Super-Bikes: Riding Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha hiszel nekem, nem szednvedsz ezér a gémért egy percet sem... a Motogp bármelyik része a sárba veri ezt a "szart".
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát látod csak ennyi telik tõled.
Életem a tuning ... Milyen suttyó vagy te ???
Ha tisztában lennél a tuning fogalmával akkor ilyet nem írnál ki...
No comment!
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
kiírja,hogy kell hozzá dvd .
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Ennek reményében inditottam el remegõ kézekkel ezt a játékot...
Gyors grafikai állítás, de mivel ps2 konverzióról van szó igy sok lehetõség nincs, valami HDR emuláció meg élsímítás felrakása után a játék elindult.
A menü izig vérig konzolos, se egér se semmi. Gyors free ride opcio, motor, pálya választ és start.
A grafika nem valami szép, lowpoly, sivár és kockás. A modellek randák igy 2006ban már, túl szögletesek. A hangok egy közepes max. Nade milyen a fizika? mer hát ha az jó akkor kit érdekelnek a külsõségek... A fizika az NINCS. Egyszerûen vicc, köze nincs a valósághoz, itányítás botrányosan rossz... Érdekes hogy a játék mintha akadna, de ez nem akadás mivel fps nem esik le, hanem ilyen akadozott, és hiányos lenne az animáció? ilyet max a motogp 1ben láttam, de még az is jobb volt... De lehet csak az én gépem nem tetszik neki, bár másoknál is ugyan ez a hiba jött elõ teljesen más masinán.
Ez az egész gém egy budget kategóriás összehányt maszleg... talán 1 pozitív oldala van hogy a pályák nemrosszak, de ha nincs mivel rajtuk menni akkor sok értelme sincs...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Battlelog: kvantahun
*Posse*T.W.D*
Sebbeség érzet viszont nem sok van..
Rossznak nem rossz, egy pár órára leköti az embert.
*Posse*T.W.D*
HSW
Super-Bikes Riding Challenge teljesen felújított weboldala
csak ezek a nagy szavak....általában ez nem jó elõjel😞
*Posse*T.W.D*
Sajnos a PS2 miatt valószinûleg ez is Arcade lesz, de remélem tévedek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nekem erõs fenntartásaim vannak leginkább a ps2õ portolás felõl... majd meglátjuk..
Képek, video