Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enyem. remelem mukodik

Na erre a "hajra" húzzál sisakot <#idiota>

Lobsterman
Új karaktert kezdtem, úgyhogy gondoltam bepostolom ide, bár még csak 2es szintû.

Ezek a banditák elég érdekes pozíciókban tudnak aludni <#beka3>

És egy kis lilavízválasztó bug <#idiota>

Mayday
Azt irtam am, (vagyis ugy ertettedm) csak nem hasznaltam ekezetet, bocsanat 😊

En az a "maradi" emberke vagyok, aki nem hasznal modot, viszont az erdekelne, hogy milyen kuldetes ad ilyen armort.

Bar most DB elso kuldi utan kaptam egy jo kis light armort, es ezt mar szeretem (arenas jutalmat nem szerettem, hulyen "ereztem" benne magam)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jaj kamera! <#hehe>

reménytelen
Ja, én meg végigvittem, a fõszálat, azért kaptam ezt jutalom gyanánt.
Wow, ez a fej marha jól sikerült:

Nagyon kemény a srác. 😊

BEAST
ez velem is megesett még az elején , amint kiszaadultam IC-bõl , hirtelen annyi küldetést kaptam annyi felöl , annyi látnivaló volt ... hogy elfelejtettem visszamenni arénázgatni meg úgy általában bármi mást csinálni , csak kapkodtam a fejemet a küldetések után 😊 ... nagyon elszomorodtam amikor elkezdett kiürülni az active quest listám :S ... most is csak a "hozzá 30 gyökeret" küldetésem van meg a fõszál ... lehet megharaptatom magam egy vámpírral vagy valami xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hen-tes
ezekkel a trónokkal vigyázz, engem egy majdnem átvert 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PiszkosFred
Küldetéseket csinálgatom - a helyi városiakat -, emellett az Egyetem tagságira hajtok, de csigalassan haladok. Néha bunyózok az Arénában, de mostanság már az is elmaradt ;] ICt nem láttam már napok óta. A Horse Armor mod miatt mentem egyedül vissza, csak pár fotó miatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
nem mod , mód xD ... 2 küldetés aminek egyfajta Ebony armor a jutalma , csak más a neve

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Ja értem. Hát fõszálba bele sem kezdtem eddig, csak az amut adtam le a paci miatt. A kinézete miatt gondoltam ebonynak, még nem láttam "élõben", ezért tippeltem arra ;]

Mayday
Milyen 2 mod? (Cheat nem erdekel) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

BEAST
igen az az armor set Ebony-nak felel meg 😊

BEAST
2 mód is van Ebony set összeszedésére mielött "normál dropban" megkapnád 😊 ... normal droplistbe 15 körül kerül

reménytelen
Mire gondolsz, mint ebony? Az íj ezüst, a páncél Imperial Dragon Armor, a nyilak vasból vannak :-P
PiszkosFred
Betojok, hogy lev8on már ebony(?)ban vagy 😄 Én lev11en alig találtam, csak 1-2 dwarvent... A többi steel, vagy újabban chain a skillfejlesztés miatt. Bele kell húznom, több romot kell takarítanom, nincs mese.

reménytelen
Az enyém:

akkor szoktam varázsolni ha nagyon sokan jönnek rám vagy ha 1 valaki de az nagyon ütõs 😄 csináltam már varázslatot ami tûz/víz/áram kombó és mindez 5mpig sebez. na abból max 1et eltudok lõni és utánna még rácsapok a kecire 1-2. de ha elbaszom akkor viszont spuri van 😄DD

http://thenamelessphoto.com/

MrStokes
Hmmm ezt meg nem is probaltam. Abban bizva, hogy majd lesz vmi normalis random arc, eloszor mindig nekialltam klikkelgetni a random gombon. Aztan amikor nem jott ossze semmi ertelmes, a legutolso randombol kiindulva probaltam kihozni vmi ertelmes eredmenyt.

Na este majd kiprobalom, hogy a kiindulasi arcobol mit tudok osszehozni 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hmuda
Shadowmere V2.0 (az elf páncél egy hányás, akkor már inkáb a steel)

A névtelen vándor...

Ezt az elõzõ hasonló képen felbuzdúlva.

Ezt meg csak az elmaradhatatlan "trónon pózolás" miatt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Hat halljatok, en is iszonyat sokat tokoltem, jonehany orat, amig meg voltam vegul a karakterem arcaval elegedve!

Es en is elgondolkodtam, hogy megprobalom a felesegem arcat "lemodellezni", de miutan egy normal, "vadidegen" arcot is alig birtam, felek, hogy ez meghaladna a kepessegeimet 😞

Valaki irt regebben olyanrol, hogy valami kulso program segitsegevel fenykepet be lehet importalni Oblivionba? Ez igaz?

Jaja én is mindig az alap fejbõl alakítok és a randomokat inkább hanyagolom.

LegionarR
Én azt vettem észre, hogy a különféle randomgenerált arcokból nehéz (inkább lehetetlen) egy bizonyos arcot létrehozni. Úgy értem, van két külömbözõ random arc, és az egyikbõl összelehet egy jó arcot hozni a másikból meg sehogy se sikerül ugyanazt elõhozni.
Kicsit nyakatekerten fogalmaztam bocsi <#vigyor3>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Jagi
Érdekes 😊)

MrStokes
Engem az idegesit, hogy a random altal generalt arcok hasznalhatatlanok, mindnek olyan kerek es kover a feje, hogy csak na! 😄 Gyakorlatilag mindig neked kell az arccal bibelodni valamilyen szinten.

Multkor nekilattam csinalni egy uj, noi karit arra az esetre, ha mar nagyon unnam a mostanit. Megprobaltam egy csinos noi arcot osszehozni, de valahogy fel ora bibelodes utan sem sikeult normalisan kinezo (nem hogy csinos 😛) arcot letrehoznom. T_T Aztan persze rohadt mod meguntam es inkabb jatszottam tovabb a mostanival. ^_^'

14-es szinten kezdem erezni az egyre novekvo nehezseget, amirol mar sokan irtak a masik topicban. Mokasak azok a conjurer ellenfelek. Ha nekiallok harcolni az idezett lennyel nem sok eselyt hagynak. Amint leolom a lenyt, idezi az ujabbat, aranyos 😊 Ennel mar csak az viccesebb, amikor ramegyek az idezore, o meg elkezd visszafele szaladni. Kedves, szivbajjal kisert perceket szerezve nekem, hatha bejon meg par kedves ismerose...😄D Radiant AI dolgozik kemenyen. 😄

Persze engem se kell felteni, nem a szolgat szoktam utni, hanem mindig a gazdit 😄D Az mar csak 1 plussz, hogy ha meghal a gazdi (gizda 😄), eltunik az idezett leny.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Punk's not dead.

PiszkosFred
A karaktergeneráláskor van ezernyi csúszka, amelyekkel a szemgödörtõl kezdve a tokáig, minden állítható. Semmi külsõ prog, csak azokkal való bíbelõdés. Eleinte megijedtem amikor megláttam, mostmár úgy vagyok vele, hogy imádom, és néha melóban azzal szórakozom (ha nincs kedvem dolgozni;]), hogy kollegáim és ismerõseimet próbálom lemodellezni ;] Nagyon sokoldalú a generátor, majdnem rendõrségi szinten lehet "fantomképeket" készíteni. Sõt, lehet még jobb is 😄

PiszkosFred
Elsõ hivatalos plugin. Apró kis smink a lovon, semmi extra.

drop
igen látom csak még nem jöt meg az eredeti játékom
de öszintén mondom letöltötem és anyira megtetszet a játék hogy megrendeltem
mert ez egy örök darab nem lehet meguni.

go to hivatalos oldal es ott toltheto a plugin 1.99$ ert,

drop
szia ez valami mod?, vagy hol lehet ilyent venni lóvat disziteni.

uj kari kezdesnel lehet az arcot varialni, kicsit nezd at figyelmesebben.

Piszkos Fred írta:
"Hát nekem is ráment egy este mire meglett a mágusom ;] De az elsõ karaktert én is gyors összedobtam, aztán majd csak a végleges/mostani-ra szántam rá a több órás plasztikát."

Az érdekelne, hogy ezeket a karakter-módosító plasztikákat milyen programmal csináljátok?? Az Oblivion-ban új játék kezdésekor lehet ilyet?

Mert én csak a fajt választottam ki, de olyan részleteket nem láttam, amikrõl ti beszéltek...
Megvan valakinek a FaceGen nevû progi? Mert annak a demója megvolt nekem, csak abban nem lehetett kimenteni az elkészített karaktert... 😞

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

MrStokes
Mar a lovat is lehet oltoztetni? Oo
Vagy ez vmi full-extras lo? 😄D

MrStokes
Hehe, en is pont ezt neztem, mivel nekem is spellsword karim van es mar lvl 10-en tobb magickam volt,mint neki lvl 19-en 😄D

O biztos jobban rament a kozelharcra 😊

En még a cuccaim nagy reszet is Fortify Intelligence es Fortify Destruction varazslatokkal enchantoltam 😄

PiszkosFred

Na pici "jányom" mostanság a Light Armort fejlesztendõ, Chain cuccokba öltözik, de mivel szeretjük a gebénkét, õ is kapott egy ruhát ;]

Laza
jah, HDR-es, de ezen a felbontason egyebkent sem szoktam hasznalni AA-t, igy is tokeletes.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Apus
Érdekes párosítás az Ork spellsword. Milyen játszani vele? nem nagyon varázsolsz gondolom..

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Sir Quno Jedi
Nincs túl sok manád, ahhoz képest, hogy spellsword vagy?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na igen, a JuanG által berakott barbár lényegesen rondább, viszont az õ esetében ez talán inkább pozitívum. 😊)

PiszkosFred
Ah, Ben azért jóképúbb volt. Maureen meg egyenesen szép, igaz õ nõbõl volt;].

Nekem a Full Throttle címû régi kalandjáték fõhõse ugrott be róla. 😊

<#vigyor1>

Na mostmár énis berakom 😊

A felszerelés 😄

Lóháton

sisak nélkül 😄

http://thenamelessphoto.com/

JuanG
ja, tényleg 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Apus
Nagyon tuti fej 😊
Kicsit Ambrus Attilát juttatja eszembe<#vigyor0>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mayday
Ezek a kepek HDR-esek?
Oszinten szolva, nekem minden maxon, 1280x1024-ben, HDR bekapcsolva, olyan szogletes minden foton a karakterem arca elsimitas nelkul. (Bar kicsit eros arcvonasai is vannak, ez igaz)
De ezeken a kepeken, foleg a masodikon gyonyoru a kep, az arc, en nyomat nem latom az elsimitas hianyanak!

JuanG
meglepõen fürge is ahhoz képest 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MrStokes
Szoval azt mondjatok, hogy jobban bejon a HDR, mint a Bloom? oO Mar gondolkoztam en is rajta, hogy kiprobalom, de meg nem jutottam el odaig 😄
Na majd este megnezem.