Elmaradt a PlayStation 3 bemutatója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha neked fél órát kell várni a telepítésnél, és 15 percet betöltésnél, akkor szar a géped.
Én nem vagyok a konzolok ellen, de szerintem az egyedüli elõnye, hogy egyszer kell megvenni(bár akkor viszont kva drágán) a hardvert, és pár évig nem kell új, de semmi más elõnyt nem találok. Ha a kedvenc játékaim lennének konzolon(szimulátorok), akkor lenne konzolom, de mivel ilyenek még nincsenek konzolon, addig nem is veszek.
2 percet kell várni konzolon a betöltésre? :\ az sok. Amúgy pc-be nemkell új alkatrészeket venni fél évente, azt csak a gépükkel menõzõk, pénzeszsákok csinálják, én pl 4 évente szoktam gépet újítani, amikor már tényleg szükség van rá.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jó játékokban megvan a hangulat, nem a szar sharewaret kell alapul venni. Itt van választék, kiválaszthatod a neked tetszõt. Vannak szarul optimalizált progik, meg vannak jól optimalizáltak is. Konzolra is van ami szaggat, kifagy (sõt, DC-re még kék képernyõ is :D), ez nem egy adott platformra jellemzõ csak. Az x360-asról nem is beszélve, gyakorlatilag az a kivétel ha valamelyik játék nem bugos, az meg hogy külön vízhûtés kell neki, mert az alap ventis kevés, elég loál.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
az ostoba verekedõs baromságok? :D
Forza.
:DDD
"pcs-ek kissé lemaradtak a történelem sodrában."
Ki is "fikázott" akkor? Leírtad mivel, tolod, én is leírtam...
kalvin_imarow:
Vajon most ki kezdte a PC-s vagy a konzolos?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/*WTF?!*/
He? Talán azért fejlesztenek konzolokra, mert több a bevétel. A fejlesztõk sem ingyen dolgoznak...
/*WTF?!*/
Amúgy a "szarakodás" alatt mit értesz? :)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Kár,hogy most nem jött ki a 3-as.Már nagyon kíváncsi vagyok rá.Ha nem adják arany árba akkor veszek egyet,ha abba adják akkor késõbb;)
"<-Ezt a mondatot nem értem.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
1 chip van amiben benne van a proci a gpu meg a 4 MB video memoria is
Nézz utána a tényeknek, mielött hülyeségeket írkálsz.
[url=http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=14679[/url]
de még csak nem is a video chipre hanem melléje, igazábol nem is beágyazott ram , hanem egy nagy átverés
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN