Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hegyesfülü drágaságom csak akkor közösködött az emberi és egyébb alacsony rendû fajjal, mikor besétált az arénába, megmutatni, egy szál íjjal és csöpnyi életerõ mágiával nincs lény, ki talpon tudna elötte maradni. 😛 Azóta az erdõt járja, romokat mászik és kutat át, pillangók után futkos. 😊 Mi többre lenne szüksége? 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
már csak egy asszony hiányzik (lehetõleg csöndes-bájos tipus)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként az én házam is kezd hasonlítani. Mindjárt csinálok is néhány képet. Bemelegítésképpen itt a nappali:
A kandallót is feljavítottam kicsit, az asztalon pedig egy igazi borritkaság, 399-es évjáratú bor Tamika híres pincéjébõl.
Itt pedig legyõzötteknek szentelt sarok:
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Akkor ujra a 3 kep.
Egyebkent miota vilag a vilag lehet bekaval menni. 😛
Kedvenc "gonosznaknézekkideazértjófiúvagyok" gyíkom, Flameskin:
Lucinda:
És háza Brumában, próbababa moddal:

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**