107666
-
#17030 na akkor legalább nem kell szarakodni a patch-el:DDDDDD -
#17029 Akkor valamelyik olajfurokut megint atvagott egy kabelt:)))))))))) -
Gabor_(HSF) #17028 Gyerekek semmi nem megy,se a gamespy,se a fileplanet,ez akkor nem kizárólag TDU server gond -
#17027 - Egy online jatek szerveret, foleg ha meg ilyen friss, es foleg ha ennyire komplikalt (az informaitkusok gondoljak at, hogy is mukodhet a dolog;D), mindig lehet karban tartani, frissiteni, javitani, stb.
- Az hogy pont most, az nem jelent semmit:) Mindig lesz ami valakinek nem jo;) Sot, ez meg nem is olyan rossz idopont, nincs csucs, Amcsiban meg erosen kora delutan van;))) -
#17026 Addig autozgatok az offline savemmal :)
Olvastam egy oldalon forumban, hogyha ugyan olyan nevu felhasznalot letrehozunk onlineban, (persze addig a save gamet elkell onnan vinni). es eljutunk addig mig megvan a haz, es az elso auto, majd az offline u.a. nevu playersave (ebbe van a jatekallas) filet bemasoljuk ra akkor muxik a betoltesnel. MOst ez azert jo, mert 3 betus nevet adtam meg, es az mar folglat
Probaltam Hexaeditorral megtalaltma, attudom irni a nevet, de csak a commondt (ebbe van a jatekos profilja) fajlban.. a nagyban naon ellehet dugva. -
Bébá70 #17025 Tetszik a játék ma megvettem és nem tudok fellépni a szervere,szivás.
-
#17024 Remélem az új javítás miatt kapcsolták le, gondoltam autózok egyet, hát nem pont ma kell nekik javitani ?! Na mindegy majd talán holnap.. -
#17023 Nekem se megyremélem hamar megoldják. -
InfiniteReality #17022 Vagy inkább nem megy. -
Prank #17021 azért kiváncsi lennék, hogy milyen serveren megy:) -
#17020 van ez így, ha lesz látszatja, akkor felőlem csinálhatják reggelig is. -
#17019 "Forums Atari Europe - TDU server offline???" mindenhol ezt irogatják, minden TDU fan levan döbbenve -
#17018 Sztem itt vmi más a gond, vagy szerverrestart, javítás, karbantartás, esetleg patch(?) közelíthet.
Előző üzimbe az És nem fontos. :D:D:D -
#17017 Látom itt több embernek se megy a téma, mi lehet a gond, ujraraktam a game-t is, de mondom benézek ide,hátha, és lám, nem a gémmel volt gond, remélem hamar elháritják a problémát. -
InfiniteReality #17016 Nem is enged csatlakozni. -
#17015 Egyetértek, aki sgfunclubos (mint most már én is sikeresen), majd adjanak címet. :D És -
Gabor_(HSF) #17014 Valaki árulja már el pls,miért nem enged nekem saját versenyt feltölteni a "DRIVE_IN"-ba..
Egyszer engedte,soha többet,ráadásul nyertem is vagy 10 et mégse számolja fel nekem.... -
#17013 Tegnap vegre megvettem mert singlet kijatszottam mig lehetett, egesz nap melo volt, most kezdtem ujjat, (lenyeltem a bekat) erre nincs kapcsolat :DDDDDDDDDDD
Kerem vissza a penzem :P -
#17012 Nyerő pozícióban voltam, amikor szétkapcsolt, ilyet még sosem csinált előtte! -
#17011 Akkor hol lesz tali vagy lesz?? -
razz #17010 ááá hagyom inkáb megyek cod2 multizni -
#17009 akik sgfunclubosok, azoknál sztem nem ártana egy msn cím csere, aztán lehetne veersenyezgetni. -
InfiniteReality #17008 Most engem is kivágott. Nembaj, saveltem a profilomat legalább. Szóval lesz ma tali? -
TPG #17007 Nálam is, éppen autót szállítottam és már nem voltam messze a céltól. De szerencsére egész kellemes kis Lotus-t kellett vinnem szal nem bánom hogy újra neki kell majd állnom. :) -
#17006 ismét conn. lost:( -
#17005 nem az egyetlen ilyen autó sajna :( de zsír a verda :) -
#17004 nekem egyetlenegy bajom van vele, mégpedig az hogy belső nézetben nem müxik a műszerfal...:( -
#17003 sry -
#17002 En a Trade-ben vettem meg eleg olcson, az osszes bonusz autoval egyutt;) -
razz #17001 na lesz valahol ma találkozo? -
#17000 Én már unom:D -
#16999 FAQ -
#16998 na megszenvedtem érte, de megvan a drágaszágom:)
-
#16997 hogy kell zenét betenni? Hiába tettem be, még nem játsza le. Gondolom valahol valamit be kell x-elni mint a GTA SA-ban. -
TPG #16996 Sztem csak xar a szerver. :D -
TPG #16995 Most nekem is nagyon szétkapcsolt, ez az első eset idáig ilyen nem fordult elő. -
InfiniteReality #16994 Most megtudtam csinálni 2 stoppost és megint connection lost. -
szenaka #16993 egy hete próbálkozok, szerintem játszom eleget, hogy kicsit együtt autókázzunk! B)
-
#16992 főleg baráti áron... -
razz #16991 én annak örülnék ha már lennének uj autok mire megjavul a server