107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pointer4
    Semmi aggodalom, csak akkor fogja kiírni hogy wrong cdkey ha már beírtad a gamespy neved, emil passt, és felpróbálkozik, na itt benyőgi hogy rosz a cdkey és add meg újra, na itt beírod a legálisat.
    Persze ehhez az is kéne, hogy működjön a TDU Server.
  • SötétBarom
    Ez kinek ment?
  • robotnyk
    érdekes, mert nekem sem megy már jó ideje
  • Joybull
    nekem kilép, hogy nem találja a szervert és nézzem át a beállításokat és próbáljam újra. na majd késöbb hátha megjavul.
  • Toya
    Nekem simán megy.
  • Joybull
    Most próbálom, de nem megy.
  • robotnyk
    állítsd be, hogy láthatóak legyen a rejtett fileok, és könyvtárak, pl total commanderben
    doc & settings\all users\application data\test drive könyvtárban a cdkey.txtben átírod a kulcsot.
  • Gegi
    A Windows-ba van egy Rendszer-visszaállítás lehetőség(Start menü/kellékek), nekem egy másik játéknal ugyan ez volt és ezzel sikerűlt megoldani!
  • bertino
    dokumentumokban van vhol elrejtve a cd-key.txt
    nézz szét, tuti megtalálod

ha azt átírod eredetire, elvileg okés
  • GregMaui
    Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy fel lett installálva a TDU,és azután uninstall nélkül lett letörölve..
    Ezek után mikor manuálisan törölgettem ki a hátramaradottakat,a registryben is mindent kitöröltem ami test drive unlimited,és atari
    néven futott,kerestem cdkey,és testdrive unlimited cdkey bejegyzéseket is de nem talált semmit.
    Ezek után a registry clean expertet,a regcleanert lefutattam de nem talált SEMMI tdu-ra utaló "bármit".
    Újrainditás,registry átnéz,original dvd behelyez,előtte registry cleaner progik futtatva-negativ. Játék felmegy és nem kér kulcsot install után,profil létrehozás előtt. Puff..
    Játék uninstall absolult uninstallerel,registry cleanerek lefutatása,windows/prefetch könyvtár tdu.pf -ek törlése,registry újból
    manuális átvizsgálása,tdu,atari,cd key,tdu cdkey -negativ.
    Újrainditás..
    Install,megint csak nem kér cd kulcsot..
    Ezzel együtt ez a hatodik uninstallom,próbáltam másik meghajtóra feltenni,ott sem működik..

Szerintettek mi a f******-k**** élet van ezzel a tdu-val..?
    Van egy rejtett más bejegyzés alatt levő vmi a registry-ben amit nem töröltem ki?
    Vagy ennyi ezután más verziót fel se lehet tenni?
    Nagyon lényeges lenne hogy ne az előző kulcsos verziót érzékelje.. :)

Tudnátok segitenni ebben?

Előre is köszönöm!

• robotnyk
    nem
  • scorpeeon
    Nekem is az egyik kedvencem csak ebben a játékban a végefele kicsit lassúnak számít... NFS-ben messze vitte az egész mezőnyt, ott nem voltak ilyenek h McLaren F1 meg Chrysler ME412 :)
  • pointer4
    Van valaki odahaza ? Meséljen, megy a TDU server ?
    6ra otthonleszek, autozni vágyom :D
  • scorpeeon
    Driftnél tényleg kiírja h drift, nemtom mi ebben a loál :)
    A második kérdésre: nyilván wifi, mivel egy handheld konzolról beszélünk.
  • InfiniteReality
    Szerintem hülyeség hogy nem lehet egy layerbe tenni mindenkit. A WoW-ban is megoldották.
  • InfiniteReality
    Most épp megy a gamespynetwork. Remélem este a TDU is menni fog, akarok zúzni.
  • wander01
    éncsak forditgattam addig nem jutottam el hogy rá is kattintsak a linkre :))
  • hykao #17133
    Nézd a hír dátumát...
  • tmisi
    Én mondok jobbat: kerékpárosok! Az út szélén! Na az bebaszna... Főleg mivel legtöbbször ott kerülöm ki a forgalmat, ha jön valaki a szembesávba. :)
  • autoszimulator
    98-99%tól már beadja teljesnek, és minden utat bejárttá tesz, nekem még volt kb 10-15km-em felfedezetlenül, de azt magától megcsinálta :)
  • SötétBarom
    Üdv. Lenne egy érdekes problémám: Ki akartam próbálni a játékot kormánnyal, ez sikerült is, de elment tőle a hang. Ha kihúztam a kormányt nem indult el. Visszalőttem az irányítást a billre, kormányt töröltem a vezérlőpulton keresztül, de a hang viszont úgymaradt.. -.- Valami 5let?
  • bertino
    tudjátok mik kellenének a gameba ?
    gyalogosoookk...
  • Vlala #17128
    Tegnap végre sikerült a teljes úthálózat felfedezése. Azt a sziszifuszi munkát, amely a végén van (átvizsgálni a teljes térképet, minden ötméteres szakaszt végigjátrkálni...) nem csinálnám szívesen újra.
  • wander01
    én is béna vagyok németböl de megprobálom. szoval:

é2007 harmadik negyedévében jön egy kieg, ami a szomszéd szigeten történik, Oahu Molokai-n (vagy hogy ebböl mi név mi nem nem vágom, a lényeget értitek). usa sziget, a nyolcadik legnagyobb hawaii-on, ott le van irva a többi bla bla bla, adatok alatta. hossz 60km, szélesség 16, terület 676 négyzetkm, kb 7000 polinéz bennszülött (füszoknya?), föváros Kaunakakai, legmagasabb pont Mauna Kamakou 1512m.

a rizsát alatta lusta vagyok átagyalni magyarra de tipikus turistakönyvböl származo maszlag, ilyen olyan nevezetesség, május harmadik hétvégéje Hula szülinapja, akkor parti van. Ez a legkedveltebb hawaii -i sziget, ... felejtés szigete...(wtf)... tömegturizmus történik mint általában arrafelé, az uccso mondatot nem vágom.

szoval, béna vagyok németböl mint állat, de mivel sosem akartam amugy tanulni ahhoz képest sztem nem rossz. szoval valami hozzáértőbb legyen szives korrigálni a hibákat és félreforditásokat, bár nem nevezném annak. :)
  • Me0w
    Jaaaa, telleg. Huh, kicsit meg almos vagyok, bocs :)
  • autoszimulator
    Azt írja a game indul újra, nem a gép :)
  • bertino
    hát igen, ez mondjuk gyönyörű aranyköpés volt
    ha meg poén, akkor meg gyenge...
  • Me0w
    Tulmelegszik a videokartya/processzor/chipset, rossz a memoria idozitese, huzva van a gep, es nem elegseges a processzorhoz juto feszulseg, stb. Ezer oka lehet.
  • Dtomka
    ????miért is?nemrégen volt gépcsere....annyit meg nem ér ez a jűék h alaplapot cseréljek ....de köszi a választ;)!
  • Synit HUN
    Valszeg az asus alaplapod. Vegyél másikat!
  • Dtomka
    sziasztok

az lenne a problémám h játék közben ujraindul a game.....(már többször,más játékoknál nem pl:bf2)
    mi lehet a gond?

• AntiHero
    Most miért lőtted le a poént?
    Több mint ezer post jött volnaÁttvetük volna az uralmat a toplistán
  • Hmuda
    Pedig azt hinné az ember, hogy 9 és egynegyed órája elmúlt április elseje. :D

Szóval már lejárt a szezonja. :-)
  • bertino
    ok, kösz

ui.:
  • AntiHero
    Ha rámész alinkre akkor láthatsz 1 szigetet, gondolom ezt egy kiegészítés elsz! Szerintem ez lesz a neve: Mauna Kamakou

U.I.: Énse tok Németül.
  • bertino
    nem vágom a németet :\
  • Eisenhower
    Addon geplant?

Im dritten Quartal 2007 soll es ein Addon geben. Das Addon spielt auf der Nachbar Insel von Oahu, Molokai.

Molokai The friendly island ist eine zu Hawaii (USA) gehörende Insel. Die acht größten Inseln von Hawai»i sind (von West nach Ost) Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lan'i, Kahoolawe, Maui und Hawaii, die größte Insel, die auch Big Island genannt wird.

Molokai aus dem Weltall
    Länge: 60 km
    Breite: 16 km
    Größe: 676 km²
    Einwohner: ca 7.000, hauptsächlich polynesischer Abstammung.
    Hauptstadt: Kaunakakaí
    Höchste Erhebung: 1.512 m (Mauna Kamakou)

Die Insel lebt vom Anbau von Wassermelonen und Saatgut. Die Landwirtschaft soll auch weiterhin die wirtschaftliche Basis bilden.

Auf Molokai findet man die Geburtsstätte der Hulagöttin Laka, in jedem Jahr wird auf Molokai am dritten Wochenende im Mai die Geburt des Hula gefeiert. Molokai wird gerne die am meisten hawaiische Insel, vordem auch "vergessene Insel" genannt, da sie dünn besiedelt, zum größten Teil unberührt und noch weitestgehends vom Massentourismus verschont geblieben ist. Die Bevölkerung versucht den Tourismus einzudämmen und auf die Westküste zu beschränken.
  • pointer4
    Hat iggen, akkor lehet nekem se lesz orokke ilyen ? Mert megvarta tegnap 3x is hogy befejezzem a versenyt. Arra gondoltam hogy lehet csak veletlenul jott igy ki.
  • AdaKiller
    nekem volt már olyan, hogy nem lépett ki a főmenübe, legelső napon volt ilyen.

de tegnap végig kidobált a főmenübe
  • pointer4
    En balga, gondolotam most reggel felkeresem az osszes muhelyt, hogy konnyebb legyen tuningolni. Hat kerdem en, van kapcsolat ?:P NEEm nemvan :(