247
  • kalvin_imarow
    Húú haa most nehogy térdre essek.....
  • Tinman #126
    Én meg 2 Giga 667-es rammal dual, 3.2-es 64 bites procival, Audigy 4. 7.1-el, 19"-os 8ms-es TFT-n tolon, pci16x-es x850xt 256-os DDR3-as karesszal 1280x1024-ben... kissé lemaradtál a sodrásban
  • Ma2ska
    Most nem a gizdulás miatt de az x360 t lcd tv n 720p be tolom a gamekat, az az érzésem a pcs-ek kissé lemaradtak a történelem sodrában.
  • dez
    Megsúgom, a procijuk is teljesen más (xbox vs. xbox360). :) Sőt, ez a fő nehézség a visszafelé kompatibilitásban. Egyenként kell frissíteni a játékokat hozzá. A GPU-k különbsége harmadrendű, és mindkettőre van DirectX.
  • jimmy127
    hát te tudod szerintem konzol jobb berakod és játszasz nem kell tuningolni csak élvezed a játékot szerintem konzol kényelmesebb és ezért játékra mindig is alkalmasabb lesz.de amig én telepitenék egy gémet addig elmenne a kedvem az egész játéktól és nekem nem lesz soha olyan problámám hogy elindul-e a gépemen az adot játék vagy sem.:)
  • Sanyix
    És elég kényelmes a gép is, legalábbis én leülök, elindítok egy játékot és játszom, általában még lemezt sem kell berakni. Akár tv előtt is feküdhetnék, de inkább nem, mert a tv-nek monitorhoz képes nagyon gagyi képe van, és sztem kényelmetlen is.
  • Sanyix
    hát a telepítés nem nagy dolog, berakod a lemezt és feltelepíted amit akarsz, állítgani se kell nagyon, max ha új vinfost telepítesz, a kontroller meg pc-s játékokra úgy hiányzik mint trabantra a spoiler. Lehet venni normális játékvezérlőt, nem ilyen kézbenfogható minibillentyűzetet, két pöcökizével :D
  • jimmy127
    telepítés,alkatrész vétel másfél évente,beállítgatások,valamint kontroller hiánya(bár ezt lehet pótolni)ha én csak önfeledten akarok játszani 6 évig szórakoztató játékokal kényelmesen TV előtt akkor konzol.:)
  • asysoft
    Amúgy szeretem az ilyen híreket:) Mindenki marja egymást. Konzol vs PC, PS vs Xbox... Szerintem konzoloknál egyértelműen a címek döntenek. Akit pedig a PC-hez köt a hobbija (web, videószerkesztés, miegymás), s csak néha játszik, annak egyszerűbb (s tán olcsóbb is), ha nem tart fent külön konzolt.
  • asysoft
    "mert a sok láma konzolos nem rühelli megvenni a 20 ezres játékot sem eredetibe... "
    He? Talán azért fejlesztenek konzolokra, mert több a bevétel. A fejlesztők sem ingyen dolgoznak...
  • Sanyix
    Arra viszont kva sokat.
    Amúgy a "szarakodás" alatt mit értesz? :)
  • jimmy127
    nalátod és ez a nagy különbség konzolnál csak a játékra kell költeni.
  • jimmy127
    mert talán a sok konzolos lámának nem kell az a szarakodás amit pc nyújt és az a játék stílus amit a pc képvisel inkább a kényelmet választják nem csodálom...
  • EvilDevil
    ha rajtam múlana soha nem is jelenne meg ps3!! .DD

• EvilDevil
    a konzolok ássák a pc-s játékok sírját.. mert a sok láma konzolos nem rühelli megvenni a 20 ezres játékot sem eredetibe... a kiadók meg tömik a zsebüket, jó hogy a PC-t mostanában másodlagos tényezővé vált..
  • Sanyix
    Tényleg tud 48 GB/sec-et. Videochip és videomemória között... amúgy csak 1,2-t :)
  • jimmy127
    öröm látni a sok sony fanboyt csináljatok még 200 hszt ez az csak így tovább a nem létező konzolotokat ístenitsétek a sony meg nagyívbe leszar benneteket ez az csak így tovább:))
  • Sanyix
    Te is átlag user vagy, akkor miért beszélsz úgy, mintha a szoni szakemberei minden lépésükről tájékoztatnának téged? :)
  • Derapo
    Nos én szomorkás vagyok,bár nem vagyok fanboy Ugyanis itthon egy x360 pihenget( nem sokat:)
    Kár,hogy most nem jött ki a 3-as.Már nagyon kíváncsi vagyok rá.Ha nem adják arany árba akkor veszek egyet,ha abba adják akkor később;)
  • lazsi
    Milyen sebességről? Amit előadtál 50gbit/seces memóriasávszélt az maximum 5mbit/s. Legalább valami linket adnál h honnan szeded a baromságaidat.
  • roliika
    "a Sony vagy hallgat, vagy valóban késlekedik a fejlesztéssel.
    "<-Ezt a mondatot nem értem.
  • Vers
    én nem a méretéröl beszéltem ember, hanem a sebességéröl
  • lazsi
    Az új ps2ben leht, hogy megtudták csinálni de az a 4mb memória akkor sem a gpu szerves része, csak egy tokozásban van vele, és a ps2nél ez a 4 mega az összes memória amit a gpu igénybe vehet, míg a r500nál 10+256mega ez egyáltalán nem 2szeres fejlődés.
  • Vers
    el kell keseritselek, a mostani uj ps2-ben
    1 chip van amiben benne van a proci a gpu meg a 4 MB video memoria is
  • UNREG
    "En ugy vagyok vele, hogy valsz a Cell processzorokat nem tudjak rendesen mukodesre birni (esetlen tulmelegszik a gep+hasonlok)"

Nézz utána a tényeknek, mielött hülyeségeket írkálsz.
  • lazsi
    A 50 millió számolós tranzisztort 5 évvel ezelött kéll érteni, mert manapság már a vgakban a számolásokért felelős tranzisztorok kb 300milliót tesznek ki. Nah ehez számold hozzá a 150milliónyi 4mega kesst és máris ottvagyunk amit deadsizenak hívunk amikor már a mag annyi hőt termel, hogy nem lehet hatékonyan hűteni.
  • lazsi
    Ezzel jól megmutattad, hogy mennyire vágod a témát. A r500nak külön 256mbyte dedikált gddr3 memóriája van. Szerintem te direkt kevered a fogalmakat. A ps2 4mbyte videómemóra meg ugyanilyen dedikált memória mint a r500 256megája, a ps2 4mgbyteja sincs a videócsipbe integrálva. 4mbyteot még a legdurvább asztali processzorokba sem integrálnak ugyanis 4mbyte az kb 150milliónyi tranzisztort jelent, amihez hozzájön még kb 50milliónyi tranzisztor ami a számításokat végzi, ezt még az intel is nehezen valósítja meg manapság, a ps2 gyártástechnológiájával 5 éve meg lehetetlen volt.
  • UNREG
    "En ugy vagyok vele, hogy valsz a Cell processzorokat nem tudjak rendesen mukodesre birni (esetlen tulmelegszik a gep+hasonlok)"

[URL=http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=14679[/URL]
  • Vers
    a ps2-ben 4 MB integrált memoba van a video chipen a 360-on vn 10, nagy cucc, sikerült ráintegrálni kb 2-szer akkorát , ez aztán a fejlödés
    de még csak nem is a video chipre hanem melléje, igazábol nem is beágyazott ram , hanem egy nagy átverés
  • Ryo san
    Igazat beszélsz,a lényeg hogy járjunk nyitott szemmel és minden jóra nyitottan a világban.
  • lazsi
    Amúgy vers az általad hardverileg szarnak minősített xboxba olyan vga csip van amire 10mbytenyi memória van a lapkára integrálva, ezért a textúraszűrést meg élsimítást teljesítményveszteség nélkül csinálja, meg már mondhatni dx10es(azért nem mondom mert még nem teljesen végleges a dx10), mert egyesített sharderek vannak benne. Jó lenne ha a szemed elött nem csak a playstaison létezne. Amúgy nekem se psem se xboxom nincs, csak pcm é smég utálom is a microsoftot, valamint van egy csomó sony cuccom ezért egyáltalán nem vagyok elfogult a témában.
  • lazsi
    Istenem honnan vetted ezt a baromságot?
  • lazsi
    Jah tavasz... Kiszállítanak a tavasz utolsó napján 5000konzolt, és aztán aztmondják h tessék kiadtuk, csak az utánpótlást nemtudjuk szállítani mert szar a cellnek a kihozatla.... :D
  • Yfel
    Szerintem a blue-ray meghajtokkal nincs semmi gondjuk.

En ugy vagyok vele, hogy valsz a Cell processzorokat nem tudjak rendesen mukodesre birni (esetlen tulmelegszik a gep+hasonlok)

Y
  • Vers
    nagyon esélyes datum még a majus 31 :)
  • Ryo san
    Remélem igazad lesz...
  • Vers
    csak az eu sonynál vagy 5 demot hegesztek e3-ra, mindent beleadnak , akkor lesz a launch is azt nemtom pontoson hogy e3-kor vagy egy héttel utána
    de nagyot fognak durrantani
  • Gruber
    Miért? E3-on lesz a premier? Mert Ryo arról beszélt nem pedig a májusi paraszt vakításról ha egyáltalán lesz ilyen.
  • Gruber
    Melyik E3-on? Nem kötekedni akarok de nincs messze az idei. :) 2007-es gondolthadtál szerintem. Meglátjuk! Úgy legyen!
  • Ryo san
    Vagy talán az a nagy titkolózás oka hogy ők is bevállalnak egy világpremiert?Nem lenne gyenge ennyi keverés után:)