107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • AdaKiller
    na akkor legalább nem kell szarakodni a patch-el:DDDDDD
  • Alexease
    Akkor valamelyik olajfurokut megint atvagott egy kabelt:))))))))))
  • Gabor_(HSF)
    Gyerekek semmi nem megy,se a gamespy,se a fileplanet,ez akkor nem kizárólag TDU server gond
  • Alexease
    - Egy online jatek szerveret, foleg ha meg ilyen friss, es foleg ha ennyire komplikalt (az informaitkusok gondoljak at, hogy is mukodhet a dolog;D), mindig lehet karban tartani, frissiteni, javitani, stb.
    - Az hogy pont most, az nem jelent semmit:) Mindig lesz ami valakinek nem jo;) Sot, ez meg nem is olyan rossz idopont, nincs csucs, Amcsiban meg erosen kora delutan van;)))
  • pointer4
    Addig autozgatok az offline savemmal :)
    Olvastam egy oldalon forumban, hogyha ugyan olyan nevu felhasznalot letrehozunk onlineban, (persze addig a save gamet elkell onnan vinni). es eljutunk addig mig megvan a haz, es az elso auto, majd az offline u.a. nevu playersave (ebbe van a jatekallas) filet bemasoljuk ra akkor muxik a betoltesnel. MOst ez azert jo, mert 3 betus nevet adtam meg, es az mar folglat
    Probaltam Hexaeditorral megtalaltma, attudom irni a nevet, de csak a commondt (ebbe van a jatekos profilja) fajlban.. a nagyban naon ellehet dugva.
  • Bébá70
    Tetszik a játék ma megvettem és nem tudok fellépni a szervere,szivás.
  • item
    Remélem az új javítás miatt kapcsolták le, gondoltam autózok egyet, hát nem pont ma kell nekik javitani ?! Na mindegy majd talán holnap..
  • LordMonster
    Nekem se megyremélem hamar megoldják.
  • InfiniteReality
    Vagy inkább nem megy.
  • Prank
    azért kiváncsi lennék, hogy milyen serveren megy:)
  • AdaKiller
    van ez így, ha lesz látszatja, akkor felőlem csinálhatják reggelig is.
  • item
    "Forums Atari Europe - TDU server offline???" mindenhol ezt irogatják, minden TDU fan levan döbbenve
  • zsakosfrodo2
    Sztem itt vmi más a gond, vagy szerverrestart, javítás, karbantartás, esetleg patch(?) közelíthet.

Előző üzimbe az És nem fontos. :D:D:D
  • item
    Látom itt több embernek se megy a téma, mi lehet a gond, ujraraktam a game-t is, de mondom benézek ide,hátha, és lám, nem a gémmel volt gond, remélem hamar elháritják a problémát.
  • InfiniteReality
    Nem is enged csatlakozni.
  • zsakosfrodo2
    Egyetértek, aki sgfunclubos (mint most már én is sikeresen), majd adjanak címet. :D És
  • Gabor_(HSF)
    Valaki árulja már el pls,miért nem enged nekem saját versenyt feltölteni a "DRIVE_IN"-ba..
    Egyszer engedte,soha többet,ráadásul nyertem is vagy 10 et mégse számolja fel nekem....
  • pointer4
    Tegnap vegre megvettem mert singlet kijatszottam mig lehetett, egesz nap melo volt, most kezdtem ujjat, (lenyeltem a bekat) erre nincs kapcsolat :DDDDDDDDDDD
    Kerem vissza a penzem :P
  • rotator
    Nyerő pozícióban voltam, amikor szétkapcsolt, ilyet még sosem csinált előtte!
  • LordMonster
    Akkor hol lesz tali vagy lesz??
  • razz
    ááá hagyom inkáb megyek cod2 multizni
  • AdaKiller
    akik sgfunclubosok, azoknál sztem nem ártana egy msn cím csere, aztán lehetne veersenyezgetni.
  • InfiniteReality
    Most engem is kivágott. Nembaj, saveltem a profilomat legalább. Szóval lesz ma tali?
  • TPG
    Nálam is, éppen autót szállítottam és már nem voltam messze a céltól. De szerencsére egész kellemes kis Lotus-t kellett vinnem szal nem bánom hogy újra neki kell majd állnom. :)
  • AdaKiller
    ismét conn. lost:(
  • reaper4
    nem az egyetlen ilyen autó sajna :( de zsír a verda :)
  • Danman
    nekem egyetlenegy bajom van vele, mégpedig az hogy belső nézetben nem müxik a műszerfal...:(
  • Swy
    sry
  • Alexease
    En a Trade-ben vettem meg eleg olcson, az osszes bonusz autoval egyutt;)
  • razz
    na lesz valahol ma találkozo?
  • AntiHero
    Én már unom:D
  • AntiHero
    FAQ
  • Danman
    na megszenvedtem érte, de megvan a drágaszágom:)
  • Swy
    hogy kell zenét betenni? Hiába tettem be, még nem játsza le. Gondolom valahol valamit be kell x-elni mint a GTA SA-ban.
  • TPG
    Sztem csak xar a szerver. :D
  • TPG
    Most nekem is nagyon szétkapcsolt, ez az első eset idáig ilyen nem fordult elő.
  • InfiniteReality
    Most megtudtam csinálni 2 stoppost és megint connection lost.
  • szenaka
    egy hete próbálkozok, szerintem játszom eleget, hogy kicsit együtt autókázzunk! B)
  • bertino
    főleg baráti áron...
  • razz
    én annak örülnék ha már lennének uj autok mire megjavul a server