Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmm, ezek marha jók, (sajnos ezeket nem én csináltam):

Hülye vagyok, ékezet miatt nem ment, na itt van Õõõ, a bombanõõõõõ:

cenobite
Aha, komoly. Csak ott "h" nélkül volt, simán Peltár. Fõgenya varázsló. 😄
Én is jártam már úgy, hogy azt hittem kitaláltam egy fantasy nevet, aztán pár év múlva visszaköszönt valahonnan.

gamertag: kenobita

Ez komoly? Én meg azt hittem, hogy a saját elmém szüleménye a név (a keresztnevem alapján). 😊)

BEAST
nálam sem 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmm, a középsõ (közeli) nálam nem jelenik meg valamiért, ti látjátok?

cenobite
Peltár... Hú, melyik fantasy regényben is volt...? Ja! Hát a Káoszban! Bakker de imádtam/imádom a Káosz sorozat elsõ 3 könyvét.

BEAST
<#wilting>

b-type
szólj ha kell poronty egy Dunmer-tõl 😊
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Újabb képek rólunk, kicsit módosítottam az arcokat, de csak minimálisan:

Thora, a máguslány

Felkészült az Oblivion elleni harcra

egy közeli

Itt pedig már én nyomulok, Pelthar akcióban:

Lobsterman
Én khajiittal toltam végig a morrowindet, úgyhogy nekem már herótom van a macskafejekbõl 😄
De kujtsé teccik. Bár sörénnyel jobb volt

Sikerre való tekintettel... 😊

Thx!

<#eljen>

A következõ karakterem nekem is khajiit lesz <#vigyor3>

Köszi kucccs!
Köszi! 😊

Ezzel a hajjal zoralabb. Kár, hogy nem lehet szinezni.

Ilyen ha jól emlékszem még nem volt, úgyhogy gyorsan összedobtam egyet.

cenobite
Nekem tetszik a "fejszerkezete" ennek a karinak. Pont azért, mert tényleg egyedi. Nem szép - a szó klasszikus értelmében - viszont biztos, hogy nem olvad bele a tömegbe. Klafa!

Képzeld ismerek egy orvost annak az a neve, hogy Hugyák József. 😊 Bocs nem bírtam kihagyni..

Hát nem ebben a fórumban az tuti.. 😊 Menj át a sima Oblivion fórumba (legnépszerûbb fórumoknál keresgélj) azt ott tedd fel az ehez hasonló kérdéseket. További offot megelõzendõ: My computer/xxx documents/My games.

Heeeelp! Hol találom az Oblivion mentéseket?
okok😊

mar elnezest de akkor te felreertettel engem😊 en nem fikazni akartam a karaktered, hanem megjegyeztem hogy erdekes es vicces arcberendezese van ami teljesen egyedi😄 ha fikazni akartam volna akkro mas szavakat hasznaltam volna. amugy ha mar ezt nezzuk hogy hos meg nem hos, nem ertem ez a fej miert hosies fej?😄 senki nem bizna meg ezt a karaktert feladattal mert nem eppen bizalomgerjesztofeje van😄

az en karakteremrol meg annyit hogy en nem host akartam csinalni hanem egy egyszeru es helyes leanykat akire szivesen nezek jatek kozben. ez nem film ahol azert kell mar alapbol egy hosnek maskepp kineznie mint egy atlagember, hogy az kiemelje a tobbi szereplo kozul.

nah meg nehogy mar egy iskolas tanarno nem lehet a magie mestere😄

Asszem félreértettelek! 😊 Úgy olvastam, hogy semmi arcberendezése van... Sory!

Még annyi, hogy a világért sem akarok Flamelni. Már bocsánatot is kértem amiért "elragadtattam" 😊 magam a múltkor. Tényleg nem volt igazam. Mindenkinek a saját karija jön be és kész. Szal bocs az OFF-ért!

Már ne is haragudj a tied meg kb. mint egy általános iskolás tanárnõ. 😊) Nem tudom melyiknek van több keresnivalója egy karddal és egy mágiával teli világban...

De látom elkerülte a figyelmedet amit mondtam, hogy a barátom tetovál! Méghozzá igen jól! Plusz grafikus. Õ azt mondta a karakteremre, hogy az összes közül ez néz ki a legjobban és nem azért mert a barátom mert az elõzõ karimat lefikázta, hanem azért mert tényleg így gondolja. Szal ha nem haragszol én inkább az õ véleményére adok mint a tiedre.
Különbenis tudom, hogy csak azért csinálod mert lefikáztam az itteni karaktereket. Szal jobb lesz ha abbahagyod mert kicsit átlátszó és igen fogok még több sceenshotot linkelni. A kedvedért vámpírosat is.

remelem majd kiprobalja a vampir letet es akkor belok par screenshotot ugyis mert arra kivancsi lennek de nagyon😊 mivel mar alapbol is egy jol lakott vampir feje van😊

PiszkosFred
En mar kezdem megszokni ezt a durcas "coldkiller" fejet. Latom magam elott, ahogy jon velem szembe, nem koszon csak jol fejbevag, majd ugyanazon lendulettel megy is tova...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ez a kari meg midnig megnevetettet😄 nem semmi arcberendezese van, foleg ezzel a szepnek nem mondhato elf sisakkal😄

Sok életem maradt. 😊

Ezt hívják más tollával való ékeskedésnek. 😊

cenobite
Whoa! Ez tetszetõs! Panorámakép. 😊

Crokin

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

Ez Morag az NWN-bõl személyesen? 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

BEAST karaktere alap neophunk ... =)

Kár strapálnod magad, már most eldöntöttem hogy tökmindegy milyen képet raksz be azt fogom mondani hogy OLDALRÓL ÚGY NÉZ KI MINT EGY POCOK!!!!!!! <#duhos2><#hehe>

BEAST
sosenem! majd én megmutatom! holnap 😛PP

Persze mert a csukja miatt nem látszik hogy OLDALRÓL Õ IS EGY POCOK!!!!!!!!4 <#idiota><#hehe>

BEAST
az én karakterem tökéletes úgy ahogy van xD

😄

Ja így megy ez, ha meg profilbol jól néz ki akkor szembõl lesz olyan mint akit pofánvertek egy lapáttal, kezdem visszasírni a régi rendszert amikor elõre elkészített arcok közül kellett csak választani <#idiota>

EZt azért hozzáteszem,hogy profilbol ugy nez ki mint egy pocok =D

BEAST
milyen jóképû valaki 😄😄😄😄DD

O pedig az enyem.Raknek fel kepet jatkbol is,csak ez az elven armor eleg ronda=)

reménytelen
Ez még mindig az enyém.

Mint arch-mage:

Mint nagy harcos:

Komoly! Meg Lobsterman gyíkja is!

CS@
Ja ez valamelyik nap már volt(aztán gyorsan eltûnt) egy béka mögé rejtve és akkor is nagyon tetszett(õ és nem a béka)! <#eljen>