247
-
jimmy127 #167 bagoly mondja verébnek.:) -
Te nem beszélj a széles látókörről, mert ahhoz neked közöd nincs :) -
lazsi #165 GYerekek nyugi már. Mindenkinek másfajta játékok tetszenek. Nekem speciál a wow meg a japán játékok sem jönnek be. jimmy, légyszíves ne szutykozd a pct, azért mert te nem találtad meg benne a jót azért még nem az. Én FPS-t meg RTS-t szoktam jáccani, meg néha valami jó szimulátort, azt persze kormánnyal. Nah most FPS-het meg RTS-hez a legjobb az egér+bill kombó. Jah és az utóbbi években 1etlen 1 konzol átirattal jácottam az pedíg a gtak voltak. AZt is azért pcn, mert egérrel szerintem jobban lehet lődözni benne, meg könnyeb irányítani a billentyázettel ahol van 100gomb és nem 12, jah meg azért mert pcn szebb meg nincs konzolom. A pcseknek meg azt üzenem, hogy a konzol most nagyon beerősített. Végre meglezz a kraft a konzolokban ahoz, hogy pc minőségű grafikát produkáljanak, és végre támogatják a HDTV-ket és a 1356x760 és 1920x1080as felbontásokban már szerintem elfogadható a kép élessége. Eddígis ugyanis mindíg az volt az egér hiánya melett a fő bajom a konzolokkal, hogy homályos volt és kisfelbontású a tvn megjelenített kép a tftmhez képest.
Amúgy konzolok nagy hátránya, az hogy a játékok nagyon drágák rájuk, plussz megveszem 20kért a játékot és utána fizessek még havi 3000et az xbox liveért. Nah kössz inkább maradok a pcnél addíg amíg nincs moddcsip, meg nem lessz bennük hivatalos egértámogatás. -
Utánanéztem ennek a shengiuncsing vagy mi gémnek :D idétlen tényleg. Én nem játszom uncsi gémekkel, ha uncsik lennének, nem játszanék, mer akkor mi lenne benne a jó? :) -
jimmy127 #163 és a sok hülye kommentjeidtől most mindenki pc-n fog játszani, nem szerintem mindenki lesz**ta a pc vérfanboy elvakultságodat,tudod a széles látokör mindenkinek jár. -
jimmy127 #162 a shenmue a világ legjobb játéka szerintem a sok pc-s gémtől már habzik a szád(nem ám aztán otthon a tv alatt akad egy ps2)figyelj nem mindenkinek kellenek az igénytelen pécés gémek.jah és macros fiam őszinte részvétem a családodnak.:) -
MacrosTheBlack #161 Sajnálás helyett te csak irígykedsz a minőségi pc-s játékookra. A Shenmue elég száksz, megértem miért vagy elkámpicsorodva.
-
jimmy127 #160 elmondom neked én legalább nem uncsi gémekkel játszom,ja és a shenmue1-2 idétlen akkor csak sajnálni tudlak... -
Hagyjad, van akinek az idétlen gémek jönnek be, bár ilyen gémek pc-n is előrodulnak. -
Yfel #158 Az altalad belinkelt cikk az IBM gyartokapacitasarol beszel es nem arrol, hogy mennyire sikeres a SONY abban, hogy mukodesre birja bugok nelkul a processzort a gepukben.
Akkor most miert is irtam hulyeseget?
Y -
jimmy127 #157 látod pont a játékfelhozatal miatt vettem konzolt ezt nehéz megérteni mert engem a pc-s gémek nagy része nem érdekel, vagy mindenkire ezt akarod ráerőltetni? -
jimmy127 #156 és ki játszik ilyen szarral?
-
MacrosTheBlack #155 Oké, World os Warcraftozz a konzolodon! Nem megy? Talán nincs meg?
-
jimmy127 #154 látod látod megint nem figyelsz pc netezni konzol játékra,de hiába mondom neked ... -
MacrosTheBlack #153 Sőt, ne is fórumozz pc-n, htxvm!
-
jimmy127 #152 jah és tudod szánalmas vagy vegyél csak ps3-mat istenitsd csak még meg se jelent nem is fog de te azt veszel meg költesz a hulladék pécédre:) -
jimmy127 #151 tudod pár év múlva se fogok szutyok pécén játszani mint te inkább konzol mr.pécé. -
ewtoto #150 Jimmy majd akkor lessz pislogás ha a köv generációs konzolokban megjelenik a mobil CPU és GPU ;) -
MacrosTheBlack #149 Dzsimi gyerek, kell még neked pár év mire felnősz és rájössz micsoda marhaságokat beszélsz. -
MacrosTheBlack #148 Nem a f***t nem, minden híroldal tele volt a bugosabbnál bugosabb x360 játékokkal! -
dez #147 Tesla? Az a Tesla? Az összehozott pár dolgot... (Transzformátor, váltóáramú generátor, váltóáramú áramszállítás, meg még egy csomó cucc.) -
ewtoto #146 Háde mikor vág már oda mindent a sony?:D ennyi idő alatt már a Tesla is összehozott volna valamit:D -
jimmy127 #145 na látod én pont forditva vagyok azok a gémek amik engem érdekelnek csak konzolon vannak.és a legrosszab a pc-ben az állandó újitgatás ha nem kéne újitgatni a gépeket és nem ezekkel az útán gyártott szar kontrollerekel kellene nyomulni pc-n+azok a játékok jelenének meg amiket én szeretek akkor lehet hogy pc-m lenne.de felesleges erről beszélni egy pc soha nem lesz egy konzol,ezért én nem nagyon fogok játszani pc-n.amugy fórumokon velem nem nagyon találkozhattál.:) -
Húha asszem veled találkoztam egy másik fórumba, ott is a fotelbe fetrengés a tv előtt-el jöttek, de sajnos nem jó érv, mert ezt pc-vel is meg lehet csinálni, múltkor ágyban fetrengve, tv-t használva monitor helyett, gémeltem :) de kényelmetlen volt, bizonyos játékokat nem is lehet így játszani.
Ha neked fél órát kell várni a telepítésnél, és 15 percet betöltésnél, akkor szar a géped.
Én nem vagyok a konzolok ellen, de szerintem az egyedüli előnye, hogy egyszer kell megvenni(bár akkor viszont kva drágán) a hardvert, és pár évig nem kell új, de semmi más előnyt nem találok. Ha a kedvenc játékaim lennének konzolon(szimulátorok), akkor lenne konzolom, de mivel ilyenek még nincsenek konzolon, addig nem is veszek.
2 percet kell várni konzolon a betöltésre? :\ az sok. Amúgy pc-be nemkell új alkatrészeket venni fél évente, azt csak a gépükkel menőzők, pénzeszsákok csinálják, én pl 4 évente szoktam gépet újítani, amikor már tényleg szükség van rá. -
Arra azért gondoljál, hogy a repülősnek van két kategóriája, az arcade(konzolon csak ilyen van), és a szimulátor(ami sajnos csak pc-n van), na szimulátorban normális joystick nélkül csak bénázni lehet. És az autós játékok is sokkal jobbak kormánnyal, nem véletlenül van az igazi autókban kormány, és nem kontroller :) -
Ez a Vers egy idióta...
:)))))
Amúgy nagyon égő a sony most. Mifaszt hazudoznak? -
Aha énmeg 768p-be tolom a gémeket, nem akarok gizdulni ;) -
jimmy127 #140 hát macros fiam kicsit elmaradott vagy pc-re van egy csomo über gagyi játék mig boxra,psre,nintendore meg egy csomo szorakoztató.amugy pc-n mi a jobb várjak telepítésnél fél órat,utána meg betöltésnél 15 percet meg fél évente vegyek új alaktrészeket a gépembe, meg játszak billentyűzeten ott görnyedve a monitor előtt.
ha neked ez a jó csak rajta inkább TV előtt kényelmesen fotelből és várok a betöltésnél 2percet.amugy mit játszod itt az agyadat box ilyen olyan szar életedbe nem játszottál boxon de most osztod itt az észt,ja és amugy ugy tudom neked állt szándékodba beszerezni egy ps3-mat mondván a cell miatt(látszik azt a sok maszlagot bevetted amit a sony mondott)nem fogsz te konzolt venni inkább maradsz az über gagyi pécédnél.:)
-
Téveszmék, téveszmék...akit ismerek x360 tulajt nincs probléma a hütéssel, és a játékok sem bugosak./még kevés van ,de ez érthető/ -
MacrosTheBlack #138 Szimulátort is inkább kormánnyal (autós) vagy dzsojsztikkal (repcsi), nem zsebhoki kontrollerrrel.
A jó játékokban megvan a hangulat, nem a szar sharewaret kell alapul venni. Itt van választék, kiválaszthatod a neked tetszőt. Vannak szarul optimalizált progik, meg vannak jól optimalizáltak is. Konzolra is van ami szaggat, kifagy (sőt, DC-re még kék képernyő is :D), ez nem egy adott platformra jellemző csak. Az x360-asról nem is beszélve, gyakorlatilag az a kivétel ha valamelyik játék nem bugos, az meg hogy külön vízhűtés kell neki, mert az alap ventis kevés, elég loál. -
Autóshoz meg repülőshöz tökéletes funkcionálisan az analóg joy is. Viszont ezek bill el rémálmok /számomra legalábbis/. Persze hát autóshoz kormány mint ahogy konzolon is bevethető, ott se csak egyféle gamepad van. -
amugy, félre ne érts van gamepadom is pc-hez, a shrek superslamhez remek :D -
meg autoson kivül...azt ugye kormányal ... meg repülősön kivül, azt ugye joyyal... ööö mi is maradt akkor? :D
az ostoba verekedős baromságok? :D -
Fps en, stratégián kivül kontrollerrel mindent jobb játszani, tehát kell. Nem a telepitéssel van itt a gond, meg a töltéssel /pc n nincs töltés játékban?/ egyszerüen az a hangulat nincs meg pc game-k esetében, az egész játékkörnyezet, az az igénytelen, optimalizálatlan, bugos játékok tömkelege, egyszóval pc n játszani über gáz, de ez csak szigorúan szvsz. -
MacrosTheBlack #133 Inkább egyszer telepítek, mint állandóan dvd felpörgetésre, loading feliratra várjak. -
MacrosTheBlack #132 kontroller meg pc-s játékokra úgy hiányzik mint trabantra a spoiler
:DDD -
MacrosTheBlack #131 Mire a PS3 megjelenik, már az Xbox4 is elavult lesz.
Nyilvánvalóan azért hazudozzák állandóan hogy "mostmáraztánténylegmegjelenik", nehogy xbox360-ra álljon át minden konzolos.
-
Ma2ska:
"pcs-ek kissé lemaradtak a történelem sodrában."
Ki is "fikázott" akkor? Leírtad mivel, tolod, én is leírtam...
kalvin_imarow:
Vajon most ki kezdte a PC-s vagy a konzolos? -
De fikázni is jólesik úgy látszik. -
kalvin_imarow #128 Soha nem értettem hogy mit kell egymást fikázniuk az embereknek (PC vs Xbox vs ps) mindenki azzal nyomul amivel jólesik.