247
-
#47 De szép kép, egy fröccsöntött műanyag játék disz van a háttérben . Az meg mi ott egy bumeráng?:) A csajok jók ezt aláírom LOL -
Gruber #46 Milyen HD DVD? Te nem vagy tisztában a dolgokkal! Már megbocsáss! -
#45 ps2...ps3...xbox...360? höhh...én aszondom sör..ennyi -
#44 haha jaja . Viszont ha kijön olyan 2008 körül vagy 10-15 évig tuti nem lesz ps4 LOL. Azt tudtam hogy jó munkához idő kell , de hogy a rosszhoz is:D -
Vers #43 -
#42 Mi a gond ezzel? Vegyél azt ami tetszik. Van választási lehetőség, igaz nextgen csak egy van ami kapható is de ez van:D:D -
nonamegyerek #41 Látom Te sem vagy teljesen tisztában bizonyos dolgokkal. Az X360 és a síma X-Box közötti inkompatibilitási gond annak köszönhető, hogy míg a sima X-ben nVidia VGA van/volt addig az újban már egy Radeon és ezért nem lehet minden játékot futtatni 360-on, de állítólag bizonyos "nagyágyú" játékokat mint pl a Halo1-2, Ninja Gaiden majd lehet futtatni.
A másik ugye a HD-DVD, el kell hogy keserítselek, az X-Box ugye kétféle változatban kapható, egy alap amiben se vinyó, se HD-DVD, se pedig vezeték nélküli joy, míg a másik a drágább változat már tartalmazza mind a HD-DVD-t, vinyót, vezeték nélküli joy-t. -
#40 Jaj ne magyarázzatok nekik csak személyeskedni tudnak teljesen felesleges, gyerekek így reagálnak mindenre ebben a korban ez érthető:))
Jah azt hitték szegénykéim hogy cg minőséget kapnak meg ilyen blueray amolyan,ment a sok kamu trailer aztán ez van.Se ps3 se semmi :) "isten hozott nálam öcsém ez a való világ" -
#39 1 évvel az x360 megjelenése után egy semmivel sem jobb hw-rel előállni, na ez lesz a gáz, de engem aztán abszolut nem érdekel, csak a nagy dumákból végre visszavesznek páran. -
#38 :DD
pedig nem vagyok a ps3 ellen, ha konzolt vennék inkább ps mint box :) -
Gruber #37 Egyébként nem csodálkozok azon, hogy a Sony komolyan gondolta a hosszú távú támogatást a kettes játékállomás esetében. :):):)Mert a 3. játék állomás megállója messze van még. :D -
#36 Bezzeg bármilyen apró kis negativum felbukkan az x-boxal kapcsolatban, jön a népes sony tábor, rázza a ketrecet, lássátok már be ez óriási blama, amivel magatokat hitegettétek, bivalyerős hw, stb kamu volt, közeleg az igazság pillanata, a tetszetős videókból átlagos játékocskák lesznek, a megjelenés meg csak csúszik, csúszik.....ki tudja meddig. -
#35 Muhaha:D:D:D:D ja,ja vagy a STALKER:D:D -
#34 allitolag a duke nukem forever végül ps3on debütál majd -
#33 A utáljanak csak a fanboyok az a lényeg:)rettegjetek csak:). Sokat kell még várni a ps3 ra lehet ps4 lesz a neve mire kijön:) -
Vers #32 téged még a boxosok is utálnak nemhogy a ps-esek
csak folytasd :DLOLLLLLLLLLLL
-
#31 Hát nem lehet mindenki benfentes sony zseni hatlams iqval : "LOL, te most azon vitatkozol, hogy a végleges devkit készen van? Megnyugtatlak, készen van." Ez mindent tud nyugodjatok meg kész van minden. 2 év és a boltokba is kerül:) Az igazi revolució és evolució már a boltokba van buksi. Mondom hogy táncolj, táncolj! újabb 20as..:)) -
#30 "Imádom hergelni a fajtátokat"
Na, az IQ 10 megmutatkozott.. -
#29 Te mindent tudsz tuti felhívott a sony vezérigazgatója :))közölte hogy hol tartanak a munkálatokkal igaz buksi?:D:D -
#28 Iszonyat aktív vagyok. Aktívan röhögök rajtatok:). Tiszta ovoda az enyém jobb nem mert az enyém:) . Imádom hergelni a fajtátokat :) és mindig van eredmény. Lám most is:) qrva nagy érveket nyomtál egyből köpködni mindenki tud a másikra ..áh de mind1 . Azért vagyok itt ,hogy szórakozzam szóval itt egy 20as pubi táncolj:) -
#27 LOL, te most azon vitatkozol, hogy a végleges devkit készen van? Megnyugtatlak, készen van. -
#26 Te vagy az egyik legaktívabb résztvevője ezeknek a csatáknak, úgyhogy nyugodtan hányj csak.... -
ThomasTheKoRner #25 Hidd el,ha akármilyen formában kész lenne a hardver,,akkor tuti bemutatták volna legalább azt...
És nem azt mondták volna hogy sorry,de nincs semmink amit működőképesen fel tudnánk mutatni... -
Gruber #24 A hardver meg van, minden 1-es darabja. Csak amikor össze rakják és beüzemelik akkor jönnek a bajok. :) -
#23 Plz még pár statisztikát meg adatot ,hogy melyik miben jobb. Hiretelen milyen qrva lényeg lett a hardver ez a jobb, nem amaz jobb.. pcsek se törödnek ennyit magával a géppel mint a konzolosok egy része. A gém már nem számít egy ideje ,csak ki mit tud van. Mindenki benfentes ez van kész, és az is , itt a grafikon, ennyit vesztett ennyit nyert..(tiszta cégvezetők lettek páran meg mindenttudó analizátorok :)) én ezt olvastam én meg amazt... De rohadt unalmas szócsaták ezek..:)kezdek behányni az egésztől..:-> -
ebertek #22 Hány dollár veszteséggel is jár a Microsoftnak egy XBox 360 eladása? 126? -
#21 A hardver kész vant lehet úgy is értelmezni, hogy a végleges devkit már készen van, ugyanazokkal a speckókkal mint a PS3, legfeljebb nincs szép műanyag házban. De attól a hardver még ugyanaz... -
ThomasTheKoRner #20 " a hardver készen van és lesöpör mindent ami létezik.."
Hát persze...azért nem tudtak még egy nyomorult működő prototipust sem felmutatni,mert a hardver már készen van...
Te aztán nagy szaki lehetsz... -
#19 Jah segítek előre a válasszal :a sony jó a sony finom a sony különleges.. (egy cégre se áll ez , nem céget vettetek csak egy qrva konzolt kár beállni marketingesnek ingyen ...) -
Gruber #18 Milyen játékokra gondoltál? Az exkluzívokra? -
#17 Hm érdekes hol olvastál te itt Msről vagy a 360ról, áruld már el hogy jön ez most ide?.. Nekem csak egy cikk tűnik fel a ps3ról, meg pár hsz amiben szintén semmi sem ms duma sincs. Ha valakinek nem jön be egyik vagy másik termék a szivejoga.A legnagyobb érved befikázni egyből egy másik konzolt or embert? Furcsa, amúgy a 360 al is lehet régi gémeket futtatni de nem gond. Mikor veszitek már észre páran ,hogy a cégek nem a játékosokért tesznek elsősorban hanem magukért?? Imádom bennetek fanboyokban hogy végezetesen feltudjátokat hergelni magatokat egy márkán , nagyon nevetséges: LOL mindenki azzal gémel amivel akar ami jobban bejön neki..(akár több gépet is tarthatsz otthon..)
Végezetül off: A lol miért tartozna a magyar nyelv alapjai közé? tudtommal egy angol szleng" rövidítés.. -
Gruber #16 2007-ben jön a Sony új masinája! Majd Eu-ban 2008 eleje! Míg az új Xbox 2009. :) -
lazsi #15 Akkor meg miért nincs kint egy expon sem egyetlen egy működő darab sem? Ha kész lenne már a hardver akkor biztos lenne már 1-2 játékdemó amivel demóznának a kiállításokon és vernék a mellüket. Itt valami nagyon sántít... -
Szefmester #14 valószínűleg a blue-ray az ok... 1000$ egy ilyen meghajtó.. ők 499$-ért akarják adni a gépet...
ha nem teszik bele akkor zuhan a pozitív megitélésük, ha beleteszik abba anyagilag roppanhatnak bele...
És amúgy miért utáljátok a Sonyt? "only PC"-s csőlátású csököttagyú barmok vagytok vagy mi? Akkor akasszatok ki az ablakotokba egy egy imádom a micro$oftot feliratot... majd jól körberöhögnek...
A sony többet tett a konzolos társadalomért mint az X-Box... vagy mondjam azt hogy nekem elég lenne egy ps3at venni hogy játszhassak a régebbi játékokkal is (ps1, ps2) nemúgy mint az X-Box360 ahol ha nincs egy másik sima X-Boxod akkor cseszheted a régi jó kedvenc progikat? ehhez mit szólsz? és ha azt mondom hogy a nagy X-Box360ról hiányzik egy fontos csatlakozó ami a hd-dvd lejátszáshoz kéne? hm? ohh bocsi abban még hd-dvd sincs... :P
ThomasTheKoRner: Mekkora egy LOL ez a Sony!
csak egy ici-pici kérdésem van hozzád.. tudod egyáltalán mit jelent a LOL rövidítés? mert ha igen akkor gratula a magyartudásodhoz... biztosan sokszor megbuktál nyelvtanból... -
Vers #13 szerintem meg a gémek miatt csusznak, a hardver készen van és lesöpör mindent ami létezik
-
#12 szeritem a blueray miatt csusznak -
#11 Nem agyonbonyolítani akarják, szépen megetették az embereket, hogy ilyet olyat fog tudni, meg hiper szuper, és közben mégsem tudják megcsinálni amit ígértek.
De nem sajnálom, útálom a sony-t, talán még jobban mint a microsoftot, mercsak :) -
#10 "a PlayStation 3 még az idei évben megjelenik" jjjóóóllvanmár, agyon akarják ezt is bonyolítani nem vitás, a végén olyan konzolt dobnak piacra, ami még a székrekedésedet is elmulasztja... -
DopeBob #9 nem szeretem a sonyt... csak -
jejhas #8 majd