Elmaradt a PlayStation 3 bemutatója
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szép kép, egy fröccsöntött mûanyag játék disz van a háttérben . Az meg mi ott egy bumeráng?😊 A csajok jók ezt aláírom LOL
Milyen HD DVD? Te nem vagy tisztában a dolgokkal! Már megbocsáss!
haha jaja . Viszont ha kijön olyan 2008 körül vagy 10-15 évig tuti nem lesz ps4 LOL. Azt tudtam hogy jó munkához idõ kell , de hogy a rosszhoz is😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Mi a gond ezzel? Vegyél azt ami tetszik. Van választási lehetõség, igaz nextgen csak egy van ami kapható is de ez van😄😄
Látom Te sem vagy teljesen tisztában bizonyos dolgokkal. Az X360 és a síma X-Box közötti inkompatibilitási gond annak köszönhetõ, hogy míg a sima X-ben nVidia VGA van/volt addig az újban már egy Radeon és ezért nem lehet minden játékot futtatni 360-on, de állítólag bizonyos "nagyágyú" játékokat mint pl a Halo1-2, Ninja Gaiden majd lehet futtatni.
A másik ugye a HD-DVD, el kell hogy keserítselek, az X-Box ugye kétféle változatban kapható, egy alap amiben se vinyó, se HD-DVD, se pedig vezeték nélküli joy, míg a másik a drágább változat már tartalmazza mind a HD-DVD-t, vinyót, vezeték nélküli joy-t.
A másik ugye a HD-DVD, el kell hogy keserítselek, az X-Box ugye kétféle változatban kapható, egy alap amiben se vinyó, se HD-DVD, se pedig vezeték nélküli joy, míg a másik a drágább változat már tartalmazza mind a HD-DVD-t, vinyót, vezeték nélküli joy-t.
Jaj ne magyarázzatok nekik csak személyeskedni tudnak teljesen felesleges, gyerekek így reagálnak mindenre ebben a korban ez érthetõ😊)
Jah azt hitték szegénykéim hogy cg minõséget kapnak meg ilyen blueray amolyan,ment a sok kamu trailer aztán ez van.Se ps3 se semmi 😊 "isten hozott nálam öcsém ez a való világ"
Jah azt hitték szegénykéim hogy cg minõséget kapnak meg ilyen blueray amolyan,ment a sok kamu trailer aztán ez van.Se ps3 se semmi 😊 "isten hozott nálam öcsém ez a való világ"
1 évvel az x360 megjelenése után egy semmivel sem jobb hw-rel elõállni, na ez lesz a gáz, de engem aztán abszolut nem érdekel, csak a nagy dumákból végre visszavesznek páran.
Egyébként nem csodálkozok azon, hogy a Sony komolyan gondolta a hosszú távú támogatást a kettes játékállomás esetében. 😊😊😊Mert a 3. játék állomás megállója messze van még. 😄
Bezzeg bármilyen apró kis negativum felbukkan az x-boxal kapcsolatban, jön a népes sony tábor, rázza a ketrecet, lássátok már be ez óriási blama, amivel magatokat hitegettétek, bivalyerõs hw, stb kamu volt, közeleg az igazság pillanata, a tetszetõs videókból átlagos játékocskák lesznek, a megjelenés meg csak csúszik, csúszik.....ki tudja meddig.
allitolag a duke nukem forever végül ps3on debütál majd <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Forza.
A utáljanak csak a fanboyok az a lényeg😊rettegjetek csak😊. Sokat kell még várni a ps3 ra lehet ps4 lesz a neve mire kijön😊
téged még a boxosok is utálnak nemhogy a ps-esek
csak folytasd 😄LOLLLLLLLLLLL
csak folytasd 😄LOLLLLLLLLLLL
Hát nem lehet mindenki benfentes sony zseni hatlams iqval : "LOL, te most azon vitatkozol, hogy a végleges devkit készen van? Megnyugtatlak, készen van." Ez mindent tud nyugodjatok meg kész van minden. 2 év és a boltokba is kerül😊 Az igazi revolució és evolució már a boltokba van buksi. Mondom hogy táncolj, táncolj! újabb 20as..😊)
Te mindent tudsz tuti felhívott a sony vezérigazgatója 😊)közölte hogy hol tartanak a munkálatokkal igaz buksi?😄😄
Iszonyat aktív vagyok. Aktívan röhögök rajtatok😊. Tiszta ovoda az enyém jobb nem mert az enyém😊 . Imádom hergelni a fajtátokat 😊 és mindig van eredmény. Lám most is😊 qrva nagy érveket nyomtál egybõl köpködni mindenki tud a másikra ..áh de mind1 . Azért vagyok itt ,hogy szórakozzam szóval itt egy 20as pubi táncolj😊
Hidd el,ha akármilyen formában kész lenne a hardver,,akkor tuti bemutatták volna legalább azt...
És nem azt mondták volna hogy sorry,de nincs semmink amit mûködõképesen fel tudnánk mutatni...
És nem azt mondták volna hogy sorry,de nincs semmink amit mûködõképesen fel tudnánk mutatni...
A hardver meg van, minden 1-es darabja. Csak amikor össze rakják és beüzemelik akkor jönnek a bajok. 😊
Plz még pár statisztikát meg adatot ,hogy melyik miben jobb. Hiretelen milyen qrva lényeg lett a hardver ez a jobb, nem amaz jobb.. pcsek se törödnek ennyit magával a géppel mint a konzolosok egy része. A gém már nem számít egy ideje ,csak ki mit tud van. Mindenki benfentes ez van kész, és az is , itt a grafikon, ennyit vesztett ennyit nyert..(tiszta cégvezetõk lettek páran meg mindenttudó analizátorok 😊) én ezt olvastam én meg amazt... De rohadt unalmas szócsaták ezek..😊kezdek behányni az egésztõl..:->
Hány dollár veszteséggel is jár a Microsoftnak egy XBox 360 eladása? 126? <#ravasz1>#ravasz1>
A hardver kész vant lehet úgy is értelmezni, hogy a végleges devkit már készen van, ugyanazokkal a speckókkal mint a PS3, legfeljebb nincs szép mûanyag házban. De attól a hardver még ugyanaz...
" a hardver készen van és lesöpör mindent ami létezik.."
Hát persze...azért nem tudtak még egy nyomorult mûködõ prototipust sem felmutatni,mert a hardver már készen van...<#idiota>#idiota>
Te aztán nagy szaki lehetsz...
Hát persze...azért nem tudtak még egy nyomorult mûködõ prototipust sem felmutatni,mert a hardver már készen van...<#idiota>#idiota>
Te aztán nagy szaki lehetsz...
Jah segítek elõre a válasszal :a sony jó a sony finom a sony különleges.. (egy cégre se áll ez , nem céget vettetek csak egy qrva konzolt kár beállni marketingesnek ingyen ...)
Milyen játékokra gondoltál? Az exkluzívokra?
Hm érdekes hol olvastál te itt Msrõl vagy a 360ról, áruld már el hogy jön ez most ide?.. Nekem csak egy cikk tûnik fel a ps3ról, meg pár hsz amiben szintén semmi sem ms duma sincs. Ha valakinek nem jön be egyik vagy másik termék a szivejoga.A legnagyobb érved befikázni egybõl egy másik konzolt or embert? Furcsa, amúgy a 360 al is lehet régi gémeket futtatni de nem gond. Mikor veszitek már észre páran ,hogy a cégek nem a játékosokért tesznek elsõsorban hanem magukért?? Imádom bennetek fanboyokban hogy végezetesen feltudjátokat hergelni magatokat egy márkán , nagyon nevetséges: LOL mindenki azzal gémel amivel akar ami jobban bejön neki..(akár több gépet is tarthatsz otthon..)
Végezetül off: A lol miért tartozna a magyar nyelv alapjai közé? tudtommal egy angol szleng" rövidítés..
Végezetül off: A lol miért tartozna a magyar nyelv alapjai közé? tudtommal egy angol szleng" rövidítés..
2007-ben jön a Sony új masinája! Majd Eu-ban 2008 eleje! Míg az új Xbox 2009. 😊
Akkor meg miért nincs kint egy expon sem egyetlen egy mûködõ darab sem? Ha kész lenne már a hardver akkor biztos lenne már 1-2 játékdemó amivel demóznának a kiállításokon és vernék a mellüket. Itt valami nagyon sántít...
valószínûleg a blue-ray az ok... 1000$ egy ilyen meghajtó.. õk 499$-ért akarják adni a gépet...
ha nem teszik bele akkor zuhan a pozitív megitélésük, ha beleteszik abba anyagilag roppanhatnak bele...
És amúgy miért utáljátok a Sonyt? "only PC"-s csõlátású csököttagyú barmok vagytok vagy mi? Akkor akasszatok ki az ablakotokba egy egy imádom a micro$oftot feliratot... majd jól körberöhögnek...
A sony többet tett a konzolos társadalomért mint az X-Box... vagy mondjam azt hogy nekem elég lenne egy ps3at venni hogy játszhassak a régebbi játékokkal is (ps1, ps2) nemúgy mint az X-Box360 ahol ha nincs egy másik sima X-Boxod akkor cseszheted a régi jó kedvenc progikat? ehhez mit szólsz? és ha azt mondom hogy a nagy X-Box360ról hiányzik egy fontos csatlakozó ami a hd-dvd lejátszáshoz kéne? hm? ohh bocsi abban még hd-dvd sincs... 😛
ThomasTheKoRner: Mekkora egy LOL ez a Sony!
csak egy ici-pici kérdésem van hozzád.. tudod egyáltalán mit jelent a LOL rövidítés? mert ha igen akkor gratula a magyartudásodhoz... biztosan sokszor megbuktál nyelvtanból...
ha nem teszik bele akkor zuhan a pozitív megitélésük, ha beleteszik abba anyagilag roppanhatnak bele...
És amúgy miért utáljátok a Sonyt? "only PC"-s csõlátású csököttagyú barmok vagytok vagy mi? Akkor akasszatok ki az ablakotokba egy egy imádom a micro$oftot feliratot... majd jól körberöhögnek...
A sony többet tett a konzolos társadalomért mint az X-Box... vagy mondjam azt hogy nekem elég lenne egy ps3at venni hogy játszhassak a régebbi játékokkal is (ps1, ps2) nemúgy mint az X-Box360 ahol ha nincs egy másik sima X-Boxod akkor cseszheted a régi jó kedvenc progikat? ehhez mit szólsz? és ha azt mondom hogy a nagy X-Box360ról hiányzik egy fontos csatlakozó ami a hd-dvd lejátszáshoz kéne? hm? ohh bocsi abban még hd-dvd sincs... 😛
ThomasTheKoRner: Mekkora egy LOL ez a Sony!
csak egy ici-pici kérdésem van hozzád.. tudod egyáltalán mit jelent a LOL rövidítés? mert ha igen akkor gratula a magyartudásodhoz... biztosan sokszor megbuktál nyelvtanból...
szerintem meg a gémek miatt csusznak, a hardver készen van és lesöpör mindent ami létezik
Nem agyonbonyolítani akarják, szépen megetették az embereket, hogy ilyet olyat fog tudni, meg hiper szuper, és közben mégsem tudják megcsinálni amit ígértek.
De nem sajnálom, útálom a sony-t, talán még jobban mint a microsoftot, mercsak 😊
De nem sajnálom, útálom a sony-t, talán még jobban mint a microsoftot, mercsak 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"a PlayStation 3 még az idei évben megjelenik" jjjóóóllvanmár, agyon akarják ezt is bonyolítani nem vitás, a végén olyan konzolt dobnak piacra, ami még a székrekedésedet is elmulasztja...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem szeretem a sonyt... csak
..::IBM X32::..
majd
na ha igy halad akkor mejd karácsony elött kijön mint az Xbox360
<#beka3>#beka3><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
<#beka3>#beka3><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
Simpson családból Nelson beszólása jut errõl eszembe. "Ha-Ha" 😄
gondoltuk....
Mekkora egy LOL ez a Sony!
Remélem hatalmas anyagi megterheléssel dobják csak piacra,és remélem totálisan elbukik...
vicc...
Remélem hatalmas anyagi megterheléssel dobják csak piacra,és remélem totálisan elbukik...
vicc...
jah... alig tudok este elaludni ettõl a hírtõl :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
baj van, nagy baj...
← ElőzőOldal 5 / 5