Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acdsee-m van, csak béna voltam, és nem konvertáltam át..hehe
PiszkosFred
Na csak sikerült ;] tölts le valami ingyenes képnézegetõt (infraview, acdsee, slowview) és azzal máskor is át tudod konvertálni jpg-re.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

HOGY AZ ÉLETBE TÖLTSEM FEL, HA EGYSZER BMP A FÁJL??!!!!! (sorry)
most meg az a baja, hogy bmp fájl és nem jpg meg micsoda...
nem enged feltölteni, azt írja, hogy nincs szabad helyem... pedig eddig egy képet sem töltöttem fel...
PiszkosFred
Mert nem localból kellene. Töltsd fel a sg-s galériádba, és onnan szúrd be. Ez a legegyszerûbb.

nem értem miért nemtom rendesen beszúrni...
ati2002
Elõbbi címet a Leyawiin-i gróf adja miután elvégzünk neki egy-két questet, utóbbi a fõszál végigvitele után jár.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

MrStokes
Knights of the White Stallion, Order of the Dragon? Ezek milyen szervezetek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lunki88

Ez pedig még vámpírként volt.
Lunki88
Na ez lenne az én karim:

b-type
Tetszik :)
és rokon :))
- kép

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

s0n1c
sg-s galéria
Lunki88
Ti milyen oldalra szoktátok feltölteni a képeket?
s0n1c
Tessai a fejvadász

kedvenc foglalatosságom
Rage47
najah..:D
Mayday
Mert keszul a Budapest Paradera! <#idiota><#banplz><#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ChevyG work
mért lila a haja?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

oO VinyuS Oo
A macsekom már megint megmászott pár helyet :o)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Azért az elsõ kép elég "merész". :)

Rage47
nagggyon állatok a cuccai:)
ati2002
Itt az én kis hõsöm.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

b-type
nagyon laza :))) <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grebber

Next PC upgrade: 2022

oneal1
kösz

!Forza Ferrari!

ChevyG work
nincs, és 1 éven belül szerintem nem is lessz

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
THX

Laza
O is viccesnek talalta :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

oneal1
vicces

!Forza Ferrari!

Ahogy elnézem ki is ütött. <#vigyor1>

oneal1
hali!!!

Magyarítás van már a játékhoz??
köszi!!

amúgy baromira tetszik a játék!!végre egy ütõs cucc!:)

!Forza Ferrari!

Koszonom mester!! :-)
CS@
Az lemaradt, hogy a városból az „Anvil Dock Gate” –n kimész aztán jobbra fordulsz és akkor nem messze meglátod.

CS@
CS@
Na könyveket azt nem kapsz, gyûjtsél magadnak, ha kell <#hehe> .
Ez ugyanaz a ház mint amit ICbe csináltam, csak most áthelyeztem Anvilba.

MrStokes
lol...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Már erre is van megoldás, mindenféle usb ketyerék, amellyel.... De ez már másik topik témája... és erõsen (18)as ;]

b-type
No igen, vannak hátrányai a valóságnak, de vannak kétségbevonhatatlan elõnyei, pl. szex :D
ehh, csak jó idõ van most kint, osz azért jutott eszembe. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A valóságban azért valószínûleg kevés ember ülhet ki úgy a háza elé, hogy elõtte ott a város, a tengerpart, a dombon egy tökéletes állapotban lévõ várkastély, gyönyörû vitorlások a kikötõben, és közben középkori jellegû ruhákba öltözött matrózok, katonák sétálnak az utcán... :)

PiszkosFred
Morrowindhez is voltak/vannak olyan pluginek, amelyek mesterségeket raknak a játékba. Idõvel talán megjelennek ezek Oblivionban is. Már most egy hónap után kész vannak azok a modok, amelyek pl éhséget, szomjúságot és alvásigényt bevezetik a játékos szükségletei közé. Ez Morrowind esetében 1-2 év alatt jött elõ. Szóval reális esélynek tûnik a korábbi MW modok konverziója Oblivion alá. Aztán persze majd meglátjuk.

Lehet hogy igazad van. Bar nekem a wow-ba tetszett az a sok mesterseg. A horgaszat meg egyenesen kiraly volt. Ha jol emlekszem akkor az NW-nek is voltak olyan modjai ahol mestersegeket fejelszthettel. Valtozatossa teszi a jatekot.
b-type
azt életnek hívják :))
Általában a szerepjátékok olyasmiben varázsolják el az embert amit nincs lehetõsége megtenni :)

Ez egy szerepjatek. Nem? :-)
Benne elek a jatekba. Ulok a kandallo elott, vagy setalok az erdobe, vagy csak nezem a tajat. Utana esetleg elmegyek kuldizni. Az igazi kiralysag az lenne ha lennenek mestersegek is.
ChevyG work
beszarás, mintha télleg oda akarnál költözni<#smile><#smile><#smile>

Ja keremszepen, kivanni is lehet....? :-) Ööööö.... ez egy fogas, ravasz kerdes.
A minimum amit szeretnek az egy otthonos haz Anvilba vagy kornyeken. Vannak benne targyak, konyvek. Tehat nem egy ures szoba. A Rizzt modhoz hasonloan. Kellemes fenyek, hasznalati targyak, esetleg konyha.
Extra kivansag: valami szep helyen legyen, latszodjon a tenger, a varos. Varoshoz kozeli tengerparton, vagy domboldalon.
De ha ez bonyi akkor rad bizom, ami neked egyszerubb. En mar az elsovel is boldog leszek.
Koszonom!

ChevyG work
oksa

CS@
Nem egy nagy dolog, úgyhogy igyekszem még ma estig megcsinálni, aztán beszúrom a linket.
Mondjuk nem tudom Anvilba hová szeretnéd, úgyhogy ha addig nem jársz erre akkor oda rakom ahol nekem szimpatikus.

Chevy: estére rakok fel képet is.