Super-Bikes: Riding Challenge

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozo117
Helló!lécci valaki 100%mentést rakjon már fel mert az elõzõ törölve lett
elõre is köszönöm !!!!

Heló! valaki tud hozzá valamilyen cheat-et vagy trainer-t? Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

sp5
Csátok.
Nekem egy olyan gondom lenne hogy ezt az üzit írja ki😮ne of the files of SUPER-BIKES is missing or corrupted.Please reinstall the game.

Na msot én hiába rtakm ujra 2szer nem megy még nmdig mi leeht a baj?Esetleg vmi crakc probléma? és ha igen cracket hol tudnám letötleni
Elõre kösszi

felmész a Spacetarget.com -ra, és letöltesz egy nodvd fixed exe file -t

Sziasztok !!

Letöltöttem a játékot,de sajna kéri a cd-t!

Mit lehet tenni ílyenkor??

Minden ötletet szívesen fogadok!!

Elõre is köszi!!

Sztem gyönyörû játék!!! Pláne HDR-el,nekem nagyon bejött! Irányítás is,hang is,grafika is sztem megéri letõlteni!

Grafika: 9/10
Hang: 8/10
Irányítás: 8/10
Játékmenet: 9/10

Rating: 9,8/10
Összvissz: SZÉP,ÉS MEGÉRI LETÕLTENI ÉS JÁTSZANI VELE!!
Kaszi46
igen, az egyik file hiányzik vagy hibás, telepítse fel újra

*Posse*T.W.D*

Csá!! A spanomnak megvan a jéték és ezt a hibaüzit adja be indításkor "One of the files of SUPER-BIKE is missing or corrupted. Please re-install the game." Na erre vki tud mondani vmit?

A gépe:
Intel Celeron D 3.2GHz
512MB 400-as DDR RAM
GeForce 6800LE
WinXP SP1

Speedbreaker
A save fileokat a /black burn/Super-Bikes Riding Challange/saves/
Mappába tegyétek. Ha van olyan, írjátok felül. A mentés teljesen 100% -os, minden megvan benne, minden ruha és minden motor.

download link

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Kicsizoli
Lécci tedd már fel
köszi

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Speedbreaker
#85: Dusztom sincs.

Kijátszottam a game-t. Kell vkinek 100%-os mentés még?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Nashville
Senkinek nincs ötlete? #80
Eléggé lehúztátok a gamét, de azért kíváncsi vagyok -ha már megvan.

Contemporary Country Music

Stralis 91
Szerintem tökéletesen igazad van! Én is ezen a véleményem vagyok! ;]

Tibor
multi jó lett volna, de amúgy jó játék egy iskola után, de a kuplung azt nagyon hiányolom, akkor télleg olyan "realisztikus" lett volna, de így is jó lett

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Speedbreaker
Szóval akkor a játékról õszinte beszámolóm. A játék fizikailag egy nagy rakás szar, a hangok ennél is szarabbak, semmi mértékben nem hasonlítanak az eredeti motorok hangjaira (max néhánynál az alapjárat), az ellenfelek értelmiszintje gagyi (nem azért mert túl könnyû õket megverni), unalmasak a versenyek elõtt az a szituáció amikor a versenyzõket a célegyenesben elõlrõl mutatja. Zavar még, hogy ha restartot nyomok ez akkor is bejön.
De azért hogy ne dõltsem romokba a játékot, van egykét elem, amiben látok fantáziát, és amik a rossz kritikumokat elsöprik.
Az elsõ az az lenne, hogy az AI-val való versenygés elég izgalmas, én olyanokat is nyomtam hogy beleremegett a lábam <#buck>, és hogy nem olyanok mint az u2-ben pl az autók hogy ha elesek és megelõznek bevárnak.
A második, hogy rettentõen tetszik, hogy a fejlesztõk arra akarták rávilágítani a játékosokat hogy a motorunk mennyire is bivaj erõs. Remekül megcsinálták, hogy egy kanyar kijövetelekor full gázzal beleremeg az egész paripa. Teccik, hogy váltások után az erõtõl kiemeli az elejét.
A harmadik az lenne, hogy a folyamatos fejlõdés. Ez alatt azt értem, hogy a nulláról kezdjük, és úgy válunk jó versenyzõvé.

Én még játszok vele, célom az R1-em, remélem ti sem adjátok fel. Majd megnézzük milyen lessz a köv rész (ha lessz). GL & HF

Kaszi46
Hali!

Nem tolom már, elment a kedvem tõle amikor mindenki azzal az unrealisztikus powerslide teknikával kezdett játszani.

Ha megzörgetsz priviben küldöm az msn címemet!

*Posse*T.W.D*

Nashville
Hello!

Írtátok, hogy csak Daemon Tools 4.xx, a be kell mount- olni, nem kell crack. All options On, vagy Off, de nekem mindig ugyanaz a probléma jelentkezik. Simán elindul az intro, kiírja, hogy loading, majd ezt írja ki:
"set, the game language to english"
Szétnéztem a gamecopyworld- on is, de úgy sem jó. Mindig lefagy a játék a kiírásnál. Volt valakinek ilyen problémája?

Contemporary Country Music

Szia Kaszi 46!!!
Rég hallottam rólad.
A motoGp 2-t nem tolod már?
Én még igen, nem tudom megunni!
Nem tudom már az msn címed, na csá!
Speedbreaker
nekem az a baj, hogy kilép az egyik pályánál. azért kéne a mentés 😞

Stralis 91
Nem nahéz a játék szerintem. Eleinte az volt, de mostmár egész jól megy. A többi motort hogy lehet megnyerni? A Ninját +nyertem, de aztán semmit nem ad.

Speedbreaker
az nekem is jól jönne 😛

valaki nem tud hozzá 100% mentést???lécci tegyen fel valaki😞
Speedbreaker
lécci

Speedbreaker
Vki rakna fel a gsx-r rõl képeket? pls :$

Tibor
eddig sehogy nem lehet megoldani, ez a problémája mindenkinek

Hali ! Hogyan lehet azt megoldani hogy a játék a pálya betöltésekor néha ne lépjan ki??? elõre is köszi
Tibor
szerintem meg nem nehéz csak nem adja oda a motorokat a challengesek után

Hello!

Szerintem nem rossz a game csak piszok nehéz. Egy pályát sem tudtam megnyerni még az oktatón kívül <#szomoru1>nem tudna valaki valami cheat-et hozzá ami elérhetõvé teszi a motorokat?

Elõre is kössz!
Stralis 91
Hello.
Most nézem csak, már hawer megmutatta, hogy kell😄. De azért köszi;].

Kicsizoli
Köszi Megnyugtattál<#worship>

Tibor
nem a géptõl függ, lehet h a másolás miatt van

Kicsizoli
Okés Akkor nálad is ezt csinálja azt hittem a gépemmel van a baj szerinted miért csinálja?

Tibor
néháyn pálya után ezt csinálja, amikor a pálya sötéten jön be akkor ki fog lépni

Kicsizoli
Olyant kérdeznék hogy valaki tapaszalt e már olyat hogy csak magátol kilép a játék minden hibaüzi nélkül? Utána meg el se akar indulni??????<#csodalk><#confused><#confused><#help>

Kicsizoli
Szia A legelején tudod elmenteni a profilt utána Autosave van<#whatever>2 óránba telt mig rájöttem:-)

Clidey
Köszi!
Naked bike-okról nincs képed?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Stralis 91
Nem csinál valaki bannert?

hali!
hungaroringen vagy pannonia-ringen nem lehet benn véletlen menni? ha nem akkor nem is köll <#idiota>
valaki tud cheatot vagy trainert a játékhoz lécci irja le
Istencsászár
#36 ebbõl és 111234 ezekbõl.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Clidey
De jó, neked legalább elindul... 😞 Tehetnél föl pár képet, hogy lássam mibõl maradok ki...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Stralis 91
Na valaki tud segíteni?<#help>

reaper4
ezt komolyan vetted?? loool 😄 nem semmi vagy 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

valaki tud cheatot vagy trainert a játékhoz lécci irja le

köszi
Stralis 91
hali. valaki megtudja mondani, hogy lehet menteni akár a careerban, akár a trophy-ban? Segítségeteket elõre is köszönöm.

Ember lazulj már el.
Ez a téma halott.
Nincs mirõl beszélni. Nyugalom.. 😊

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

Clidey
Neked meg ha nem esik le, hogy ez egy poén, akkor 'tán kapcsold ki a lendkerekes zx81-edet, és menj ki az ólba megetetni a disznajaidat! De sapkát vigyél, hogy össze ne tévesszenek velük! <#kocsog><#lama><#lama><#lama>

okés...
Köszi mindent
Azért kipróbálom
😊

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

helló. Nem tud valaki hozzá cheat-et??? Nagyon fontos lenne! Amúgy nagyon fasza a játék, csak szerintem egy idõ utánn elég nehézkessé válik!
Kaszi46
démonold be aztán menni fog

*Posse*T.W.D*

Oldal 1 / 2Következő →