Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panoráma ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kmarha
Nho, semmi különleges nincs rajta, csak annyi hogy az enyém 😊 egy tipik elf, arcán kicsit a felsõbb rendüség tudat. Sudár termet, könyed ruha, szõke haj, apró, mandula alaku kék szemek, hibátlan, sima fehér arcbõr.

Hegyesfülü drágaságom csak akkor közösködött az emberi és egyébb alacsony rendû fajjal, mikor besétált az arénába, megmutatni, egy szál íjjal és csöpnyi életerõ mágiával nincs lény, ki talpon tudna elötte maradni. 😛 Azóta az erdõt járja, romokat mászik és kutat át, pillangók után futkos. 😊 Mi többre lenne szüksége? 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LegionarR
Hogyan csempészted be ezt a nõcit a lakásodba <#vigyor>? Ez is valamilyen konzolparancs?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Már néztem, a HQ-t, de ami engem igazán érdekel, az a falon elhelyezett cuccokra vonatkozik. Igaz, az editorba eddig még bele sem néztem, meg most nem is nagyon van idõm ezzel foglalkozni. Ezzel együtt, elõre is köszi. 😊

CS@
Õ is csak a kép kedvéért fekszik ott (tulképp holtan😊

CS@
A parancsok lényeges része már kint van a HQ –n a lakberendezés 2. –ik részben. Az ID –k listáját folyamatosan készítgetem a hétvégén meg lesz a konténerek és még néhány apróság. Valamint igyekszem összehozni egy rövid ismertetõt az editorról az eddig ismertetett dolgok jelentõs megkönnyítésére.

Tataglia
Senki sem csinál "orc"-okat. Lehet hogy ronda az orc, de erõs.

Látom te is sims-ezel. 😊 Az utóbbi idõben már én is csak arcokat kreálok, meg a lakást csinosítgatom. 😊) Bár meg sem közelíti a tiédet, mivel abszolut nem ismerem a konzolparancsokat. Ami a lényeg: gratula, marha jó lett!<#eljen>

SNAKE01
ilyen is van?

CS@
ÁáHhh, dehogy csak a képek kedvéért kapcsoltam be, ment is vagy 7FPS –t a játék.

CS@
LegionarR
Hmm... Látom te se kis adagban használod a Bloom-ot (vagy HDR-t) <#eljen>

b-type
huh, nagyon jól néz ki, a háló annyira tetszik hogy kedvem lenne odapihenni 😊
már csak egy asszony hiányzik (lehetõleg csöndes-bájos tipus)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor én kérek elnézést. 😊

Kellemes. 😊

LegionarR
Jóvanna nyugi nem szemétkedésbõl írtam, hanem azért hogy végre valaki kihasználja a max felbontáshatárt...

CS@
Megint BenirusManor: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

<#lama> <#vigyor1>

Miért? Szerinted ez nagyobb? <#eplus2>

LegionarR
"A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál." <#eplus2>

Rosszkisfiú. 😊

Nem azért de jól áll neki ez a cumó! 😊

Jagi
"sunyi a pofája"? 😄

LegionarR
Grat, jó lett! Tipikus tolvaj feje van.

JuanG
a 2-3. kép nagyon szép 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mayday
Nah, kicsit en is megmutatgatnam "magam":

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

valaki linkeljen már be légyszives egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni ezt a próbababás modot!
Lobsterman
haha. azt én is várom nagyon. esküszöm. nem is crpg ez, hanem fantasy sims 😄 legalább is nagyon kezd hasonlítani

Ah, ok, alig várom, és elõre is kösz. 😊

PiszkosFred
Ez részint az én hibám, még nem volt idõm felrakni a HQra CS@ mester újabb cikkét a lakberendezésrõl. Ma este felkerül, mindenképpen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyon jól néz ki, grat. Asszem sokan mgköszönnénk, ha írnál egy bevezetõt a konzolparancsokról, mert pl nekem fogalmam sincs, hogy hogyan tetted fel a falra a zászlókat, címereket, stb.

Egyébként az én házam is kezd hasonlítani. Mindjárt csinálok is néhány képet. Bemelegítésképpen itt a nappali:

A kandallót is feljavítottam kicsit, az asztalon pedig egy igazi borritkaság, 399-es évjáratú bor Tamika híres pincéjébõl.

Itt pedig legyõzötteknek szentelt sarok:

CS@
Ehhez a házhoz, ebben a szobában tárolóból eredetileg csak egy szekrény volt, amit kidobtam és ezeket pakoltam bele. A dolog egyetlen extrája, hogy semmilyen MODot nem használok az egészet konzolparancsokkal készítettem(persze üresen a fegyvereket már én pakoltam bele).

Apus
Nagyon jól néz ki. A tárolók default benne vannak, vagy ez valami modnak köszönhetõ?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

CS@
Lassacskán alakul a fegyvertermem is a Benirus Manorban: 01 , 02

PiszkosFred
Aztán amikor megpillantod oldalról, és rájössz hogy mit is ábrázol/mibõl is készült ez az ereklye, akkor egybõl visszatér a dolog a scifibõl a fantasyba ;]

MrStokes
Az a sisak eleg bena sztem, olyan mintha vmi szkafander-tartozek lenne... 😄 Jobban illik a Starcraft-ban egy terran fejere, mint 1 high fantasy-ban egy orkera 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

cenobite
Betyár kis teremtés! Szeva' tesó! 😄

gamertag: kenobita

Sry az elozoert.

Akkor ujra a 3 kep.

Egyebkent miota vilag a vilag lehet bekaval menni. 😛

PiszkosFred
Ilyenek voltak már MWben is. De ha írsz a mod készítõnek, akkor csinálhat olyan bábut, amely nem emberi alakzatot(mesh) veszi alapul, hanem egy csontiét... ;]

LegionarR
Mellesleg ezt a próbababa Mod-ot nem így képzeltem el. Így olyan mintha rendes emberkék áldogállnának ott, sztem jobb lenne ha valami vasvázra (nem terminátor😊 ) lennének felrakosgatva a cuccok... Persze ez is sokkal jobb a semminél, de valahogy kicsit fura...

LegionarR
Mutathatnál Flameskin arcáról valami közelit, mert pont az nem láccccik hogy gonoszan néz... 😊

Lobsterman
És egy kis húsvét special. Jézus nem támadt fel csak elköltötették a hullát <#ravasz1>

Lobsterman
soksoksok kép

Kedvenc "gonosznaknézekkideazértjófiúvagyok" gyíkom, Flameskin:

Lucinda:

És háza Brumában, próbababa moddal:

Kandurex
😄DDDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cenobite
LOL! 😄

gamertag: kenobita

Laza
Ezek mar 'tul vannak a baratsagon' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

oO VinyuS Oo

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Felülrõl a harmadik király. A többit én nem bántanám. 😊

Azért így se rossz a facegen, lassan többet szórakozok ezzel, mint a játékkal. 😊

csak azt sajnalom nem lehet arctetkokat rakni a nordra ebben a reszben😞