Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
A HQ -n a tippek&trükkök/HasznosTanácsok/Ingatlanok listája –ban megtalálod ha elakadnál benne, de elég egyszerû. A kéz mellett találtál egy papírt is azt olvasd el!

PiszkosFred
Soksok türelem, és nyugtató mellett 😄

CS@: köszönöm ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Ja, még gagyibb így...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JuanG
csak? ... akkor én is tudnék már venni egyet 😊)

és hogyan lehet így berendezni? (elhelyezés, kaja, virág, töröttkardok, stb)???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CS@
Hálás lennék érte <#worship>

PiszkosFred
Elsõ képet felhasználhatom HQn a házak bemutatásánál mint illusztráció? ;]

Tatyla
5k

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
na mert ott párszor legyilkoltam én is a kisérteteket meg felvettem a csonti kezet de mi a feladat vége?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mennyi volt a kéró?

http://thenamelessphoto.com/

CS@
igen

Tatyla
ez az a kisértetes ház?

CS@
Lassacskán kezd az anvili házam is otthonossá válni, képek:
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08

SNAKE01
ehh,némelyik karakternek elég érdekes arca van...<#wow2>

CarajoEsp
Hmm...ez szerintem erõsen Szubjektív. A tied pl. nem rossz, de nem tudnám elképzelni, mint a bajnokok bajnokát😄 Az enyém nekem épp megfelel😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ja zsolo, streex, és laza. Többi nem valami hihetõ... Mármint a fõhõs szerepében... Sory

Hát ne haragudjatok de ezt az arcszerkesztõt szerintem nagyon gyengén kezelitek. Az enyémen kívül talán ha egy jót láttam...

CarajoEsp
Oké, mindjárt utánanézek😄 Találtam most egy helyet, ahol nagyon jó képeket lehetne csinálni, már csak egy Daedrára lenne szükségem😄

attol fugg, hogy van e valami a balkezedben, ha pl faklya vagy pajzs van akkor bizony jobb kezzel varazsol, lehet hogy amikro 3rd bol nezted akkor votl valami a kezedben amikor meg fps bol akkro meg nem volt semmi😊

CarajoEsp
Amúgy megfigyletétek, hogyha Fps-bõl Varázsolsz, akkor a bal kezét használja, 3rdbõl, meg a jobbat😄 Nem minths baj lenne, csak bal kezes lévén örültem volna, ha odafigyelnek rá😄

Jagi
Az uccsó kép nagyon hatásvadász!<#eljen>

Lobsterman
Ne kérdezz. Nem tudom miért de imádom ezt a beállást 😛

CarajoEsp
Majdnem 2órámba került, mire odahurcoltam õket nagyjából egy helyre😄 Ezért imádom ezt a játékot😄 Lassan elérem a 30órát, és még sehol nem vagyok😄

PiszkosFred
Jó lesz az goblinnak is, nem scamp ;] (legalábbis ha jól látom)

Sir Quno Jedi
Najó, de ezek szaros scamp-ek! Ha Oblivionban csinálod ugyanezt daedra tetemek hegyén álva!!! 😄DD Mint Jet Lee-tõl a "One"-ban!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ucso kep valamiert erosen bejovos😊 ahogy terdel a "hos" a legyozottek kozt es sugarzik belolle a "magia,esszencia,eletero" , vagy akar mintha az isteneinek ajanlana az aldozatokat vagy mitomen 😄

CarajoEsp
Noh, itt van 1-2 kép a kedvenc Dunmeremrõl😄

hehe 😄 joak.

vegul sikerult elerni amiert ugy nyujtozkodtal? 😛

oO VinyuS Oo
thx

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

lenyomva tartod az R betut vagy az eger kozepso gombjat aztan egerrel forgathatod, alapbol kicsit erzekeny de van ra mod ami lassitja.

Mayday
'R' billentyu, vagy egergorgo lenyomvatartasaval lehet!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

oO VinyuS Oo
Valaki elmondaná hogyan lehet forgatni a kamerát!
Mert akkor majd én is rakok be képet a macskámról<#vigyor3>!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Lobsterman
Oké. Akkor itten vannak új képek Lucindáról.

And now for something completely different...Its! <#idiota>

Ebben a sisakban úgy nézek ki mint egy hermafrodita <#kocsog>

Bravil városkájába tartottam, ahol a fõkaputól vagy ötven méterre két légiós egymásnak esett íjakkal, és egy szép szabályos párbajt rendeztek. A gyõztes fél elfutott mielõtt megkérdezhettem volna h mi a rákf@sz történt <#gunyos1>

Dremorák kicsi a rakást játszanak. A Kvatch-i õrség is be szeretne szállni...

Az Anvili házamban a kedvenc polcom. Gonoszsisak, gonoszkönyv, melltartó...<#idiota>

JuanG
OFF

ne OFF-oljatok már légyszí! Képeket szeretnénk látni karakterekrõl, nem játékösszehasonlító vitát...

kösz!

ON

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mayday
Mindenkitol elnezest kerek 😊
En vetettem fel egy hozzaszolasomban, es en voltam, aki eloszor MMO-hoz hasonlitotta.
De, mint irtam is, hogy olyan SZABADSAGIT AD, mint egy mmorpg! Mert single jatekban, oriasi a KOTOR, az NWN, imadtam oket, de nem volt ilyen szabadsag. A WoW mar kozelebbi, de nekem meg az is kicsit "kotott" volt, valamilyen szinten csak terelte elore egy uton a karaktert. Nekem az SWG volt az elso ilyen elmenyem, ott aztan elkezdtem, es mehettem akarhova, akarmit csinalni, es ezert eltem a hasonlattal 😊

Ugyhogy ossze ne vesszetek ezen.

Koschwarz: semmit nem veszitesz, az biztos, sot, szerintem elnyeri a tetszesedet a jatek! Ha nem, akkor sem veszted el gondolom a 12 ezer forintot, amennyit beruhazol ra 😉

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Laza
Ossze nem hasonlithato a ketto ... ennyi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Csakhogy a WoW mmo, ez meg szigorúan single. És ebbõl kifolyólag habár össze lehet hasonlítani, de botorság. Beethovent is lehet hasonlítani Marilyn Mansonhoz, mondván hogy mindkettõ zene és mindkettõt hallgatja sok ember, de van értelme? No offense ;]

Tényleg rendkívül szórakoztató játék, de egy rp szerver helyét akkor sem tudja átvenni. Annál az egyszerû ténynél fogva, hogy ott élõ játékosok vannak. Akik néha nem oda valók. De sokszor elég érdekes fordulatok történnek.
És most persze le lehet hurrogni, végsõ tromfként azzal, hogy a WoW néhol erõteljesen hent-centrikus... de aki ezt mondja, annak az RP szerver gyakorlati jelentésérõl fogalma sincs.
De tény és való, hogy vannak itt olyan dolgok, amit egy mmo-ban játéktechnikai okokból elég nehéz lenne visszaadni.
koschwarz
kell egy ilyen is minden fórumra<#hehe>

de egyébként nem, komolyan mondtam

a megvétel meg tudod mit jelent, tudooood??....<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Te most itt ilyen anti Oblivionos szerepet próbálsz betölteni egyszemélyben? Nehéz lesz. 😊

koschwarz
hoppácska, hogy ez nem mmorpg, de olyan??? <#szeret> állat

akkor most megyek és megveszem<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

procid milyen van ehhez? ha Sir Quno Jedi allitasat vesszuk alapon. (majd amugy kiprobalom hogy felrakom 1024x768ra enis)

amugy orulok mert nem hittem volna hogy nalam egyeltalan ilyen jol fog menni es viszonylag meg szepen is, konfig masik topikban. szal jol megirt kis programocska lett ez😊

PiszkosFred
Hát nekem egy asus 6600gtm van, és féltem tõle, de nagyon de nagyon jól muzsikál ;] Ismerem a korlátait - úgyahogy - ezért nincsenek egetverõ elvárásaim, de 1024ben szinte minden megy 3/4 vagy maxra húzott csúszkákkal. Persze pár dolog ki van lõve, shadowgrass, grass distance, lod, és a shelf shadow. Utóbbi azért, mert ritka rondán el van tolva... Int és ext shadow az elsõ köckában/egységen. 20fps kinn, városban 20-25 (sok npc nyüzsög, akkor kevesebb egy picivel), dungeonba és zárt területen (kisebb interior cellákban) pedig tökéletes. Ha 4xAA+4xAF+Bloom van, akkor minden ugyanez, de akkor már csak 800x600. HDRel 1024.

nah legyen egyszer nekem is hdr tamogato karim😊

Sir Quno Jedi
A karik arcán mindég látszik a másik iránti érzelmi beállítotsága, ez igaz az NPC-kre is.

Mayday
Oriasi szabadsagot ad, tisztara mint egy MMORPG, csak ugye offline. Nekem speciel ez az elso Elder Scrollsom, de igy jatek engem mar nagyon regen nem varazsolt el! Gyonyoru es fantasztikus!

PiszkosFred
HDR. Eddig AA+Bloom volt, de tegnap átváltottam próba képpen HDRre. Eszméletlen, ha tudom hamarabb, végig HDRben játszok. Sokkal hangulatosabb lett, legalábbis nekem. (és fps is jobb talán) A fények valami iszonyat jók ;]

pl enyhe mosolyt dob ha varosban egy npc kozeleben van es ranez kozelrol😊 nem tudom hogy minden npcnel vagy esetleg personality fuggo vagy valami befolyasolja ezt 😊 remelem igen, jo lenne ha egy nagy ork barbar 20 as personalityvel nem mosolyogna ra mindenkire 😊

fasza kepek😊 csillogas hdr miatt ennyire szembetuno vagy sima bloom?

jaja az lehet <#fejvakaras>

Amikor a sewer után megláttam a grimaszt (mindig van ott egy mudcrab valszeg azért csinálta) azt hittem hogy véletlen elszúrtam az arckészítést <#idiota>

PiszkosFred
Ha a közelben ellenség van, akkor általában átvált morcosra (sneak ikon világít, nem halvány), de ez csak egy házi megfigyelés, lehet hogy nem ez a titok nyitja ;]