1282

A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
  • Apus
    Megláttam a képeket azt hittem, hogy a Virtually Jenna új része jelent meg
    Jól nyomod
  • Mike
    "lezuhanyoztunk a kertben"

Sims?
  • Hoz_Hun
    Ez a mellnagyobbító mod érdekelne. Mi a neve?
  • Cat 02 #919
    hát igen te nem vagy 100 as :D:D:D:D:D:D:D:D
  • PiszkosFred
    Már csak párbeszéd kellene a képekre, és mehetne az egész egy kis pajzán képregénynek ;]
  • Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Este hazaérkeztünk az egész napos démonföldi írtás után, lezuhanyoztunk a kertben, de volt egy fontos királyi küldönc és mire végeztem ez fogadott:
    Odahaza 1
    Most felébresszem, vagy sem?!
    Odahaza 2
    De aztán belefújtam a fülébe, erre fáklyát gyújtott. Már ezerszer mondtam, hogy NE gyújtson fáklyát az ágyban, mert egyszer leégeti a házat!
    Odahaza 3
    Erre felhúzta az orrát és tűntetőleg olvasni kezdett, persze nem sokáig! Hiába próbálta titkolni, az arcán látszott, hogy élvezi!
    Odahaza 4
    Végül megint ágynak dőlt, úgy kifárasztottam. Engem azonban hidegen hagyott, hogy bevágta az unalmast, ami kijár nekem az kijár, úgyhogy szépen/óvatosan kibújtattam a ruháiból...
    Odahaza 5
    és közben magam is ledobtam ami rajtam volt. Az egész napos tortúra után én már ketrecbe zárt vadállat módjára ki voltam éhezve, úgyhogy tőlem végigszunyókálhatja az egészet, majd óvatos leszek.
    Odahaza 6
    A többit az olvasó fantáziájára bízom...
  • Lunki88
    Thx.
  • Sir Quno Jedi
    A tessource.net-en mind-mind megtalálható. Csak keresni kell description-ben, hogy asszondja "female". Lesznek ott armor hegyek, nude mod-ok (még mellnagyobbító mod is van), ruhamodok, kompányionok, miegymás, aki keres az talál. Csak jól össze kell lőni őket, dehát ez a felfedezős része a dolognak.
  • Lunki88
    Ez meg milyen mod hogy ilyen fehérneműk díszelegnek a csajszikon?
  • ChevyG work
    Te beteg vagy!
  • Sir Quno Jedi
    Nem, az olyanok miatt lett mature az Oblivion, akik szerint az Oblivion "olyan".

De ha már mature, akkor AKARJUK is azt a mature content-et, de OFFICIAL ám!

A SIMS-ben is lehet leszbi/buzi családnak gyereke és vannak topless modok, mégis játszik vele az egész világ.
  • maxius
    Na az ilyenek miatt, mint te lett Adult az Oblivion :D
  • Sir Quno Jedi
    Ezek a képek 7-8 mod-ból vannak összerakva, de valósak, mostanában így nyomulok a csapatommal. Sokkal érdekesebb így.
  • Sir Quno Jedi
    Vannak 21+ képeim is Lady Alchie és Ariana magánéletéről, ami a kulisszák mögött zajlik. Betehetem?!
  • PiszkosFred
    Vagy csak egy sima companion mod? Mint az Ariana? ;]
  • cenobite
    Photoshop----Lasso tool----Ctrl+C----Ctrl+V

:)
  • csgj
    én azt nem értem, hogy vagytok ti ketten??? ez is a modhoz tartozik? hogy követ a másik??
  • Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Mivel továbbra is özönlöttek a kapun át a démonok, így annyira felhúztak, hogy átnéztünk az ő síkjukra, hogy barátilag elbeszélgessünk a hercegükkel.

Itt látszik is, hogy úgy bepöccentem, hogy még a rózsamintás daikatanámat is előhúztam! Arról nem beszélve, hogy a láva nem tesz jót talpbőrnek...
  • Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Majdnem hajnalig pancsoltunk, aztán mivel nem volt szívünk felzavarni a közeli tábortűznél szunyókáló rablóbandát, így távolabb mentünk, hogy tüzet gyújtsunk, de akkor ráakadtunk egy ilyen lángoló obszidiánkörre. Végül is arra jó volt, hogy a hajnali harmattol megnedvesedett ruháinkat is megszárítsuk magunkon.

Időközben azonban mindenféle démoni figurák léptek ki a (mint kiderült) démonkapun ÉS megzavarták csendes együttlétünket! Úgy felháborodtam, hogy puszta kézzel vertem szét őket, míg Ariana kicsavarta az démonkalapácsot az egyik Xivilai kezéből és azzal püfölte őket. Vicces volt, amint a közel akkora kalapáccsal csépeli őket mint ő maga. Mikor ezt meg is mondtam neki, egy jót nevettünk a démontetemek felett. :D
  • b-type
    ..ám egyszercsak lerombolt egy morc Dunmer a dombról, be a romok közé, széjjelhajígálta a lábainkat, überkeményen meggyömöszölt csúnyába meg pökött egyet és eggyel feljebb is, odahajított egy pokrócott meg egy ezüströgöt és továbbrombolt a közeli bánya irányába.
  • Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Etse leugrottunk a tóhoz, hogy a vízről nézzük a csillagokat, de Ariana folyton folyvást csak engem bámult. AZt hiszem, nincs az a nebula, avagy kvazár, ami jobban érdekelné a sziluettemnél a holdfényben...

Itt már nagyon feltűnően bámult. Mondtam is neki, hogy ez már nem illendő, mert mit szólnak a közelben ólálkodó minotaurusz lord-ok. Erre mindketten megszakadtunk a nevetéstől. :D
  • Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Kiugrottunk piknikezni az egyik ősi Ayleid rom csúcsára. Később nekivetkőztünk a napsütésben. Mikor pedig már fent feküdtünk és néztük a felhőket, felpattantam és eljátszottam Arian-ának, hogy "I am da Mighty Goddess!". Ettől egyrészt mindig kuncognia kell, márészt imádja ha alsóneműben flangálok felette... :D

• Sir Quno Jedi
    Lady Alchie: Ariana az új mithril fehérneműjében. Teljesen be volt sózva tőle, így megvettem neki (pár kisebb tartomány ára mindössze). Van egy olyan érzésem, hogy engem tekint a dominájának a kis huncut...
  • Sir Quno Jedi
    Oké, azért megpróbáljuk! :D
  • PiszkosFred
    Hehe. ;] De azért csak óvatosan, a fórumon a fene tudja milyen szabályok vannak ilyen "adult material" tekintetében, nehogy egy sznob vagy prűd moderátor bannoljon, csak mert olyan kedve van.
  • ChevyG work
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg, most hogy "mature" gammának minősítették hivatalosan is az Oblivion-t, gondolom nem bánjátok, ha beteszek néhány 18+osabb képet Lady Alchie és Ariana hétköznapjairól?!
  • b-type
    :)
  • Sir Quno Jedi
    Íme Lady Alchie (jómagam) és hűséges sidekick-je Ariana. Itt éppen látogatóban voltunk Cheydinhal-ban, nemes amazonoknak álcázva, hogy a helyiek ne ismerjenek fel minket. Nem hiányzik senkinek az ajnározás, meg az autogramm kéregetők hada.

El kellett cast-olnom egy feather spell-t mert nyomta a páncél a kecses vállaimat és a bokámat is feltörte a tegnap esti bálon az a fránya cipő, az enyhe macskajajról nem is szólva.

A szokásos hősi távolbarévedés.
  • csgj
    oké, mindent értek, rendes vagy, thx! jó, hogy így látod a dolgokat (főleg, hogy idősebb vagy mint én, és nyílván bölcsebb is). sorry ha idegesítően hülye voltam, nem vok ám rosszgyerek!
  • PiszkosFred
    Ó, csak nyugodtan, ne fogd vissza magad, nem zavar. ;] Nekem tetszik, de soha az életben nem jelenteném ki publikus fórumon, hogy szép. A szépség megítélése emberenként változik, isten ments hogy leálljak vitatkozni ez ügyben mással. Hozzáteszem, hogy láttam már olyan női karaktereket a hivatalos fórumon, hogy két hétig kunyeráltam az illetőtől egy savegamet, mert egyszerűen kellett.

ui: gőzöm sincs ki vagy. Nem ismerlek, nem is hiszem hogy valaha meg foglak ismerni, vagyis totálisan érdektelen a személyed számomra. Ezáltal, ha esetleg úgy érezted hogy "nem vagyok kedves" veled, ez sosem neked mint személynek szólt, hanem neked, mint "annak a fórumozónak, aki hülyeséget írt egy fórumon"-nak szólt. Ettől még lehetsz te nagyszerű ember, semmi jogom sem tisztem hogy pár rossz komment miatt meg vagy elítéljelek. De ha hülyeséget írsz, vagy bárki más, akkor ugyanúgy fogok reagálni ahogy eddig is tettem. És ha én írok hülyeséget - ami elég sűrűn előfordul - akkor én is elfogadom azt, ha lehurrognak, vagy kiigazítanak, esetleg lehülyéznek. Csak ellentétben veled, én ezt nem veszem személyem elleni dolognak ;]
  • csgj
    miért, sztem nem is olyan qrva jó PiszkosFred karija... de ízlések és pofonok.. egyébként meg sorry PiszkosFrednek ha ezzel megsértettem... de eddig ő se volt túl kedves hozzám.. nem mintha bajom lenne vele...na meg a karijával sem, csak...ÁÁÁ, mindegy, ebből már nem mászom ki...
  • Lunki88
    Meg mondjuk egy Radeon 9600pro-val még csoda hogy így is kinéz.
  • Lunki88
    Kösz, de szerintem ha még több időt rászán az ember lehet szép nőket összehozni, mint pl. PiszkosFred karija az oblivion hq-n , ja meg az a mod is sokat javít rajta szerintem ami az arc textúrákat cseréli le nagyobb felbontásúra, csak azt még nem próbáltam ki.
  • csgj
    nem lett rossz, nekem kicsit discós, de hát az oblivionben elég nehéz tökéletes nőt alkotni.
  • Lunki88
    Ez az első női karim, nem lett szépségkirálynő de szerintem elmegy ( ja és a jobb felső sarokban a flashget villant be )
  • csgj
    ja, hát elég csököttül oldották ezt meg...
  • ChevyG work
    olxyan a nyaklánca mintha oda lenne drótozva
  • csgj
    itt éppen mosolyog... hát nem édes?
    [IMG]http://[/IMG]
  • ChevyG work
    akko nem irtam nagy hülyeséget! ENCLAVE-ben tuti gyorsabbak voltak a csajok. vollt olyan küldi ahol nem növel végig se lehetett vinni (vlamilyen lávás rész)

Tisztelet az ENCLAVE-nek