Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én is jártam már úgy, hogy azt hittem kitaláltam egy fantasy nevet, aztán pár év múlva visszaköszönt valahonnan.
gamertag: kenobita
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Thora, a máguslány
Felkészült az Oblivion elleni harcra
egy közeli
Itt pedig már én nyomulok, Pelthar akcióban:
De kujtsé teccik. Bár sörénnyel jobb volt
Thx!
A következõ karakterem nekem is khajiit lesz <#vigyor3>#vigyor3>
az en karakteremrol meg annyit hogy en nem host akartam csinalni hanem egy egyszeru es helyes leanykat akire szivesen nezek jatek kozben. ez nem film ahol azert kell mar alapbol egy hosnek maskepp kineznie mint egy atlagember, hogy az kiemelje a tobbi szereplo kozul.
nah meg nehogy mar egy iskolas tanarno nem lehet a magie mestere😄
De látom elkerülte a figyelmedet amit mondtam, hogy a barátom tetovál! Méghozzá igen jól! Plusz grafikus. Õ azt mondta a karakteremre, hogy az összes közül ez néz ki a legjobban és nem azért mert a barátom mert az elõzõ karimat lefikázta, hanem azért mert tényleg így gondolja. Szal ha nem haragszol én inkább az õ véleményére adok mint a tiedre.
Különbenis tudom, hogy csak azért csinálod mert lefikáztam az itteni karaktereket. Szal jobb lesz ha abbahagyod mert kicsit átlátszó és igen fogok még több sceenshotot linkelni. A kedvedért vámpírosat is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ja így megy ez, ha meg profilbol jól néz ki akkor szembõl lesz olyan mint akit pofánvertek egy lapáttal, kezdem visszasírni a régi rendszert amikor elõre elkészített arcok közül kellett csak választani <#idiota>#idiota>