Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a banditák elég érdekes pozíciókban tudnak aludni <#beka3>#beka3>
És egy kis lilavízválasztó bug <#idiota>#idiota>

En az a "maradi" emberke vagyok, aki nem hasznal modot, viszont az erdekelne, hogy milyen kuldetes ad ilyen armort.
Bar most DB elso kuldi utan kaptam egy jo kis light armort, es ezt mar szeretem (arenas jutalmat nem szerettem, hulyen "ereztem" benne magam)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nagyon kemény a srác. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://thenamelessphoto.com/
Na este majd kiprobalom, hogy a kiindulasi arcobol mit tudok osszehozni 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A névtelen vándor...
Ezt az elõzõ hasonló képen felbuzdúlva.
Ezt meg csak az elmaradhatatlan "trónon pózolás" miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Es en is elgondolkodtam, hogy megprobalom a felesegem arcat "lemodellezni", de miutan egy normal, "vadidegen" arcot is alig birtam, felek, hogy ez meghaladna a kepessegeimet 😞
Valaki irt regebben olyanrol, hogy valami kulso program segitsegevel fenykepet be lehet importalni Oblivionba? Ez igaz?
Kicsit nyakatekerten fogalmaztam bocsi <#vigyor3>#vigyor3>
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Multkor nekilattam csinalni egy uj, noi karit arra az esetre, ha mar nagyon unnam a mostanit. Megprobaltam egy csinos noi arcot osszehozni, de valahogy fel ora bibelodes utan sem sikeult normalisan kinezo (nem hogy csinos 😛) arcot letrehoznom. T_T Aztan persze rohadt mod meguntam es inkabb jatszottam tovabb a mostanival. ^_^'
14-es szinten kezdem erezni az egyre novekvo nehezseget, amirol mar sokan irtak a masik topicban. Mokasak azok a conjurer ellenfelek. Ha nekiallok harcolni az idezett lennyel nem sok eselyt hagynak. Amint leolom a lenyt, idezi az ujabbat, aranyos 😊 Ennel mar csak az viccesebb, amikor ramegyek az idezore, o meg elkezd visszafele szaladni. Kedves, szivbajjal kisert perceket szerezve nekem, hatha bejon meg par kedves ismerose...😄D Radiant AI dolgozik kemenyen. 😄
Persze engem se kell felteni, nem a szolgat szoktam utni, hanem mindig a gazdit 😄D Az mar csak 1 plussz, hogy ha meghal a gazdi (gizda 😄), eltunik az idezett leny.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
de öszintén mondom letöltötem és anyira megtetszet a játék hogy megrendeltem
mert ez egy örök darab nem lehet meguni.
"Hát nekem is ráment egy este mire meglett a mágusom ;] De az elsõ karaktert én is gyors összedobtam, aztán majd csak a végleges/mostani-ra szántam rá a több órás plasztikát."
Az érdekelne, hogy ezeket a karakter-módosító plasztikákat milyen programmal csináljátok?? Az Oblivion-ban új játék kezdésekor lehet ilyet?
Mert én csak a fajt választottam ki, de olyan részleteket nem láttam, amikrõl ti beszéltek...
Megvan valakinek a FaceGen nevû progi? Mert annak a demója megvolt nekem, csak abban nem lehetett kimenteni az elkészített karaktert... 😞
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Vagy ez vmi full-extras lo? 😄D
O biztos jobban rament a kozelharcra 😊
En még a cuccaim nagy reszet is Fortify Intelligence es Fortify Destruction varazslatokkal enchantoltam 😄
Na pici "jányom" mostanság a Light Armort fejlesztendõ, Chain cuccokba öltözik, de mivel szeretjük a gebénkét, õ is kapott egy ruhát ;]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A felszerelés 😄
Lóháton
sisak nélkül 😄

http://thenamelessphoto.com/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kicsit Ambrus Attilát juttatja eszembe<#vigyor0>#vigyor0>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Oszinten szolva, nekem minden maxon, 1280x1024-ben, HDR bekapcsolva, olyan szogletes minden foton a karakterem arca elsimitas nelkul. (Bar kicsit eros arcvonasai is vannak, ez igaz)
De ezeken a kepeken, foleg a masodikon gyonyoru a kep, az arc, en nyomat nem latom az elsimitas hianyanak!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Na majd este megnezem.