247
  • Mike65
    nncs baj hogy szereti valaki a stratégiait is ilyenekkel fölös dobálózni ,mindennek megvannak az előnyei hátrányai is
  • Mike65
    nagyonnagy faxságok mennek itt, jó játékok vannak pc re konzolra eggyaránt és azért mer valakinek csak az eggyik van nem kell fujjolni a másikra, szimulációs autós játék konzolra:forza motorsport, pgr2, és sokat nyomtam pc-n is de ilyen szintű szimulációs soha nem volt pc-re szvsz és ha billentyűzeten nyomod autóssal az nem is adja vissza a szimuláció érzést és az akkor elég ratyi
  • jimmy127
    élethű autos gémek eddig csak konzolon voltak nem tudom te miről beszélsz az nfs az a ti szinteteken van, de mondjuk egy gran turismo egy project gothem racing vagy egy forza motorsport mikor volt pc-n?soha ti beéritek a gondolkodos stratégiával, meg is látszik.:)
  • Sanyix
    Abban, hogy egymást püfölik páran abban semmi értelmes nincs, úgyhogy nem értelmesebb semminél :) bár akinek fárasztó a gondolkodás, ne is játszon stratégiával, hanem inkább a püfölős hiperpáwörös szuperkombós agyalós gémekkel :)
    A pc vérfanboy mérne játszon autós gémmel? Az élethű autós gémek pl csak pc-re vanna. Nem kell a GT-vel jönni, hogy az milyen élethű, nem. Az a szimulátor és az arcade között van, jól eltalálva. Nekem tetszik a GT, király játék, de nem szimulátor...
  • jimmy127
    játszom is, az legalább értelmeseb és izgalmasabb bármelyik hulladék stratégiánál, ha te pc vérfanboy vagy akkor ezentúl nem kell játszani semelyik gtaval meg semelyik autos gémmel.:)
  • archkoven
    Oké akkor te csak játsz tekkenekkel meg ilyen dead or alive-ekkel! Ezek vannak a te szinteden.
  • jimmy127
    LOÁL :DDD a pécés játékok elég szarok és szarok is voltak és szarok is maradnak,tisztelet a kivételnek.:))
  • archkoven
    Gagyi játékra valóban alkalmasabb. Ostoba "szemben állunk és ütjük egymást" típusú játékok valóban konzolra valók. Ilyeneket nem is adnak ki PC-re mert ott magasabb a játékosok szellemi képessége. Csak ez van, meg RPG ami szintén nem tartozik a kedvenceim közé. Az egyetlen amiben valóban jobb a gamepad mint a billentyűzet az az autós játékok. Bár ott vanna pc-re is amelyek egérrel kormányozhatóak (és persze ott van még a kormány is), de elég nehézkes a dolog nekem, lehet persze, hogy nem gyakoroltam eleget.
  • jimmy127
    ez neked szólt amugy ha észre vennéd magad te kezted szokás szerint a kötözködést már megint meg akarod magyarázni és ráakarod erőltetni hogy a pc jobb csak hogy nagy ívbe le vagy sz**va,mert a hülye dumádra itt senki se kiváncsi látszik hogy életedben nem játszottál konzolon ha játszottál volna akkor nem beszélnél ilyenek a hülye stratégiáidal meg elmehetsz tudod hova,de mindegy mit mondasz eladási statisztikák és a nép azt mutatja a konzol alkalmasabb játékra és alkalmasabb is marad.
  • rico1977
    Neked , nem megy én így fogalmaznék...:)
  • Yv@n
    Több napot játszottam konzolon is igen sokmindennel, és nevetséges az fps irányítása kontrollerrel, ha tetszik, ha nem. Ne próbáljuk már rámagyarázni a szarra, hogy az bizony jó.
  • MacrosTheBlack
    Dzsimi haverod kezdte a szarozást, gondolom ez neki szólt.
  • nonamegyerek
    Aki nem játszott még életében konzollal az sosem tudja meg milyen is lehet irányítani egy FPS-t joy-al. Konzolon való játék alatt azt értem, hogy nem 5 percet gameltél vele és rámopndod, hogy szar az irányítása, hanem legalább egy fél napot, hidd el, hogy ráéreznél az irányításra.

Macros: sztem Te maradj is meg a WoW-nál, ha láttad volna azokat a játékokta, nem azt mondanád, hogy szarok, de hát, neked csaka wow az isten, akkor legyél vele boldog, de ne mondj valamire olyat, hogy szar, amikor még nem is láttad, ha igen akkor mondhatod, de akkor is kulturáltan.
  • rico1977
    Több évig pcn nyomtam a gémeket főleg fpseket. (közben volt párszor ilyen olyan konzol is idönként)
    Most amikor elegem lett a non stop pc fejlesztésből és elhatároztam ,hogy elég kész, nem költök erre a témára többet. Egyszerűen megcsömörlöttem az állandó hardver fejlesztéstől ez nem megy az nem megy , új vga több ram stbstb. Nem fér bele a keretbe nálam tovább ..
    Akik a mai világban csak gémelni tartanak egy több 100 ezer ftos gépet..azok vagy nagyon tele vannak vagy nagyon megszállottak.
    Szóval újra vissza ezerrel konzolozni, első pár nap maga volt a pokol amíg újra megszoktam mondjuk az fpsek irányítását game paddal. De most már mondhatom teljesen jól megy anniyra meglehet szokni ,hogy egérrel próbáltam haver pcjén a F.E.A.R-t és rendesen furcsa volt. Szóval hülyeség hogy nem lehet kellemesen jáccani fpst konzolon. Az egér bill párost nehéz überelni ez igaz. De game pad is jó erre a célra. (egy stratégiát már nem igazán tudnék viszont kellemes kategóriába sorolni game paddal:)). Mondjuk vannak kiegészítök konzolhoz is egér + bill csatalakoztatása mind2 gépnél (ps2, xbox) simán megoldott.
    Emulátor meg minden konzolra van , boxra pl minden létező emu gond nélkül fut (n64, snes, ps1,amiga stbstbstb) és ha jól tudom ps2 re is vannak emuk.
    Szar van a levesben.
  • Szefmester
    F*s? Akkor nézz meg bármelyik FPS-t vagy stratégiát... szimulátort... MMORPG-t oké.. Megvan? Akkor most próbálj meg FPSsel játszani konzolon.. lehet lehet, de nem az igazi, olyan mint a maszturbálás, azt is lehet de nem az igazi.. konzolra inkább a platformok, az arcade RPG-k, arcade sportjátékok, bunyós progik vannak.. és ez így szép...

Én nem akarom szidni a konzolokat.. jóval gazdaságosabb egy chippezett konzol mint a PC.. de nekem a PC nem elsősorban játékra kell... (3D Max 8 és tsi.) mellesleg a PCre van pár használható emulátor... én pl még mindig elvagyok pár PS1es SNESes gaméval... Nosztalgia RLZ!

Mellesleg van egy pofás kis Logitech Dual Action kontrollerem egy gond van csak vele 2 gombbal több va rajta mint a PS joyon... :P amúgy totál ugyanolyan... naj jó nem "rezgő" de azt az effektet amúgy sem szeretem... de azt is csak a platform és pár autós gammához vettem.... na meg az PS1 Emulátorhoz... :)

nem kell a vita... a vérfanboyok fogják be és gondolkozzanak ... nézzék meg a dolgot más nézőpontból... A sony pedig... jobb lesz ha belehúz mert így esélyes arra hogy beleroppanjon a dologba anyagilag...
  • Caro
    Talán azért mert a Blizzard tud is valamit. Mai napig nincs ilyen jó stratégia.
    De a WC3-at is nagyon jól eltalálták, a Starcraft már 8 éves, és még egy-két éve mindig nagy world-wide versenyeken játszottak vele.
    És még vannak nagy nevek, és nem attól "jók", mint a mai játékok, hogy Geforce 10000 Ultra meg Radeon X10000 kell hozzá!
  • MacrosTheBlack
    "és ki játszik ilyen szarral?"
  • MacrosTheBlack
    Ezért van nálad a wc felett a tükör.
  • MacrosTheBlack
    márió, donkihóte, atyaúristen... ezeken 3 éves kor felett nem ajánlott karika fityeg.
  • archkoven
    Az én bálványom az Age of Empires 2 conq. A konzol nincs sehol.
  • jimmy127
    jesszusom starcraft ez a pc-sek bálvány játéka,jézusom...
  • Caro
    Konzolon Starcraft?
    Akkor nekem nem kell :)
  • nonamegyerek
    Tudom, hogy milyen az MGS, az első két részt végigvittem PS-en, csak mire kijött a 3 addigra bátyám már eladta a PS2-t és X-et vett,így kimaradt sajna a 3. rész az életemből :(( De ami késik nem múlik, lehet, hogy még végig fogom vinni valamikor, legalább is remélem :)))
  • jimmy127
    mgs az nagy játék olyan mint egy film egy játék van ebben a kategóriában ami egyenértékű vele ez a splinter cell.amugy hidd el megéri egy játék miatt konzolt venni ps2 annyi játék van mint a szemét és kb 80% el lennél azt garantálom.boxra egy csomo segas gém van valamint több mindenre is használhatód nem annyira korlátozott mint a ps2 plusz boxra is van egy csomo jó játék.gamecubra ha szereted a mariot,donkey kongot stb. akkor az a legjobb választás plusz erősebb grafikailag a ps2-nél.
  • nonamegyerek
    Hát igen, egy konzol. Én tavaly csak az MGS3 miatt vettem volna egy PS2-őt, de sajna nem volt rá pénzem :( pedig biztos jó játék lehet...Bár nekem nincs konzolom, de játszottam már konzollal. Bennem egy kéát játék elég mély nyomot hagyott, még ma is szívesen nyomulnék velük...
  • jimmy127
    hát ja ki ven ez találva.de általában ugy is mindenki egy konzolnál szokta leteni a voksát.csak egy dolgot nem bírok konzolosok közt a vérfanboyoskodást attól hánynom kell.
  • nonamegyerek
    Hát igen, hiába a Cell processzor, ha én Project Gotham Racing 3-azni akarok. Akkor úgyis 360-at veszek, de ugyanez fordítva is igaz. Hiába jó a PGR3, ha én GT5-el akarok nyomulni. Ez van sajnos, aki mindennel akar játszani, annak vennie kell(ene) PS3-at, X360-at meg PC-t.
  • jimmy127
    látom te érted a lényeget az exkluziv címek visznek mindent nem a hardwer vagy más hanem az exkluziv címek a lényeg, pc-n igazán ütős cím kevés van míg konzolon egy csomo és kényelmet nyújtanak nem szarakodást.
  • nonamegyerek
    Én kiállok a konzol mellett is és ha lenne pénzem vennék X360-at is meg PS3-at is, már csak az exkluzív játékok miatt is...
  • jimmy127
    na erről van szó.
  • nonamegyerek
    Macros: a konzolosok nme tudnak WoW-ozni, háháháhá kit érdekel, PC-sek tudnak Gran Turismo-zni???, Ninja Gaiden-ezni??? Metal Gear 3-azni????? Jaaaaa, hogy ezek tényleg nincsenek PC-n??????? De ciki....
  • jimmy127
    én bele tartozom csak te nem
  • MacrosTheBlack
    A "mindenkinek"-be te miért nem tartozol bele?
  • jimmy127
    nálam a grafika pont hogy nem igazán számit.amugy veled semmi bajom és mielőtt arra gondolnál hogy elvakult vagyok nem vagyok az én specíál ilyen gémekkel szeretek nyomulni ninja gaiden black,deaod or alive ultimate,shenmue 2,panzer dragoon orta,outrun2 engem ezek kötnek le ezeket szeretem meg természetesen a gtakat.
  • lazsi
    HA érdekel a Hearts of iron akkor dobj meg emailel és adok linket ahonnan le tudod szedni. A gépigénye szinte nulla, és talán segítene ráébredned, hogy pcn is vannak nagyon jó játékok.
  • jimmy127
    csak a véleményemet írtam le,elősorban meg a kommentjeim macroshoz szóltak mert utálom az ilyen elvakult pc vérfanboyokat.
  • lazsi
    Pedíg van egy csomó jó játék pcre, csak lehet hogy neked nem teccenek, vagy teccenének csak még nem halottál róluk. Nem csak az ea féle ratyiszar konzolátirat játékok vannak pcre meg a szar hentelő fpsek. VAn egy csomó mmorpg ami igaz nekem nem tetszik meg szerintem neked se, de ha több millióan jáccanak velük akkor biztos jók. AZtán van rengeteg szimulátor amiket én nagyon szeretek, aztán ottvan a csé a cod amik nagyon jók multiba, de az egyik kedvencem a hearts of iron2 nevű második világháborús játék, ami neked nem teccene mert nincs csili vili grafikája, de lehet benne még a magyarokkal is lenni és benne van az összes történelmi esemény: anchluss, csehszlovákia felosztása, bécsi döntések, téliháború, pearl harbour, market garden, szóval minden, és el lehet vele menni fikcióba. Nah szóval vannak jó pcs játékok amik eredetiek és nem rókabőrök csak azok nem kapnak olyan rivaldafényt, mert rétegjátékok és a kiadóiknak nincs annyi pénzük, hogy nagy reklámhadjáratokat fizessenek, mert a pénzt a játékba ölik bele és nem a marketingbe.
  • Sanyix
    Én nemmondogatom, hogy ratyikonzol, meg szarkonzol, leírtam hogy énis vennék, ha olyan játékok lennének rájuk amik érdekelnek, merthogy most csak a gta, és a gt sorozat érdekel, de ez csak két játék. Ellenben te ratyipécézel, meg stb. szóval miről beszélsz?
  • jimmy127
    nem a pc szar, a pc-s játékok.