1282

A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
  • SNAKE01
    hi all!
    úgy döntöttem hogy megmutatom énis a saját kis harcosomat!
    most éppen egy IMPERIAL DRAGON páncél settet visel és egy UMBRA kardot tart a kezében!
  • Kandurex
    Pedig nem szar, csak nyomi ()
  • McHaals
    öcsém, hogy lehet ilyeneken vitázni... ennyire unatkoztok?
  • PiszkosFred
    Hát tényleg szélmalomharc. CsőKujts esetében vigyázni kell mit mond az ember, mert nagyon érzékenyenen érinti minden olyan negatív dolog, ami a karakterére vonatkozik. Ami érthető, hiszen örök törvény, hogy "az embernek mindig a saját gyereke a legszebb, és aki mást mond, azt pofánverem". A gond ott van, hogy ez egy nyílvános fórum, vagyis ha ide belinkelsz egy képet, akkor bizony jöhetnek olyan kommentek is, amelyek nem biztos hogy pozitívak. Ez benne a rizikó. Ha nem tudja ezt valaki lekezelni magában, inkább ne linkeljen. Még akkor sem, ha esetleg közeli ismerősei (szakmabeliek) előtte megdícsérték.

Az már csak hab a tortán, hogy ha nekem tetszik valami, akkor az azután is tetszeni fog, ha az egész világ azt mondja rá, hogy sz*r ;]

Szóval csak óvatosan kell fogalmazni CsőKujts esetében. Vagy sehogy. Én utóbbi mellett döntöttem már régen, ha karakterről van szó ;]
  • donpedro
    Magyarázni??? Most írtam, hogy én is majdnem rákérdeztem, pont ugyanúgy, ahogy Mayday, mert úgy értettem, ahogy. Nekem folyamatosan úgy tűnik, hogy Te vagy az, aki belemagyarázza a kötekedést abba a kérdésbe. De mindegy, tekintve, hogy az utsó hozzászólásod második felével egyetértek, meg ez amúgy is off, szerintem is zárjuk le a témát. Mayday meg majd elmondja a saját véleményét.
  • CsőKujts
    Na persze mindent meg lehet magyarázni. :) Inkább azt mondanám, 99% hogy tévedsz. Persze ez a lehetőség eszembe se jutott. :)) De ezen most nem fogunk összeveszni. Peace!

De amúgy kicsit gondolkodjál már, nem fogok mindent szó szerint írni. Nem vagyunk az isiben. Szerinted azt kellett volna írnom, hogy "pláne amilyen szót hozzáfűztem?" Nanemá. :)
  • donpedro
    Na jó, türelmesen elmagyarázom. Idézlek: "#674-en most én is hangosan felröhögtem. Pláne amilyen SZÖVEGET hozzáfűztem."

A "szöveget" kifejezés használata tette zavarossá a mondandódat, ugyanis a #674 csupán egy szó, amit elsőre nehezen lehet szövegként értelmezni. Ezért van az, hogy elsőre én is azt hittem, hogy egyszerűen elírtad a számot, és valami más szövegre utalsz. Mayday szvsz pontosan úgy járt, ahogy én, nem volt biztos benne, hogy nem írtad-e el a számot. EZÉRT kérdezett rá, EZÉRT idézte, és semmilyen hátsó szándék nem volt benne.

Ha nincs igazam, akkor szólj te is Mayday, de 99%, hogy nem tévedek, mivel én is majdnem rákérdeztem, pont úgy, ahogy te is tetted.

Szóval legközelebb csak akkor kezdje el oltogatni másokat, ha 100%-ig meggyőződtél róla, hogy belédkötöttek, másrészt pedig fogalmazz egyértelműbben.

Köszi.
  • CsőKujts
    Jujj! Mit nem lehet ezen érteni? Szerintem nem egy nyelven beszélünk. Plusz ha valakit is megsértettem utána tisztáztuk. Mayday nagyon is értette miről van szó...

Írtam, hogy hangosan nevettem a 674-en főleg azon amit hozzáfűztem. Nézd már meg a 674-et mit fűztem hozzá. Még idézte is... Mi lenne ez ha nem kötekedés. Ennyi erővel írhatta volna azt is, hogy te ezen röhögsz te szerencsétlen. :) Bocs az off-ért.
  • donpedro
    Ne haragudj, de te milyen kötekedésről beszélsz???????? Egyszerűen nem értette, hogy mit akarsz, ahogy egyébként elsőre én sem. Erre pont te kötsz bele.

Nem először sértegetsz másokat ok nélkül ezen a fórumon, talán nem kéne... Bocs, hogy beleszóltam.
  • LegionarR
    Sztem azért rángatja a vállát, mert nem nagyon érti a #750-est. Mondjuk én sem, kicsit homályos az egész. De lehet csak azért mert hullafáradt vagyok :)
  • CsőKujts
    Hát most hiába rángatod a válladat. :) Nem írtam oda mást... Ajánlom nézegesd a karim fejét abban a hülye sisakban plusz az alakul szót. Csináld oda vissza hátha elkap valami ha nem akkor sajnálom nem segíthetek. De amit írtál az egyértelmű kötekedés. Node remélem nincs harag én már egyből bocsánatot kértem.
  • Mayday
  • CsőKujts
    Aha! Ha valamin hangosan tiszta szívből nevetsz az egy igen pozitív dolog bármi miatt is teszed ezt. Kivéve a káröröm. Szal ne reklámozd, hogy neked nem eléggé fejlett a humorérzéked. sry...
  • Mayday
    Marmint, hogy "alakul"?
  • CsőKujts
    #674-en most én is hangosan felröhögtem. Pláne amilyen szöveget hozzáfűztem. :))
  • CsőKujts
    Amúgy néha én is röhögök rajta. Nem sok ilyen futkározik az tény!
    Szerintem az a baj, hogy túlságosan komolyan vettem amikor készítettem.
  • CsőKujts
    Hát öcsém, ezért a beszólásért tuti kettéhasítana a baltájával.
  • Rage47
    :DDD
  • I.C.ram
    Ezen a karakteren mindig annyit röhögök! :D Hogy lehet ilyen nyomi fejet csinálni? :D
  • CsőKujts
    Akkor tényleg csöndes. :)
  • Jagi
    Mattka a háztetőn! ^.^
  • oO VinyuS Oo
    Upsz!
    Régen láttam már!
  • SNAKE01
    JAMAKASI=YAMAKASI!:D
  • oO VinyuS Oo
    Egy kis JAMAKASI

• CS@
    Ja PlaceAtMe paranccsal csináltam.
  • haxoror
    "mostanság túl sok a wisp és a szellem, és sajnálom a silver arrowsokat pocsékolni rájuk;]"

Nálam van egy silver bow ilyen esetre, abból az steel arrow is sebzi a szellemeket
  • Apus
    Ehh bazzeg. Jobbklikk rajta és kép megjelenítése. Tudtam hogy elcseszem.
  • Apus
    Az én cuncimat is felrakom:)

• Kmarha
    nem egyszerü hajszín :)) a bal oldali kép viszont lenyügöző
  • PiszkosFred
    Na akkor én is. A tolvajkám, Natalie. Mithrillben, sigiles enchantokkal (főleg feather+ és chameleon +%), alap dwarven bowwal, hozzá tartozó nyilakkal. Fegyverem egy enchantolt silver longsword+light iron shield (mostanság túl sok a wisp és a szellem, és sajnálom a silver arrowsokat pocsékolni rájuk;]) Tolvajoknál rang3on állok, épp Bravilba igyekszem, csak a romokból és dungeonokból mindig úgy telepakolom magam, hogy ügethetek vissza a boltoshoz. Best Defenseben a testvérpár már tervezi, hogy rólam nevezi el a boltot, annyi szemetet adtam már el nekik. A házikóm Anvilban van (szellemtanya, + a display room mod alatta), úgyhogy a cuccokat átmeneti jelleggel ICben tartom a romos viskóban, és majd egyszerre, meztelenre vetkőzve viszem át ICből Anvilba, talán akkor 2-3 fuvarral megúszom ;] (én hülyeségem, de nincs fast travel nálam, ezért aztán nem olyan egyszerű a logisztika). Cuccok alatt értem, a próbababákra szánt kollekciókat. Kétfajta ruhám van, a bőrszerelés is midnig ott figyel a hátizsákban. Ha érzem hogy necces a szitu, akkor gyors átöltözök a csillogó mithrillből a fekete(barna) leatherbe.

Hja, és teljesen beleszerettem a sunyi, árnyékban mászkáló tolvajéletbe, egyszerűen beszippantott ez a világ. Szegény mágusom azóta is iszik Chorrol egyik kocsmájában, parkolópályán.
  • Cat 02 #732
    Panoráma ? :D
  • Kmarha
    Nho, semmi különleges nincs rajta, csak annyi hogy az enyém :) egy tipik elf, arcán kicsit a felsőbb rendüség tudat. Sudár termet, könyed ruha, szőke haj, apró, mandula alaku kék szemek, hibátlan, sima fehér arcbőr.

Hegyesfülü drágaságom csak akkor közösködött az emberi és egyébb alacsony rendű fajjal, mikor besétált az arénába, megmutatni, egy szál íjjal és csöpnyi életerő mágiával nincs lény, ki talpon tudna elötte maradni. :P Azóta az erdőt járja, romokat mászik és kutat át, pillangók után futkos. :) Mi többre lenne szüksége? :P
  • LegionarR
    Hogyan csempészted be ezt a nőcit a lakásodba ? Ez is valamilyen konzolparancs?
  • donpedro
    Már néztem, a HQ-t, de ami engem igazán érdekel, az a falon elhelyezett cuccokra vonatkozik. Igaz, az editorba eddig még bele sem néztem, meg most nem is nagyon van időm ezzel foglalkozni. Ezzel együtt, előre is köszi. :)
  • CS@
    Ő is csak a kép kedvéért fekszik ott (tulképp holtan:)
  • CS@
    A parancsok lényeges része már kint van a HQ –n a lakberendezés 2. –ik részben. Az ID –k listáját folyamatosan készítgetem a hétvégén meg lesz a konténerek és még néhány apróság. Valamint igyekszem összehozni egy rövid ismertetőt az editorról az eddig ismertetett dolgok jelentős megkönnyítésére.
  • Tataglia
    Senki sem csinál "orc"-okat. Lehet hogy ronda az orc, de erős.
  • donpedro
    Látom te is sims-ezel. :) Az utóbbi időben már én is csak arcokat kreálok, meg a lakást csinosítgatom. :)) Bár meg sem közelíti a tiédet, mivel abszolut nem ismerem a konzolparancsokat. Ami a lényeg: gratula, marha jó lett!
  • SNAKE01
    ilyen is van?
  • CS@
    ÁáHhh, dehogy csak a képek kedvéért kapcsoltam be, ment is vagy 7FPS –t a játék.