950
The Guild 2
  • Legend Killer
    sry, bizony a gild, csak ne fagyogasson :@ :'(.
  • HaaS
    Én próbáltam:)! Éljen a gild!
  • Legend Killer
    :DDDDDDD. akkor ne nézd, én így szeretem mondani. a game az a játék angolul, mint tudjuk és kissé magyarosítva géjm, kiejtés szerint :D. ez má régóta van nekem, aztán megragadt.
  • HaaS
    Azért csak próbáld ki, tényleg jó játék, szerintem is megéri.

Offtopik: Már Winterfresh is óvatosan jelezte, de nem bírom ki sajnos én sem. Szóval ezt a "géjm"-et ezt honnan vetted? Okkersárga hányinger környékez, akárhányszor olvasom.
  • Winterfresh
    Benne van a pakliban hogy eredeti játék is ki fog fagyni.
  • Legend Killer
    csak nehogy majd így is kifagyjon :'(.

mert képzeld, volt, hogy tudtam vele az elején gond nélkül órákat géjmelni, utána másnap belépek, géjm, egyszer meg megy este a házához vissza a karakter és kifagy. pont mentettem. belépek, nem fagy ki, megyek tovább a géjmben és akkor később megint kifagy. ehh, nem értem. szal félek, hogy eredetinél is csinálná :S :S.
  • Legend Killer
    és az is magyar, gondolom.

oké, köszi.
  • Winterfresh
    Amennyiben vásárolni akarsz, ha javasolhatom, akkor inkább a Pirates of the European Seas (Az európai tengerek kalózai)-t vedd meg. Minden tartalmaz, amit az alapjáték, és bővítve lett sok szempontból.
  • Legend Killer
    akko sztem befizetek erre, láttam, h ezer, kétezer körül mozog az ára manapság, ami szinte semmi. ugyanis teccik a cucc :D.

csak géjmnek szeretem hívni :P. látom idézőjelbe tetted.
  • Winterfresh
    Ha eredetiben lenne meg, nem fagyna ki. Egyébként meg a "géjm" processzorlimitált piszkosul, és a mai legfejletebb procinál is szaggatna. (optimalizálási gondok)
  • Legend Killer
    a linken lévőt én is tom nagyjából.
  • Legend Killer
    kösz, meglesem. akiknek írtam privit, h help, még nem jelentkeztek. jó géjm, de nemtom mé fagy ki, ha megvenném eredetibe, akkor is kifagyna? gépem sokkal jobb a géjmnél.
  • Winterfresh
    Üdv!

Javaslom hogy olvasd végig

ezt kezdésként.
  • Legend Killer
    "Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésűt, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen"

nekem is ezt írja... és nem lehet feltenni, csak szar, h kidob, pedig gépem über jó, simán mennie kéne.
  • Legend Killer
    és folyton lefagy, v kilép magától, mint legtúbb :@@. miért? patch megoldja? és melyik? és kell a patchhez crack?
  • Legend Killer
    csak úgy kép. sztem szép képes lap lehetne ez télire :D.

• Legend Killer
    és alig van lóvém és a pékség raktárába se tudok tenni semmit, mer nem fér el, pedig cukorrépa ott figyel :D. és bővítettem már 2dik szintre a raktárat.
  • Legend Killer
    meg azt írják, h az űlés napi rendje megtelt, próbáljam később. ha vkit felakarok menteni hivatalából. és mégis mikor később és hol tudok új munkást szerezni? meg mikor tudom pékségemet nagyobb szintre emelni?
  • Legend Killer
    vki tudna pár dologban segíteni? mármint van még itt vki, aki aktív és lehet őt kérdésekkel bombázni? :D lenne is egy máris. öhm, lássuk melyik is az :D. ja igen, most pl kihalósdi géjmet jáccok, magyar a géjm nekem és melyik a jobb? a kihalós, v a dinasztia, v mindegyik géjm fajtát érdemes kipróbálni?
    van1felesége a karakteremnek és1kislánya, péküzlete van, meg patrónus lett és most jelentkezett hóhérnak :D és semmi nem történt, talán majd tárgyalnak róla, nemtom. hol tom megnézni mikor lesz a tárgyalás?

egyelőre ennyi kérdésem lenne :D.
  • Winterfresh
    Két változata van. A sima és a protected.
  • haydun
    És az 1.4-es patchet hol találom?
  • Winterfresh
    Üdv!

A The Guild 2 széria egyetlen változatához sem jelent meg magyar nyelvű javítás, így vagy felrakod rá az 1.4-es patchet (amennyiben az alapjátékról van szó), ami felülírja az előző nyelvet, és a játék angol nyelvűre vált, de az ikonok megbolondulnak ettől a lépéstől.
    A játékbeli hibákat szerintem a vertex árnyalók létrehozásának a hiánya okozza. Többen is jelezték hogy találkoztak az említett hibával, amit náluk a videókártya fejletlensége okozta.

További szép napot!
  • haydun
    Sajnos nem lehet installkor nyelvet választani.
  • hollófernyiges
    Felinstalláláskor nem lehet választani hogy angol vagy magyar verziót kérsz? Esetleg meg lehet próbálni egy angolt hátha ahhoz jó a patch.
  • haydun
    Én csak azt nem értem, hogy az ember megvesz drága pénzért egy játékot, és az egész egy nagy káosz-élvezhetetlen ...
    Nekem a magyar nyelvű kiadás van meg(jogtisztán), egy bizonyos sm kiadó kiadása. Keresem hozzá a javításokat, de mindig csak a külföldi kiadásokhoz találok. Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésűt, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen.
    A másik problémám az, hogy a játék elején a betöltés közben megjelenik két hibaüzenet(Falied to create branch/frond vertex shared. Falied to create leaf vertex shared.), amit sokszori kattintás után el lehet tüntetni. A telepítő DVD-n és a gép könyvtárában is kerestem e két fáljt, de nem találtam. Ezen kívül a játékkal kapcsolatban nálam apróbb hibák is felléptek: nem lehet menteni, amikor a gyors mentéssel, vagy a sima mentéssel próbálkozom azonnal kilép a programból. Az épületeknél az épületek fejlesztése címszó alatt pedig egy üres lap jelenik meg, de ha az egérmutatóval keresgélek itt-ott felvillanik egy felírat, ha rákattintok, csak akkor tudok fejleszteni.

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, hogy esetleg a magyar nyelvű kiadáshoz hol lehet javítást találni, a kiírt hibákkal mit lehet kezdeni.
  • Winterfresh
    Vistán hibátlanul megy a játék összes verziója.
  • Plata
    A régi pályákat nem tartalmazza,mellesleg magyarországon még megsem jelent a játék,ha netröl leszedett játékod van akkor necsodálkozz hogy nincs híd.
  • Plata
    A városod akkor fejlödik ha építesz pár épületet.Mondjuk Építesz egy kocsmát.plusz gazdaságot meg halászkunyhót.meg pékséget.meg ilyeneket.Már ha eza szakmád de ha gazember vagy akkor építs gazember épületeket.
  • Winterfresh
    Cash23: Eddig nem jelent meg magyar patch a játékhoz. Magyarítás a 2.1-hez.
  • Cash23
    Hello az európai kalózokhoz van valami magyar pacth mert fel tetem a 2.1 de angol lett töle ja és bolti verzió
  • szabi34
    Valahogy lehet futtatni vista-n a játékot vagy csak xp-n?
  • Taylor10
    értem.köszi.
  • Winterfresh
    Innen.
  • Taylor10
    és azt honan tudnám letölteni??
  • Winterfresh
    Az alapverziónál, pontosabban az 1.4-es patchnél kiadtak egy bizonyos "Protected" verziót a patchből. Sok esetben csak az megy fel.
  • MasterMind
    Hát mivel nem 10 ezres meg milliós lakosságokról beszélünk, hanem olyan 100 körüliről, ha tolok jópár kölyköt gondoltam segít...:) Amúgy a fejlődést csak így random írja ki a játék, vagy a kör legelején?
  • OculusDei
    ummm, te egyedül akarod feltölteni a várost? inkább fejleszd a bizniszed. az inkább segít
  • MasterMind
    Hogy tudnám elérni, h a városom felfejlődjön legmagasabb szintre? Ugye elvben a lakosságszámhoz van köze, tolom is a gyerekeket, de csak nem akar felfejlődni...
  • Taylor10
    de oda se engedi feltelepiteni a pachtot
  • OculusDei
    borzold be neki a játék könyvtárát ahova feltelepítetted