1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#882 Pnpben csak férfit "játszok", ott azért más a helyzet mint egy crpgben, ott tényleg megvan az a szabadság hogy igazán beleéljem magam ;] -
#881 Oblivionban is különböznek a kezdő értékek nő és férfi nem között. Ez általában vagy az endurance +/- 5 vagy personalityben +/- 5 mutatkozik meg. (erre a kettőre emlékszem pontosan, a lényeg hogy minden fajnál másként kezd a nő és a férfi) -
#880 Áh, mások is hülyén néznek rám mindég, mert általában én női karit indítok gammákban, papíros RPG-ben fele-fele. -
#879 Meg nővel mások tudnak lenni a küldik pl. az Oblivion-ban is. -
csgj #878 he, akkor visszaszívtam... mindegy..hülyeség amit mondott.. -
csgj #877 á, az enclave jó gamma volt -
#876 Há már van egy lánya is, úgyhogy maximum látens-e! :D -
haxoror #875 UT-ben a női skinek(!) nem gyorsabbak és a hit box is ugyan akkora csak kissebnek tűnnek ezért nehezebb őket becélozni :)
Viszont tényleg egy csomó játékban ahol külön karakterek vannak a női karakter a gyorsabb/ügyesebb/kevesebb élet míg a férfi a lassab de erősebb.
Enclave-ben az íjász pl nő volt, ha akartál se tudtál volna férfi íjászt indítani. -
#874 ha jol tudom az UNREAL TOURNAMENTbe a HCgamerek azért választják a nöi karaktereket, mert mozgékonyabbak, gyorsabbak, és kissebbek, tehát kisseb a sebzési felület. van az oblivionban is ilyen magyarázat? -
csgj #873 vigyázz, mert lehet, hogy pont az a barátod a buzi... vagy csak fatökű... -
csgj #872 kösz -
#871 Ez már a te dolgod. -
#870 gyönörű -
#869 jaaaa, már az a TREND???!!! rohanok lecserélni a karakteremet... -
#868 jaja..korrekt :)
itt teljesen jól néz ki, ez a környezet áll jól neki.
Fiona meg sira' béb. :) -
csgj #867 [IMG]http://[/IMG]
erről nekem rögtön Fiona jutott eszembe a Shrek-ből.. -
csgj #866 thx az őszinte hozzászólásokat! nekem a válla szélességével van bajom.., de a beállításoknál azt nem látja az ember... -
#865 én NEM akarlak meggyözni, tsak nekem furcsa, ENNYI -
#864 Egyik barátom szerint buzi dolog női karival nyomulni, de én is inkább bámulok egy csinos női hátsót! Larajöjjelértem... :D -
#863 Mert évek óta megfordult a trend, a női hős mostanság a divat. A korábbi izompacsirta rambók helyett törékeny amazonok mentik meg a világot a mozikban, legalábbis egyre inkább. Kivéve az animékat, ott mindig is női hősök voltak ;] Lehet hülyeség, de a videójátékoknak köszönhető ez szerintem, a Tomb Raider (játék, nem a film) környékén kezdett el mindenki rácsodálkozni, egy csinos fiatal néni is meg tudja menteni a világot. -
haxoror #862 Én pl Diablo 2 óta megszoktam hogy ha varázsló akkor kiscsaj :)
Másrészről ha tps-ben játszol nem mindegy hogy egy csajt nézel órákon át vagy egy nagydarab faszi szőrös hátát -
Cat 02 #861 wow nál modnták
a legötbb férdfi inkább nézi egy női kari seggét mitn egy férfiét :D
igaz Oblivion picit FPS de van külső is :D -
#860 nem értem miért ne mehetnének?? -
#859 mert jó :) -
#858 hmmm, nem értem sokan mért mennek női karakterekkel (nem csak az elder sorozatba) -
#857 Plusz, én raktam volna még rá szemfestéket, és a complex..akarmi csuszkát húztam volna még jobbra, a nőies vonalak irányába egy picit. -
#856 tényleg jó...kicsit az álla részén még lehetne világosítani mert szvsz olyan mintha egy nagyon alaposan leborotvált szakál-bajsza lenne. -
haxoror #855 Jól néz ki!
Egyedül a szeme színe nem tetszik, a kék szem elég bénán lett megoldva a játékban :( -
#854 Nekem is Breton-om van, de ő vékonyabb dongájú lett, de szexi. -
csgj #853 de jól néz ki? őszintén, TÉNYLEG őszintén!!!! most nem fogok senkit se "leordítani", csak mondjon vki őszinte véleményt. mert sokat gürcöltem vele, hogy ne legyen se hájas feje, se szögletes álla, se ferde szeme... egyébként Breton a csaj, lady és sorcerer. most nézem csak, hogy ez itt az elején kicsit több spellel indul, mint az előző karim...habár az harcos lett ja, és minden patkányt meg köcsögöt flare-el nyírtam vele ki. -
#852 nem kell.
<csak vicc volt, jöhetnek> -
csgj #851 majd készítek róla még sok shot-ot, hogy ha esetleg nektek is tetszik a csaj felteszem őket. -
csgj #850 sorry, az új páncélszettet nem vártam meg (de el van ott mentve), hanem kezdtem egy új NŐI karaktert sztem naon szexi lett!
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
ja, és kábé fél órába tellett megcsinálni -
#849 ok -
csgj #848 kijátszottam, hamarosan megkapom a dragon izés páncélszettet! majd lehet, hogy beteszek róla egy képet ha meglesz
-
#847 Lófütty. Ugyanazok a szövegek:( -
#846 Ha megszólítod akkor mi történik ? -
#845 Ha már manor, elmondhatnád nekem, hogy mi a lópélót kell csinálni, amikor nekiáll hadonászni a barátunk a portal előtt. Mert én már mindent csináltam, és hetek óta ott áll. Aludtam fent az ágyban is többször, de semmi...Köszike -
#844 én mindig 1 szál gatyóba nyomom:D:D:D
szinte semmit nem viszek magammal (lockpick, repairhammer,tör) -
már rég nem igy néz ki emberkém, ekkor inkább divatdiktátornak állt volna. könnyü selyemruha, páncélcsizmával és vaskesztyüvel. a nadrág térde már kikopott. a vörös volt a trendi. :D
most már nem keverem a nehéz páncélt a könnyüvel vagy a sima ruhával.. :)