Elmaradt a PlayStation 3 bemutatója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Macros: sztem Te maradj is meg a WoW-nál, ha láttad volna azokat a játékokta, nem azt mondanád, hogy szarok, de hát, neked csaka wow az isten, akkor legyél vele boldog, de ne mondj valamire olyat, hogy szar, amikor még nem is láttad, ha igen akkor mondhatod, de akkor is kulturáltan.
Most amikor elegem lett a non stop pc fejlesztésbõl és elhatároztam ,hogy elég kész, nem költök erre a témára többet. Egyszerûen megcsömörlöttem az állandó hardver fejlesztéstõl ez nem megy az nem megy , új vga több ram stbstb. Nem fér bele a keretbe nálam tovább ..
Akik a mai világban csak gémelni tartanak egy több 100 ezer ftos gépet..azok vagy nagyon tele vannak vagy nagyon megszállottak.
Szóval újra vissza ezerrel konzolozni, elsõ pár nap maga volt a pokol amíg újra megszoktam mondjuk az fpsek irányítását game paddal. De most már mondhatom teljesen jól megy anniyra meglehet szokni ,hogy egérrel próbáltam haver pcjén a F.E.A.R-t és rendesen furcsa volt. Szóval hülyeség hogy nem lehet kellemesen jáccani fpst konzolon. Az egér bill párost nehéz überelni ez igaz. De game pad is jó erre a célra. (egy stratégiát már nem igazán tudnék viszont kellemes kategóriába sorolni game paddal:)). Mondjuk vannak kiegészítök konzolhoz is egér + bill csatalakoztatása mind2 gépnél (ps2, xbox) simán megoldott.
Emulátor meg minden konzolra van , boxra pl minden létezõ emu gond nélkül fut (n64, snes, ps1,amiga stbstbstb) és ha jól tudom ps2 re is vannak emuk.
Én nem akarom szidni a konzolokat.. jóval gazdaságosabb egy chippezett konzol mint a PC.. de nekem a PC nem elsõsorban játékra kell... (3D Max 8 és tsi.) mellesleg a PCre van pár használható emulátor... én pl még mindig elvagyok pár PS1es SNESes gaméval... Nosztalgia RLZ!
Mellesleg van egy pofás kis Logitech Dual Action kontrollerem egy gond van csak vele 2 gombbal több va rajta mint a PS joyon... :P amúgy totál ugyanolyan... naj jó nem "rezgõ" de azt az effektet amúgy sem szeretem... de azt is csak a platform és pár autós gammához vettem.... na meg az PS1 Emulátorhoz... :)
nem kell a vita... a vérfanboyok fogják be és gondolkozzanak ... nézzék meg a dolgot más nézõpontból... A sony pedig... jobb lesz ha belehúz mert így esélyes arra hogy beleroppanjon a dologba anyagilag...
De a WC3-at is nagyon jól eltalálták, a Starcraft már 8 éves, és még egy-két éve mindig nagy world-wide versenyeken játszottak vele.
És még vannak nagy nevek, és nem attól "jók", mint a mai játékok, hogy Geforce 10000 Ultra meg Radeon X10000 kell hozzá!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Akkor nekem nem kell :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy konzolok nagy hátránya, az hogy a játékok nagyon drágák rájuk, plussz megveszem 20kért a játékot és utána fizessek még havi 3000et az xbox liveért. Nah kössz inkább maradok a pcnél addíg amíg nincs moddcsip, meg nem lessz bennük hivatalos egértámogatás.
Akkor most miert is irtam hulyeseget?
Y