247
  • Vers
    május az tavasz még:)
  • Gruber
    A cikkben olvashatod, hogy nem tudják mikor fog megjelenni. Annak a pletykának vége, hogy japánban tavasz...stb.
  • rico1977
    Áh reménytelen...:)
  • Ryo san
    Az e3-mon mutatja be demokkal?Akkor hol van a tavaszi premier japánban?Stb.stb...
  • Vers
    a sony fejleszt mint az állat, annyi demo lesz e3-ra hogy csak lestek
    nade ne várjátok hogy bemuitatja addig a gépet amig nem lesz álleseö gém rá
    az átlagluser nem ért a hardverhoz, demo meg játék kell neki és e3-on megkapja
    akkor el is lehet felejteni a 360-at
    birjátok ki addig
  • Ryo san
    Én is nagyon durvának tartom amit a sony csinál,valamit már lépnie kellene!Mindegy hogy mit,valamit!
  • Gruber
    Így van.:) Kíváncsi vagyok már nagyon a PS3-ra. Vártam ezt a 16.-át hátha addigra lesz valami. Álmomba se mertem volna gondolni, hogy a Sony most se áll elő kész géppel és ingame videokkal. Sajna in game videokat se láttunk. Mert amik a kiállításokon mennek azok nem azok. :(
  • Ryo san
    Ezt csak majd akkor tudjuk meg ha mindkét gép a piacon lesz,és láthatjuk saját szemeinkel.Addig marad az okoskodás:)
  • nonamegyerek
    Én azért bízok az X360 képességében és sztem nem hagyja magát a PS3-al szemben. Az tény, hogy a PS3-ban erősebb proci meg talán VGA van, de én azért kivárom a végét. Majd ha megjelenik mind a két konzol és kijönnek rá a játékok, persze a jobbik fajtából, utána már lehet véleményt nyilvánítani róla. Sztem így látatlanból nem lehet megmondani, hogy melyik konzolon lesznek szebb játékok.
  • rico1977
    Hát de mit számít a hardver ebben az esetben ? Még mindig az lesz a trendi ha japán gémeket akarsz , rpg or manga anime cuccok akkor úgy is ps3at veszel. Arra van több ugyanis. Ha meg fpst, akciót akkor a 360at fogod venni. (most egyébb köztes kategóriát mint autos , verekedős,sport cuccokat nem számítom) Ha mind2öt akkor kevés kivétellel keményen a pénztárácdba kell nyulni. Hót mind1 melyik az erösebb hardver az exkluzív gémek elviszik az adott konzolokat simán. Ha mondjuk én fps bhuzi vagyok akkor ,hiába a mitomén hány gigás proci meg gpu úgy is azt veszem amiben a jobb nevek vannak.(oda - vissza) Szóval nem dölt el semmi,és verseny a cégek között van max, még mindig azt mondom..
  • Gruber
    Azoknál a játékoknál amiket nem lehetett play 2-re megírni épp a CPU, GPU és a memória számított. :)
  • Vers
    a ps2 video memoriájának a sebessége 50 gigabyte /sec,
    a 360-é 32 Gigabyte/sec, szal a ps2 a "nextgen máfelet" is nyomja
    szerintetek ez nem LOLLLLLLLL?
  • Gruber
    Csak nyugtatja magát!:)Ő se gondolta komolyan!
  • nonamegyerek
    Hát jah, plusz a közel 20.000 FT-os játékár, ha netán nem chippeled meg a konzolt, esetleg nem lehet majd chippelni, bár ezt erősen kétlem
  • nonamegyerek
    Nah ezt pl nem tudtam, kösz az infót. Elég jó volna ha átírná őket, főleg az MGS-t...na de Vers-sel már akkor sem értek egyet. A PS2-nek erősebb a procija meg a VGA-ja, mint az X-Box-nak???? :DD
  • rico1977
    Hát nem az 100, nekünk ezen a fölrajzi helyen:) asszem pár évbe benne lesz mire minden új konzolt beszerválunk. A régi generációval már nem nehéz ezt előadni. Egy ps2 or xbox ,game cube ára már nem nagy érvágás , még úgy se ha mondjuk mindent beszerzed. De azért 100-150 ezer ft /db -os gépeknél ez nem lesz egyszerű.
  • Gruber
    Csak úgy a poén kedviért megemlítem! Kutaragi bácsi lehet átíratja a MGS4,DM4, KZ2..stb-ket Xbox 360-ra! Legalább addig tudjanak játszani a PS fanok míg a sony mérnökei elmékednek a 3. csoda nehéz szülésében. :)"Life is Short, Play More...Jump In! ;)
  • Vers
    a ps2 procija erösebb az xboxénál, a ps2 gpu-ja gyorsabb mint az xboxé , bár effectben szegényebb

most a ps3 mindenben jobb lesz és nem is kétszer hnem többször, tehát látható hogy a ps3 ugy odavágja a 360 multszázadi hardverét mint a sz@r
  • nonamegyerek
    Hát exkluzív sztem a szokásos Gran Turismo 5, Tekken 6, Metal Gear Solid 4 PS-en, X-en meg ugye a Halo 3, Project Gotham Racing 3, Ninja Gaiden 2. Tehát mondjuk ezek mind nagyszerű játékok lesznek, illetve elődeik is azok voltak, szal venni kell mindkét konzolt és mindennel lehet játszani. Csak sajnos azért két ilyen konzol nem lesz olcsó egy átlagember számára..:(
  • Gruber
    Akkor veszek PS3-at ha akkora lesz a különbség mint az xbox és a play 2 között. Itt arra gondolok, hogy pl:Riddick-et, Doom 3-at Halo-kat, stb-ket nem lehetett rá megírni mert nem bírta a hardver. Lehet ekkora különbégre számítani? Szerény véleményem szerint nem! Tehát mi lesz a döntő??? Az exkluzívok!!! Mert a multiplatform az multiplatform!:):)
  • rico1977
    Ez az hogy te azért várod a ps3at hogy bebüntessen , nem azért hogy használd: nah ez a különbség a gémerek és a fanboyok között! Félre ne érts nem meg akarlak téritani csak írási kényszer élem ki rajtatok meg a nevetés utáni vágyamat:)
    Egyébbiránt kiváncsi lennék mikor toltál gémet utoljára a link dumán kívül:)
  • rico1977
    Nem vagyok "xboxos" mielött itt megszakadnál :),van box , gc meg ps2 is a sorrend nem számít. Birom a ps2öt is, sok jó gém van rá. deh hót mind1. A gémek számítanak nem ez a qrva preztizs verseny (meg mitom én milyen verseny már ) a cégek között. Nektek téma csak ,hogy kinek mi van. Meg mivel szórakozik szabadidejéban.. A hitech műtárgy még csak fikció, az "ovodás játékszer" a valóság.Nem a bele számít hanem ,hogy jól jót! gémelj vele .
    Mondom érveket, ne ezt a marketing f*szságot..
  • Gruber
    Mi is jókat röhögünk de vigyáznuk az egészségünkre mert ahogy azt írtad is...mikor megjelenik...mikor??...:D:D Ha addig nevetünk akkor bajunk lesz...LOL!
  • nonamegyerek
    A faszom se érti ezeket a fejlesztőket, egyik oldal még azt írja, hogy lehet majd hozzá kapni Bluray-t, a másik már azt hallotta, hogy mégsem lesz hozzá, eldönthetnék már végre, hogy akkor mi is lesz hozzá
  • rico1977
    :)Úgy kb jól összefoglaltad :D
  • Vers
    tudjuk rico hogy az irigység beszél belöled , a ps3 ugy néz ki mint egy hitech mütárgy az x360 meg mint egy ovodás játékszer, és ezenkivül a bele is ocska
    a ps3 meg egy hitech hardver is ami mindent überel
    szal értjük mi a boxxosok lelkivilágát
    és jokat röhögünk rajtuk, de a legélvezetesebb akkor lesz mikor megjelenik szeretett gépünk az lesz az igazi büntetés
    mit gondolsz miért várjuk annyira :D LOLLLLLLLLLL
  • Gruber
    Csak, hogy tudd én tisztában vagyok a dolgokkal.:) Kérdezz bármit az xbox 360ról! Még valami: Nem fogalom gond volt hanem tudatlanságod hülyeségébe fulladtál amíg másnak osztottad azt észt olyan dologról amiről fogalmad se volt! Azért a blu-ray-es dologra keress rá még1szer! ;)
  • nonamegyerek
    "...az átmeneti időszakban pedig külső Bluray és HD DVD eszköz egyformán csatlakoztatható lesz a készülékre USB porton keresztül." - Nah jó elismerem, hogy még nem lehet kapni, de sztem egy pár hónapon belől tuti lehet hozzá kapni, ha nem akkor meg nem...
  • rico1977
    Még szép, egyről beszélünk, konkurencia nélkül nincs verseny. Az csak nekünk jó vásárólknak ha minnél több közül válogathatunk.
    (De azért olyan jó nézni amikor ilyen kis durcásak:)mérglődnek itt:) )
  • arty
    hasonlora asszociáltunk :))

azért én örülnék a konkurrenciának vagy legalább egy box360 modchipnek ;)
  • UNREG
    "lehet hozzá kapni külső HD-DVD meghajtót"

Nem lehet kapni.
    Talán egyszer...
  • arty
    szép az a modern festmény a két manga között, kár h a valóságban nem létezik ;)

rico: drága mind egyenlőre ...
  • nonamegyerek
    Kérlekszépen, hogy megnyugtassam magam és, hogy nem írtam hülyeséget utánakerestem a dolgoknak. Az tény, hogy nem jól fogalmaztam meg, sima meghajtó van az X360-ban és lehet hozzá kapni külső HD-DVD meghajtót illetve állítólag Blu-Ray-es meghajtót is lehet majd hozzá venni, bár ez még nme biztos, szal te sem vagy tisztában a dolgokkal...
  • rico1977
    Akár:)
  • Krinyo
    és még álumíniúm is :P
  • rico1977
    Azaz ,és mindig van update amíg nyitva a helyi vendéglátóipariegység':):D
  • rico1977
    Nem engem is felhívott a sony igazgatója és ő mondta azzal együtt hogy kész van minden meg nyugi.. Sok hülyeséget beszél az öreg ez van:D:D Ennyit tudtok ? Ezt simán lenyomom bármikor :) Ennyi? Az a lényeg ki mit mond?:D Nevetséges érveljetek vazze legalább valamit a géppel kapcsolatban mert minnyá elalszom... Nem az a kérdés ki mennyire hülye..:)
  • Krinyo
    bio-hardware :P
  • rico1977
    A magasan a legjobb hsz ma!! :D:D
  • UNREG
    Ezt a mérhetelen sok baromságot te találod ki, vagy súgnak a sárgaházas haverjaid?