The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Elõször is rakd fel a játékot
- Töltsd le az 1.30 uk patchet innen a Softpedia Mirror (RO)-ra kattintva:
http://games.softpedia.com/progDownload/The-Guild-UK-13-Patch-Download-17148.html
( ezzel a patchel nem fagysz le játék közben 5 percenként és nem eszi meg a memoriád)
-Ha ez megvan innen: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_guild_2.shtml
leszeded ezt a cracket ( The Guild 2 v1.30
miután kicsomagoltad bemásolod a játék fõkönyvtárába és felülirod.
Az intro után lefagyás problémára mert ezt is sokan írták, a játék fõkönyvtárában keresd meg a config.ini file-t és nyisd meg jegyzettömbbel, ha ez megvan megkeresed ezt a 2 sort:
SplashScreen = 1
LoadingScreen = 1
És mindkettõt átírod 0-ra
elmented.
Ezután problémamentesen fut az egész játék 😊
Feltettem az 1.2 path-t és a betöltés valamiért leáll a legvégén.Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Hát kíváncsi leszek rá, de szerintem nem lesz sok újítás benne.
És nemsokára itt a Venezia addon 😊
A hatred verzióval játszok. Símán megy a játék standalone, alapjáték nélkül. Mod is vant fent. Legutóbb 16 dinasztiánál kicsit belassult az eleje, de hamar kinyírták egymást és mindjárt az elején 2-3 ki is lõtte egymást. Most egész tûrhetõ, az irányítás nem egy csúcs, az útkeresés tényleg ócska, az új opciókat nem is tudtam kipróbálni, mert istennek sem jövök rá, hogy hogyan lehet hajóra szálni.
De jól elvagyok a Lyon-Macon-3ikváros(nemtudommianeve) térképen.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e király lenni benne a végén, és, hogy az mire jó (mivel jár).
Izgalmakban nem bõvelkedik a játék. Aki szerette a Patrician részeit, az el lesz ezzel is. Én tolom még egy darabig, aztán meglátom.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Magyarán akit tudnak átkúrnak.
Még nem volt szerencsém ehhez a játékhoz, de felkeltette az érdeklõdésemet. Lenne egy kérdésem. Eddig úgy tudtam, hogy a Pirates of the European Seas kiegészítõ az újdonságok mellett tartalmaz mindent, ami az alap játékban is szerepelt. És mint tudjuk, nem szükséges hozzá az alap játék. Viszont most látom, hogy kiadtak egy Gold verziót is, amely mindkettõt tartalmazza. Mi értelme lenne egy dobozban szerepeltetni kétszer ugyanazt, persze drágábban? Csak kell, hogy legyen valami, amivel a kiegészítõ szegényebb.
Nem tudja valaki, hogy pontosan miben különbözik a kettõ?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A késõbbi dinasztiáknál sem okoz gondot?
Ahogy kivettem a fórumba a lua fájlba kell bemásolni azt a kódot.
Utánna pedig a config ini fájlba azt a másikat.
Mást is kell még csinálni?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bolti verzióm van.
Itt találod a modokat. Természetesen boltihoz készítették.
Bolti verzióhoz is jó?
Amúgy csak egyet tudok tanácsolni. A hivatalos oldalon, a fórumban nézz szét. Én is ott találtam rá erre a különös megoldásra. Ettõl független is érdemes odalátogatni ... elég sok hasznos mod található ott ugyanis a játékhoz. Én pl. a 4 év helyett 1 év mod nélkül már nem is akarok többet játszani 😊.
Gõzöm sincs, hogy mért ez a megoldás, de mûködik, kipróbáltam.
a ház képénél meg gyorsan egy ikon jelenik meg :S help PLS
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
config.ini fájlban írd át a következõ két sornál:
// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 1
// Show Loading screen (0:no 1:on (default) )
LoadingScreen = 1
1es 0-ra.
Jó szórakozást!
Nem tudja vki h mit kell csinálni ha a játék nem mûxik?
VAgyis fekete háttér a menüben, tutorialban az elsõ feladatot se lehet megcsinálni, save nél kilép a game.(vagyis az ami ahogy láttam már sokaknak van) Nod ot kilõttem próbáltam több patch et a kieg is fennt van de egyik esetben sem volt jó. :S
Vki helpelne plz ? ^.^
[email protected]
Azt sajna nem tudom,mert a kovácsmesterséget játszottam eddig.