Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Tegnap este kiprobaltam az IC-s kunyhot. Nagy hangulatos!
Nem lehetne athelyezni Anvilba vagy a kornyekere? :-)
Kicsit átalakítgattam az ICs kunyhót nem egy nagy durranás mondhatni semmi extra nincs benne, mert próbáltam megõrizni az eredetileg is nyújtott ócskaságot, de ha valakit érdekel, akkor itt van.
Más: ha lesz idõd, kedved akkor mondj véleményt az IDlistáról, köszi.
Egy fáklyát lehet pozícionálni, hogy maradjon a levegõben, vagy mondjuk a plafonon? Asztalokat már tüntettem el, de erre hat a fizika, nem fog visszaesni? (még nem próbáltam, és inkább gyors megkérdezem;], mint majd ha lesz idõm, ezzel tököljek feleslegesen, ha nem lehet)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az általam megváltoztatott Manorból, kb 5 max 10perc alatt össze tudok rakni egy olyan MODot amit a házhoz tartozó küldetés teljesítése után kell felrakni és a misc itemek, nincsenek benne(fegyverek, vázák, poharakSTB). Délután/estefelé összerakom hátha kell aztán beszúrom ide.
gamertag: kenobita
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Nekem Anvil varosa es kornyeke jott be a legjobban. Sajnos az eredeti Benirius Manor haz nem "tul" otthonos. Eppen ezert tetszett meg a te hazad, mert nem olyan rideg, ha kiadtak egy modot ami a fenyviszonyokat feljavitja a hazba akkor ez is meg er egy modot. Vannak mas modok: Pirate ship, de sajnos keves benne a tarolo vagy a Rizzt Manor de az sajnos Burmaban van. Ez utobbi nagyon pofas. Letoltottem a Tesconstructiont megprobaltam athelyezni a Burmai Rizzt hazat Anvilba, de nem ment. Minden tiszteletem aze aki modot tud irni! Addig is marad a varakozas hatha valaki ir egy modot egy Anvili hazra.
Igazából ebben a Benirius Manorban nincs túl sok extra, ahhoz, hogy egy MODot megérjen.
Egyenlõre alakítgatom az IC –ben lévõ kunyhót, ami nagyjából kész is van, még tesztelgetni kell egy kicsit, hogy a bútorozás kompatíbilis maradjon a már megkezdett játékkal is.
Aztán terveim vannak még dögivel: ToronyRemake, A kalózhajó átalakítása, ParasztházSTB.

gamertag: kenobita
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
egyébként hogy kell ilyen "csupasz" képet csinálni, amin nincs rajta a menü?
Cs@! Tetszik a hazad Benirus Manorban. Nem akarod megcsinlani modkent? Esetleg valami hangulatos hazat Anvil kornyekere? :-) A Morrowindes hazaid nagyon tetszettek.
úgy döntöttem hogy megmutatom énis a saját kis harcosomat!
most éppen egy IMPERIAL DRAGON páncél settet visel és egy UMBRA kardot tart a kezében!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az már csak hab a tortán, hogy ha nekem tetszik valami, akkor az azután is tetszeni fog, ha az egész világ azt mondja rá, hogy sz*r ;]
Szóval csak óvatosan kell fogalmazni CsõKujts esetében. Vagy sehogy. Én utóbbi mellett döntöttem már régen, ha karakterrõl van szó ;]
De amúgy kicsit gondolkodjál már, nem fogok mindent szó szerint írni. Nem vagyunk az isiben. Szerinted azt kellett volna írnom, hogy "pláne amilyen szót hozzáfûztem?" Nanemá. :)
A "szöveget" kifejezés használata tette zavarossá a mondandódat, ugyanis a #674 csupán egy szó, amit elsõre nehezen lehet szövegként értelmezni. Ezért van az, hogy elsõre én is azt hittem, hogy egyszerûen elírtad a számot, és valami más szövegre utalsz. Mayday szvsz pontosan úgy járt, ahogy én, nem volt biztos benne, hogy nem írtad-e el a számot. EZÉRT kérdezett rá, EZÉRT idézte, és semmilyen hátsó szándék nem volt benne.
Ha nincs igazam, akkor szólj te is Mayday, de 99%, hogy nem tévedek, mivel én is majdnem rákérdeztem, pont úgy, ahogy te is tetted.
Szóval legközelebb csak akkor kezdje el oltogatni másokat, ha 100%-ig meggyõzõdtél róla, hogy belédkötöttek, másrészt pedig fogalmazz egyértelmûbben.
Köszi.
Írtam, hogy hangosan nevettem a 674-en fõleg azon amit hozzáfûztem. Nézd már meg a 674-et mit fûztem hozzá. Még idézte is... Mi lenne ez ha nem kötekedés. Ennyi erõvel írhatta volna azt is, hogy te ezen röhögsz te szerencsétlen. :) Bocs az off-ért.
Nem elõször sértegetsz másokat ok nélkül ezen a fórumon, talán nem kéne... Bocs, hogy beleszóltam.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szerintem az a baj, hogy túlságosan komolyan vettem amikor készítettem. <#nevetes2>#nevetes2>
Régen láttam már!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Nálam van egy silver bow ilyen esetre, abból az steel arrow is sebzi a szellemeket <#eljen>#eljen>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hja, és teljesen beleszerettem a sunyi, árnyékban mászkáló tolvajéletbe, egyszerûen beszippantott ez a világ. Szegény mágusom azóta is iszik Chorrol egyik kocsmájában, parkolópályán.