problem hogy nem tudom a szántoföldet müvelni. Azt hogy kell?