96
Super-Bikes: Riding Challenge
  • Istencsászár
    Képek
  • Rohamoszti
    Remélem több motor lessz mint csak az MV Agusta:D
  • Rohamoszti
    Sziasztok!:D Csak Mc agusta?de káááááájjj amugy mikor jön ki?:D Én nagyon bizom benne hogy fizikailag csucs lessz szal 1 esbe nem lehet badlogázzal indulni meg ilyenek szal kiváncis leszek rá:D
  • fernando torres
    huu MV Agusta rulz..
  • [HUN]FaTaL
    hátha lesznek benne 125ösök is:D
  • Kaszi46
    újabb reménycsillag ragyogott fel

csak ezek a nagy szavak....általában ez nem jó előjel:(
  • JIRZSI
    Hát igen sajnos Nekem is fenntartásaim vannak, első ránézésre Arcados MOTOGP hangulatom támad, pedig már illene egy jó kis SuperBike szimulátort csinálni megint, legalább olyat mint régen a EA Superbike sorozat volt. Nekem a SBK 2001 tetszett a legjobban.

Sajnos a PS2 miatt valószinűleg ez is Arcade lesz, de remélem tévedek.
  • zoolee
    Ja és egy picike tuning is el férne a gameban !
  • Istencsászár
    Test Drive is konzolra készül eslősorban szvsz az sokkal szebb lesz, de a fizika? majd kiderül... inkább na csillogjon de legyen realisztikus.
  • M@TriX
    az igaz, hogy a Milestone csinálta pl az Alfa-s játékot is amiben speciel az autóknak nagyon jó mozgásuk volt, de PS2-re is megy a cucc és én speciel már 1000x hallottam, hogy reális fizika meg stb. gondolom nem kell mondaom. szóval optimizmus jó dolog, aztán majd meglátjuk.
  • Istencsászár
    majd a fizika és a realitás dönt...
  • JohnnySmith
    Komoly?? Test Driveba motorok is ??? Nekem ez új info :D
  • M@TriX
    a Test Drive Unlimitedben lesznek motorok is., nekem inkább az jön be...
  • bld
    tetszik, már régóta várok egy iylen játékra bár városban lenne az igazi döngetni:)
  • Zséé
    nemcsúnya :)
  • Istencsászár
    Valaha elkészített legjobb motoros-szimulátor? ultrarealisztikus fizika, környzetet?

Nekem erős fenntartásaim vannak leginkább a ps2ő portolás felől... majd meglátjuk..

Képek, video